juniorka
|
Sem zdajle slikce pogledala..ma sem pa tudi ena šoja, da nismo naredile ene fotke z bambino Nam je Anže cel čas hotu to povedat, ko je za aparatom plazil Pr nas je že prava pomlad, vse v zvončkih in trobenticah, prav lepo je! Sem pa razmišljala, za VSM- a ne gre kje bliže?? Mislim, da do lj še ni takproblem, kam dlje pa za nas štajerke?? Na Gorenjsko se pa lahko, ko bo mal topleje spravimo za en vikend, pa pridemo cele družine in en piknik urežemo... Zdaj, ko pa še traja porodniška pa lahko še me babe z malimi okl same skačemo po dopoldnevih... Jaz bi res v LJ, kadarkoli, za dlje pa zdajle nisem glih, no... Saj kompliciram- kaj pa druge mislite...lex, eca... Nič, grem počasi, ker sem že 3x morala posredovat... kako vam zavidam spanje..a bambina, tudi Griša je zaspal sam.. to ni fer V bistvu se še čudim sama sebi, da mi ratuje funkcionirat ob mojem nespanju Bom varuško najela enkrat, da se naspim - pa ima Nel babico in teto doma, pa ni šans, da bi ga vzeli na počitnice za par ur..ah, še tiste pol ure gre komaj skozi, ko se tuširam in danes so o stajici sanjali- ja pol ga lahk mam jaz tudi not in kuham zravn... Ampak sem rekla, da je ne bo imel, ker mora bit čimveč na tleh v muvingu- in pol me lovi iz prostora v prostor, pa jok pred kopalnico, tako kot pri Majchi...a še huje bo Lahko noč vsem, pa ne se s faušljivim folkom ubadat...
|