taška30
|
Joj, našo Julijo nekaj matra, pa ne vem kaj. Svetlobna leta je daleč od tistega dojenčka o katerem sem pisala pred nedavnim, da ga daš na tla in se 1 uro zabava sam. No, danes se je drla kar naprej, edino na rokah je bil mir, pa še to ne skos, pa cel dan si je očke mela ko da je zaspana, pa kr neki, vročine 37,4, zobkov ni na vidiku...zdajle zvečer je imela vročine 38,3. Ne vem kaj bo iz tega. Torej se nisva nič potepali, le po Manco sva šli v vrtec in naredili še en krog. Tudi moje zdravje ni ravno briljantno. Me pa nekaj drugega zanima, prosim tiste, ki imate še starejše otroke stare cca.3 leta plus minus par mesecev. Koliko ur/dan+noč vam spijo taveliki? Jaz ne vem kaj je z našo Manco, ampak po začetnem šoku, da ne bo čez dan več spala, sem zdaj v bistvu ugotovila, da je to prav fajn, ker potem ob 20-ih zaspi v 5 minutah ali še prej. Pade dol po domače. No, evo, zdajle spet 2 dni v vrtcu spi (od12-ih do 14-ih ali manj) in zvečer dela cirkus do skoraj 22-ih. Kao ne more zaspat, ni zaspana. Torej spi skupaj cca. 11ur (včasih le ponoči, včasih v dveh delih, seštevek pač). A ni to malo za še ne 3 letnico? Sicer mi čez vikend to zelo paše, ker gremo lahko na izlet sredi dneva ko je sonček, pa s kosilom se ni treba prilagajat, pa še vem, da bo ob 20-ih najkasneje mir v bajti. Ampak vseeno, no. dr.House bo.
|