Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Diabetes in nosečnost 8.1.2008 12:44:01
|
|
|
|
Kinokija
|
Zakaj Digi pogubno? No no, vsak kdaj pade, ne očitaj si, da si popustila pod pritiskom bivšega. Nimaš pač srca kot jeklo. Čeprav, bi bilo pa dobro, da bi se iz te izkušnje kaj naučila in potegnila kak trden sklep, ki bo držal tudi, ko boš psihično šibka. Drgač si pa zapomni, tiger ne menja svojih pik (aka nihče se osebnostno ne spremni). Srečno, vredna si boljšega. Kako ste kaj nosečke in mlade mamice?? Malo novic prosim, kako je kaj gužva pri pregledih, pa kaj dogaja ipd... Pri nas nič novega....
|
|
|
|
RE: Diabetes in nosečnost 8.1.2008 19:22:56
|
|
|
|
wis
|
Zdravo sladke! Tudi pri nas nič novega... žal... Bo pa že. Letos!! Digi, ne bi smela leta začet s prepričanjem, da bo slabo; pravijo, da negativne misli vlečejo nase negativno energijo. Ti boš sama sebe prepričala, namesto da bi verjela, da bo vse OK. Če si pa malo podlegla "tvojemu" pa tudi ni konec sveta, it happens to the best . Upam, da bo kmalu katera prišla na forum z veselo novičko, da se bo kaj več dogajalo. Preden se poslovim me pa nekaj zanima: koliko lističev vam predpišejo vaši doktorji, jaz se moram vsakokrat boriti, kot bi šlo za življenje, in enostavno ne vem kako naj naredim profile do konca februarja, ko grem spet v LJ, ker mi tako tesno odmerjajo Malo mi je pa neumno kupovat, ker so dragi ko . Nč, grem dat noge u luft, danes mam popraznično lenobo... Lupčke...
|
|
|
|
RE: Diabetes in nosečnost 9.1.2008 12:23:13
|
|
|
|
digi
|
Hej hej, no glede tega prepričanja o novem letu- pač imam tak občutek in kot rečeno, če ne bo tako hvala bogu, če pa bo pa bom pričela kariero No glede lističev je točno predpisano koliko in kako za koga, zavarovalnica je celo mojo kartoteko zahtevala (saj sem vam zadnjič napisala). No za črpalko je 200 komadov/mesec... Tko zdaj pa dalje brat..... LP P.S. Ja pa nekaj se naj dogaja, jaz mam nekaj znank, ko vse načrtujejo drugega otroka, takod a sem že čist spet v tem
|
|
RE: Diabetes in nosečnost 10.1.2008 11:33:21
|
|
|
|
mancy137
|
hej babnice, enim pa dogaja - digi, drži se in ne popuščaj. jaz sem mela dva dni srečo preživet po čakalnicah. v pondelk NS, čakala 1.5 h, v torek pa še pri pri MT, kjer sem čakala samo 1 h, a me je odpravila v 3 minutah, pol pa spet 1.5 h čakanja na AS, kjer sem opravila v 5 min???????? vsi so se zgovarjal na gužvo po praznikih. ns NS je bilo sicer vse oK, ampak mi je rekla da je majhen - sicer še znotraj, ampak na meji. in sem se ful zasikirala, da ni kej narobe. a je mela kera podoben primer? bodite pridne, da vas bo spet kej več tle gor! držim pesti! pa pa
|
|
|
|
RE: Diabetes in nosečnost 10.1.2008 13:37:05
|
|
|
|
digi
|
mancy137 meni se res dogaja, sem včere kupla sušilca in zdaj čakam, d aga sprobam ... no glede rasti, ne se preveč obremenjevat.... meni so zadnji mesec anredili halo, da je premajhen in sem tulila in se sekirala... pa so se zmotili..... Ti kar po pameti pa bo. No glede gužve- kar navadi se, veš kje še je konec....
|
|
RE: Diabetes in nosečnost 11.1.2008 16:56:25
|
|
|
|
digi
|
Jej, imamo nove fotke http://digi.moj-album.com/
|
|
RE: Diabetes in nosečnost 11.1.2008 21:24:44
|
|
|
|
Kinokija
|
Iiiiiiiiiii, kak lep fantek, prov zaljubiš se, tolk ej cortig. Z našo tamalo imata isto ljubezen- Nodija!! Dej pa ne vem, al imaš mega velik sušilc al pa zlo gimnastičnega tamalga? Jz moje ne bi spravla notr pr enmu let zihr ne!
|
|
|
|
RE: Diabetes in nosečnost 12.1.2008 9:03:17
|
|
|
|
digi
|
Hehe Kinokija, Nodi je zakon, glih se zdaj vrti, no v bistvu se tričetrt dneva, ker je potem naš fant v večini tko pri miru, da samo gledam debelo.... Gimnastičen je ja zelo, sicer je boben tudi velik, ampak glede na to kje in kam se vse spravi, me nič več ne čudi ....
|
|
RE: Diabetes in nosečnost 15.1.2008 10:50:08
|
|
|
|
mancy137
|
digi, kolk mas luštnga sinčka! tale nodi pa je zgleda ful popularen med mularijo... tud za mojga nečaka je obvezen večkrat na dan, hehe. pa pa
|
|
|
|
RE: Diabetes in nosečnost 15.1.2008 18:21:09
|
|
|
|
wis
|
Digi, ne dajat več takih slikic na net, mali je tk šikan, da me bo konc od favšije... Mejte se!
|
|
|
|
RE: Diabetes in nosečnost 15.1.2008 19:28:17
|
|
|
|
digi
|
Hvala hvala - valda je tak fejst po meni, žleht pa ugibajte po kom
|
|
RE: Diabetes in nosečnost 15.1.2008 20:32:12
|
|
|
|
HEL36
|
digi, mali je res cuker za pojest a da je po tebi? pr nas so zakon nodi , medvedek pooh, bombažki..... pa je 5 let star kako ste punce, a bojo kake , tiste ki čakamo? lepo se mejte
|
|
RE: Diabetes in nosečnost 17.1.2008 17:46:43
|
|
|
|
wis
|
Upam, Hel36 da ja. Moj gre v soboto za en teden smučat in se dela norca, da ne bo slučajno prišel domov, pa bom spet noseča, tako kot je bilo lani maja, pa se je žal nesrečno končalo. Sem mu rekla da bom pa naredila test treden gre, da ne bo siten. Malo za šalo malo za res, ampak naredila ga bom pa res, mam že kak teden čisto čudne simptome, malo zamuja, ampak to ni nič tako čudnega pri meni, bolijo me pa joške ko hudič, pa cuker mam katastrofalno zmešan. Popoldan kr neke hipe, ponoči pa hudir hoče zrasti, pa sem že mela vse fino poštimano. No ja, lahko bi to konec koncev bili tudi znaki za , ko pa so tako podobni. Upam, da ne bo razočaranja, držite pesti.
|
|
|
|
RE: Diabetes in nosečnost 18.1.2008 9:32:15
|
|
|
|
Kinokija
|
Wis, držim pesti za +. Jaz sem z podobnimi znaki ravnokar izvisela, tak da sem že kar malo Digi, kako si? Mlade mamice, kako ste, pa nosečke, dejte opisat malo svoje prigode, pa gužvo na pregledih?
|
|
|
|
RE: Diabetes in nosečnost 18.1.2008 12:24:06
|
|
|
|
digi
|
Helo, no jaz sek OK, izčrpano edino. Imam v ponedeljek te zagovor prvih 6-ih knjig onega glupega zadnjega izpita in se mi ne da... Jutri grem na maturantskega od seke, zvečer k prijatlom... v glavnem full house pa še timon je bil ta tedne doma, ekr je imel vnete očke in nisem nič poštenega mogla doma naredit No novosti- bivši jespet nazaj, čeprav mu ne zaupam in še vedno ne vem če ima kak smisel. Zdaj se je začel dogovarjat za nakup enega stanovanja, vendar ne upam si upati, ker bom spet razočarana, kot že neštetokrat.... Bila sem na kontroli pri deabetologu in so baje izvidi pokazali nekaj (ne vem kaj) akr kaže na okvaro ledniv, vendar ker sem prehlajena je lahko tudi od tega. mislim, da ni panike, tudi moja D misli tako, ker je po 3,5 letih sladkorne prehitro za tako s***** Drugače sva se z D odločili, da bova dali prošnjo za podaljšanje za črpalko, če bo uspelo bo, če ne pa ne..... Moram pa zdaj k Tomažički, ker ona izdaja menda ta mnenja (k njej grem zato, ker me je vodla med nosečnostjo in ker me pozna, ker če bi pa šla k komu v mb pa bi bil to spet nek ****)... Torej v ponedeljek mi menda povedo kdaj so me uspeli naročit in se morda lahko s katero srečamo..... No upam, da bo kaj wis, kinokija pri tebi tudi..... V glavnem vsem željnim + naj se uresniči ta želja, ostale pa itak uživajte..... tko grem zdaj malo se učit
|
|
RE: Diabetes in nosečnost 18.1.2008 12:25:40
|
|
|
|
digi
|
P.S. upam, d a boste dešifrirale zgornji post, ker se mi ne da popravlat teh napak
|
|
RE: Diabetes in nosečnost 18.1.2008 14:12:36
|
|
|
|
HEL36
|
živjoooo, digi, post dešifriran vidim, da se ti dogaja, pa le sporoči kaj boš uredila glede črpalke. wis, močno stiskam pesti, da je uspelo kinokija žal mi je da je spet prišla men tut cukri zlo skačejo, se sploh ne čudim po vseh praznikih in stresu kje ste ostale????
|
|
RE: Diabetes in nosečnost 19.1.2008 10:20:18
|
|
|
|
wis
|
Haj punce, da ne boste predolgo čakale: zgleda, da sem tudi jaz izvisela, test ni nič pokazal, torej čakamo . Več sreče prihodnjič. Digi tebi pa res dogaja, uživaj na maturantskem, sem se spomnila na svojega, bi šla kr še enkrat ko je blo lušno. Za črpalko pa držim pesti. Pa za Kinokijo in Hel36 za . Pa za mene.... Danes sem zoprna. Kar grem.
|
|
|
|
RE: Diabetes in nosečnost 21.1.2008 19:05:47
|
|
|
|
mancy137
|
cau punce, upam da vam bo februar bolj naklonjen in se bomo skupaj veselil novih . meni začenja rast trebuh, in na parih hlačah ne morem več knofa zapet, hehe...zgleda da bo počas treba it kej u šoping za cunce digi, upam da si nardila izpit! kaj pa bi ti lahko najdl v ledvicah -ponavad gledajo albumine oz. 1x letno mikroalbumine, vsaj pri mojem D je taka navada.no, upam da res ni nč hudga, ker bi blo to zeloooo prehitro, sploh k spadaš med 'ta pridne', a ne? jest sm enkrat bla pred leti pozitivna na mikroalbumine, pol pa smo test ponovil še 2x v krajšem času pa ni blo nič več. držim pesti, da bo vse okej! punce, kaj za eno telovadbo ste izvajale med ? a je kera (sej ne vem, a je še kera iz lj?) hodila v porodnišnico na telovadbo, ki je v pon in sre - al mate kje drugje izkušnje? pa pa
|
|
|
|
RE: Diabetes in nosečnost 21.1.2008 20:45:15
|
|
|
|
digi
|
Hoj hoj, rešla prvih prekletih 6 knjig (od 25 ali 27 -saj več en vem) in sploh brezveze, pojma nisem nekak imela in kot zgleda drugi dve tudi ne (sicer niso zagovarjale isto kot jaz)... v glavnem prof je cel cajt govoril tu itam nekaj vprašal, takod a smo bolj ali manj zaključevale stavke... sem se pučutla kot tolni glupan... sicer pa sem na koncu dobila štiklc listka na katerem piše kdaj in kaj sem zagovarjala ter podpis (upam, d ateh cetlcov do konca ne pozgubim ).... Ja mancy kak lepo... trebušček...se spomnim mojega šopinga v 14. tednu, ko so bile že zdaleč največje hlače prekleto popolnoma premale in sem že ena dva tedna hodila z gumico skoz luknjco in okrog gumba napeto ... Ja glede izvidov- pojma niamm kaj- najverjetneje prehla, sicer pa naslednjič bo ponovila test... Saj sploh ne vem kaj mi vse naredilo, vem da pač povprečje, pa one zadeve v urinu pa ščitnične hormone... no saj ni važno, moje mnenje - zgolj prehlad..... No nisem iz Lj in tudi nisem hodila na kako telovadbo, sem šla raje na sprehod... in ti kar to najbolj priporočam, pa še v fajn cajt si nosečka, da ne boš rabla glih po metrskem snegu se šprancirat .... No vsem držim pestke, da bodo kmalu pluski, tebi mancy pa popoln užitek v tem kratkem času, ki še ga imaš , potem pridejo drugi užitki na vrsto.... Zdaj pa grem ajo ajo, jutri pa po nove bukve v knjižnico, da bo čez 2 tedna pa veselo glupo pa pa
|
|
RE: Diabetes in nosečnost 21.1.2008 21:47:41
|
|
|
|
MissLady
|
Oi punce!!! Po dolgem času se tudi jaz oglašam. Nam je nekaj zaj*** računalnik - nek virus al kaj. Sem pa malo slabe volje. Z mojim sva se skregala (ja kot že 1000x prej-pa itak nikol nič ne zaleže). Tolk ga mam poln kufer, da se mi tudi pisat ne da o njem Sedaj je bil 3 dni frej in sem ga poskušala malo izkoristiti, da bi on malo pazil na tamauga, pa je blo že preveč. Tko, da sem zvečer slišala, da ga izkoriščam, da pazi tamauga, da sem jaz lahko za računalnikom, namesto, da bi šla cunje zlagat Haloooo??? Cele dneve ga prenašam okol, ker čez dan malo spi.... ponoči ga dojim in kupčke podiram (gospod ata seveda spi celo noč)..... in še takrat ko bi ga lahko on malo prijel (ker je cele 3 dni doma), da bi jaz čisto malo zadihala, bi morala it zlagat cunje. Grrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!! Moj mali je bil danes takooooo siten.... skoraj cel dan je prejokal in sem ga okol prenašala. Dojil se je vsako uro, da že sploh mleka nisem imela in se je še zaradi tega kregal. Zgleda da se je malček prehladil (iz noska mu malo teče in včasih pokašlja-ampak lih tako za vzorec). Drugače pa je tak cukerček, da sem čisto nora nanj. Full velik se smeji in je pravi mali šarmer. Te tako sladko pogleda in se posmejčka izpod obrvi, da se kar topim S cukri mam pa full težave SKoraj nič ne jem, ker mi sicer cuker takoj skoči. Čez ene tri tedne grem k Tomažički in ji bom rekla naj mi da kar inzolin dokler še dojim. Mogoče jo bom pa že prej poklicala. A ma mogoče Tomažička kakšen email, kamor se ji lahko piše??? Če katera ve... No tako... malo sem vam pojamrala. Mejte se lepo... cmok!
|
|
|
|
RE: Diabetes in nosečnost 22.1.2008 10:07:06
|
|
|
|
digi
|
Jao jao miss lady ti dedci... čist te razumem... sicer moj nikoli ni bil tak, vendar pa sem bila tudi jaz zelo ustrežljiva... sem namreč pol leta spala z malim v njegovi sobici, d aje gospod celo noč lepo spal... je pa res, da je popazil na malega kdaj pa kdaj in tudi kdaj rekel naj se grem spočijem.... sicer pa ga je tudi to veselje minilo,s edaj ko mali več ne leži samo in on ne more cel cajt svojih stvari delat (beri: računalnik in TV). Vendar pustimo to..... Brezveze... bo boljše.... če ne pa bo pač over a ne?! Kaj bi se sekirali zaradi arogantnežev.... Tomažička ma ziher mail, samo jaz nimam naslova... poglej malo po netu.... imam pa njen mobi... sicer pa grem kamlu k njej No grem jaz sedaj na Aristotla Jao kako se mi ne da...... Misslady pocartraj Erazma in vse ostale svoje sončke, trebuščke, jajčnike ajde pa pa
|
|
RE: Diabetes in nosečnost 22.1.2008 12:00:02
|
|
|
|
mancy137
|
misslady, na KC imajo vsi mejle po šimlu ime.priimek@kclj.si, tko da najbrž to velja tudi za tomažičko...good luck! mejte se.
|
|
|
|
RE: Diabetes in nosečnost 26.1.2008 15:41:32
|
|
|
|
digi
|
Hej hoj, kje ste spet? JAz imam dela čez glavo, brat knjige, pišem seminarsko oni dan sem bila cel dan na sejmu turizma v LJ,d anes v kleti vodenje, s kosila od priajtlov, malo maile pogledat pa delat, pucat, eh..... brezveze..... Malo mi je žal za časom, ko je bil Timon še čist majhen ins em emla full energije (no mi je D povedala, da zato, ker sem imela previsoko dozo hormonov za ščitnico, vendar sploh ni važno )..... ajde letim
|
|
RE: Diabetes in nosečnost 28.1.2008 9:07:54
|
|
|
|
Kinokija
|
Digi- vauu, a ti v kleti vodiš oglede? Mi smo šli dec. v Radgonsko klet in mi je bilo ful všeč. Je skrivnost, po katerih kleteh vodiš oglede ti? Tudi jaz sem bila v soboto na sejmu, ma je bilo ful folka. Popolnoma sem navdušena nad tem zdej in bom vsako tvojo info poskralo kot sahara vodo. Linke pliz. Kako pa druge sladkice? A kej migamo Ali ste opazile, da zaradi diabetesa težje shujšate ? Kukr zarad insulina? Men se zdi, da se mi vsak grižljaj 10x obrne v želodcu Šibam delat, dijo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?