Lusa
|
Punce oprostite ,ampak moram svoj piskerček pristavit.Ne zamerite ,to bo zadnji post obljubim. IZVIRNO SPOROČILO: mehurčica Sem doživela točno to - zbujanje na 5-15-30min po cel mesec. Ali si pozabila? Kaj je to 1mesec?Jaz sem imela stresno življenje 11mesecev ,pa še vedno povem ,da je to nekaj lepega kaj se mi je zgodilo in ponosna sem na svojo ajšo ,ki mi je še dodatno pokazala ,kaj pomeni BITI LJUBLJEN. Poglej, NIKOLI v življenju ti nisem obrnila hrbta. A ne?Brez slovesa oditi ,to ni obračanje hrbta? VEDNO sem ti stala ob strani. Tako kot jaz tebi. In nič se ni spremenilo - še vedno želim tebi in tvojim otrokecom vse najboljše. Zato ti bi jaz pač takšno ravnanje odsvetovala. In me skrbi, ker si se morala zagovarjat - to pomeni, da bi ponovno ravnala enako, če otrok ne bi spal? Pa to sploh nima veze ali je otrok zdrav ali bolan. JA ponovno bi ravnala enako .Ne smem delat razlike Pa to ima veliko veze ,če je otrok zdrav ali pa tako hudo bolan kot Ajša.Itak veš ,da sem tisti čas ,ko je bila Ajša na svetu ,sama skrbela zanjo(z možem narazen) in za Lušo ,jo na 2do 3 ure hranila pri 10mesecih ,tud do 3x pripravljala različno kosilo(ker sem težko kaj v njo spravila)povrhu pa sem še imela doma lUšo ,nama skuhala VSAK dan kosilo in zato si lahko rečem ,da sem ZLATA mama ,čeprav so včasih bile noči neznosne ,sem ostala močna in se borila za moji dve punčki. Mala pikica, tako da jaz res ne vem kaj sem takega napisala, da se naj Lusa ne sekira zaradi "takih izjav" in "takšnih komentarjev". Če ji želim vse dobro, res ne pomeni da se morem tudi strinjat z vsemi njenimi dejanji, vzgojnimi ukrepi,... Mehurčica ,tud jaz se ne strinjam z vsemi tvojimi dejanji npr.NEkuhanje ,več pa tud ne bi naštevala,je to čist zadosti,...Z malo pikico ,si pa včasih poveve in zaupave kaj več ali ne pikica ? Pa lep dan še naprej!Jaz pa večer!
|