Putka
|
Dodi , svašta. Pa tudi jaz sem se spraševala, kako da ima Neimenovana čas za RR, tebi pa očita. Pač, tipična slovenska fovšija pa še huda dvoličnost zraven (a to ni grešno?). Jaz vaju pa vsekakor občudujem, da imata tako dobro organizacijo in najdeta čas zase. Saj drugače se ti pa utrga, potem pa takale pisma pošiljaš.. Lex , kolk je luštno. Jaz bi tudi še eno nošečnost, če bi imela samo ta luštne dele, se pravi - hormonske izpade, - otekanje, - kilaža, - boleči sklepi.. No, saj ni tako hudo, tistih par mesecev.. Lukrecija, prav žalostna sem, ko berem kako se kregata. Res je bistvo v pravi komunikaciji, tega tudi nama manjka. Predvsem z njegove strani, se doma sploh niso pogovarjali, zdaj pa jaz jeb... ježa. Če sta po vsem tistem sranju skupaj zdržala, verjamem tokrat ne bosta tako zašla. Bambina, kako je Griša velik! No, v primerjavi z Anžetom in Nelom . Škoda, da še tebe ni na kakšni slikci. Petrinja, jaz sem te pogrešala, pa sem mislila, da is kje na lepše! Kako je z omejevanjem dojenja pri vas? No, pa še o Katji. Tiste ki jo poznate, ste vidile, kako priden otrok je bila. Ja, bila! Ker se mi zadnje dneve meša . Na primer, včeraj je zapsala, jaz sem šla na aerobiko. Zbudila se je po 20 minutah in do mojega prihoda tulila. Ubogi očka je bil čisto uničen, ni hotla jest, pit, se nosit, nič. Histerično je tulila več kot uro. Ko sem prišla čez vrata, nasmeh do ušes in niti pisnila ni. No, ponoči se hoče crkljati na 2 uri, jaz več ne zmorem. Sem se zato danes ponoči odločila, da ima dosti joške in da bo zaspala brez. Niti slučajno. Dve uri je vreščala, kolcala, že hripavo je tulila, čaj pljuvala ven, adaptiranega mleka ni hotla.. No, izčrpana je zaspala, jaz pa še bolj . Pa to je bilo ob 3h ponoči, zvečer sem ji dala, da ne bo pomote. No, zjutraj jovo na novo. Ni hotela sadja, sem ji uturila par žlic, pa kolk je pridna in da dobi za nagrado jošk Čim jo odložim tuljenje, no zdaj celo spi v naročju. Če jo prestavim, jok. Ma, me skrbi, ker se začenja tisto obdobje, ko ne gre brez mamice, amapk jaz bom morala kmalu v službo in bo treba kaj jest in piti 8 ur. Pa tudi na aerobiko bi rada šla kdaj brez parazitka.
|