Anonimen
|
Rumba, res so lepe slikice in krasna družina ste! Torta je bila čudovita! Meni je pa Hana taaaak cortek, sploh se je ne morem nagledat. Ful mi je nekaj posebnega, lubika mala. Bojana2, hvala za skrb. Malo sem že bolje. Sicer imam še vedno en tak čuden filing v glavi in ravnotežju, amapk tako hudo, kot me je zadnjič zvilo, pa ni več. Ajvy, za Tarjo! Baja, Jure tud ful miga v stolčku ali pa ležalniku in mi je že velikrat iz roke zbil polno žličko, enkrat pa celo posodico s kašico, da je vse frčalo okrog. Pa z glavo tud ful miga, da ga prav lovim z žličko. A_R, lušne slikice! IZVIRNO SPOROČILO: madejka Tašonka ne bi verjela da je ta tvoj otrok 6 mescev star Si ziher da ga nisi 3 mesce čez nosla? Kaj pa vem, možno. Občutek je že bil tak. Pupi, Špela ni bila tako hitra kot Jure, je bila pa še vseeno precej hitra. Moja dva sta oba motorično ful napredna, v govoru pa recimo ne toliko. Nič se sekirat zarad Naje. Že to je razlika, da je Jure fantek, pa tud 11 dni čez rok je bil, ja , pa veliko večji in močnejši kot Naja se je rodil. To nič ne pomeni, da je z Najo kaj narobe, naj te ne skrbi! Baja, kaki lepotec! Bačko, mi se kopamo povprečno 4x na teden, ampak namilila ga nisem pa že par mesecev, mu z milom samo ritko umijem, ko se pokaka. Brstični ohrovt je pa pogosto na Juretovem jedilniku. Proseno kašo vzamem pa v DM od Alnature. Corfu, mi za Jureta nimamo še ne osebne ne potnega lista. Drugače smo pa končno spet fajn. Kolk pa jaz sovražim tele polne in prazne lune pa spremembe vremena. Sta bila cel podaljšan vikend takooo zoprna, da se mi je mešalo, od dans dalje jima je pa luna popustila. Ulla, na tole se pa kar navad. Jaz imam že od prvega poroda dalje nenormalno močnejše M kot prej. To se mi prve dva ali tri dni tako uliva, kot bi me en zaklal. Zvesta, za crknit, kva sem se nasmejala prirejenemu besedilu. Tisto z objemčkom je pa tud prav sladko. Češnca, bomo držal pesti in še tačke. Kapica, Jure tud po flaši noče drugega kot mleko, un cucelj za čaj pit samo grize, tako da mu dajem po žlički pit. Mi gre ful na jetra, ker je zajebancija sto na uro, samo kaj čem... Joj, jst tud nisem nč več razpoložena. Klofam tole k idiot že cel večer, ker imam skoz neke prekinitve. Upam, da se mi uspe kej jutri javit, ker mi zadnje čase cajt kar nekam zbeži. Aja, še to - smo imeli posvetovalnico dans, sestre in dohtar čist fascinirani nad Juretovim razvojem, itak da prehiteva, za hodit mi je rekel, da še kakšna dva meseca (men se zdi prehitro, upam in pomoje, da ne bo, jaz bi vsaj še 4 mesece počakala), naše nove mere so pa 71 cm in 8.580 g. Ma sem kar vesela, da ne pridobiva na teži še bolj, glede na to, kako ogromen se je rodil. Se pa pomoje pozna to, da toliko miga in lazi okoli in se zato ne redi tako.
|