|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
27.1.2008 21:45:27   
vanesa24
petrinja-si mi skomine naredila, ko si govorila o morju. Men tut ugaja morski zrak. Moj mi prav, da sem cist drug clovk ko pridem na morje. Mi ni problem kako uro samo sedet in gledat morje. Me full pomirja. 
Pocas se bo ze navadil na ocalca vas Matevzek. Zdej rokice kr bezijo za predmeti. Pomoje so mu ocalca full zanimiva.

Zlati zaspancek naj ti zleze v oci, nasmeh je tisto, kar te zjutraj zbudi.
25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu petrinja)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
27.1.2008 22:05:12   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: vanesa24
Tam nad Balnejo zivi tut ena nasa zlahta. Je nova hisa, ce se nemotm ima rdeco fasado pa Bradac se pisejo.
Če imam ta prave v mislih, potem je naš vikend tista razpadajoča podrtija direkt pod njimi. Mimogrede, grda bajtauser posted image (meni)

Eca, tudi jaz želim, da se končno pozdravite. Zdaj je pa res že dovolj te bolezni! Upam, da si vzameš kako minuto zase, ker dugače boš pregorela.

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
27.1.2008 22:11:00   
rogljicek
Čer punce.
Najprej: Dodi, ne razumem zakaj bi sploh bilo grešno se našemit v nuno????? Al to pomeni, da bi se morali vsi mehaniki zgražat, ker se za pusta kdo našemi v mehanika, al pa stare mame, ker se kdo našemi v mamo itd.? Pa saj je nuna konec koncev le poklic!?! Res, kaj pa vsi tisti pedofilni duhovniki, al pa škofje (BTW, tisti, ki me je birmal), ki imajo otroke, ali pa nune, ki so rojevale otroke (mogoče brezmadežno) Ali pa tista gospa, ki ti piše pismo- ta mora bit globoko verna, dobrosrčna in tudi dobronamerna!!! MIslim, da ne. Najbrž najprej pometa pred drugim pragom, pred svojim ima pa kaos! Dodi, ti veš kaj si in kolikor te beremo tukaj na RR, moraš bit zelo fajn ženska. In hvala bogu, da poleg svoje notranjosti neguješ tudi svojo zunanjost (če ne bi, najbrž ne bi mela 10 otrok;) Kar se pa tiče zapravljanja denarja. Ali tisti, ki te opravlja koliko denarja zapraviš za frizerja,...ti ga mogoče kaj da?! Ali zate hodi v službo, si zate trga od ust?! Tako kot je Putka rekla- slovenska nevoščljivost je user posted image . Dodi, jaz mislim, da bi se mogla našemit v nuno, tvoj mož pa v duhovnika, ker v tem ni nič slabega, niti grešnega.

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
27.1.2008 22:17:14   
rogljicek
Predno se zvalim v posteljo vam moram povedat, da je za mano super vikend. V petek sem šla v kino še z dvema puncama (film P.s. I love you-super film, priporočam) V soboto smo šli čekirat za kuhinje, zvečer na večerjo h kolegom (tip je v ne vem katerem kolenu Slovenec iz Kamnika-drugače Američan), danes smo šli pa plavat. KOlk je Reya uživala.

Zdej me pa Dez kliče, me hoče zmasirat! Hm, le kaj to pomeni user posted image

Lahko noč

(odgovor članu rogljicek)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
27.1.2008 22:22:18   
kai1
Rogljiček, predaj se užitku, pa kakšen že bo.

Neposredna povezava do sporočila: 1355
27.1.2008 22:27:43   
kai1
Punce, ali imajo vaši sončki povštrčke ( vzglavnik)?

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
27.1.2008 22:30:24   
Majchi
Rogljiček, uživajuser posted image !

Kai, lepo se imejte na kratkem dopustu, pa ne si nič pustit pokvarit. Vse na easy vzemi, pa bo ziher boljše. Če bosta mulca sitna - ignoriraj. Uživaj z možekom, ko ga boš imela zase in z Anžetkom.

Feliška, kje pa si res? A si na zdravljenju odvisnosti od RRuser posted image ?

Putka, da mi ne boš kaj zamerla zarad tistga interneta in obiskov. Sem čist tko napisala, ker se mi smešno zdi, da nisem edina taka obsedenka. Na obisku sicer še nisem šla na net, ampak mi ne manjka dostuser posted image .

Rogljiček, a si te punce že tam spoznala? Vidim, da si se malo že ustalilauser posted image . Kaj pa je s hiško? Kdaj se selita na svoje? Al sta se že?

Eca, o madona, no! Upam, da grejo tile hudički vaši zdaj res h koncu.

Petrinja, si mi take skomine naredila, da bom mojga fehtala, če greva drug vikend, če bo vreme.

Putka, tist porod je pa res vauu! Jaz se tud ne bi upala. Je pa mogla bit zanimiva debata.

Jaz sem pa do zdele fotke štimala, da jih prek neta pošljem na razvijanje. Zdaj grem pa pod tuš in spat. Nočko!

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
27.1.2008 22:31:55   
Majchi
Kai, Lana spi brez povštra. Pravijo, da je tako boljše, ampak ne vem do kdaj je treba bit brez.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
27.1.2008 22:39:22   
kai1
Anže sicere nima povštra, ima pa podloženo vzmetnico pri vzglavju, saj smo imeli zelo velike težave z polivanjem, dokler nismo šli na gh. Tudi mene zanima, do kdaj brez povštra. Ali katera ve?

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
27.1.2008 23:21:56   
lex
sem prebrala vse za nazaj, komentirat se mi pa ne da, ker sem crknjena smo vsi bolani -
eca pozdravite se že!

Upam, da bo noč takšna kot včerajšnja - smo spali od 22.30 - 8h nepretrgomauser posted image user posted image user posted image

vzglavnik - Alina ima dvignjeno vzmetnico ker drugač kar tuli in hoče k meni na povšter - bitje razvajenouser posted image

lahko noč

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
28.1.2008 8:47:18   
tejč
Ojla,
dodi, tole je res brez veze, napad kar nekaj, mislim, kakšna žalitev, no!!!

Mi smo OK, Mašulja šiba, jaz pa za njo.user posted image  Tudi ejst je začela neprimerno več kot prej, zdaj je še zajtrk in večerjo, pa še kako maličico poleg sadnega in zelenjavnega obroka. Očitno toliko več porabi.

Majchi, skor bi se srečal na sejmu,user posted image , pol pa nismo šli, se nam ni dal spakirat, ampak se rada paseva, oba, na telih zadevah, za kupit pa itak nimamo dnarja, mogoče na stara leta, sej to bo hmaluser posted image ...

Pa spet težim: a kera sploh pride dons, al ni treba spraševat, se pravi, da bo ustaljen urnik vsak ponedeljek???

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
28.1.2008 9:14:58   
felicia
sam javim se da sem še med živimi pa še vedno odvisna mi nič ne pomaga da bi se odvadila. Danes me pa zagotovo ne bo na kavico ker mi iz nosa teče ena ljubljanica! Prehlajena sem full pa ne bi rada še vas okužila. Ampak obljubim, da bom visela gor zvečer da bom mal pokomenterala vse dogajanje okoli maškar in šemljenja in vsega ostalega.

Pa prosim ne mi več narest tolk dela da ne morem vsega brat. Dejte se mal brzdat pa ne tolk viset na RR user posted image . Pejte neki delat hahahahauser posted image

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
28.1.2008 9:41:37   
tejč
Ejjejej, feliška, pozdravi se.

KAj je zdej to? Pol res ne bo nikogar? Prav, pa drugič, potem tudi mi2 ne prideva danes.

Glede VSM-kaj pa če gremo kar na morje?user posted image  Men bi tooook pasalo, pa najbrž še komu...Zagotovo obstaja kaka varianta..Zdaj je tud še ful poceni vsepovsod do 31.3. No, poceni je relativno, itak je vse predrago...
Jaz sem cel vikend brskala za naše prvomajske, pa ne vem, kaj bomo. Še najraje bi šla v kamp, RES.user posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
28.1.2008 10:05:47   
ancka1
Rogljicek, super si napisala. user posted image
No, da vam naredim skomine...mi gremo pa zdele na morje. Ima moj eno krajšo službeno obveznost, midva s Tevžkom greva pa zraven. user posted image  Celo frej sem, ha?! Sonček je, upam, da ne bo preveč pihalo. Prilepim zvečer kakšno slikco. Ostale pa tudi uživajte v sončnem dnevu!!!!!!!!!!!

LP 

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
28.1.2008 10:08:35   
tejč
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ančka, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čakamo fotke...user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
28.1.2008 10:16:27   
Majchi
Kaj pol, ni Koloseja dons, al kaj? Še dobr, da sem šla brat, če ne bi sama tam sedelauser posted image . Zakaj pa ne v bistvu? Kaj pa mate bolj pomembnega za delatuser posted image ?
No, jaz moram itak tja, ker nesem nekaj nazaj v BC, dokler je še 8 dni. Če se katera premisli, naj pokliče za kavo.

Feliška, user posted image .

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
28.1.2008 10:17:00   
Majchi
U Anči, uživajte!!!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
28.1.2008 10:28:12   
petra a
nam je tudi vikend tako hitro minil,tok luštn je blo met obiske vsak dan,včeraj smo imeli na obisku družinico iz Kranja,kako lepo smo se imeli,prečesali smo počez celo ljubljano,šli na Lj.grad in kakšno krasno vreme je bilo,ja,tud doma je lahko luštn

zdej bom pa spet štela dneve do vikendauser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
28.1.2008 11:08:47   
indy
No uglavnem cel roman mi je ven vrglo.user posted image

Čisto na hitro. Nedelja je bila čudovita.Doooooolg sprehod, sva z Markom še očija s seboj vzela.Je bil potem ful zmatran. Mami pa se je šla vozit s štirikolesnikom.Uživancija na kvadrat.user posted image

Dons greva pogledat dve novorojenčici.Komaj čakam.
Pa še v lekarno moram.

No pa lepo na sončka pojdite in imejte se lepo.

Feliška pozdravi se.user posted image

(odgovor članu petra a)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
28.1.2008 11:32:45   
tejč
Ma, mi2 sva sesali dopoldne, pa jaz sem omakco kuhala, Maša je stanovanje raziskovala, glodala kable, ki gledajo izza omarce, spat noče danes NIČ, samo jeuser posted image . Zdajle je v posteljci in stalno meče dudo ven, zdej je pa še plenico zagnala ven.user posted image Strašno se jezi, ker mora spat.

In skoz je tok lep sonček sijal do zdele, kokr da je pomlad v živo, ptički tok čivkajo, tamle pri sosedu so v cipresah, vse polno vrabčkov, kako lepo slišat. Ker mam potem kar občutek, da smo se poslovili od zime- da bi le bilo res!!!!! In sem is rekla: nič, Mašo bom dala v voziček in na šetnjo, se je pa v hipu zoblačilo in je tok pusto, da mi je motivacijo pobralo..Tko da bom še eno pomarančo pojedla in premisla, kaj naj...user posted image

Pa še tole. Včeraj smo šetkali po Kamniku z dragim in pove vic: Mož ga serje cel vikend okrog, žura, pije, gre na tekmo s kolegi, doma žena pop...in mu v nedeljo zvečer-ko se gospodič primaje domov-zloži kufre pred vrata. Tip zagleda situacijo in pravi:"O, ne, zdej pa še na morje!"
Ma, sva se oba režala, k je tok doživeto povedal. K sreči moj nima navade bluzit okrog in je res z nami, kolkor mu služba dopušča (plus minususer posted image ).

evo..adijo

(odgovor članu indy)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
28.1.2008 12:10:12   
felicia
Ojla

evo mene kiham, puščam na nos, govorim skozi nos, zeham. Kako je težko biti prehlajen ko maš dojenčka oz. otroka. Sem čisto brez volje Uroš bi pa sam plezu, pa igral se. Dobil je svojo prvo buško, je tlebnu s postle na tla in ma na čelu en rožiček. drugač je pa v redu sam ustrašil se je.

No zdej grem spet za avte neki rihtat pola pa malega čuvat upam da bo mal zadrnjohu pa še jaz zraven.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
28.1.2008 12:52:52   
rogljicek
Majci, selimo se 1x marca predvidevam. Je treba ful enih papirjev zrihtat, pa notar, pa prevest, pa ne vem kaj še vse. Pa midve z Reyo prideva nazaj šele sredi marca, tako, da mislim, da se bomo spokal takrat 1x. Sicer je Dez rekel, da bo začel že prej, ampak bi jaz rada, da počaka. Drugače pa komi čakam. Zdej je vse neki u luftu, še tečaja nemščine ne morem začet, kaj šele kaj druzga.
Te punce, s katerimi sem se dobila so pa Dezove kolegice, pa so me povabile zraven. Se mi je zdel ful lepo, pa fajn punce so, no ja, so že bolj ženske (40+) Saj počasi bo, sploh pa potem, ko se preselimo, pa jaz kak tečaj začnem, pa kako telovadbo,...

Kaj kej dajete vi malčkom za zajtrk? Pa kolk mleka/dan dobijo?

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
28.1.2008 13:19:29   
tejč
Rogljiček, kolk obrokov pa ima Reya gostih/dojenja?
Maša je komaj zdaj začela jest gosti zajtrk: gres (un od milupe brez glutena), riževo mleko-not loh daš banano, al pa kako drugo kašico, rozine sesekljane ali drugo suho sadje, sam jz rozine sperem v vroči vodi prej...
KAj pa drugi jeste poleg kašic ? Polento? Mi bomo tudi, z riževim mlekom, za večerjo.

AJA, ena je sprašvala za rižev mlek-tavelki sosedje majo, pa po moje drugje tudi kje, kaj pa vem...

Neposredna povezava do sporočila: 1373
28.1.2008 13:28:20   
rožica81
Oj!

Kakšen dan! Ančka in Tevž se pa kopata v soncu user posted image , tukaj je pa tako turobno user posted image  Ah, bo jutri bolje.

Mi smo se pa včeraj šele okoli enajstih skobacali iz postelje, pol smo šli pa na Zbilje na kavo. Prav luštno je bilo. Pa smo srečali še kolega z ženo, ki 1.2. pričakujeta prvega otročka user posted image  Potem smo pa šibal h mojim na kosilo, Nace je pojedel 4 zajemalke juhe user posted image  user posted image  Kakšen jedec user posted image

zajtrk - midva se za zajtrk še dojiva, tako da se s tem še ne ukvarjam. Pa ne vem, če je to sploh zajtrk, ker se dojiva še ponoči, pa se mi zdi, da je kar naprej na joški, pa noben obrok ni "konkreten", ker se mu ne da vlečt, prav hitro zaspi user posted image  Mu pa sedaj za malico dajem navaden jogust, pa malo sadja vmes. Je ful ful ful težko kakal revček, tako da mu vsaj tole malo pomaga.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
28.1.2008 13:29:38   
rožica81
Nace pa polente sploh ne mara. user posted image  Pa krompirja tudi ne. Ampak bom še probala, upam, da mi rata.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......