taška30
|
Jutro, joj punce jaz ne vem če bom lahko v četrtek, namreč mene še vedno drži tale prehlad, kiham kot za stavo in usekujem se, vse me že peče pod nosom in nima smisla, da še koga okužim, sploh pa vaše otročke. Tako da bom tole rajš spustila, resno. Joj, kako dretje je bilo zdajle preden je zaspala. Ej, jaz ne razumem, včasih zaspi brez problema, včasih pa histerija do konca. Samo jaz jo kar malo pustim, pa grem malo k njej, zaspana je tolk da zase ne ve, dere se z dudo v ustih in potem še ko zaspi hlipa v spanju. Tinkibinki, dej se nehi sekirat no. Čisto resno. Mislim, da veliko preveč gledaš na to, kaj bodo drugi rekli. Pa briga te za pametnjakoviče, to je tvoj otrok in samo to je važno. Valda da ne bo šel kar k tujcu, meni bi bilo nenormalno če bi z nasmeškom na ustih šel h komurkoli, sploh pa sedaj (8.-12.mes), ko je znano, da so v obdobju strahu pred odtujitvijo od mame. Bodi vesela, da ti lepo spi pri mami, že to je uspeh. Julija ni še nikjer, ker jo pač še dojim pa tud možnosti nimam. Pa sploh ni bistvo v Aljažu, ampak v tebi, ti se grizeš kaj bodo drugi rekli in kaj je prav in ali delaš prav. Imej večč samozavesti, ti si mama, ti imaš občutek za tamalega, še prehitro bo 'odletel' it tvojega naročja. Joj, da bi ti videla našo Manco pri tej starosti, še v oči je ni smel nihče pogledat, kaj šele ogovorit, kaj šele prijet. Pri babicah je tulila cel čas obiska (se ne hecam, par ur skupaj, dokler nismo šli domov), 2 meseca za tem je že spala tam brez enega jokca, no, zdaj je pa ena največjih potepink in počitničark, pa tudi z varuško in vrtcem ni bilo nikoli problemov. Otroci se spreminjajo iz dneva v dan iz tedna v teden, grejo skozi različne faze...to je vse normalno. Uf, sem naložila zdej.
|