|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
22.1.2008 14:00:41   
Anonimen
evo jaz sem pa zdaj skoraj doktorirala, ne samo diplomirala, kako se ponovem pri nas prijaviš na izpituser posted image

So imeli predavanja od 1-5letnika- kako to gre.......a mi absolventi naj pa vohamouser posted image
vglavnem, so zdaj razpisani roki za izpite in bo potrebno pošteno pljuniti v roke, če čem do julija diplomirati.........prav mi je, ko sem pa 4 mesece zabušavalauser posted image
aja, pa še na izpit, na katerega sem se hotela prijaviti, je bil rok 21.1user posted image - pa od včeraj velja nova prijava preko interneta- halooooooouser posted image Hvalabogu za normalne prof, sva se lepo po telefonu zmenili in me bo zdaj ona sama prijavila za naslednji tedenuser posted image

vrtec- pri nas tudi ni več rezervacij- pa so pred kratkim še bile, jaz sem Tinkaro hotela dati v vrtec januarja 2008, pa so mi rekli, da če je ne dam septembra (ker bo že 11 mes stara in gre lahko v vrtec- pa sem rekla, da lahko plačujem normalno ceno za ta čas- pa ni bilo šansuser posted image ), da je ne bodo sprejeli, ker je ful vpisa.......potem sem imela za 1 mesec zdr. potrdilo.........potem so že stokali, kdaj jo mislim pripeljatiuser posted image
Muki- jaz bi jo peljala na uvajanje, potem pa sporočila, da je bolna, pa pri babici, pa da imaš ti dpust.........potem ti pa tako nič ne morejo!!

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 3351
22.1.2008 14:03:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Clody

IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Imam tasho na sumu, da je naša srečkauser posted image .

Mah, imam v službi čist preveč časa user posted image .

Jaz sem tudi spremenila mnenje.  Sta mi bli sumljivi Lina in sivkamivka, zdej pa vidim da je Tasha!!!!!user posted image

men je pa čist vseen katera jeuser posted image , se mi zdi brezveze neki ugibat, poleg tega pa ta oseba še uživa v tem.........ne vem, a sta Mis in Arabela kej manj pomembni, pa sta obe povedali na začetku, če pa ti ni do tega, da bi povedal, pol pa tudi namigovati ni treba.

(odgovor članu Clody)
  Neposredna povezava do sporočila: 3352
   [Brisano sporočilo]
22.1.2008 14:10:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3353
22.1.2008 14:11:39   
tasha23
po čem pa mene kar tako hitro redite???user posted image user posted image user posted image Doma sem zaradi viroze, ugotovila sem, da imam alergijo na trenutno službo user posted image

Mama je v manjšini ampak nič zato, se pa bo razvajala....

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
22.1.2008 14:16:30   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: tasha23

ojla, da malo spremenim temo: Kaj ste že zrihtale maškare za vaše malčke? Mi smo našemu malemu kupili masko Racman Jaka, šefica od tašče pa mu je poslala masko Winnie the Poohuser posted image  zdaj pa lahko samo izbiramouser posted image

Lan bo user posted image , Max pa Spiderman.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu tasha23)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
22.1.2008 14:31:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

ojla, da malo spremenim temo: Kaj ste že zrihtale maškare za vaše malčke? Mi smo našemu malemu kupili masko Racman Jaka, šefica od tašče pa mu je poslala masko Winnie the Poohuser posted image  zdaj pa lahko samo izbiramouser posted image

Tinkara bo čebelica

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3356
22.1.2008 14:34:48   
Anonimen
dobro jutro drage mamice,

ma danes ni preveč dobro, ker smo celo noč pač stokali. Ah kaj hočemo !

Vas je fino brati, kaj bodo otroci za maškare. Kdaj pa so ? Mogoče bom še jaz malo našega našemila, tako za hec, ...pa mi je tista ideja s kuharčkom najbolj všečna...pa še tako rad se smuka okoli kuhinije, po kuhinji, v kuhinji, po predalih, v omarah....

Bravo za službe, izpite, zdravje, bolniške ( no ker ste doma ane, da ne bo pomote ), bravo za srečko nosečko, za kvazi doktoroate...

(odgovor članu Maxica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3357
22.1.2008 14:37:43   
Anonimen
2.2 je pustna sobota

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3358
22.1.2008 15:04:40   
mis
Naša bo pikapolonica. Ogrinjalo, pajkice, majčka, žabice, kapica... Enostavno, dobim od prijateljice...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
22.1.2008 15:13:31   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

IZVIRNO SPOROČILO: Remy

IZVIRNO SPOROČILO: psaša

Imam tasho na sumu, da je naša srečkauser posted image .

Mah, imam v službi čist preveč časa user posted image .

Jaz sem tudi spremenila mnenje. Sta mi bli sumljivi Lina in sivkamivka, zdej pa vidim da je Tasha!!!!!user posted image

men je pa čist vseen katera jeuser posted image , se mi zdi brezveze neki ugibat, poleg tega pa ta oseba še uživa v tem.........ne vem, a sta Mis in Arabela kej manj pomembni, pa sta obe povedali na začetku, če pa ti ni do tega, da bi povedal, pol pa tudi namigovati ni treba.

ja, iz ene lepe novičke, ki je bila namenjena samo eni osebi, je nastala prava gonja. tudi meni tak način ni najbolj povšeči.

jaz sem svojo prvo nosečnost do NS ohranila kot skrivnost, niti domači niso vedeli, in enako nameravam za naprej. ne bom nič prej dražila, obljubim.user posted image

In kdo je bil med glavnimi pobudniki te gonje? user posted image

Drugače se pa podpišem pod Remyino sporočilo. Nekaj podobnega sem tudi sama pisala nekaj časa nazaj. Drugače pa sama tudi nisem nič dražila, pa tudi vnaprej nimam namena, kadar se bo zgodilo.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
22.1.2008 15:14:53   
Pikabu

ojla, da malo spremenim temo: Kaj ste že zrihtale maškare za vaše malčke? Mi smo našemu malemu kupili masko Racman Jaka, šefica od tašče pa mu je poslala masko Winnie the Poohuser posted image zdaj pa lahko samo izbiramouser posted image

Tinkara bo čebelica

Maxica, a Lan bo pravi user posted image , a po obnašanju? user posted image user posted image user posted image Sem se nasmejala, ko sem videla, ker bi našemu Maksu tudi najbolj to pasalo biti. Drugače bosta pa: Ema - rožica, Maks - levček.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
22.1.2008 15:16:43   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: Pikabu

ojla, da malo spremenim temo: Kaj ste že zrihtale maškare za vaše malčke? Mi smo našemu malemu kupili masko Racman Jaka, šefica od tašče pa mu je poslala masko Winnie the Poohuser posted image zdaj pa lahko samo izbiramouser posted image

Tinkara bo čebelica

Maxica, a Lan bo pravi user posted image , a po obnašanju? user posted image user posted image user posted image Sem se nasmejala, ko sem videla, ker bi našemu Maksu tudi najbolj to pasalo biti. Drugače bosta pa: Ema - rožica, Maks - levček.

user posted image Ne, prav res bo user posted image . Sem dobila tak lušten kompletek v BC. Sicer sem želela, da bi bila oba, ker bi bolj zažgalo, ampak Max že lih ene pol leta ve, da bo Spiderman, tako da ni bilo šans, da ga premaknemo.user posted image

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
22.1.2008 15:23:01   
Pikabu
Maxica, a uživaš doma? a veš, da sem jaz tudi gledala ta kostum, pa sem se potem raje premislila, ker je itak včasih že pravi.... user posted image user posted image user posted image

Jaz pa čakam mojedva lubčkota, da se zbudita, potem gremo pa še malo ven. Maks zdaj prav lepo hodi, pa nič se ne upira, da ne bi dal roke. Je včeraj kar veliko prehodil, smo šli brez vozička, danes gremo pa spet. Potem bomo pa uživali in se crkljali, smo brez atija, ki je v Pragi.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
22.1.2008 15:30:56   
mis
O Pikabu, lepo te je brati...user posted image
Ja, naša tudi precej prehodi. Vsak dan gremo hodit in gre rada.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3364
22.1.2008 15:34:41   
Clody
IZVIRNO SPOROČILO: mis

mi je smešno ko tako govorite. Jest sem vesela že če naredi do 10 majavih korakov!!user posted image user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
22.1.2008 15:36:58   
Maxica
Pri nas se pa zdaj šele kaže mal sončka, prej je kr nekaj čudno pršelo. Ima pa Max danes še telovadbo, ampak ne vem, če ga ne bo sam mož peljal, jaz bi pa likala. Sicer mi še vedno najraje uporabljamo voziček za take sprehode. Lan se noče preveč držati za roko, pa ga bi bila potem cela cesta, pa ponavadi gremo na kakšen daljši sprehod, pa ne bi nikamor tako prišli. Z vozičkom se pa še zmeraj zelo rad vozi, tako da kar izkoristimo, dokler se da.user posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
22.1.2008 15:37:48   
mis

mi je smešno ko tako govorite. Jest sem vesela že če naredi do 10 majavih korakov!!user posted image user posted image

Joj, al gre potem tako hitro. Lej naša je nekako na tem bila pred dvema mesecema. Zdaj pa sigurno že cel mesec lepo sama gre.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
22.1.2008 15:38:35   
Anonimen

Tinkara tudi rada hodi, ampak v svojo smeruser posted image

(odgovor članu Clody)
  Neposredna povezava do sporočila: 3368
22.1.2008 15:39:49   
mis
@lina, ste zdravi? Lahko se prideš kaj pokazat in stanovanje pogledat če češ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
22.1.2008 16:04:57   
pikapolona2

tudi Brina v svojo smer...pa sploh je ne smeš za rokco primt ne pusti....ko je kriza jo sam v voziček parkiram pa je mir...ker drgač ne prideva nikamor...samo kroge delavauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
22.1.2008 16:11:38   
*anč*
oj!

frrrr,sivkamivka 
  uspešno prestali prva 2 dni v vrtcu ...  mali je čist naudušen,takoj je šel k vzgojiteljici,se igral z otročki,plezal po toboganu,skoz tunel,full se trudi hodit,ker usi že orng hodijo,pil je sam iz skodelice,pridno sedel za mizo ...  super, skratka. sm pa bla še ves čas z njim,čeprav me ni prou nevem kok šmirglav. jutri bova še kosilo jedla.  je pa večina malih smrkavih in eni kr grdo kašlajo user posted image . mi smo učeraj pregnali smrkelj s sterimarom, šč,šč bolezniuser posted image .

frrrr  hodimo od 11.1.08

muki dojilja user posted image   jst tut še full dojim,čeprav bi rada že enkrat nehala. čez dan min.1x,da zaspi,pred spanjem obvezno,ponoči ne štejemuser posted image   čez dan dostikrat zahteva,greva do hladilnika,kej pojeva,popijeva ... včasih pali,včasih spet ne, če je prevelik jok se vdamuser posted image   če rata,da ga čez dan ne podojim(zaspi u vozeku), mam pa zvečer bombo od joškeuser posted image user posted image , kdaj se neha ta proizvodnja mleka??  tko da kr nehat itak ne morm,ker 100% fašem mastitis.
arabela  bravo za izpit, vsak dan te bolj občudujem!! user posted image

drgač smo bli pa dans cepljeni(3 doza), kilaža je 11200g, merijo ga več neuser posted image   smo pa že en čas na hm 86 in še nekaj časa bomo pomoje.

bodite v cvetju!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
22.1.2008 16:12:44   
Pikabu
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

tudi Brina v svojo smer...pa sploh je ne smeš za rokco primt ne pusti....ko je kriza jo sam v voziček parkiram pa je mir...ker drgač ne prideva nikamor...samo kroge delavauser posted image

To je naš Maks isto počel, zato smo pa tako dolgo odlašali, da bi poskusili brez vozička na sprehod. Ema se je vedno lepo držala in ni bilo nobenih problemov. Včeraj me je prijetno presenetil. Je pa Ema odločila, da gremo danes z vozičkom, ker gremo do DM-ja, to je pa malo predaleč, ker gremo kupiti darilo za mojo mami.

Ema (13. 9. 2004)
Maks (27. 9. 2006)
Katja (11. 4. 2010)
Luka (13. 6. 2014)

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
22.1.2008 16:24:58   
muki1
Pikabu srčece, daj priklopi se kaj zvečer, bomo kakšno rekle, če jaz ne bom ravno v zaporu.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Pikabu)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
22.1.2008 16:25:55   
muki1
Pogrešam Maksove in Emine dogodivščine, prav res....... user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
22.1.2008 16:33:41   
muki1
Saj vem, da nisem nobena super mati in žena, kar držim se ob teh naših boleznih in nekak krmarim to našo potapljajočo se barčico user posted image . Ampak če me pa kaj iztiri, me pa iztiri, ko za povrhu še mož zboli. Ko ga najbolj rabim in sem že na koncu, da ga res komaj čakam, da pride domov, da malo izprežem....in danes se je komaj privlekel do doma, ker je še on zbolel. Zdaj se je zavlekel pod kovter in ga ni user posted image . Saj revček ni sam kriv, da je zbolel, ampak jaz ga POTREBUJEM user posted image . In zdaj lepo še njega pedenam. Iva je zdaj prvič danes zaspala. Že trikrat sem jo neuspešno nosila spat. Zdaj smo bile zunaj, sta se malo nadihali in jo je končno vrglo. Sicer ne vem, kdaj bo zaspala večer, ampak vsaj zdaj spi in je mir. Neža je že dokaj samostojna, ko ni ravno čisto na psu. Danes je kar pridna, zdaj gleda Heidi, jaz pa bom zgleda lahko pojedla kosilo in malo pospravila, ker tistih 10 minut kar se zaigrata sami, da jaz kavo pred RR popijem mi tudi celo stanovanje razvržeta in se že ves dan ogibam raznorazni krami, zdaj pa ni več izgovorov.

Jao, če jaz ne bom enega dne nekoga ubila user posted image .
Jutri grem v službo, da malo preklopim, pa naj se še tašča malo ubada z vnučkami user posted image .

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?