|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
25.1.2008 22:40:54   
kai1
user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
25.1.2008 22:49:21   
dodi
Lex-bravo za brcike!!!!!!!!!!!!!!!!
To je pa res občutek,ki ti staja srce...pa ko rodiš...in ti položijo na trebuh,tisto malo,toplo,vlažno ,najlepše bitje,ki te v trenutku zasvoji....bolš da grem...in da moj spiuser posted image user posted image user posted image
Pa hvala ker ste z mano
user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
25.1.2008 23:31:07   
kaya2007
madona kolk je zmešanih ljudi na svetu user posted image  pa da ima tolk časa pri 5 otrocih, da se v druge vtika in pisma piše user posted image  jejejej

nočko!

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
26.1.2008 7:18:03   
kai1
jutro, punce

Naš mali je vstal že ob 6.00, spal je pa celo noč, vsaj to. Sedaj se že igra v svojem kotičku.

Majchi, kakšen je bil film in kateri?user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
26.1.2008 7:37:05   
kai1
petrazg, čestitke Anžtu za obmesečnico in en velikuser posted image  od Anžeta.
Cappy, čestitke Lani , pa  poljubček od Anžeta.

user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
26.1.2008 8:32:50   
BAMBINA_
dodi pa ne morem verjeti, kako te je napadla tale svetohlinska babnca. Pa tvoj naslov je zvohala... Mene kar kurja polt oblije, ko vidim, kakšen srhljiv folk nas čita. A misliš, da je kakšna, ki se tudi sicer poznate? Mater, a ona pa pri petih otrocih ima čas vohuniti tukaj na Ringaraji in preučiti vsako besedico? Čarovnica dvolična!!
lukrecija, če hočeš pa mene videti, moraš pa v Celje priti user posted image Ej, upam, da rešita tole frko s tvojim. Ti pa verjamem, da si bila jezna nanj.
lex uuuu brcike že čutiš? V kolikem tednu pa si že? Pa saj pravijo, ane, da vsakega naslednjega otroka bolj zgodaj začutiš. user posted image Pikica mala.
Rožica super, da si se lotila diplomske. Boš videla, zdaj, ko si začela, boš pa mimogrede fertik.

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
26.1.2008 8:48:32   
kai1
IZVIRNO SPOROČILO: kai1

petrazg, čestitke Anžetu za obmesečnico in en velikuser posted image  od Anžeta.
.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
26.1.2008 9:05:44   
dodi
user posted image
Vse naj naj za vse ki praznujete in en velik
user posted image Punce hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
26.1.2008 11:56:32   
Putka
Dodiuser posted image , svašta. Pa tudi jaz sem se spraševala, kako da ima Neimenovana čas za RR, tebi pa očita. Pač, tipična slovenska fovšija pa še huda dvoličnost zraven (a to ni grešno?). Jaz vaju pa vsekakor občudujem, da imata tako dobro organizacijo in najdeta čas zase. Saj drugače se ti pa utrga, potem pa takale pisma pošiljaš..
Lexuser posted image , kolk je luštno. Jaz bi tudi še eno nošečnost, če bi imela samo ta luštne dele, se pravi - hormonske izpade, - otekanje, - kilaža, - boleči sklepi.. No, saj ni tako hudo, tistih par mesecev..

Lukrecija, prav žalostna sem, ko berem kako se kregata. Res je bistvo v pravi komunikaciji, tega tudi nama manjka. Predvsem z njegove strani, se doma sploh niso pogovarjali, zdaj pa jaz jeb... ježa. Če sta po vsem tistem sranju skupaj zdržala, verjamem tokrat ne bosta tako zašla.

Bambina, kako je Griša velik! No, v primerjavi z Anžetom in Nelomuser posted image . Škoda, da še tebe ni na kakšni slikci.

Petrinja
, jaz sem te pogrešala, pa sem mislila, da is kje na lepše! Kako je z omejevanjem dojenja pri vas?

No, pa še o Katji. Tiste ki jo poznate, ste vidile, kako priden otrok je bila. Ja, bila! Ker se mi zadnje dneve mešauser posted image . Na primer, včeraj je zapsala, jaz sem šla na aerobiko. Zbudila se je po 20 minutah in do mojega prihoda tulila. Ubogi očka je bil čisto uničen, ni hotla jest, pit, se nosit, nič. Histerično je tulila več kot uro. Ko sem prišla čez vrata,  nasmeh do ušes in niti pisnila ni.

No, ponoči se hoče crkljati na 2 uri, jaz več ne zmorem. Sem se zato danes ponoči odločila, da ima dosti joške in da bo zaspala brez. Niti slučajno. Dve uri je vreščala, kolcala, že hripavo je tulila, čaj pljuvala ven, adaptiranega mleka ni hotla.. No, izčrpana je zaspala, jaz pa še boljuser posted image . Pa to je bilo ob 3h ponoči, zvečer sem ji dala, da ne bo pomote.

No, zjutraj jovo na novo. Ni hotela sadja, sem ji uturila par žlic, pa kolk je pridna in da dobi za nagrado joškuser posted image Čim jo odložim tuljenje, no zdaj celo spi v naročju. Če jo prestavim, jok. Ma, me skrbi, ker se začenja tisto obdobje, ko ne gre brez mamice, amapk jaz bom morala kmalu v službo in bo treba kaj jest in piti 8 ur. Pa tudi na aerobiko bi rada šla kdaj brez parazitka.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
26.1.2008 12:11:36   
petra a
lukrecija-upam da bodo tvoji živci zdržal,hude vojne imata...tudi sama obvezno zamujam na faks min. pol ure,k nikol ne pride,k obljubi, pa pred izpiti mi vedno reče da bo 45 min pred izpitom doma,da bom kao lahko šla,pol ga pa tud po pol ure ko obljubi še ni doma,ga panična in živčna kličem da kje da je,on frajer ma pa del in da sva se itaq da zmenila pred faksom-še večja panika,otroka oblečt,dat v lupinico (sej se smešn sliš ampak najmanj 3 min ti pa vseeno vzame),pol pa dol v klet v garažo,pa ven iz garaže,pa po gužvi do faksa,pa pred faksom nikjer za parkirat,manjka še 5 min (po moji uri, na faksu so itaq vse ure naprej),njega nikjer,ko se le prigunca me pa gnjav da kje je voziček,zakaj da ga nisem vzela,prokletuser posted image  in tako grem vedno znervirana na izpit...to sem ti napisala samo zato,da vidiš da nisi edina,vem,slaba tolažba,pa mogoče ti bo vseeno malo lažje

petrinja-super je blo,najprej je malo čudno gledala in hlipala,ker je voda hladnejša kot jo je navajena,pol je pa ful uživala,že ko smo jih u luft pa nazaj v vodo dajali,pa vsa tista vrtenja,ko smo se pa igrali z igračkami,se je pa režala da jo je cel bazen poslušaluser posted image ,pa obroč ji je bil tud všeč...zdej sva zamenjali termin, da bomo vsi trije hodil (upam da nau spet služba bolj pomembna,ker če ne bom kar odpeljala)

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
26.1.2008 12:15:36   
petra a
petrinja-boste v februarju kaj v KG? Moj se je neki menu s prjatlom,da bi šel smučat čez mejo,mi2 bi ble pr eni naši družinski prijateljici,bi pa pasalo it tud na kakšen sprehod,pa če bi bili lih tam,bi lahko šli skupaj mal na zrak

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
26.1.2008 12:17:30   
petra a
putka-upam da bo kmalu bolje s Katjo

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
26.1.2008 12:18:21   
Majchi
U madona, sem zdele šele prebrala, Dodi, tale pa je zmešana. Ti si se samo pošalila, da boš nuna, kaj bi pa ženska potem zame rekla, ko sem pa res bila nuna in to za lanski pust, ko sem bila v 7.mesecu nosečnosti. Sem bila zelo zanimiva maska in dogodek smo tudi digitalno ovekovečili. Če Gospa želijo, jim lahko fotko prlimam, pa zarad mene, če jo user posted image  babji potem v Vatikan pošlje.

Iz njenega pisma sem razbrala, da te je babnca skor da ne zalezovala, sicer virtualno, ampak vseeno. Dokler nisi izrekla besede nuna je blo ok, potem pa prav potuhnjen anonimni napaduser posted image .

Pa še to: hvala bogu, da uživate in da se imate lepo. Zato pa je družina, da te navdihuje in polni z energijo, ne pa da te mozga. In prav je, da sodeluješ na RR in svoje dragocene izkušnje deliš tudi z ostalimi mamicami, ki jih zelo rade preberemo. In prav je tudi, da greš k frizerju in se urediš, saj si poleg mamice tudi ženska! In to še zelo mlada povrh vsega. Vse to vedenje, niti pustne maske, pa itak blage veze nimajo z vero, pobožnostjo in verovanjem v Boga. To se izkazuje drugače!

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
26.1.2008 12:32:26   
Majchi
Lukrecija, sem mislila, da sva midva včasih divja, pa vidim, da je pri vas pa še bolj pestro. Upam, da poštimata tole. No saj, če sta enkrat že, bosta verjetno znala tudi v prihodnje. Ampak glede na to, da sta tak par, se bosta po mojem celo življenje mogla brzdat in nazaj držat. Je pa res, da je v komunikaciji uspeh!
Tega tud pri nas manjka. Sicer se imava zelo rada, ampak pri pogovarjanju pa vedno pogrneva. Velik del je prav na meni.

Drugače sva se včeraj imela fino. Gledala sva Ameriški gangster, ker imava oba rada akcije, jaz pa še Russela Crowa zravenuser posted image . No, pa je bil v tem filmu bolj kmet (razen njegov glas-vauuuser posted image ), medtem ko je Denzel Washington pokazal vso svojo karizmouser posted image . Film je bil precej pozno tko da sva nekaj do enih domov prišla.

Lex, user posted image  za brcike!!!! Kako ti zavidam! Res uživaj v vsakem trenutku. Ko šlivi hormone, v tem stanju ti je vse oproščenouser posted image ! Tvoj te ima pa itak zelo rad, pa čeprav je runkl včasih. Saj so vsi, a ne? Upam, da mali ozdravi, da boste lahko šibal naokrog in da vas ne bo tašča skoz okrog lovila. Boš vidla, še prehitro bo konec tehle brezskrbnih dni, potem bo pa spet služba in bo vsak dan 8 ur manj časa za vse ta lušno. Raje se sprosti in uživajuser posted image .

Rožica, ti si pa pridna, da veš! Zarad diplome mislim! In tud vse ostale študentke, ful ste face, da se vam lub zdele s tem ukvarjatuser posted image !

Zdej grem pa hitro kuhat, po kosilu gremo pa na gospodarsko razstavišče gledat avtodome in prikolice (moje sanjeuser posted image ).

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
26.1.2008 12:41:45   
petra a
majchi-greste sam gledat,al boste tud kej kupil?

hudiča,mene pa že par dni tok buča boli,sploh ne vem,kaj je to...a mislte da je lohk od polne lune?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
26.1.2008 12:56:30   
petra a
se mi zdi,da me boli glava od tega računalnika,nč,ga bom kar ugasnila za nekaj časa

lepo preživite današnji mrzel,pa vendar sončen dan

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
26.1.2008 13:02:53   
Majchi
petra a, samo past se gremouser posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
26.1.2008 13:41:36   
lex
Majchi ne mi delaj lušt za avtodomi in prikolicami, ker bom znorela ko smo tretjega tak naštimali, da ne moremo skup na glavni dopust. Pa prikolica nam stoji še sreča, da v huti, da ni na fraj. kaj se lahko zgodi s takšno prikolicouser posted image . njegova dva sta jo imela parirano brez strehe, zagnila je cela, edino okan so bila še ok ostalo je šlo pa ne smet jamo. No toliko o tem kako bi oni vse imeli in kako to znajo čuvat. Sva rajš kr svojo kupla. Ki pa je žal nam premalauser posted image . Že lani za 4 je bila tako tako. Ati je moral spat na svojem, mi 3 je pa na velikem ležišču. sedaj jo pa prodajava, ker nam bo za 5 resnično premala. že zdaj, pa je bila Alina 2 meseca, smo se vsi trije tiščali ko nori.

Če katero zanima, si jo lahko pride ogledat, zarven je še baldahin skor nov. Cena je pa cca 2800€.

Nič grem juho zakuhat pa jest - LAČNA!!!

Aja naša mala kura je bla dans pa od dveh do štirih pokonci. Tolk me je ob živce spravla, da sem se začela jokat, pol jo je pa ati prevzel, jaz sem pa lahko spalauser posted image .

Moj si včasih res zasluži zlato medaljo za potrpežljivostuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
26.1.2008 13:41:51   
kai1
Uuuu, Majchi, tudi moje sanje so avtodom in če bo kdaj mogoče, ga bomo zagotovo imeli. Sva oba navdušena. Prikolico, pa že imava.

Aja, pa tisto fotko z nosečo nuno, bi blo, pa fajn videtuser posted image user posted image , ups, da me ne bo kdo zatožuuser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
26.1.2008 13:43:53   
lex
Anže in Lana vse najboljšeuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
26.1.2008 19:06:15   
petrinja
petra a -sigurno bova še kaj v Kr. gori, pa vem da je Putki tudi zelo luštno tam, pa se lahko kdaj zmenimo.

včeraj pa smo se zbudili-do polnoči sicer 2x, nato pa od polnoči do pol šestih zjutraj spal v svoji posteljiuser posted image user posted image user posted image , tako da sem danes spet ko za na plakatuser posted image .
ja putka, drugače pa je sedaj to obdobje, ko intenzivnije pokažejo čustva-tudi negativna, in še posebej strah izgube mamice-ne razumejo, da skočiš samo na WC, pa že tulijo kot da si šel za vedno. tako da ja, je sedaj to kar normal. midva se še vedno zvečer in ponoči dojiva, po potrebi če hoče tudi kaj čez dan, ker noče kaj preveč pit, ker flaš ne šmergla, samo kozarček. sem pa kupila adaptirano mleko z okusom vanilija, pa bomo poskusili, če bo hotel kdaj tudi kaj takega zmešan s kašico. itak si že pravi mali čarodej, ko copraš vse mogoče kombinacije in fore, da ti le kaj poje in v spodobni količini.

čestitke za 8mesečnico-ma leti cajt, ne?

jutri pa šibamo na morje malo se martinčkat, joj komaj čakam, da se malo otopliuser posted image . sem res čisto pravi poletni človekuser posted image user posted image .

no, pa še slikco mojega malega modela pripopam-pišuka, zna že prav poziratuser posted image :

user posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
26.1.2008 19:35:49   
kai1
Petrinja, katero mleko, pa ima okus po vaniliji?

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
26.1.2008 19:41:53   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Putka
Bambina, kako je Griša velik! No, v primerjavi z Anžetom in Nelomuser posted image

Velik ravno ne, ga Nel šiba za 7 cm, Anže pa za 5 cm, če se ne motim. Ampak, okrogloličen pa jeuser posted image To ima pa čisto po mamici user posted image
Jaz se moram pa malo poafnat. Prej sem Grišata po večerji vedno morala imeti še nekaj časa na rokah, ta čas smo postopoma krajšali in danes sem ga dala takoj po večerji v posteljico in je zaspal brez joka. Res, da smo rabili 8 mesecev, ampak uspelo nam je pa vendarle. In to brez pretočene solzice. user posted image user posted image

*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
26.1.2008 19:57:06   
petrazg
Čer bejbike...

Dons mojega dragega ni doma, pa sem lahko malo na računalniku user posted image user posted image user posted image ... Drugače moram biti solidarna in sem brez računalnika zvečer (če že njemu težim sto na uro).

Smo bili cel dan na Bledu user posted image , naredili dva kroga okoli jezera, šli na kremšnite (oh kako so dobre), pa na obisku, na kosilu ...Luštno je bilo. AnŽE je bil priden, zdej je pa zelooo utrujen in se še komaj premika sem in tja. Bomo šli dpns malo bolj pozno spat...

Bambina in Juniorka - lepo vaju je bilo videt!  Malčka sta pa prava cukerčka!!! 

Bambina - a mi prosim pošlješ slikce na email...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
26.1.2008 19:59:40   
petrazg
Hvala za čestitke za 8-mesečnico....

Lana od Capy  - Anže ti pošilja en velik poljubček...

Moram se še pohvaliti - imamo 4 zobek zunaj user posted image user posted image user posted image ... brez bolečin...user posted image user posted image user posted image

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

(odgovor članu petrazg)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......