|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
26.1.2008 20:21:55   
dodi
Večer!
Mi pa jutri gremo v Bohinj v bazen in potem na pico-je že vse splaniranouser posted image user posted image

Zjuraj najprej k maši,otroci in možek,jaz pa hitro skuhat kosilo,da ob ene 13 lahko gremo od doma in smo v Bohinju že mal pred 14-mislim, da jutri ne bo gužve,ker je lepo vreme in se ljudje raje smučajo...

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
26.1.2008 20:25:04   
petrinja
kai-od milupe je: Milumil 2, ob strani pa piše mit vanille geschmack. majo ga pa v Mullerju.

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
26.1.2008 20:26:38   
dodi
Pri nas ima pa Vida že 6 zobkov,dva spodaj in štiri zgoraj.
Vilma pa je dobila komaj prvegauser posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
26.1.2008 20:30:51   
petrazg
Ja jutri se pa lepo imejte Dodi! 

user posted image Vidi za 6 zobkov, pa Vilmi tudi za enega lepega zobka user posted image user posted image user posted image

Sem zdajle brala pismo tiste babure... Eni imajo pa ob 5 otrokih res preveč časa, če lahko zakole zalezujejo ljudi po forumih.user posted image user posted image user posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
26.1.2008 20:32:33   
kai1
Petrinja, hvala.

No, midva greva, pa danes na en rojstni dan.user posted image user posted image   Da se vsaj za par uric odsklopim, upam.  Anžeta bo pa čuvala moja sestra.user posted image user posted image

Dodi, uživate.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
26.1.2008 20:39:09   
petrinja
kai -UŽIVAJ!!!!!!!

dodi- 6 zobkov uau! bravouser posted image .  uživajte jutri, pa fajn se obleciteuser posted image .

bambina- oprosti, ker se ti nisem že prej zahvalila, da si lepo novico delila tudi z manouser posted image .  pa moram ti še povedat, da ima tvoj Griša takoooo fejst lička za ščipat, naslednjič ko ga vidim, mi ne uideuser posted image .

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
26.1.2008 20:39:34   
dodi
user posted image Ma sej ni vredno besed!!!!!!!!!
A vidte kaj vse moraš požret-takih oboževalcev pa res ne potrebujem,da me za eno samo napačno besedo tako nesramno napadejouser posted image user posted image
A veste kaj smo doživeli,kmalu po rojstvu Vide in Vilme.Na obisk je prišel župan in z njim novinarki Nedela in Gorenjskega glasa,prinesel nam je ček v vrednosti 1000 evrov za nakup v Mercatorju in potem nas je en zblojen ločan napadal po telefonu in naju žalil...to je kar nekaj časa trajalo,da je nehal...mislim kaj vse ne doživiš.....pa saj ima vsak (no skoraj vsakj) možnost da ima 10 otrok,če z njimi toliko zaslužišuser posted image

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
26.1.2008 20:47:08   
petrazg
Dodi nima smisla se jezit in vznemirjat. Očitno ljude nimajo kaj početi, si morajo eno drugo veselje najti. Se mi v bistvu kar smilijo , ko so tolk omejeni...

Anže je sedaj pridno sam zaspal user posted image user posted image user posted image , mami gre pa zdajle kopalnico pucat...user posted image ... je res potrebna čiščenja.

Pridem vmes še malo pošpegat, da vidim kaj se bo dogajalo...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
26.1.2008 20:56:12   
Putka
Dodi, si me nasmejala s tvojim fan klubomuser posted image . Ampak res, kaj imajo eni preveč časa, da se z življenjem drugih ukvarjajo. Meni je že za kak beden film, ki ga pogledam škoda stran vrženega časa.
Aja, kje živite? Saj si že enkrat napisala, pa sem pozabila. Nad Železniki gor, ali se motim? Imam prednike iz Poljanske doline nekje, kot mali otrok sem še hodila ovčke gledat, pa mislim da ni več žive žlahte tam gori.

No, Katja je že boljša, sploh nisem pomislila, da jo mogoče zobki dajejo. Ima zgoraj močno nabrekle dlesni. Vesna je imela nekje pri 9-ih mesecih že 7 zob, zgoraj so naenkrat 1-ke in 2-ke ven udarile. Dobesedno čez noč. In tudi brez joka.

Lahko noč. Kolk smo pridne, čez 50 strani v enem mesecu!

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
26.1.2008 20:56:51   
Putka
Juhu, petrinjauser posted image

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
26.1.2008 21:17:52   
Majchi
Dodi, pa kaj je s tem folkom? Res jih ne štekam. Na žalost imajo eni res čas se z drugimi ukvarjat, namesto da bi bili veseli, da vsaj še kakšna takšna družina obstaja.

Petrazg, dodi in ostale, čestitam vsem za zobkeuser posted image !

Kai, šibaj ven in se zabavajuser posted image !!!

Bambina, Griša ima res polna lička, prav fleten jeuser posted image . Komaj čakam na naš VSM, da vaju vidim še v živo. Pa ostale tudi seveda. Juniorko z novo frizuro in korenjaka Nela, pa Lex s trebuščkom,...

Petrazg, jaz sem tud sama doma. Moj je šel k sebi domov (k bratu) na pivo v "momačko sobo" (garažauser posted image ). Drugače pa je tudi pri nas doma garaža že postala momačka soba. Ah, ti desci!

Bambina, bravo za uspavaje. Upam, da rata tud jutri in pojutrišnjem in... Se mi pa zdi zelo lepo, da sta uspela brez solz.

Petrinja, ampak Matevžek je pa res pozer na tisti fotki. Ta bo še babncam mešal štrene, boš vidlauser posted image .

Putka, dons ko sem pekla meso v kuhinji, sem istočasno luftala tako da sem imela odprto okno. Zato nisem hotla, da Lana pride za mano v kuhinjo in sem priprla drsna vrata. Kaj hujšga! Se je drla pred vrati, čeprav me je čez špranjo videla. Itak, da sem se mogla drugač organiziratuser posted image .
Men gre tud to precej na živce, da nekdo za mano lazi. Pa se mi zdi, da je bla Lana že hujša, kar se tega tiče in je zdaj ok. Ampak verjetno ta hujše še pride. Ah, bo že minilo.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
26.1.2008 22:06:43   
kaya2007
joj mi gre na bruhanje ob tej fovšiji nekaterih ljudi, nisem vedela da je tega toliko, zadnje čase pa povsod
opažam ta pojav!

petrinja, kolk je luškan tamal, a nosi zdaj očala? jaz sem kaji zadnjič dala sončne gor, ker ji je full svetilo v oči, pa jih tudi 10 sekund ni imela na nosu, takoj jih je dol dala. pa men jih tudi ves čas dol daje user posted image

jaz sem čist bolana, moj je šel ravno po antibiotike v lekarno..pa so ugotovili za mi kartica ne dela (ne vem zakaj, morala bi! user posted image ) in je pol letu na urgenco po nov recept na njegovo ime in čaku zdravnika, ker je bil na terenu...madona, 1x na 10 let rabim antibiotike, pa še takrat so take komplikacije in težim vsem naokoli za recepte!! sem pa cel dan bruhala, tko da je zdaj končno malo boljše, upam da se jutri ne bo ponovilo-včeraj je bilo namreč isto zvečer bolje, ampak je bila danes spet ista zgodba user posted image  pa še dva izpita imam ta teden, učit se pa itak ne morem..upam da vsaj kaja ne bo česa staknila.

zob pa pri nas še nimamouser posted image  moram pa se pohvalit, da sedi že kar lepo. če se ji da user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
26.1.2008 22:16:08   
Cappy96
Čer!

Najprej najlepša hvala vsem za čestitke!
Lana obema Anžetoma vrača poljubčke, Anžetu od Petrezg za obmesečnico, Anžetu od Kai pa da se čimprej spoznata!

Lex, user posted image  za brcike! Kolk je to lep občutek! Kar se pa hormonov tiče, pa vse vemo, da naredijo svoje user posted image

Dodi, sej skor ne gre izgubljat besed o še bolj norih od norih, verjamem pa da ti ni vseeno. user posted image , da eni pa res nimajo nobenga smisla za humor.
In ja, prav je da se urediš, da najdeš čas tudi zase, saj daš zato otrokom samo še več. Al nej bi bilo življenje eno samo žrtvovanje in muka, prekuser posted image . Takšni idioti mi pa res dvignejo pritisk! V glavnem, ostani takšna kot si user posted image !

Tolk za nocoj.....mi učke kar skupaj lezejo.....

Uživajte v lepem in sončnem vikendu!

Nočko

LANA, najina sreča...........26.05.2007
ANŽE, naš mali sonček.....10.02.2010

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
26.1.2008 22:32:37   
petra a
dodi-sporoč če se bo kaj dogajal pr maš,drugače vam pa želim lep dan jutri,izkoristite ga max.

majchi-sva lih imela obisk-vodjo logistike od celotnega dogajanja na gospodarcu, mi je pokazu par hudih fotk od avtodomov...tud njegova ta stara dva ga mata,pa sam potujeta okrog,frajerja

petrinja-super, sporočim kdaj bomo šli

kaya-nč zato,če še nima zob,saj to je bolje,bodo močnejši...tud Tjaša jih še nima...pa pocajti se

(odgovor članu Cappy96)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
26.1.2008 22:33:34   
juniorka
Sem zdajle slikce pogledala..ma sem pa tudi ena šoja, da nismo naredile ene fotke z bambinouser posted image  Nam je Anže cel čas hotu to povedat, ko je za aparatom plaziluser posted image
Pr nas je že prava pomlad, vse v zvončkih in trobenticah, prav lepo je!
Sem pa razmišljala, za VSM- a ne gre kje bliže?? Mislim, da do lj še ni takproblem, kam dlje pa za nas štajerke?? Na Gorenjsko se pa lahko, ko bo mal topleje spravimo za en vikend, pa pridemo cele družine in en piknik urežemo... Zdaj, ko pa še traja porodniška pa lahko še me babe z malimi okl same skačemo po dopoldnevih... Jaz bi res v LJ, kadarkoli, za dlje pa zdajle nisem glih, no... Saj kompliciram- kaj pa druge mislite...lex, eca...

Nič, grem počasi, ker sem že 3x morala posredovat... kako vam zavidam spanje..a bambina, tudi Griša je zaspal sam.. to ni feruser posted image  V bistvu se še čudim sama sebi, da mi ratuje funkcionirat ob mojem nespanjuuser posted image  Bom varuško najela enkrat, da se naspimuser posted image - pa ima Nel babico in teto doma, pa ni šans, da bi ga vzeli na počitnice za par ur..ah, še tiste pol ure gre komaj skozi, ko se tuširam  in danes so o stajici sanjali- ja pol ga lahk mam jaz tudi not in kuham zravn... Ampak sem rekla, da je ne bo imel, ker mora bit čimveč na tleh v muvingu- in pol me lovi iz prostora v prostor, pa jok pred kopalnico, tako kot pri Majchi...a še huje bouser posted image user posted image user posted image
Lahko noč vsem, pa ne se s faušljivim folkom ubadat...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
26.1.2008 22:41:39   
juniorka
Ja pa vsem, ki ste prilezli do 8m čestitke, jutri pa začne Matevž nov krog- a kar na morju?user posted image user posted image  
Pa nedonošenčekuser posted image Anže itak vse rekorde podira, bo pri 9m že tekal okoliuser posted image !
kaya- pozdravi se, pa upam, da zavarovalnica ni začela kaj štrene mešat tistim, ki so v Feldbachu rodileuser posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
26.1.2008 22:42:20   
Majchi
Joj petra a, si me spet spomnila na sejem. Kakšni hudi avtodomi! Madoniš, no. Moja starša si to želita, pa jima je predrago. Tko da trenutno čakata čist nov kombi, ki ga bosta potem rahlo predelala in z njim šibala okol. Do zdaj sta pa že parkrat tko naredila z enoprostorcem. Ful sta face.
Mene bolj čolni mikajo. Odkar me je moj navdušil s tistim gumenjakom, mi je to tok fajn ratal. Pa imava čist brezvezno gumico, pa tok veselja naredi.

Kai, tiste fotke se pa ne upam nalimat, da mi ne bo potem kdo pisma poslal.

Kaya, pocajti se! 

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
26.1.2008 22:54:25   
petrazg
No, kopalnica je generalno pospravljena user posted image , Anže pridno spi, atija še ni, mami pa ne more računalnika izklopit. Moram vse za nazaj prebrat, pa albume gledam...

Punce moje se imate tako lepe otročke... res so majčki najlepši user posted image user posted image user posted image .

Juniorka - a sta se fajn imela na plavanju? Ste imela natrpan urnik, a ne? No, midva sva bila do 8 v Celju... Ampak, da veste ostale Nel je fulllll pridenuser posted image user posted image user posted image . Pa kašne lepe kodrčke ima ... cortek mali.

Kaya2007 - ti se hitro pozdravi, razturaj še ta dva izpita, potem pa ne bo nobenega izgovora več, da se nam ne pridružiš na user posted image .

VSM
- se strinjam z Juniorko, da naredimo nekje na sredini. Naj bo vsaj za večino približno enak pot. Sem pa tudi za to, da piknik prestavimo v toplejše mesece, konec aprila , maja, ko bo toplo in bomo lahko dekce vrgle na tla in se bodo naši malčki kobacali sem in tja...

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
26.1.2008 22:57:57   
petra a
majchi-HOČMO TISTO FOTKO-NOSEČO NUNOuser posted image , smatri to kot grožnjouser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
26.1.2008 23:00:35   
petrazg
Jst bi tudi raje čoln imela, če lahko izbiramuser posted image .. Moj že nekaj časa o jadrnici sanja, samo lahko samo sanja. Mogoče kakšen gumenjak... Samo kaj , ko pa potem časa ni poleti, da bi se lahko naužil... Te stvari je pa škoda pustiti stati...

Majchi - tvoja dva sta prave face user posted image user posted image user posted image . Moja mami bi tako rada hodila okoli, potovala, očiju se pa ne da. Smotko!

Cappy in Petra a - pozdravčki

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
26.1.2008 23:01:37   
petrazg
Majchi jst bi na tvojem mestu Petro a kar ubogala...user posted image user posted image user posted image . Kazen je drugače huda...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
26.1.2008 23:17:30   
kaya2007
kaya- pozdravi se, pa upam, da zavarovalnica ni začela kaj štrene mešat tistim, ki so v Feldbachu rodile

sem tudi jaz že na to pomislila user posted image  čeprav skoraj ne verjamem...mater sem jezna zaradi te slovenske politike!! res ne razumem, ok da nočejo plačat dražje storitve, ampak zakaj ne plačajo vsaj toliko kolikor stane porod pri nas? aja, verjetno zato, da se denar ne izteka v tujino user posted image  madona kakšen protekcionizem, pa smo kao v nekem tržnem liberalizmu kjer vlada konkurenca user posted image

pa hvala vsem za lepe želje, sem že pojedla ta prvi ospenček user posted image

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
26.1.2008 23:36:10   
petra a
čao,petra zguser posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
27.1.2008 9:14:27   
Majchi
Dobro jutro!

user posted image

Torej še enkrat, nič bogokletnega ni mišljeno, samo pust pač. Sem imela v spominu, da se bolj buši vidi, pa se neuser posted image . Imam pa spodaj neke hlače oblečene, da me ni zeblo.

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
27.1.2008 9:19:09   
Majchi
Naš Runouser posted image :

user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......