|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
22.1.2008 17:34:55   
tinispela
Naslednji teden ziher prideva, sva danes ful pogrešale vodo in družbo.

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
22.1.2008 17:48:31   
Češnca
Miša99 sm vidla, ja da je homemade, ker sem pofirbcala v albumu! Zato mi je še posebej všeč!

Mene pa zebe, zaspana sm... Nč dobrga to ne napoveduje... Al me bo pa minil! Moja fanta sta pa nesla očkovo diplomo vezat. user posted image user posted image user posted image  Sej bi bil mali pr men, pa mam inštrukcije... Blazno mam energije zanje. user posted image user posted image . Si grem hitr enuser posted image prštimat.

zvesta ful dobro besedilo! Se je mala znajdla! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
22.1.2008 17:50:36   
Češnca
hej, kapica, kako si?

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
22.1.2008 17:55:00   
Češnca
...a, ja... še tole tko potihem povem... in prosim, prosim, prosim... držte pesti v ponedeljek dopoldne... da bo moj lubi končno dipl. fizik! Pššššt, ne okol govort! user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
22.1.2008 18:06:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Češnca

...a, ja... še tole tko potihem povem... in prosim, prosim, prosim... držte pesti v ponedeljek dopoldne... da bo moj lubi končno dipl. fizik! Pššššt, ne okol govort! user posted image

S Patrickom močno stiskava pesti user posted image

Danes je tečen ko sto vraga.. Se zbudi, hoče nazaj spat.. Že vidim, da bo nočka posrana user posted image

(odgovor članu Češnca)
  Neposredna povezava do sporočila: 1055
22.1.2008 18:10:25   
kapica
Cesnca, sem hotla dinota uspavat, pa se ni dovolj zaspanuser posted image . Uh, jaz drzim pesti za tvojga, sem vesela za vsakega ki diplomi nardi, ker je to po mojem huda rec. Zato je pa jaz nimamuser posted image .
Ulla, ti si em spet nasmejala danesuser posted image . Jaz sem menstro ze ful hitro dobla, tako da vse teorije odpadejouser posted image .
Corfu, a tak malo nas se doji? No, jaz se bom malo , kaj pa vem, 2krat na dan in ponoci, ker ga ne znam drugace nazaj uspavatuser posted image .
Freycha, upam da si v redu in  da bo razpolozenje jutri boljeuser posted image .
Zvesta, lepo za take cudovite trenutke. Jaz si poskusam vse to cimbolj zapomnit, ker je res enkratnouser posted image .

Midva sva tudi bila na sprehodu, zdaj pa cakam, da mali se enkrat zaspi, ker drugace je predolgo do devetih. Je pa pridkan, ni kaj, moj soncekuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
22.1.2008 20:01:24   
Češnca
Sej vem, da se lohk na vas zanesem! user posted image  
Naš mali vleče po flaški pri očku, ker sem še vedno čist crknjena! Me prov zanima, kako bo čez kako uro; bom verjetno čist zbrihtana. user posted image

Se pa oglašam, da nas dvignem z dna strani in popravm tole mojo user posted image  cifro objav. user posted image

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
22.1.2008 20:10:11   
kapica
Joj, ga biksam s temi kasami. Vceraj sem v malinovem kompotu skuhala ajdovo kaso, po mojem okusu je bilo fino, po dinovem pa ne. Sem sla znova kuhat. Danes isto, sem poskusla z breskovim kompotom, tudi isto. zgleda da mu najbolj pase z jabolkom. Tako da spet kuham znovauser posted image user posted image .
Pac poskusat je treba, kaj ces.

Mam se eno vprasanje, kako naj dam malemu piti, ce ne zna na flaso potegnit. In cucelj grize, namesto da bi vlekel .Vem da je bilo o tem ze govora, sam odgovorov vec ne vemuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
22.1.2008 20:45:09   
Anonimen
samo z dna strani gor vlačim :)

(odgovor članu kapica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1059
22.1.2008 21:03:25   
NRMM
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

samo z dna strani gor vlačim :)

To si pa dober potegnila user posted image .Gabrijela je pa user posted image .

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
22.1.2008 21:14:15   
madejka
Hej babike!
Nimam časa, ne volje kaj na dolgo pisat. Še vedno smo prehlajeni. Maj že veliko manj (HVALA za pikepoke!), jaz še zmeraj fulluser posted image Sitno je za popenit!
Aja in Maj je fasal še neko alergijouser posted image Ful bogi je po trebuščku in hrbtu, prav odprto kožo ma. Smo bili dans pri P in mu je dala Elocom in Fenistil pa napotnico za dermatologauser posted image Pa sem tak upala, da se ne bo preneslo na njega.
Cepljeni nismo bili.
Zvesta nove mere: 6. mesecev 70cm in 8310g. Nama dodaš prosim?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu NRMM)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
22.1.2008 21:21:44   
Freycha
madejka naredi kakor hočeš, samo zaenkrat še ne bi z Elocomom mazala. Fenistil pa žal ne poznam. Sem pa v lekarni kupila od A-derme kremo, ki je prav za atopični dermatitis in ne boš verjela - full ji pomaga in ji vse pikice slej ko prej zginejo....

no, ti pa seveda naredi kakor te je volja.....user posted image

danes nisem bila in še kar nisem dobre volje. Sva imela zjutraj en fajn fajt z user posted image  in kar ne morem k sebi priti. Mislim pa tudi, da je malo kriva tudi luna.....

V glavnem, razpoloženje je na nuli, zato tudi kaj dosti ne pišem.

Plavanje je bilo tko tko, Dita je bila nekam čudna, non stop je polivala pa glavo je pod vodo tiščala user posted image  ker pa je bil fajt glih pred odhodom na kopanje pa tudi moje počutje ni bilo ravno za v vodo.... v glavnem danes tudi, če ne bi šla...... user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
22.1.2008 21:23:30   
baja*
današnji dan mi je pa noro hitro minil...

prej smo bli na obisku pri prjatlih, ki majo 5mesečno pupo; kak sta bla hecna maladva, malo sta se fockalauser posted image , pol sta se pa za rokice držalauser posted image - Dita nič bat, to je blo samo prijateljsko, nič se nista lupčkalauser posted image

menstro sem jaz dobila 7m po porodu in 1m po uvajanju GH. Dojim pa še vedno, 5 do 6x na dan.
češnca tud mi bomo stiskali pestiuser posted image
freycha vse ok?user posted image
madejka o šit za alergijouser posted image  bogi revčekuser posted image . Še enkrat vama obema pošiljam user posted image user posted image user posted image  pa zate še user posted image

Upam, da nas to noč ne bo več ferdamana luna ****user posted image , dans smo namreč kar dosti prebedeli... aja, pa gsm-a sem si uničlauser posted image . Mam tako navado, da ponoči kr z mobitelom svetim, ko se mali zbudi, da ga ne bi z lučko slučajno zbudla. In sem se lepo stegnla po gsm-u in mi ga je ratalo zabrisat v poln kozarec vodeuser posted image  mater, če bi cilala, ne bi troflauser posted image

Še eno vprašanje: tiste, ki ste malim dale slivo - kakšna sliva je to bla? Sem zadnjič malo gledla pakunge pa sem samo take s konzervansi vidla...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
22.1.2008 21:33:52   
SANEK1
Baja, pridi k meni po suhe slive, mamo domače, take fesjst sladkeuser posted image

Freycha, žal pride tak danuser posted image user posted image user posted image   Boš vidla da bo kuj hitro boljšeuser posted image

Maj in Madejka in vsi ostali ki ste bolaniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
22.1.2008 21:34:00   
pupi
Da se še jaz javim pred spanjem.

Gled plavanja kot sem že napisala OK, ampak kot je rekla Julij po istem kopitu. Naja je bla sitna, se ji ni dalo pa z igračo sma mele spet vojno, se dere ko bi naj plavala k njej. kofetkanje seveda obvezno, tak mi paše to druženej da vam ne zanm povedat.
Kapica poskusi mu dat za pit s kozarca al pa po žlički.
Glede menzesa je pa tak, da sem jaz že bla redno bolana zdaj pa nisem že od 8.12, pa nisem noseča, je bil 3x neg. test user posted image  Malo še bom počakal pol pa grem k G.
Freycha sta se poštimala z user posted image .
Zvesta kaj te mate vi to za postlo, da Izak sliši premikanje, kaj pa če bi postlo z dragim menjala, probajta Elektru račun uturituser posted image user posted image user posted image user posted image .
Madejka, mislim da je Maj pravi za Najo, sem prav čakala na njegove mere in vidim, da je pravi ded za njouser posted image user posted image . Saj pa te ne more bit lažji od svoje dekline.
Zdaj pa mazat pasulj, ga je dragi skuha. To mama kosilo, večerjo in nočno malco v enemuser posted image . Jutri pa torpedouser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
22.1.2008 21:34:31   
baja*
freycha no zaj sem vidla tvoj post, da nisi glih okuser posted image  pride tak dan... pa na srečo tudi mine...  tile so pa samo zateuser posted image user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
22.1.2008 21:36:00   
pupi
Madejka pa user posted image user posted image user posted image za alergijo in da se poštima ta zadeva

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
22.1.2008 21:37:34   
pupi
Tini pa pogrešali smo vas na plavanju, prosim da si naslednjič ne omislita več kakega cepljenjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
22.1.2008 21:39:45   
baja*
sanek jaz sem pred uvajanjem gh dobla polno domačega suhega sadja, samo nisem vedla, da lahko to dajemo malim za jest, zato sem lepo vse sama požrlauser posted image  pujsauser posted image  Drugače bi se pa res priporočala za kako slivouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
22.1.2008 21:41:59   
pupi
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

zato sem lepo vse sama požrlauser posted image  pujsauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sploh nisem pomislila na to, da moram gledat pri suhem sadju konzervanse, spet bo študiranje pa preučevanje živil v trgovini. Sanek jaz bi tudi slive!!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
22.1.2008 21:45:53   
SANEK1
Baja, ni blema. Tak al tak je že cajt da se Štajerke spet malo vkup dobimouser posted image user posted image user posted image

Aja, to z GSM mi je znano, delam isto, samo da meni  iz postle na tla pada, zaenkrat še je celi. Kak dolgo bo, pa ne vemuser posted image user posted image user posted image
Tvoj je čist hin?

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
22.1.2008 21:54:16   
baja*
sanek moj je čisto hin, če pa se je celi potopil v vodo, no edino lučka še goriuser posted image , sem si dans že novega nabavla, tega pa dobi Reneuser posted image user posted image user posted image

samo res je že cajt, da štajerke rečemo kakouser posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
22.1.2008 22:05:42   
pupi
Sem pozabljiva!!
Jaz Najo kopam vsak dan, ker ne maram pač pocanja s krpico. Milim jo zelo redko, ji pa namažem gubice z oljem, pa je pol tak fajn mehka. Jo pa res moram že 1x prestavit iz čebrička v njeno banico, ker velike bane pa žal nimamo. Še katera sploh kopa v čebričku? Sem mislial, da bi jaz našo dokler ne bo sama sedela, pa bomo prej poskusili, ker jo v bani samo ovirama pri miganju. Ko sma jo od začetka kopala v banici, je ful migala in špricala in ker je preveč špricala sma šla na čeber, ker se v sobi kopamo in so ble poplave. Zdaj pa je na plavanju, ko mali hlodek. 

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
22.1.2008 22:12:45   
julij
Ah, Pupi, ne dramatiziraj! Pol boš pa jamrala, ko bo plezala. (hecam se malo, da ne boš ki jeznauser posted image )  Pol pa  bomo čez kakih petnajst let brali o Naji- veliki športnici. Še prehitro ti bo pobegnila. Pa kak lepo pleše...

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
22.1.2008 22:23:01   
krkatja
Ojla,
po mukah, dostojnih zločincev najhujše sorte, smo spravili malega spat. Naučil se je na silo kričati. Nadležen zvok, uhe mi para. Včeraj je tak dolgo cvilil, ker je hotel na joško , da je postal hripav. Ni več glasu mogel iz sebe spravit, ker je imel čist suho grlo.
Smo pa danes tudi mi čofotali. Pri nas pa je bilo nekaj novih vaj. Je pa res, da je že bilo tretjič. Mali je celo pogruntal, da če migaš z nogami se posledično premikaš! Heureka.

Baja*
jaz sem že tudi okopala svoj gsm. Za rojstni dan sem v banji hotela odpisat in se zahvalit za voščila. Gsm sem odložila na brisačo in ko sem šla iz banje...gsm puf v vodo. Pa še služben je bil. Na servisu je rekel, da če se še kdaj zgodi, da zmočim gsm, naj ga nikakor ne poskušam prižgati, ampak ga naj dobro osušim.

Slive sem kupila v Lidlu, sveže. Na suhe se nisem niti spomnila. Po kuhanju so kisle kot user posted image , tak da drugič definitivno suhe. Zelenjavo pa tudi kupujem svežo ali pa zamrznjeno. Pri konzervah imam slab občutek (mogoče ker so po njih dobili ime konzervansi user posted image ).

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.