|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: aprilski lumpi 07
29.1.2008 9:12:45   
*piškotek*
dobro jutro user posted image

Naša noč je bila še kar, no. Se je zbudil ob 1.30 in je hotel za pit, potem pa spet ob 2.20 user posted image . No potem je zaspal in se zbudil ob 6.30, dobil mleko in zaspal nazaj do 8.20. Zdaj pa čeblja v posteljici.
Mene pa nekaj glava boli (spet user posted image ) Sem že ob 6 vzela tablete pa ni čisto nič boljše, tako da ne vem kako bom "speljala" današnji dan, če bo slučajno kaka velika tečka, tale naš lumpi user posted image

Thumbelina: hvala za kavico, je pasala!
Lonček: no, naš tudi naredi par požirkov iz lončka, včasih zelo lepo pije in skoraj čisto nič ne polije, včasih se mu pa samo cedi iz ust user posted image user posted image user posted image
Jaz sem mu tudi dala prejšnji dan jabolko tako en krhelj za grizt in se mu je valda zaletu, se začel davit, tako da sem rekla da ni šans da dobi še kaj takega v bližnji prihodnosti. Ker naš bi tudi kar celo dol požiral user posted image , včasih pa tako lepo zgrize. Sem mu hotla dat še pomarančo, pa sedaj kar nekako ne upam user posted image user posted image user posted image
DRži se danes, saj bo boljše, enkrat, no tako pravijo user posted image Ti se kar prid spihat sem gor, ni panike, mi smo itak s teboj user posted image

Tinkibinki79: naš tudi še ni prespal pri baici in dedku (pri nobenem), se tudi jaz ne morem kar odločit da bi ga dala. Saj tudi jaz kompliciram user posted image  Se mi zdi tako ker še pije to adaptirano mleko, da je še tako zoprno in zakomplicirano??? Na začetku mi je bilo "bed" ker se je cele noči zbujal in nisem hotla jih še s tem obremenjevat ... Mah, saj bo! Čez dan je že bil v varstvu pri mojih, pa je bilo vse OK. Tudi obdobje je imel, ko se je neznansko bal tujcev, sedaj je pa že kar veliko bolje. Pa ne da bi ga komu "turila" v roke, samo včasih ga nihče niti pogledat ni smel, pa je bil v mojem naročju user posted image user posted image user posted image  Se bodo že navadili, ko bo prišel pravi čas (vsaj po moje)
Ja glede teh tujcev se pa res strinjam s teboj, saj res ne more it k vsakemu v roke, halooo? Ja saj vem, samo dopovejim to ne? Groza. user posted image

Rezervna lokacija za srečanje???? Ljubljana, Kranj???

Zdaj pa že tečka v posteljici, ga moram it iskat...
Se še oglasim kaj user posted image user posted image user posted image

------------------------------------
Če sončka ni, sonček bodi ti!

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 601
29.1.2008 9:25:37   
hariba
Jao to noč, pa ni najbolj mirno spala, pa sem to pričakovala, saj je včeraj čez dan minimalno.  Se je ob 23h zbudila in skoraj pol ure ni zaspala nazaj, pa potem že ob 4h, pa čez pol ure spet. od 6h pa sem jo previla in podojila in od takratje neumorna.Hodi ob steni, vratih, ob mizici, se spusti in stoji, ne da bi se držala, ko pade se atkoj pobere in jovo na novo, če pa jaz vstanem ali kam grem potem pa hitro kot raketa za mano, tudi na wc. No zdaj stoji pred hojico in tolče s slušalko po njej. Je še zdaj nisem dol odnesla.
piškotek jaz Zoji namazan kruh narežem na večje kocke, ji dam na krožnik in pol sama ej, ker tudi en pusti več da bi ji jaz. ja je se znajde marsikateri košček na tleh, pa tudi v lase, pa krožnik tu in tam tudi okrog obrne. Sadje ji pa olupim in narežem na krhlje, pomarančne dam še čez pol, no banano sem ji dala pa celo in je stisnila. A ji pustim, da razvije te spretnosti sama v usta dajat, ker v vrtcu bo tudi mogla. Ji pa vedno dam v stolčku jest, da ne more okrog raznest.
Uh zdaj se je pa menda udarla, joče.

(odgovor članu tinkibinki79)
Neposredna povezava do sporočila: 602
29.1.2008 9:34:03   
tinkibinki79
piškotek - saj nisme rekla da naš noče in da še nikoli ni nikjer prespal. Je prespal pri mojih starpihj in ni bilo nobenih problemov. Pa tudi JAZ niamm s tem problemov. težava je moj dragi in težava so tujci oz. neznani ljudje.....Ni problem v tem, da ga jaz en bi hotela dati v varstvo k mmojim in da ne bi hotel biti tam....
Ma sej brez veze....

Greva midva na sončka, pa mal med ljudi...Trenutno skače po postlejici - se je odloču da jo bo čist razmaju. LUmpek mali....

LP

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 603
29.1.2008 9:41:13   
mojčca
Jutro.

Naša noč je bila katastrofalna. Pa ne zaradi Matica, on je spal (no, vsaj upam, da je). Jaz pa sem bila z Manco celo noč v dnevni sobi, sem mislila, da noče spati in se je stalno zbujala, pa da jo boli trebušček, pa da bi rada šla spat v taveliko posteljo, zjutraj ob pol šestih sem šla pa z njo spati v sobo (do takrat, pa sem bila pokonci user posted image ). Se mi je pa proti jutru zdela topla, ko sem ji merila vročino, pa nič. NO, po pol ure spanja in njenega zbujanja, jo je moj spet odpeljal v dnevno sobo in ji še enkrat meril vročino in jo je imela. Tako da jo imam sedaj doma, v obraz je čisto bela, sedajle pa ji bom pripravila zajtrk.

No, mami je pa danes komaj vstala iz postelje. Jo spet boli ko 100 user posted image  (izgleda, da bo sprememba vremena in je res čisto boga). Tako da me danes čaka en pester dan. Kar se tiče srečanja, pa še čisto nič ne vem, kako bo. Bom videla, kako bo z zdravjem naših družinskih članom.

Grem skuhati hrenovke, potem pa bomo gledali NOdija. Pa tako lep sonček je pri nas, jaz pa nimam nobenega, da bi malo peljal Matica ven. Mogoče pride tašča, bomo videli.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

Neposredna povezava do sporočila: 604
29.1.2008 9:44:20   
zalbi
hej!

user posted image user posted image user posted image spet sije sonček - grem pol vn, ma da bo sijal....

ja kar se tiče tujcev - Sara se vsakmu smeje, koketira, vrešči, ko pa kdo da roke, tm pa ni več tolk sigurna - ampak na splošno kar gre k ljudem - pa nič posebnega ne delamo... tko kot sta napisali mojcab pa thumbelina ja važn je od otroka.

midve se greva spravt za vn

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Mojca B)
Neposredna povezava do sporočila: 605
29.1.2008 9:48:16   
hariba
Ni se udarla, enega keramičnega slončka je na polici zagledala in ga hotela imet. Ji ga pa ne dam. Ima pa zdaj ene račke na vrvici, ki gagajo. Jih po kolenih vleče za sabo.
tinkibinki Zoja tudi še ni prespala brez me nikjer drugje. Moja mama je za čuvanje predaleč, tašča, je 3 krat čuvala čez dan. Nazadnje kar več ur, ko smo šli smučat.  No po pravici povedano, niti nima nihče interesa, da bi Zoja pri njih spala. Kako noč bi pa kdaj pasalo, da bi lahko kam šla. Enkrat decembra je moja sestra prišla k nam, ko sva šla zvečer ven. Je pa Zoja zaenkrat zelo prilagodljiva. Ni bilo še nikoli večjih problemov, ko jo je kdo drug čuval. Zelo se ujame z sosedo, ki tu in tqam za krajši čas popazi na njo, če je nimam kam drugam dat. Taveliki so pa prvič pri svoji babici_tašči1 prespali po enem letu. Grejo pa kdaj z njima zapar dni na morej, pa naslednji vikend smučat v krajnsko goro. Sta jih pa tast in tašča, ko so bili še majnši ogromno čuvala, zlasti po tistem, ko sem sama ostala, Sta hodila v vrtec po njih, če sem jaz bila popoldan v službi.
branje Jaz pa zoji kar dosti berem in rada posluša, jo to pomirja, berem ji pa tik pred spanjem. Zdaj, ko ne kaže znakov utrujenosti, me že ne bi hotela poslušat Ja včasih tuid hoče mojo knjigo, običajno pa ne, ji dam eno zelo trdo kartonko in tudi ona liste obrača. Ji pa pri večernem dojenju pripovedujem pravljico, ali pa ji takrat bere kateri od sinov. Ponavadi akr zaspi.
Za kosilo bom pa kar krompijevo omako in jhrenovke skuhala. Mi zmankuje idej za kuhanje, hvala bogu, da bom tega čez 1 mesec rešena. Bodo veliki jedli v šoli, midva v službi, Zoja pa v vrtcu.

(odgovor članu hariba)
Neposredna povezava do sporočila: 606
29.1.2008 9:48:26   
smotka lonib
IZVIRNO SPOROČILO: mojčca

No, mami je pa danes komaj vstala iz postelje. Jo spet boli ko 100 user posted image  (izgleda, da bo sprememba vremena in je res čisto boga).

Kar se tiče mame, jo bo ob vsakem poslabšanju vremena bolelo. V tem trenutku ji želim samo zdravje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Manci tud želim, da se čimprej pozdravi.

Nejc 15.9.1995 (53cm, 3320g)
Vanja, 24.11.2000 (59cm, 4880g)
Zala 29.3.2007 (54cm, 3970g)

(odgovor članu mojčca)
Neposredna povezava do sporočila: 607
29.1.2008 9:54:37   
*piškotek*
IZVIRNO SPOROČILO: tinkibinki79

piškotek - saj nisme rekla da naš noče in da še nikoli ni nikjer prespal. Je prespal pri mojih starpihj in ni bilo nobenih problemov. Pa tudi JAZ niamm s tem problemov. težava je moj dragi in težava so tujci oz. neznani ljudje.....Ni problem v tem, da ga jaz en bi hotela dati v varstvo k mmojim in da ne bi hotel biti tam....
Ma sej brez veze....

Ja, saj sem te zastopila, mogoče sem res vse skupaj trapasto napisala user posted image  Tudi pri nas moj bolj komplicira glede spanja drugje (pri mojih mislim - njegovi so itak vedno "brez časa"user posted image ) Se pa strinjam čisto s teboj, valda da ga ne boš dajala tujcu user posted image  No, uglavnem vem kaj si mislila, mgogoče sva se narobe "poklopile" user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 608
29.1.2008 10:01:51   
*piškotek*
Mojčca: o boga, a zdaj pa še Manca? Pa naj se že neha to pri vas, no. Ja mami bo pa res verjetno čutila vse te spremembe vremena, še vsaj kar nekaj časa. Drži se, mi smo s teboj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *piškotek*)
Neposredna povezava do sporočila: 609
29.1.2008 10:15:26   
Kaštrun
ojla babnce user posted image

a sem prav zasledila, da je srečanje na Zbiljah v četrtek? no, če je midve prideva user posted image

drugače pa se z Lučko zdaj odpravljava na sončka, ker pri nas je takooo lepo, da bi bilo reš škoda viset tukaj gor (o fak, kolk smrdi njena rit user posted image )

Otroci ne vedo, kako radi jih imajo njihovi starši,
in tega tudi nikoli ne bodo vedeli, dokler se ne bo
nad temi starši zagrnil grob ali dokler
ne bodo imeli svojih lastnih otrok.

Neposredna povezava do sporočila: 610
29.1.2008 10:29:50   
taška30
Jutro,
joj punce jaz ne vem če bom lahko v četrtek, namreč mene še vedno drži tale prehlad, kiham kot za stavo in usekujem se, vse me že peče pod nosom in nima smisla, da še koga okužim, sploh pa vaše otročke.user posted image  Tako da bom tole rajš spustila, resno.

Joj, kako dretje je bilo zdajle preden je zaspala. Ej, jaz ne razumem, včasih zaspi brez problema, včasih pa histerija do konca. Samo jaz jo kar malo pustim, pa grem malo k njej, zaspana je tolk da zase ne ve, dere se z dudo v ustih in potem še ko zaspi hlipa v spanju.user posted image

Tinkibinki, dej se nehi sekirat no. Čisto resno. Mislim, da veliko preveč gledaš na to, kaj bodo drugi rekli. Pa briga te za pametnjakoviče, to je tvoj otrok in samo to je važno. Valda da ne bo šel kar k tujcu, meni bi bilo nenormalno če bi z nasmeškom na ustih šel h komurkoli, sploh pa sedaj (8.-12.mes), ko je znano, da so v obdobju strahu pred odtujitvijo od mame. Bodi vesela, da ti lepo spi pri mami, že to je uspeh. Julija ni še nikjer, ker jo pač še dojim pa tud možnosti nimam.
Pa sploh ni bistvo v Aljažu, ampak v tebi, ti se grizeš kaj bodo drugi rekli in kaj je prav in ali delaš prav. Imej večč samozavesti, ti si mama, ti imaš občutek za tamalega, še prehitro bo 'odletel' it tvojega naročja.
Joj, da bi ti videla našo Manco pri tej starosti, še v oči je ni smel nihče pogledat, kaj šele ogovorit, kaj šele prijet. Pri babicah je tulila cel čas obiska (se ne hecam, par ur skupaj, dokler nismo šli domov), 2 meseca za tem je že spala tam brez enega jokca, no, zdaj je pa ena največjih potepink in počitničark, pa tudi z varuško in vrtcem ni bilo nikoli problemov. Otroci se spreminjajo iz dneva v dan iz tedna v teden, grejo skozi različne faze...to je vse normalno.
Uf, sem naložila zdej.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 611
29.1.2008 10:38:28   
taška30
Thumbelinauser posted image user posted image user posted image , a si se spihala? Ti kar! Saj bo boljše.
Sicer pa vrag, če ne bom jaz na istem kmalu, ker mi je Manca rahlo sumljiva (tu pa tam se usekne, zakašlja), sicer je zaenkrat v vrtcu, samo vprašanje če bo zvozila brez bolniške. Sem se jaz tudi že odvadila bit doma z dvema.

Mojčca, ti se tud drži danes, res ti ni lahko, pismo. Najhujše je če si še neprespan zraven, joj, punce, jaz včasih rečem, da smo me ženske močnejši spol, ne pa moški. Rada bi vidla dedca, ki bi ves neprespan celi ljubi dan skrbel za dva deroča mulca, zraven skuhal, pa še stanovanje popedenal, ja, rada bi ga vidla. Sploh zvečer, ko bi po moje jokal od utrujenosti. Pismo, mame smo res carice. In mormo bit ponosne nase.user posted image

Pipškotek, a pol praviš, da se g.(P)tič ni zafecljal v nitke od Mirene? No, spodbudno.user posted image Bom poročala še jaz čez par dni.

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 612
29.1.2008 10:40:35   
taška30
POGLEJTE
Moj novi telefon. A ni seksi?user posted image  Prejšnjega mi je v petek povozil avto. Se zgodi.user posted image

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 613
29.1.2008 10:52:02   
mojčca
No, meni je pa sedajle tašča odpeljala Matica v Kranj, jaz pa se bom ukvarjala z Manco. Trenutno spi in ima skoraj 39 vročine, pa ji je moj dal sirup ob 7 user posted image . Jutri jo peljem k zdravniku, če bo šlo na slabše, pa je bom peljala kar danes k njemu na dom, ker ima itak privat.

Ja, pri nas je tudi ful sonček, res je tako lepo vreme, da bi bilo škoda, da bi Matic cel dan bil notri. Zato je šel rajši v Kranj, pa še tam mi spi po uro in pol skupaj, doma pa slabe pol ure.

Bodite prijazni z vašimi otroki,
kajti oni so tisti,ki vam
bodo izbrali doma za ostarele

(odgovor članu taška30)
Neposredna povezava do sporočila: 614
29.1.2008 10:55:03   
Anonimen
pozdravljene punce!
da se še jaz malo oglasim pri vas, da ne boste mislile, da sem vas dala na off.
sem te dni bolj visela na forumu "otrok", saj sem tam malce razpravljala o moji ta strejši (njena malica v šoli pa to) - no, sem dobila par spodbudnih besed, nekatere pa tud ne.... mah, ne bom se sekirala....
pa nisem hotela še vam težiti s to mojo starejšo, sem vam itak že preveč...

pri nas nič novega, vse po starem - ponoči enkratno bujenje, da se podojima KONČNO - ja, moja lara si je kar naenkrat zmislila, da dojenje podnevi več ni IN, in se tako dere zraven mojega joška, pa vstran se obrača, kot da bi bil kuženuser posted image  - jaz pa imam že popoldan tako bombo, da mi že vse ven priteče, pa boli ko sto user posted image . potem si pa moram malce izpumpat, da lahko sploh normalno grem spat. no, ponoči pa jo potem le nahecam, da mi potegne vse ven - kako olajšanjeuser posted image .
torej to verjetno pomeni, da bo počasi konec moje kariere dojilje na en joškuser posted image . sem mislila, da se bo kar dojila in dojila, tako kot eva... ampak zgleda da ne bo takouser posted image

grem vas še male za nauaj prebrat....

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 615
29.1.2008 10:55:59   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: taška30

POGLEJTE
Moj novi telefon. A ni seksi?user posted image  Prejšnjega mi je v petek povozil avto. Se zgodi.user posted image

taška, a si ga sama povozila, da si si lahko novega privoščilauser posted image user posted image user posted image user posted image  - dobra idejauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taška30)
  Neposredna povezava do sporočila: 616
29.1.2008 11:01:54   
Anonimen
mojčca - ojoj, sedaj pa spet manca - uboga - upam, da ni kaj hujšega in da se bo hitro pozdravila. ma, jaz sem tudi čist paf, ko so otroci bolani. ja, najhuje pa je to, ko je eden bolan, in potem ne moremo na sprehode - ma cel ritem je potem zj..... trpi pa potem tisti ki je zdrav. super, da lahko daš matica komu v varstvo...

ma, kje ve vidite sonček???????? še nam ga malo pošljite - please

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 617
29.1.2008 11:57:57   
zoom zoom
Živjo,
naša noč je minila bp, kot ponavadi. Sem potem ob 8h peljala starejšega v vrtec, potemje tamala jedla in ker je bilo lepo vreme (SONČEK) in ker sem se bala, da bi kasneje začelo pihat, sva šli na sprehod že ob 8.20. Naredili sva tak ogromen krog (na ćalost na samem makadamu), potem sva se ustaili še pri eni prijateljici in prišli domov krepko čez 10. Potem je spet nekaj jedla, zdej pa spi.

Thumbelina: ja včasih je res treba pručko zbrcat (sej vem, da ni smešno). Jaz ponavadi, če je prehudo starejšega pošlejm v sobo ali pa mu dam risanko, pa imam potem malo miru, tamala pa itak atm sedi in dse igra. Imam pa srečo, da je čez teden v vrtcu in ga imam doma samo čez vikend. Se da zdržat, ker mu je sicer dolgčas.

MojčcA: pri vas pa res nimate sreče. Upam, da se kmalu pozdravite in to VSI, da se boš lahko vsaj malo spočila.

Sicer pa tudi vsem ostalim, če ste bolni želim, da se  čim prej pozdravite.

Me je zjutraj klicala staara mama (se prai od tamalih dveh prababica) in me vpraašala, če kaj rabim, ker gre v trgovino in ji rečem, da mi lahko prinese ene plenice št. 4 oz do 18kg in jih bom potem plačala (imam res samo še 3) in mi prejle prinese plenice št. 5, ker je mislila, da ima tamala 19kg in ne 9. Jih bom mogla it še zamenjat, ker takih ne rabim, pa boljš da ne govorim, kaj vse je še prinesla, ker mi je ful bed, ker glede na njeno penzijo to res nočem (jo dobi samo 250€), ne vem kako ji rata čez mesec preživet. Foa je v tem, da mi ona zmeri ko gre iz trgovine kaj prinese (ponavadi ji nikoli ne rečem naj kaj kupi, pa zmeraj kupi kaj za tamala2), če ji pa jaz kaj prinesem pa zmeraj reče naj raje k sebi nesem, ker bolj rabim in če jo vprašam, kaj naj ji prinesem reče, da ona nič ne rabi. V glavnem počutim se ful bed, ker tudi denarja za plenice ni hotela vzet. Res ful grozen občutek.

Bom zdej končala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 618
29.1.2008 12:10:26   
thumbelina
Tako tavelika spi. Havla Bogu. Tavelik nekaj bluzi v kuhinji. Je pojedel za štiri. Naredila sem mu pa na čebulci potenstani krompir na kocke narezan, rdečo lečo, malo bučk in govedino.; je blo res dobro.

Zdaj pa greva ven. Imamo ful sonce, pa še piha ne (aleluja).

Taška ne bodi važna. Jaz imam še vedno eno staro nokio, sam mi je škoda denarja za noveega, ker ga skor nič ne rabim (včasih sploh ne vem kje ga imam) in moram na stacinonarca klicat  svojo mobilno cifro da ga najdem. Sam problem je, če mu je že baterija crknila, potem se res namučim da ga najdemuser posted image user posted image user posted image

Ja ena moja babica tud zmeraj nek denar daje, pa mi je ful nerodno, k nim aglih veliko... Reva včasih pozabi da je že recimo za rojstni dan dala in da kar 2x. Pa bolj ji hočem dopovedat, da je že dala, bolj je užaljena če nočem vzet...user posted image
Joj jaz tud komaj čakam, da se tardeča neha, da bomo na suho me že dones meče ko sto vragov. Sam meni je še vedno malo čudno notri. Ne boli me, sam tko no kot prve dneve nosečnosti, ko prav čutič da je nekej not in ne vem no, tak čuden občutek... Al je pa to sam moja psiha...

Nč grem moj gospod me potrebuje.

Pa pa. Sonce kliče...

(odgovor članu zoom zoom)
Neposredna povezava do sporočila: 619
29.1.2008 13:33:02   
tinkibinki79
Živjo!

Pri nas je pa tako fino -sije sonček in prav prijetno je. Sva prišla iz sprehoda, pojedla kosilo, sedaj pa greva plavat.

Taška30 -Ma hvala. Maš čist prou!!! U 3*p m pa še ostali!!!! Jaz sem amma in jaz najbolj poznam mojga sina in jaz najbolj vem kaj on potrebuje! Ej, res požvižgam se na vse te pametnjakoviče. Sej Aljažs ploh ne tuli če ga kdo ogovarja, pa tudi na obiskih je ful priden, ker mu je vse novo... MI je pa popolnoma logičen, da čist pri vsakem ne bo v naročju. KOnec koncev tut men ne pašejo vsi ljudje! Če ne prej bo septembra drugače, ko gre v jasli....Ampak to je pa spet druga štorja..
Aja pa še nekaj Taška - kaj si pa važna.... Jaz mam pred potopnega sonyericsoona. Si mi pa dala idejo kako do novega gsm-a... No, zaupaj še to, kako vraga je lhako avto peljal čez gsm....Bi jaz tut poskusla, bom emla razlog za novga....

JOj... Aljaž dela take grimase.... Pa ful smrdi iz plenice. BOlje sedaj, kot na bazenu...user posted image

LP

Mamici v veselje in očku v ponos na svet prijokal je brez zobkov in bos - Aljaž 26.4.2007, 57cm in 4140g.

(odgovor članu thumbelina)
Neposredna povezava do sporočila: 620
29.1.2008 13:36:40   
tinkibinki79
Ja kar se pa babic tiče oz. prababic.. Imam pa jaz tudi zlato babico. Z njeno pokojnino mi res ni jasno kako pride čez mesec in nikoli ne stoka. Pa Aljaža ima zelooo rada. NO res pa ej da je stara šele 69 let (ja in je prababica).....Mlada babi in prababi, ne? Je pa res najboljša babica na celem svetu. Jo pa bolijo kolena in težko hodi, tako da Aljaža ne more ravno paziti - čeprav se vedno potrudi in tudi popazi nanj. Je pa res, da je Aljaž popolnoma prehiter zanjo.

Neposredna povezava do sporočila: 621
29.1.2008 13:48:56   
taška30
Kaj se zdej norčujete iz mojega povoženega revežauser posted image user posted image (by the way bil je že star in rabljen od g.Moža, ki si je kupil novega)?
V petek ko sem se vračala domov iz posega Mirena, mi je pri izkrcavanju mene in Julije iz avta padel na tla. In tam tudi ostal (na parkingu), ker nisem opazila. Opazila sem šele doma, šla tudi pregledat cel avto, okolice (na sovoznikovi strani) pa valda ne.user posted image  No, in mi ga čez par ur prinese tašča gor, ko je prišla na obisk, vsega zvitega in polomljenega.user posted image  Je vedla da je moj, ker jo je že mož poklical in povedal, da sem ga izgubila, če me bo klicala.
Evo tko je bilo.

Neposredna povezava do sporočila: 622
29.1.2008 13:54:53   
tejkag
Ojla!
Joj kak fajn sonček zunaj sije, je Lano zunaj nosila oma (njena prababica), deda je rezal z motorko (motorno žago,če katera ne ve kaj je touser posted image )in naša bejba je v tistem hrupu zaspala. Boga revica,je mogla bit fejst zmatrana.
Sem brala,da ene jamrate da mate trmaste otroke,naj vas potolažim,tud naša je pravi mali bikecuser posted image . Če ji kaj ne paše,se kar nekaj dere in protestira,uf kaj šele bo...
Babice in prababice-priznam, ne vem kaj bi brez moje mame in ome, čeprav mama še hodi v službo (stara bo šele 43 let) mi ful pomaga pri Lani,da o omi sploh ne govorim. Stanujemo v isti hiši,zato je lažje in mi kar dostikrat priskočita na pomoč. Ta čas ko jaz kuham,jo pazi oma pa tud drugač jo ma kar dosti,no pa tud oba dedeja včasih malo ponucam za varstvouser posted image . Tako,da jaz ne trpim tako zelouser posted image
o.K. odhajam, se še kaj beremo pa pa

pa bomo imeli še enega :-)

Neposredna povezava do sporočila: 623
29.1.2008 15:08:22   
1vetrnica
dober dan aprilčki, a je placa še za eno?

kako ste kaj?user posted image

Veterček pihlja, mi meša misli
po srčku me žgečka.
K tebi poletim
v objemu tvojem se stopim.

Snežinka

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 624
29.1.2008 15:10:09   
gaja*
Helov
Ravno sem položila gajo spat. Mislim, da bo zaspalauser posted image
Malo jo matra zadnje dni in verjetno je bila tista njena vročina res od zobkov. Včeraj ji je predrla D zgornja enka, danes pa še L user posted image user posted image Tako da bosta kar dva zobka na enkrat začela rasti. Sicer se še nobenega ne vidi, le jaz sem bila tako vztrajna, da sem jih videla user posted image

Vidim, da sem ful odprla temo s tem pre-spanjem otrok pri drugih user posted image Pri nas zaenkrat za uspavanje veljava le midva z user posted image , čeprav je bila že nekajkrat po par ur pri mojih ali pa pri tašči. Nikoli ni bilo težav, ker sem vedno prišla po njo pred njenim spanjem. 
Evo, že spi user posted image
Do drugih pa zadnji čas rabi nekaj časa, preden se jim približa.

*** Vse v življenju se zgodi ob svojem času ***
5. aprila se je rodila najina princeska Gaja :)
18. julija se nam je pridružil še Ažbe :)

(odgovor članu tejkag)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?