|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
23.1.2008 9:00:06   
Maxica
Dobro jutro, en krasen sončen dan se obeta danes.user posted image  Naj bo čimprej ura 15, da gremo potem na svež zrak.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
23.1.2008 9:00:52   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

no pa še nekaj, da boste na tekočem

Danes je naredil samomor Heath Ledger, ki je živel v Downtownu, v New Yorku. Najbolj znan je bil po filmu  Gora Brokeback, iz leta 2005 ( govori o dveh teksaških ljubimcih ). Škoda fanta, ni kej !

Ej to me je pa zdaj šokiralo.. pa tako lušten... pa kaj ni imel otročka z nekom znanim?! user posted image ... Zadnjič sem brala da pa je umrl od prevelike doze mamil Brad Renfro (igral v Klientu)...

Groza res, ubogi svojci.user posted image  

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
23.1.2008 9:01:58   
Anonimen
jutro še od mene

zdej pa učit..........

papa

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3528
23.1.2008 9:02:59   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: Remy

jutro še od mene

zdej pa učit..........

papa

bom kar ponavljala za tabouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3529
23.1.2008 9:07:45   
gaya
IZVIRNO SPOROČILO: altati

Gaya, prevelika količina zaužitega alkohola tudi vpliva na vid, vsaj pri meniuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ja če bi blo to zvečer, se še ne bi čudila, ker pa megleno vidim zdaj, pa danes nisem še nič pila, pa bo pomoje razlog kje drugjeuser posted image .

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
23.1.2008 9:08:58   
gaya
A mogoče katera ve po kolkem času ti ponovno pripada recep za očala? Mislim, da je pri meni minilo okol 2-3 leta zdaj, nisem pa sigurna. Pa kje bi lahko zvedla, kdaj sem nazadnje vzela očala na recept, ker nameravam vse pokoristit, kar jim plačujemuser posted image

30.09.2006 je v moje naročje prisvetila najsvetlejša zvezdica, obraz moje hčerke Gaje.

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3531
23.1.2008 9:10:30   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: gaya

A mogoče katera ve po kolkem času ti ponovno pripada recep za očala? Mislim, da je pri meni minilo okol 2-3 leta zdaj, nisem pa sigurna. Pa kje bi lahko zvedla, kdaj sem nazadnje vzela očala na recept, ker nameravam vse pokoristit, kar jim plačujemuser posted image

na dve leti, tako da kar pojdi h okulistu

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3532
23.1.2008 9:12:31   
Anonimen

po 3 letih ti pripada nov zelen recept, dobiš pa od zavarovalnice cca. 35eur
oni  (tvoj okulist) ima na računalniku datum kdaj si dobila recept, samo tvojo zdravstveno kartico rabi

zdaj pa res grem

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3533
23.1.2008 9:18:29   
Arabela
Včeraj smo se pogovarjali o učenju otrok... moja nič ne gleda knjigic, je kar prešaltala na mamino študijsko literaturo... user posted image user posted image user posted image ... Delovanje trgovin na drobno, na debelo, koeficienti obračanja.. to mala vse obvlada... si res nisem mislila da se bom učila z malo v naročju...user posted image user posted image user posted image ... samo barvic za podčrtavanje ne smem imeti zraven ker potem je kaos... user posted image user posted image user posted image

Pridne bodite....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
23.1.2008 9:19:08   
gaya
Altati in Remy, a bi ble vidve tko prijazne in mi zdaj povedale, al je 2 al 3 letauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
23.1.2008 9:19:12   
altati

po 3 letih ti pripada nov zelen recept, dobiš pa od zavarovalnice cca. 35eur
oni  (tvoj okulist) ima na računalniku datum kdaj si dobila recept, samo tvojo zdravstveno kartico rabi

zdaj pa res grem

a so spremenili to?
a ni bilo na dve leti?
mah, saj nam ves čas manjšajo pravice iz naslova zdravstvenega zavarovanja.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3536
23.1.2008 9:20:09   
altati

Altati in Remy, a bi ble vidve tko prijazne in mi zdaj povedale, al je 2 al 3 letauser posted image .

Ko sem bila jaz nazadnje, je bilo na dve leti...je pa res, da že lep čas nisem bial, ker dobro vidim.
Predvidevam, da je Remy-ina informacija bolj sveža kot mojauser posted image .

(odgovor članu gaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3537
23.1.2008 9:25:12   
Anonimen

nisem prepričana, zdej sm šla gledat kdaj sem bila pri okulistu, lahko da je res na 2 leti

(odgovor članu gaya)
  Neposredna povezava do sporočila: 3538
23.1.2008 9:26:46   
Anonimen

Ko sem bila jaz nazadnje, je bilo na dve leti...je pa res, da že lep čas nisem bial, ker dobro vidim.
Predvidevam, da je Remy-ina informacija bolj sveža kot mojauser posted image .

jst vem, da mi leče dajo na 2 leti, ker imam tako fino dioptrijo ( pa še to mi po novem minimalno vrnejouser posted image )

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3539
23.1.2008 9:28:50   
pikapolona2

nisem prepričana, zdej sm šla gledat kdaj sem bila pri okulistu, lahko da je res na 2 leti

remy bejš se učit....jst pa tuduser posted image

na 2 leti...bla decembra pri okulistu in sem dobila recept...ki ga trenutno ne rabim....sem na isti dioptriji

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3540
23.1.2008 10:00:12   
piskot
ŠPEGLARCE user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil piskot -- 23.1.2008 10:14:09 >

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3541
23.1.2008 10:20:35   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3542
23.1.2008 10:29:33   
gaya
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

seksi špeglarceuser posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
23.1.2008 10:32:17   
moci
na, jaz sem že na bolniški. sem šla v službo, spila kavo in šla domov. me je dragi klical, da zoja ne more taka v vrtec, da fuuul kašlja, da ji zelen smrkelj iz nosa teče in se mu zdi vroča.
no, zdaj pa tukaj afne gunca. bomo videli kaj bo P rekla. ponoči je res lilo iz noska, 2x smo ga čistili, pa po celem obrazu si je razmazala smrkelj, ko sem jo prišla iskat. in spet je bruhnila sluz. a to je normalno?

ko sem šefici povedala, da grem domov, ker je zoja bolna, me je pa gledala, kot da sem jo obvestila, da grem mal na morje. user posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3544
   [Brisano sporočilo]
23.1.2008 10:32:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 3545
23.1.2008 10:32:55   
moci
piškot, čaki se. da ne boš ti tud špeglarcauser posted image user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
23.1.2008 10:40:44   
altati
moci priznaj, da imaš abstinenčno krizo brez interneta in da je Zoja samo izgovor za bolniškouser posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da Zoji res ni nič hujšegauser posted image .

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
23.1.2008 11:31:27   
moci

moci priznaj, da imaš abstinenčno krizo brez interneta in da je Zoja samo izgovor za bolniškouser posted image user posted image user posted image user posted image

Upam, da Zoji res ni nič hujšegauser posted image .

vsekakor.

zoja pa ravnokar sedi v predalu, ki ga je predhodno izpraznilauser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3548
23.1.2008 13:29:39   
Arabela
Naša mala bila z babi na sprehodu, zaspala glih za 10min, pojedla kosilo in sta šibali naprej... user posted image user posted image user posted image ...jaz pa sem medtem učim, pa posesat je bilo treba, ker se psica tako misi, dako sem jo počesala zunaj bi lahko še enega rotveilerja iz dlak naredila...user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3549
23.1.2008 13:59:30   
Arabela
Prosim za nasvet!

Naša mala je očitno prerasla zimske čeveljce št.20, ji moram kupiti nove... ampak kakšne ji naj kupim?! Za zimo, pomlad, saj sploh ne vem al že imajo nove kolekcije... user posted image ... Sem iskreno upala da bodo čeveljci še vsaj 2meseca zdržali, pa sem jo sedaj slekla pa vidim da ima otisek ob robu stopalca,,,user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?