![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 14:02:48
|
|
|
|
Anonimen
|
rumba jaz bi geslo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 14:04:25
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz tudi, jaz tudi geslo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 14:04:29
|
|
|
|
corfu
|
Rumba, jaz bi tudi geslo, prosim
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 14:05:26
|
|
|
|
Anonimen
|
a to sta na mene čakale
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 14:16:52
|
|
|
|
Anonimen
|
rumba kok so dobri tvoji otročki pa tam, k ste vsi julija je pa zrezan ati
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 14:19:26
|
|
|
|
bačko
|
Češnca Žana ima tudi tako ščetko samo roza! Tašonka kapo dol vašemu!Kako lepo stoji! Rumba jaz bi geslo prosila! NO midve sva bile na poti ven, pa pridete moja mami!Pa smo skupaj šle v dm in malo ven.Piha in nikjer ni duha ne sluha o sončku!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 14:20:08
|
|
|
|
kapica
|
Rumba, a bi tudi meni geslo? Sem pozabila se zahvalit za noivoletno cestitko, taak so lusni otroci na njej . Romer avtosedez ne vem kak je, midva se se odlocava kaj bova... Tasonka, vauuu, Jure je pa res suuper no . Ma´li spi, jaz pa sibam telovadit, ker sem zdaj en teden mela pocitka .
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 14:23:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Rumba... Anej kar žari na vseh slikah. Pa torto je super okrasil. Dobra ideja, si moram zapomnit. In še to: zelo lepa družinica ste.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 15:24:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala, hvala! Rumba, še meni geslo, ofkors!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 16:44:11
|
|
|
|
bačko
|
Rumba lepa družinica ste! Pa torta tako slastna izgleda!Bi jo zdajle jedla!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 17:08:07
|
|
|
|
rumba
|
Hvala za pohvale! Jaz imam pa na sumu, da se me gripa loteva. Se mi ful vrti, vse mišice me bolijo, nimam apetita... Joj, sem kot cunja. Še dobro, da sta Hana in Anej ful pridna in imata ful dela s kockami. Jaz grem pa sedaj malo ležat, če mi bo Julija zaspala. Komaj čakam, da pride domov. Sem ga že klicala, da bom počasi kapitulirala.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 17:48:33
|
|
|
|
tinispela
|
Pri nas pa je bil kar lep sonček danes, sva se z Nio30.6. zopet "sprehodile" do mesta, šle uredit na davčno, pa na kafe,... Prav lušno je bilo. Se pa moram pohvalit, da je Špela danes celo pojedla pire iz krompirja in brokolija in sicer samo pretlačen (ne s paličnim), pri čemer se je 2 tedna nazaj samo davila! Kako sem bila vesela! Zdaj pa spi že 1 uro, upam da bo tako tudi ponoči, vključno z mano
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 17:52:25
|
|
|
|
SANEK1
|
Dober dan Da se še jaz malo javim. Mi smi še vedno v r.d. pripravah, in sicer na sobotno čago, na kateri po preko 50 ludi Pa še za dragega moram neko presenečenje pogruntat . Babike hvala za predloge za koncerte, ampak ni nič po njegovem okusu . danes sma bli 3 ure zunaj, od tega je spala celih 20 min. Bravo Živa Ostalo pa samo okoli gleda, radovednica mala, vsepovsod jo je polno Češnica in Tašonka, ful lepea sta vajina dečka Škoda, da ste iz Lj., drugače bi ju že ŽIva pecala Komaj čakam, da se bomo enkrat vse julijke srečale Corfu, manca je tudi prava baba Rumba, jaz tudi geslo prosim
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 18:02:54
|
|
|
|
tinispela
|
Sanek, si bila v parku?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 18:05:18
|
|
|
|
tinispela
|
Rumba, jaz bi tudi geslo prosim, prosim
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 18:10:54
|
|
|
|
SANEK1
|
Ne, Tini danes nisema bli. Šetali sma tu okoli v našem becirku. Grema pa jutri sigurno v mesto, tak da če bo katera tam, se lahko diobimo
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 18:15:06
|
|
|
|
bojana2
|
Rumba jaz bi tudi geslo. Pa , da čimprej prežene gripo. Tašonka kako pa si ti...se ti še vrti?? Ampak Jure je pa dečko in pol...frajer mali! Češnca lušna fotka, ste pa hitro začeli z ustno nego... Freycha moj mali je v antilopu 2-3x na dan po 10-15 min. Tud on ful uživa notri. Vsem bolančicam in bolančkom da se čimprej pozdravite. Včeraj nama je končno ratal pogledat Petelinji zajtrk do konca - luštn film... .Pa všeč mi je komad od Severine, ga mam že na rač, pa sem ga dala gor k sem malega uspavala - mah, je v minutki zaspal... Pa od Quelleja sem dobla dans pošiljko - sem naročila tri kompletke sp. hlačke in modrčke, pa mi je celo vse prav...prav fletno zgleda... ..pa sem sicer ful kritična glede sebe. Sem pa ugotovila, da mam ful manjšo košarico odkar mam malega. Prej sem živčnega fasala ko sem kupovala modrčke...groza, sam res! Zdej je pa kr vse neki manjše... - ne sej se ne pritožujem, je kr fajn. Zgleda da so mastitisi in neuspešno dojenje naredili svoje. Moj pa dela gibanico. A pridete? Ste vse povabljene...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 18:20:29
|
|
|
|
SANEK1
|
Rumba, za slikice Freycha, Živa je tudi tu nekja 3x po 15-20 min. v stolčku
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 18:30:38
|
|
|
|
baja*
|
bravo Jure rumba jaz bi tud geslo ; pa zate!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 18:57:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo mene iz mesta... Je pasal odklop 3 ure. Samo doma pa urnebes. Izak ni spal, ker ga moj ni znal uspavat. Ni jedel, ker ga ni znal nahranit. Dobra šola, ko bo spet moj kaj pametoval. Zapravla 200€, me kar glava peče. Sem kupla babyfon (no, za to dobim keš od Elektra enkrat), v Sanolaborju tisto grizalo za zobke (17€ stane ), pa v H&M-u malemu majčko in rutico in spalno vrečo, pa jaz sem si privošla dvoje hlač, ene imam pa še nagledane, če bo kmalu kaj izboljšano finančno stanje. Pa v knjižnici sem bla, malo počvekala s sodelavkami. Zdaj pa komaj čakam, da mali pade in padem v postlo še jaz.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 19:05:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Helou babike! Pupi, ne sekiraj se.. Eni prej, eni pozneje.. Ni panike, saj bo... Freycha, Patrick je kar dolgo v Antilopi, mu je fajn sedeti in igrače na tla metat.. Mu pa kmalu dopizdi to, pa ga dam na tla, pa vriska... Češnca, dobra fotka! Joj, Tašonka, Jure je faca... Moj je glede sedenja isti, rad sam sedi, ampak ga še ne pustim brez nadzora, da mi ne pokne kam... Rumba, jaz bi geslo...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 19:48:25
|
|
|
|
nia30.6
|
čer! evo končno da naš enkrat spi pred 20. uro! no kak dolgo bo pa ne vem sem videla,da debatirate kak dolgo so vaši sončki v stolčku! ja naš je taki direktor v njem , da ga kar pogosto dajemo vanj, ampak ne za dolgo!je pa ful rad notri,še raje tolče z igračami po mizici no mam pa en problem,mi mamo na tleh okrog puzzlov blazine nametane, med drugim tud ono za dojenje,in naš mali se je danes,ko nisem bila pozorna,naslonil z rokicami v oporo in stal?!no stal ravno ne ampak z nogicami je bil normalno na tleh dlani pa je imel uprte v blazino,a to lahko? mislim,ker še ne sedi brez opore zdaj bi pa kar hodil!!!a je lahko kaj narobe?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 20:05:21
|
|
|
|
bačko
|
No še jaz se malo javim! Vidim da se vsi otroci lepo razvijajo in da so zelo napredni in se že plazijo pa že stojijo. Naša pa zelo rada obrača in hrbta na trebuh in kontra.Smo pa zadnnjič dobili prvo buško.Mož jo je čuval in je Žana sedela na previjalni in je bilo sekundo nepazljivosti in se je prekucnila in je z glavico malo zadela v kremo.Seveda je začela jokati.Sem ji dala na čelo mokro gazo in enega velikega cmoka.Tako da prvo buško smo preživeli.Zdaj pa jo mož ne daje več na previjalno sedet.Drugače pa je pridna.Smo pa danes prepovedali obiske tistim kateri kašljajo in so nahodni. No lepo in mirno nočko vsem!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 20:21:22
|
|
|
|
Ajvy
|
No, mi smo od zdravnika--ja, spet smo bili tam, ker je danes naša pupa u iber štrajkala s hranovjem....ponavadi spije 230ml mleka na obrok, danes 80, 50ml...me je skoraj fršlok zadel.....torej fasali smo en orenk prehlad....hvala bogu, da so pljučka čista in ušeska....fiziološka ji pa po mojem že po žilah teče....Tko, da Rumba...mi GH sploh ne jemo več, ker po njej bruha...tak da smo spet samo na mleku.....zdej sma te pa šišnule....
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 21.1.2008 20:29:04
|
|
|
|
madejka
|
Tak da se še hitro javim, preden damo malega spat. Nočka je bla boljša, Maj je že izven tavečjega prehlada. Zato ga mam pa jaz Bi si najraje robčke v nos našopala pa naj teče Tak da Rumba te razumem, kak se ti nič ni. Aja pa geslo bi prosim! Jutri mamo posvetovalnico, pa ne vem če bo cepljen, ko je bil prehlajen zdaj No se še pol mogoče malo oglasim pa preberem nazaj.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.