Češnca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Angel_Rebelde Češnca, ti si še kar tukaj? že spet sva se zgrešili... Mal sem še nazaj pokukala. Kar se spanja tiče... kaj pa vem - le to, da bo zagotovo boljše! Ja, lepotec je pa itak!!! Uf, Afnica, je noro, ko se enemu začne dogajat, ti imaš pa dva!!! lumpoma za vragolije. zvesta če bo v pomoč... Ko je mel naš pikec 2meseca smo šli na obisk k prijateljema. Njuna punčka je bila takrat stara 11m in je mela 7400g. Pa je zgledal, da je naš čist nenormalen, njuna pa povprečna. Šele zdaj vem, da oba odstopata od povprečja. Pa mala je že čist samostojno hodila. Hecno jo je blo gledat, drobižek! Freycha te čisto razumem, sem ista kar se spanja brez tiče. Dita, le tako naprej! IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 joj, ula ma nov hobi me zagrrabi za lase in se mi na brado prisesa pa me ful grize pol.....za lase pa tolk zagrabi, dase sploh ne morm odmaknt.....čist je divja ja, ja! Anžej tud to veščino obvlada. Še rajš pa za ušesa prime. In to zdej, ko ma dve žagici, res ne paše! Pa bravo za postavitev na kolena! Sanek nimam pojma, kaj se grejo naši malčki!? Mogoče je blo pa naklučje? pupi ti nisem odgovorila, ker nimamo čebrička. Trenutno ga kopava v njegovi banjici, ki je v ta veliki (sicer bi bla cela kopalnica en bazen) - zaenkrat še nekak gre, pa še sam sedi v njej. Občasno pa se kopa z mano. Manekenke so pa itak visoke, tko da nikol ne veš. Naš bo ziher maneken, pa ma 9kg! Se mal hecam... IZVIRNO SPOROČILO: rumba Se je Hana na začetku čudila, zakaj imata Anej in tata lulčka, da ona bi tudi, pa jo je minilo, ko je ugotovila, da lahko ima ona dojenčka v trebuščku, onadva pa ne. baja kako lepo, da sta skupaj diplomirala! Mogoče bom pa jest tko magisterij zaklučla... če že kdaj. Al pa bodo vnuki pršli na zagovor. Tašonka verjamem, da zna bit dan dolg! Men je danes ful hitro minilo, ker sva bla precej na zraku! Pa še Žiga ma dopust in je bil ob 16h že doma (urejal je zadeve za zagovor). še čakam, mam pa občutek, da me bo razneslo! Vsaj tko občutljiva nism več... Sem si šla na živce. Sonček nas je pa danes res lepo pogrel, a ne!!!