NRMM
|
Na brzino par besed,dokler moja škratika še spi .Je postala prava izsiljevalka in dosegla ponoči,da spi zraven mene in tako so se porušila vsa moja načela,da otroci ne spijo v isti postelji kot starši .Pri prvi sem se to dosledno držala in je spala zravenn mene samo,ko je imela visoko vročino in dokler ji ni svečka prijela,potem pa nazaj v posteljico.Maši pa očitno ni všeč,da spi sama....ah rajše da spi lepo mirno in celo noč zraven mene,kot pa da sedim zraven postlce in frjali dajem dudo vsake 15 min.Ali jo res tako zobki matrajo ali pa je bila kriva polna luna. Se mi je pa navadila kakati ponoči ......od zdej,ko je imela trebušno virozo.......in kak jo naj zdaj tega odvadim???? Čestitke vsem obmesečnikom . Zvesta še meni so prišle solze na oči,za kar si napisala.Izak .le naj se navadi nežnosti,da bo taki do Maše .Sem te iskala po Lenartu okoli pol 11,pa te nisem našla . Kar se menzesa tiče,ni dojenje merilo za to.Jaz sem dobila prvo že avgusta in potem je bila do decembra redna,potem pa kar na1x v razmahu 14 dni,zdej pa ni.Niti ne upam it delat testa,da me slučajno ne bo kap .Se tolažim s tem,da se je decembra izlilo za 2 meseca ,da je selitev tudi vzrok za to,da so tudi antibiotiki krivi......še kaj . A ha moja Maška se prebuja,jo čaka golaž s teletino in zelenjavo in kot priloga kus kus.Da vidimo,če bo ga jedla.Sem pa ji včeraj prvič dala jogurt od jogobelle....sem mislila,da bo ga pojedla z lončkom vred,tak je bil njamiii . No sej vas niti ne folgam brat,tok naklofate. uživajte.