|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decemberčki 007
23.1.2008 19:07:17   
Raho
Loncici in Zoji vse najboljše!

Samo za vaju:
http://www.youtube.com/watch?v=yj6cbM-h8xg

(odgovor članu Vrtnica79)
Neposredna povezava do sporočila: 576
23.1.2008 19:29:02   
pikica*
Skaana, glede tega zategovanja glavice. A morate pri vas delat kakšne posebne vaje? Pri nas imamo podobno težavo. V bistvu gre za to, da je pediater rekel, da ima v rokah malce slabši tonus. Menda ima rokice preveč zakrčene, zato jih moramo raztegovat. Je pa menda to povezano z zategovanjem glavice nazaj. Zdaj moramo ful pazit, da ima glavico nagnjeno naprej. Naslednji mesec imamo kontrolo in bomo videli, če bo kaj boljše, drugače menda sledi razvojna ambulantauser posted image . Upajmo, da se stanje popravi. Saj ni nič hujšega, vseeno pa bi bilo boljše, če bi se temu izognili.

Raho, Zoja je bila nad čestitko navdušenauser posted image .

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 577
23.1.2008 19:51:50   
lana38
Loncica in Zoja vse najboljše za RD!user posted image
Lepo praznovanje vama želim obema.
LP

lana38

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 578
23.1.2008 20:06:37   
ElaM
Lončica še tukaj, bolje 2x, kot nikoli, sem najbrž nekaj pobrkala pri meil naslovu.

VSE NAJBOLJŠE!!!user posted image

:)

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 579
23.1.2008 20:29:07   
Skaana
user posted image

Najprej čestitke z najboljšimi željami za majhno in malo večjo user posted image slavljenko (pišem z eno roko user posted image .
IZVIRNO SPOROČILO: pikica*
Skaana, glede tega zategovanja glavice.

Najprej Pikica, ne se bat razvojne (nekateri plačujejo za to, da hodijo tja s čisto zdravimi user posted image , ker spodbujajo user posted image k pravilnemu razvoju). Ne, nimamo posebnih vaj - preprosto moraš ves čas pazit in popravljat napačne položaje. Men so rekli, da ga moram čim več pestovat tako zvitega kot jajček. No, to fantastično upoštevamo, ker...user posted image je ves čas na rokah. Je pa zelo pomemben pravilen handling. Če ti kaj pomaga, je tule link - drugega ne najdem. Jaz sem naročena na handlig in se prav veselim.

Imam pa vprašanje za vas. A poznate DVD od Vzajemne Vadba za mamico in dojenčka. Pri Ateni sem imela, pa sem ga potem posodila, pa mi ga... Eh, v glavnem, ostala mi je le brošura. Je pa zelo fina zadeva in jo vsem priporočam.

user posted image

Mami, kdaj bo spet včasih?

(odgovor članu pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 580
24.1.2008 10:40:13   
loncica
Čav!

Najprej hvala za čestitke. A ste vse na sončku? Jaz še čakam, da se malce otopli, ker je kljub soncu še ful mrzlo. Danes popoldne imam pregled pri G, pa mi je kar malo zoprno, ker imam še vedno čiščo.user posted image

Je bila pa danes fantstična noč. Mali je sicer zvečer eno uro tulil, potem sva ga skopala nahranila in je spal od 22h do 5h30. Pa še potem do 9h. Res sem se naspala.

Lp

(odgovor članu Skaana)
Neposredna povezava do sporočila: 581
24.1.2008 10:57:22   
lana38
Tudi pri nas je lepi sonček in midva tudi čakava, da bo malo topljeje. čez kakšne pol ure se greva oblačit, potem pa že bo. Zdaj pozimi treba kar nekaj gor dati, da Tima ne zebe, ko je samo na miru.user posted image
LP

lana38

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 582
24.1.2008 11:08:15   
Magi*
loncica, še sprejmeš čestitke rojstni dan? VSE NAJBOLJŠE!!!

evo naše priče:

dete spi, tudi ponoči je spalo (sta oba spala). je pa Taras ful prehlajen, pa jaz tudi, pa mož, vsi pa smo se nalezli od Zaki. ob 5ih zjutraj smo imeli sesanje sluzi iz noska. bogi revček moj. pol se mi je pa tako lepo smjkal, ko sem ga nehala matrat in je lahko zadihal.

gremo dalje: Zaki nam je iz vrtca prinesla uši user posted image . no, meni jih je prinesla, če smo bolj natančni. se praskam kot pri norcih. pa tako lepe dolge lase že imam, da jih je res škoda. no, mož itak ni našel v mojih lash nič, razen veleumne ugotovitve, da sem čisto siva.user posted image   res sem v zadnjih tednih zelo osivela, pa saj ni čudno.

in spet panično vse pucamo, peremo... trljam, trljam, sve se puši, perem glavu, vrat i uši user posted image  ma, sem že sita vsega tega sr... zjutraj gre mož v lekarno po šampone: doječe mamice naj ne bi uporabljale tistega strupa. OK. preostane mi še: a) striženje mojih las na kratko in manualno uničenje in b) likanje (potrebujem likalnik - in ugotovim, da stoji tudi za tem preprostim dejanjem cela znanost. vsaj za bejbija je neškoldjivo.)

tudi mi2 čakava, da se ogreje in se fant zbudi, pa greva mal na špancir. včeraj sva prvič šla na res dolgi sprehod in me je vmes moj mehur malo pomatral, sem šibala k mami v službo (je na poti), da se šla lulat. user posted image  sicer sem pa dobro hodila in tudi "tista reč tam spodaj" se ni premaknila. je ostala tam kjer je bila.

lep dan s soncem obsijan bomo imeli zgleda po celi naši državici. izkoristite ga za kaj drugega kot pucanje :-)

aja, Raho, tudi jaz sem interesent za masažo - mislim za kopijo. tudi za masažo, sam to pa ti nisi tapravi naslov. user posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 583
24.1.2008 12:08:39   
Skyline
hello...končno smo dočakali včeraj sonce....smo ble zunaj dobri 2 uri...sicer je pa tudi naša tečna že par dni, pa sm včeraj vidla, da je bla POLNA LUNA v torek...torej evo razlog za naše male tečnobeuser posted image

...danes pa tukaj piha malo burja, tako da ne vem, ali bi jo potem, ko se zbudi peljala vn ali neuser posted image

...kapljic z vitamini ji še ne dajem...jih bom začela po dopolnjenem 6 tednu starosti...

...pa še nekaj da vas vprašamn pupe....ali imate kakšenkrat poln kufr vsega, da bi najraje kr šle za neki časa stran od vika in krikauser posted image user posted image user posted image ...ali se to samo meni dogaja???...najbolj me spravi na obrate, ko se joka in je ne moremo pomirit in ko je sitna ter noče in noče zaspat, pa komaj gleda...pol ko se pa pomirim, pa jo gledam in si mislim, kako si lahko sploh bla jezna nanjo...kakšna mama pa siuser posted image user posted image user posted image ...v glavnem, jaz imam vsake tolko kakšen dan prav čustveno razrvan...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 584
24.1.2008 12:47:14   
ElaM
Ojla, ravno iz sprehoda, smo bile 2 uri zunaj. Popoldne pa ponovi vajo. Tako paše. Mala v vozku spi, Tinkara pa potem, ko pridemo notri. V glavnem super je, pa še moje počutje je bistveno boljše, ko se malo zmigam.

Magi*, nič ti nisem fovš gostujočih bitji na tvoji glavi. Pa kolk je zdaj tega sranja, a ni bila sezona uši, septembra. Zdaj je pa očitno celo leto.user posted image  kaj nas še čaka, ko gre tavelika v vrtec?user posted image

Skyline, občutki so čisto normalni. Mene zdaj drugič ne grabijo, ker Manca res zelo malo joka, so me pa prvič. Včasih sem se prav spraševala, če mi je bilo tega treba, da imam otroka. In potem me je bilo je sram, kakšna mati, da sem, in sem še zaradi tega jokala. Res začaran krog.
Moj nasvet, ko bo mala dolgo jokala in se ti bo zdelo, da ne moreš več, poprosi nekoga, če imaš šanso, da jo počuva, pa čeprav samo za 5 min. Ti pojdi na zrak, skuhaj si kavo,... in malo odklopi. Bo prec bolje. Pa za tolažbo vedi, da še kakšna 2 meseca, potem pa se bo Ema začela odzivati in bo takoj bolj zanimivo.
jaz sem začela zdaj prakticirat, da vsaj enkrat na teden grem malo med ljudi, da malo počvekam ali kaj kupim, da grem malo stran od previjanja in dojenja. Meni to pomaga in grem brez slabe vesti.

No, danes sem pa spet pametna, se vidi da je bila luna.user posted image

Lepo bodite.

:)

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 585
24.1.2008 13:15:06   
Magi*
IZVIRNO SPOROČILO: ElaM

Skyline, občutki so čisto normalni. Mene zdaj drugič ne grabijo, ker Manca res zelo malo joka, so me pa prvič. Včasih sem se prav spraševala, če mi je bilo tega treba, da imam otroka. In potem me je bilo je sram, kakšna mati, da sem, in sem še zaradi tega jokala. Res začaran krog.
Moj nasvet, ko bo mala dolgo jokala in se ti bo zdelo, da ne moreš več, poprosi nekoga, če imaš šanso, da jo počuva, pa čeprav samo za 5 min. Ti pojdi na zrak, skuhaj si kavo,... in malo odklopi. Bo prec bolje. Pa za tolažbo vedi, da še kakšna 2 meseca, potem pa se bo Ema začela odzivati in bo takoj bolj zanimivo.
jaz sem začela zdaj prakticirat, da vsaj enkrat na teden grem malo med ljudi, da malo počvekam ali kaj kupim, da grem malo stran od previjanja in dojenja. Meni to pomaga in grem brez slabe vesti.

se podpišem. Skyline, si čisto in povsem normalna mamica. user posted image

... grem kuhat dalje ...

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 586
24.1.2008 13:19:32   
lana38
Mene še ni priejlo, da bi bila črnih misli. Verjetno sem preveč dolgo čakala na to user posted image  in user posted image , skupaj skoraj 3 leta.
Mi2 s Timom še nisva tako dolgo časa skupaj zunaj, ker sva se komaj začela privajati.
Blaž je pa pred 14 dnevi prinesel obvestilo, da imajo v šoli uši. Sem mu že parkrat gledala glavo in ni bilo nič. Rekla pa sem mu, da ga bomo čisto na kratko postrigli, če jih dobi. Na srečo je fant. Pri punčkah je to večji problem. Jaz bi bila pa kar precej žalostna, če jih dobim. Imam zelo dolge lase, ki jih ne bi rada postrigla. Upam, sa jih ne dobimo v hišo.
LP

lana38

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 587
24.1.2008 14:43:46   
sonjaka
Živjo punc! Malo sem zbrkala in namesto k decembrčkom 06 pokukala k vam. No, vsem čestitke in lepo se rihtajte. Mi smo stari že 13 mesecev in lepo napredujemo. Pa nima veze... Sem samo hotela povedat Magi, da obstaja tudi električni glavniček (različni, kupijo se v lekarnah in verjetno še kje drugod), ki naj bi ubil uši (gnide je pa itak treba ročno). Sicer ne vem, kako je uspešen. Jaz sem ga kupila, ko so pri starejši hčerki razsajale uši v vrtcu in jo preventivno 2x tedensko česala. Ni pa jih nikoli imela, tako da ti ne znam povedati rezultatov. Pa srečno...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 588
24.1.2008 14:52:56   
Magi*
sonjaka, hvala. za info. user posted image  kako tega možu v lekarni niso znali povedati?

kot kaže je e-glavniček vseeno opravil svoje, če ušk ni bilo. user posted image

pa lepo se imejte še naprej. user posted image

(odgovor članu sonjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 589
24.1.2008 15:28:00   
soncek.djukelica
ojla,

imam malce časa, punci spita!user posted image
Magi, imaš pa res nadlogo! Upam,da boš hitro in uspešno porihtala!
Mi smo bili tudi danes zunaj, sicer le za 10 minut, počas bomo šli z vozičkom!
Jutri bosta punce 8 tednov stare!user posted image
Skyline, tudi pri nas je Victroia takšna! Doma so jo začeli kričačica imenovat, vendar ne jaz!
lp vsem!

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 590
24.1.2008 15:49:11   
Vrtnica79
Ja, te presnete uši so zgleda spet vsepovsod. Tudi pri Lataši v šoli jih spet imajouser posted image . No, zdaj tak ni bila v šoli zaradi viroze in upam da jih v ponedeljek ne bodo več imeli.

Magi lahko uporabiš šampon za uši ki se imenuje Parasidose + anti-poux.  Tega lahko uporabljaš v nosečnosti in dojenju. Sem ga jaz nabavila ko sem bila še user posted image , saj je takrat Lataša prinesla domov polno glavo uši.

Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 591
24.1.2008 18:22:10   
andreja2000
Pozdravljene!

se nekaj dni nisem nič javila,ker se je moji mami bolezen-rak zelo poslabšala in je bila v kritičnem stanjuuser posted image ,sedaj je malo bolje......

Z Evo pa sva ostali zdravi kljub atijevi viroziuser posted image .Eva še vedno ponoči zelo pridno spančka,čez dan pa je zelo rada v vozičku,zato zelo veliko hodiva na sprehode,skoraj obvezno dopoldne in še popoldne.
No,kopa pa se naša punca tudi rada,prav uživa.Kopanje izvajamo če se le da vsak večer pred spanjem.

Lep pozdrav!user posted image

Kjer je upanje,je tudi pot...

Neposredna povezava do sporočila: 592
24.1.2008 18:28:44   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: lana38
Blaž je pa pred 14 dnevi prinesel obvestilo, da imajo v šoli uši. Sem mu že parkrat gledala glavo in ni bilo nič. Rekla pa sem mu, da ga bomo čisto na kratko postrigli, če jih dobi. Na srečo je fant. Pri punčkah je to večji problem. Jaz bi bila pa kar precej žalostna, če jih dobim. Imam zelo dolge lase, ki jih ne bi rada postrigla. Upam, sa jih ne dobimo v hišo.

Pri nas smo si to že izkusili,sicer že pred časom.Imeli sva jih obe z Laro,pa imava obe kar precej dolge lase,joj,kako sem bila besna.Postrigli se nisva,uši pa sva tudi odpravili,če prav ni bilo lahko pri tako dolgih laseh.Upam,da te živalce res ne zaidejo k vam.

(odgovor članu lana38)
Neposredna povezava do sporočila: 593
24.1.2008 18:33:10   
želva
Magi, čim prej naj te nehajo uške praskat!
Skyline, jaz se pa pod tvoj post podpišem. Sem mislila, da biti mama je vse lepo in prav in si skoz samo srečen.Mah, jaz se tud večkrat vprašam, če mi je bilo trba otroka met, pa je pol drug dan boljše in vem, da bo vse ok. Pridejo taki dnevi, kaj čes.Pogumno naprej.

Sem bila danes pri G, vse je bp.Zdaj pride pa mami na obisk user posted image .
Aja, pa zapravljala sem danes..plenice, dude, flaškeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 594
24.1.2008 18:38:59   
andreja2000
IZVIRNO SPOROČILO: Skyline

...pa še nekaj da vas vprašamn pupe....ali imate kakšenkrat poln kufr vsega, da bi najraje kr šle za neki časa stran od vika in krikauser posted image user posted image user posted image ...ali se to samo meni dogaja???...najbolj me spravi na obrate, ko se joka in je ne moremo pomirit in ko je sitna ter noče in noče zaspat, pa komaj gleda...pol ko se pa pomirim, pa jo gledam in si mislim, kako si lahko sploh bla jezna nanjo...kakšna mama pa siuser posted image user posted image user posted image ...v glavnem, jaz imam vsake tolko kakšen dan prav čustveno razrvan...

Prav to se je meni dogajalo pri prvem otročku,ki je zares veliko jokal.
Vedi,da si čisto vredu mama,da to,kar se ti dogaja sploh ni tako neobičajno in vedi,da bo minilo.ElaM,ti je lepo napisala in svetovala.

(odgovor članu Skyline)
Neposredna povezava do sporočila: 595
24.1.2008 19:46:10   
lilprincess
pozdravljene!

Skyline tudi jaz se na trenutke tako počutim. Pleg tega pa si nše tašča včasih malo tako lasti da se počutim da me ima za čisto nesposobno in bi mi jo najraje kar vzela. No trenutno se tako ne pogovarja z mano in tudi gor ne pride - hvalabogu, se nič ne sekiram( ni res, lažem). Ampak vseeno mi paše, da imava s tamalo mir.

Pri nas v šoli so se tudi uške pojavile in samo ko sem slišala za njih me je začela glava srbet, pa še zdaj me. Sem dala glavo na pregled, pa hvalabogu (še) nič ni. Upam, da tudi nebo, ker imam lase čez polovico hrbtauser posted image

Eno vprašanje še - ima kateri otroček sor v ustih? Jaz sem ga danes opazila pri Zoji in ji šla takoj po Daktarin. Baje je dovolj, če ji ga dam samo na dudico. Ker sem ji poskusila na paličko pa po jezičku in notranji strani lička pa je znorela zraven.

Lepo se imejte, pa lahko noč vsem...

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 596
24.1.2008 19:54:44   
ursa1981
Zdravo,

no čisto na hitro se oglasim še jaz.

Raho - tudi jaz bi prosila za navodila za masažo - že v naprej hvala!

Mi smo drugače kar vredu, le uček se je spet mačce začel gnojiti - Anja je že pri porodu staknila vnetje učka in se kar ponavlja, saj so rekli, da se to kar nekaj časa ponavlja, tako da upam, da bo čimprej minilo.

Danes smo bili 3 ure zunaj - pa že prej dva dni - je tako super, ker imam sosedo, ki ima samo 10 dni starejšega sinčka Nejca in skupaj uživava na sprehodih. Dve uri tako hitro minejo kot bi trenil, potem pa sta ta teden še hodila na obisk moja mami in ati, ki sta drugače večinoma na vikendu in smo nato hodili še z njima eno uro:) Super je.

Spimo tako kot ponavadi od 3 do 3,5 ure nato se podojimo in takoj zaspimo nazaj. Kako je s previjanjem ponoči pri vas? Jaz Anjo previjem, če se pokaka, če pa se ne pokaka pa imam kar slabo vest če je Anja previta okoli 21.00 in nato se je ne upam pustiti neprevito do 8.00 (takrat ponavadi vstanemo) in jo raje tudi če je samo polulana previjem okoli 4.30 - 5.00 - pa so plenice čisto polne vode. Se bojim, da bi premočile in bi bila mokra - se je že zgodilo, da je ušlo čez plenice samo ponavadi je začela jokati no včasih pa tudi ne.

Kaj pa dude? Kakšne dude imajo radi vaši dojenčki? Naša Anja si je prisvojila dudo, ki so ji jo ponudili v porodnišnici a je ta duda taka, kot so bile včasih. Tako veliko bunko ima, da sploh ne vem kako jo spravi v usta in je iz gume:) No, da nes je le skoraj po dveh mesecih sprejela novo dudo od Tommee Tippee, tko da sm kr vesela, ker drugače ne vem kaj bom naredila, če ne bo marala druge dude, če se slučajno ta iz porodnišnice uniči oz. izgubi:)

No toliko za zdaj, se ob priliki oglasim.

LP

URŠA

(odgovor članu andreja2000)
Neposredna povezava do sporočila: 597
24.1.2008 20:29:29   
lilprincess
Urša1981 - Zoja ima aventovo ortodontsko dudico. Poobliki je rahlo drugačna od običajnih dudic, in jo Zoja težje obdrži v ustih zato ji dostikrat pade ven. Je pa taka ravna in  oglata.

(odgovor članu ursa1981)
Neposredna povezava do sporočila: 598
24.1.2008 20:37:27   
želva
Pa še nekaj...
A ve še kar povijate s povijalkami? NAm so v P rekli, da do 3. meseca, čeprav so kolki 1A. Baje pa v Lj. ne rabiš povijat, pa bi mogoče sam do 2. mesecauser posted image

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 599
24.1.2008 21:47:14   
andreja2000
previjanje ponoči jaz je ne previjam,pokakana pa ponoči še ni bila,takrat bi jo.Jaz jo običajno previjem nekje ob 9 zvečer in nato šele okoli osmih zjutraj.Pleničke še do sedaj niso premočle.

dude naša ima nukovo.Ima pa kar tri in ji menjavam,da se ne bi preveč navadila na eno in potem morda druge ne bi hotela,če bi prvo izgubili.Tako se je zgodilo kolegici in je imela potem kar nekaj problemov.

povijanje s povijalko,ja,tudi nam so rekli da do pregleda kolkov,kar pa je pri 3 mesecih,torej jo še povijamo s povijalko.

(odgovor članu želva)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.