|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007-2.del
27.1.2008 9:46:35   
petra a
majchi-hehehe...dobrauser posted image

moj je tud neki sanjal o čolnih,pa se mi zdi da nau nč iz tega,ker je obema slabo na čolnu...morska bolezen???user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
27.1.2008 9:48:55   
kai1
Jutro!

user posted image

Sva šla včeraj z mojim na rojstni dan. Supercauser posted image user posted image user posted image
Ampak, kaj ko pa je treba zjutraj tako kamlu vstat, pa še parkrat ponoči. Se počutim, kot, da bi celo noč žurala, pila in kadila. Kot, da bi me avto povozu. Očitno to ni več zame, no, vsaj do takrat, dokler ne bo Anže prespal celo noč, oz. bo prespal pri babici.

Majchi, kako je lušaka tvoja mala Lana, verjetno ti že vse igrače prenese po celem stanovanju.
Nuna, kako si luštna. Saj se ne vidi tako, da si nosečka.user posted image user posted image

Kaya, čimprej se pozdravi, pa srečno opravi izpite.

Cappy, se srečamo na kakšni kavici, tudi midva vaju bi rada spoznala.

< Sporočilo je popravil kai1 -- 27.1.2008 9:50:17 >

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
27.1.2008 9:59:06   
dodi
Kakšen greh bom pa danes naredila,ko se bova slekla in razgalila pred otroki?
Če ima kdo kaj proti,naj se hitro oglasi,da ne bom drug teden spet dobila kako sramotilno pismo!
Neimenovana mama petih otrok-a se lahko gremo kopat,brez da bi s tem storili greh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Moram vprašat,ker te nočem spet "prizadet"

Punce,ve pa lepo preživite dan,jaz se pa javim zvečer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
27.1.2008 10:19:31   
Majchi
Dodi, knock your self outuser posted image ! Daj si duška! Uživajte!!!!!

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
27.1.2008 10:23:45   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: kai1
Majchi, kako je lušaka tvoja mala Lana, verjetno ti že vse igrače prenese po celem stanovanju.

Kai, ja nosi jih naokrog, ampak tako kot je na fotki - v ustihuser posted image . Res, tok mi je dobra, ko si vedno vzame en kos svojga puzzla, ga da v usta ko en kuža in potem šiba okroguser posted image . Vsi se ji režimo. Dons sem jo pa končno s fotkičem ujela.
Edina igrača, ki jo vleče za sabo, je račka, ki ima zadaj pripeti dve mali rački. Vse skupaj na koleščkih, pa vse nekaj gagagagaga dela, pa spredaj ima špagco za vlečt. No, to igračo je pogruntala, da se jo vleče za sabo.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
27.1.2008 10:28:07   
kai1
Dodi, maksimalno uživajte in ne oziraj se na druge.
user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
27.1.2008 10:29:57   
vanesa24
Dobro jutro.
Kristinca prespala vso noc. Dele se pa igra z maminim telefonom. Ma full rada en zvonenje k poje otrok. Je cist fertik k zaslisi ta komad.
Vceri sva dan preziveli na dolenjskem pri mojih. Od sestre tamala(stara 18mesecev) je cist prebozala in polupckala Kristino. S sestro in tamalim dvema sva sle se u setnjo v Dol.Toplice. Na soncek in en kafe.
Lepo nedeljo vam zelim pa pa

Zlati zaspancek naj ti zleze v oci, nasmeh je tisto, kar te zjutraj zbudi.
25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
27.1.2008 10:30:56   
kai1
Anže je včeraj naštudiral naš hišni kino.
Sedaj se že postavi na noge in vrti gumb na fuluser posted image . To se mu zdi tako fajn. Potem, pa gleda, kje sem jaz , če bom opazila, zraven se, pa smeje.

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
27.1.2008 12:32:28   
Putka
Vanesa, od kod si ti doma? Mi imamo v Dol.toplicah vikend, pa se bomo tudi kaj tja zapeljali.

Majchi, dobra nuna si bilauser posted image . Lana je pa pravi cukr.

No, glede VSM-ja je bil moj predlog nekje na Gorenjskem, da bi se nam še dodi lahko pridružila. Razen če ji ni odveč v lj se vozit u mularijouser posted image Ker bi bilo fajn, če bi jo spoznale, ne?

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
27.1.2008 13:24:25   
Eca
Hej!

Končno se spet oglašam. Pri nas so bile izredne razmere. Vsi bolani razen mene, ki sem morala vse pedinat. Ata je že skoraj zdrav, tamala dva pa sta vsak dan boljša.

Dorian spet ni bil cepljen in mu je propadlo vso predhodno cepljenje. V petek končava z antibiotiki in potem moram takoj poklicat, da ga cepijouser posted image . Sicer pa mi ni najbolj jasno, če pa sta mu prvi dozi propadliuser posted image
Pri nas zaradi bolezni ni nobenega napredka. Ja mogoče ta, da hoče biti cel dan na rokah. Se mi zdi, da še sedet ne zna več in ga kar naprej na nos vržeuser posted image

Od kar se nisem javila ste napisale ene 10 strani, tako da  s tekočo tematiko nisem seznanjena. Nekaj o VMS-ju je govora. Kar se mene tiče je Celje super. Za LJ pa nisem najbolj, ker se bolj slabo znajdem. 
Bom pa v kratkem morala do moje priče v Kamnik (Tejč - se vidimo kaj?), ker je noseča in ji moram neke njene stvari vrnit.

Dodi - ne obremenjuj se s takimi neumnimi pismi, če nisi po jusu se vedno najde kak kuser posted image , ki ti želi povedati, da odstopašuser posted image user posted image user posted image in se vtikuje v take stvari, ki jih sam  nima urejenih. Lahko pa za foro vprašaš župnika, če je dobil to pismo in če se je "mama 5 otrok" tam podpisala z imenom in priimkom. Če imaš čas, se lahko greš še ti malo detektivauser posted image .

Punce uživajte......na kavicah, doma, kjerkoli pač boste.

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
27.1.2008 14:07:05   
vanesa24
Putka-Maja bo dve leti odkar sva v Grosuplju. Drugac sm pa cistokrvna dolenjka.
Predn sm se z mojim skupi preselila je bil moj dom mala vasica Obrh(ce ti je kaj znano), ki je stiri kilometre od Dol.toplic. Dol.Toplice je bila moja obcina.  No kristinca ima dol dedija in babico ter teto in vse ostale sorodnike po moji stran.Mas ti prov v Dol.Toplicah vikend?  

25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
27.1.2008 17:50:32   
Putka
Vanesa, prav v DT, iz hiške vidimo streho Balnee. Že celo življenje tja hodimo, mi je pa šele zadnja leta res všeč. No, kot otrok mi je bil bazen fajn, zdaj pa uživam v miru in zelenju.

Nič, se javim kasneje, smo na obisku.

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
27.1.2008 19:29:27   
Majchi
IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Jah, ta je pa dobra, nouser posted image ! A tud na obisku ne moreš brez internetauser posted image ?

Mi smo bli pa dons na dolgem sprehodu, pa v slaščičarni, pa pri prijateljici na božanskem tiramisuju,... Same lušne stvari in evo, vikenda je konec.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
27.1.2008 19:39:08   
dodi
Mi smo že doma ,trije že spijo-drugi so v pripravah.
Bilo je supeeeeeer-poročam kasneje.
Z mamicami po 35 letu se dobimo 8.marca v zoo-ju,lahko se še me...ali ste za

Šibam zdaj še ostale spravit v posteljo,potem se pa vrnemuser posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
27.1.2008 19:42:50   
Majchi
Dodi, pa saj ti še nisi 35 stara. Al si, pa sem jaz zamutila?

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
27.1.2008 19:48:12   
kai1
Anže že spi. user posted image Sva bila danes 2x po 2h zunaj, pa je čisto zmozgan.
Drugačr, pa očka že celi dan dela, tako da sva bila  sama.
Jutri gremo, pa na Koblo za ene 3 dni, bomo videli kako se bo obneslo, če ne pridemo prej domov. Bomo skupaj še z eno 4 člansko družinico, pa me je kar malo strah, saj imajo 2 razvajena user posted image . Ne vem kako bo s spanjem, ker ni nobenih ločenis sob, ampak sami pogradi.

Putka, na obisku, pa netuser posted image

Dodi
, ampak saj nisi še niti 35???? Sem ravno zadnjič ujela, da si isti letnik kot moj mož.

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
27.1.2008 19:56:43   
dodi
Ne nisem še 35user posted image user posted image  avgusta jih je bilo 33-a so me punce prijazno povabile medse in je prav fajnuser posted image user posted image

(odgovor članu kai1)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
27.1.2008 20:01:55   
BAMBINA_
Grišo sem tudi danes takoj po večerji odložila v posteljico in je zaspal brez problema. Je pa res, da je spal samo v opoldanskem času tri ure, popoldan pa nič in je bil že res utrujen.
VSM; seveda se strinjam s predlogom, da se naredi nekje, kjer ne bo za nekatere (preveč) oddaljeno. Lahko magari tudi v Ljubljani. Na Gorenjskem pa se npr. organizira "nevsmjevsko" srečanje. Pa tudi jaz sem za to, da bi bil piknik v bolj toplem obdobju; npr. v maju, ko bodo naši malčki praznovali 1. rojstni dan. user posted image
Majchi dobra šema si bila user posted image Zdaj pa v kratkem pričakuj pismo. Runota ste pa tudi fino natrenirali, da vam takole prinaša stvari user posted image Tvoja pupa res rula!
kai1 user posted image user posted image za uspešno fešto. Mi2 sva pa s frendi za naslednjo soboto zmenjena za bowling.
Petrinja tvoj Matevž pe že res pozira kot velik. Aja, sem se spomnila... A veste, da juniorka vpraša Nela kako je velik, on pa pokaže, tako, da stegne rokice v zrak. Totalna faca!!
Kje je pa feliškauser posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
27.1.2008 20:21:19   
kai1
Dodi,torej se nismo zmotile. Lepo od punc, da so te povabileuser posted image user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
27.1.2008 20:55:16   
Putka
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

IZVIRNO SPOROČILO: Putka

Jah, ta je pa dobra, nouser posted image ! A tud na obisku ne moreš brez internetauser posted image ?
Ja pri starših, no!

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
27.1.2008 21:09:16   
Putka
Bambina, ta štos z rokicami naša še ne obvlada, ampak je pa pri nas dobro znan. Katja še nič ne posnema, no zadnjič mi je jezik ven pomolilauser posted image .

Dodi, a je 8.marec med tednom? Pa kako bi združili 2 skupini RR-jevk? Pomoje ne bi šlo. kaj pa vem..

In zakaj se mi zdi marec bolj primeren mesec za veliko srečanje? Ker bomo maja že večinoma v službah, takrat pa ne bo tolko časa za druženje. Upam, da se motimuser posted image .  Saj sem rekla, jaz pridem kamorkoli in kadarkoli, dajte še ostale kakšen predlog, pa je. Še kakšno idejo na plan, pa se zmenimo.

Kai, uživajte in ne se pustit motit. Če pa nimajo reda, se je pa treba takoj zmenit, drugače ne bo nikomur fajn. Pač imaš dojenčka, če so pripravljeni z vami delit sobo, bo treba malo potrpeti.

No, danes sta imela moja starša na obisku bivšega od sestre s familijo (sta ostala prijatelja, pa še jaz se z ženo videvam, ker je fajn). In so me lepo presenetili, ker bo 3-letnik dobil bratca!
Prvega otroka je rodila v Latviji doma (v svoji postelji), drugega pa bo prav tako izven porodnišnice. Sem bila čist šokirana, jaz nisem za take stvari. Pa raje za vsak slučaj kakega dr blizu, se tudi danes stvari zakomplicirajo.

Skratka, konec maja ima rok, gredo na eno kmetijo izven Celovca za en mesec. Tam živi ta babica, ki vodi porod, cela familija sodeluje (zraven bo tudi otrok). Se  plača 1000€, jo pride ceneje kot porodnišnica Lj (ker je tujka).

No, pravi da je treba pozitivno razmišljat, tam je babica fajn usposojena (ena je celo slovenka), porod brez CTG-ja, babica spremlja otročka. Lahko traja dolgo časa, čisto naravno brez protibolečinskih.. Prvi porod je trajal 24-ur, zadnji del (iztis) celo 3 ure. In da tam rojevajo tudi take, ki so že imele 3 carske reze, pa 4-ič rodijo naravno.

Zanimivo, ni kaj. jaz sem prav vesela, da se mi ni bilo treba predolgo matrat. Saj tistih nekaj ur bolečine sem doživela, da imam svojo "porodno zgodbo"user posted image . In iz pogovora zvem, da je ena znanka ta četrto punčko tudi tam rodila, v vodi.

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
27.1.2008 21:15:03   
vanesa24
Za mlade DT glih niso. Je pa fajn za druzince. Cisti mir. Tam nad Balnejo zivi tut ena nasa zlahta. Je nova hisa, ce se nemotm ima rdeco fasado pa Bradac se pisejo.

Kristinca tut ze slatko spancka.
Mi trije smo se pa potepal po Gospodarskem rastaviscu. Smo sli barcice gledat. Tamala bla full pridna.Ponavad ni rada v vozicku, ampak danes je bila prov vstrajnauser posted image .

Eca-user posted image user posted image user posted image  za tvoje bolnike, da se cim prej pocajtajo

25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu Putka)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
27.1.2008 21:22:33   
vanesa24
putka- svaka cas za tvojo kolegico. Nemorem si predstavlat, da bi rodila doma brez vseh medicinskih pripomockov. Pa se posebi, ker sem pred porodom si mislna sej nemora bit nic kaj hujsega. Samo sm si hitr premislna k so prsli popadki po predrtju mehurja...avvvvvv!
Moras met dosti poguma za kej taksnega. Cestitke za pogumuser posted image user posted image user posted image user posted image .

25.05.2007-Kristina
03.11.2009 -Sandra

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
27.1.2008 21:26:03   
kai1
Putka, jaz za tak porod nisem in se mi zdi, da s  preveč ogrožaš svoje in otrokovo življenje. Ampak, 100 ljudi, 100 čudi. Anže tudi še ne dviguje rok. Jezik, pa nonstop kaže, kot en kužek.user posted image

Eca, čimprej se pozdravite.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
27.1.2008 21:38:20   
petrinja
evo danes smo fajn uživali, ko smo jo mahnili na morje. mmmmm meni samo da pride blizu morski zrak, že planiram načrte za poletjeuser posted image , kaj čmo sem vodno znamenje, in mi voda res sede.
smo šli pa tudi še malo v Trst-zdaj ko samo fino mim furaš, in je čist nobeluser posted image , pa smo videli da so na glavnem trgu imeli otroci že kar pustno povorkouser posted image . kaj ni naslednjo soboto? no je bilo pa luštno za videt, ker so bili vsi nekaj nacoprani, od malih v vozičkih, do mamic in očkov, in okrog polno raztresenih pisanih konfetov. ta rajanja mam jaz res rada, moj pa tudi pod razno ne.

Matevževa očala pa so že doživela malo nesrečo- jih je fajn raztegoval,kadar jaz nisem gledala- in posledično se je obstranski šraufek razrahljal, in voila šipca ven padla. tako da gremo jutri na probo za tiste mehke, + dati v popravilo te ki jih že ima. sej sem vedela, da ne bo šlo tako zlahka-kar se pa sploh ne čudim-ko sem jaz imela v 7.r OŠ gips čez skorajda več kot polovico telesa, in sem ga šla 2x menjat zaradi zlomov, ker sem bila tok živc, pol si lahko mislite, kaj me še čaka, ne user posted image

ko me Matevžek pogleda v oči in se nasmeje, se moje srce stopi...

27.4.2007

(odgovor članu vanesa24)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......