ninocka
|
Dobro jutro, castim eno kavico pa rogljicek za tiste, ki ste ze pokonci Moja noc je bla spet bolj tko (kok se hitr clovek razvadi celo noc spat ), je mel Ruben pojedino od 3:15 pa do 6ih (z vmesnimi prekinitvami). Sej sploh ne bi bla taka panika, ce me ne bi ful koleno bolelo, pol sem pa tko cudno zvita... IN ko koncno mal zaspim, ppa ze Samotu zvoni ura, da mora vstat... Teta beta, mi2 sva tdu zdej mela eno mikrovalovno z nekimi trimach programi in grillom. Sva jo takrat kupila (z grillom), ker se nisva mela pecice in da bova pol pac v mikrovele pekla...pajade. Sem enkrat hotla narest rogljicke not, pa so prsili ven taki packasti, da smo nehali to uporabljat. Tko da smo jo uporabl;jali bolj ali manj za pogrevanje stvari, pa zato rabis samo en gumb Zdej nama je pa vsec ena od Gorenja, pa kolkr sva iz navodil prebrala, ma tud ta 1 gumb za hitro pogrevanje Pety, ha,ha,ha.... sam, TI pa si LEGENDA . A Videka ste pa postrigli? Dej eno slikoc gor, da ga vidmo zdej, kratkolasca Tazana, ves kaj te vedno pozabim vprasat - kaj je blo pa z misko in pogrizenimi gojzarji? Kako se je razpletla ta zgodba? 2ursae za ful lepo gesto (so mi tud solze prisle na oci,, ko sem to prebrala). Tud jst bom danes v mislih z vami... valla., se mi zdi, da si ti enkrat sprasevala, kolkrat operemo zobke - mi jih samo zvecer, mu jih pa kr z otrosko zobno pasto. A v vrtcu si umivajo zobke? nika, a je ze boljs rita ? Mogoce si pa kaksno alergijo dobila na prasek? Uspavanje - pri nam je zdej ratalo obupno, ker si nonstop priziga luc in pol kr bere. Tko da sva mu zadnjic varovalko ven vrgla - nocni lucki lahko odsraufava zarnico, pri tavelki pa ne moreva in Evan je pogruntal, kje se ta przge... Strah: je pa drug problem pri spanju - se zmeri ga je strah (in p....., pride vceraj domov, jst sem mela przgan TV in na TVju so lih vrtel film Chucky - to je ena grozljivka o eni lutki, ki mori). Je direkt vidu in takoj, kaj je to, mene strah tega... Sem takoj prestavla, pol sem mu pa rekla, da naj ga ne bo strah, ker ga cuva robotek (je mel obleceno eno majcko, k je en robotek gor). In potem je cel dan govoril, da ga cuva robotek. Danes je hotu spet oblect to majcko, ampak je bla popacana in smo meli pol jok, ker sem mu dala eno drugo. A prej ni hotu te majcke oblect - ma jo ze od septembra in sem mu jo lahko samo 1x oblekla... Mi smo dali prejsnji teden 3 RDje cez - moja mami, tasca in pa se necakinja Evan je prisel na svoj racun glede torte (sej sem vam napisala, da morva skoz torte gledat) in je bil cist paf, ko je videl torto - mucko. Jedel je pa ni No, v nedeljo smo bli na RDju od tasce in necakinje in ma tam tamala ene par dojenckov. Evan je skoz vozicek z dojenckom okrog fural in tistega dojencka prestavljal ven in not. Ko sem dojila Rubna, je pa se on svojga dojencka dal na josko in mu dal mlekca Tolk je bil smesen Dala sem mu tud une legote kmetijo in ma zdej ful dela s prekladanjem sena, pa z voznjo konjicka in tistga avtocka, ki je bil zraven. Sem pa vidla nov katalog, pa noter ni vec vlakca Aja, pri nam so ful popularni katalogi igrac, kar je naceloma super, ker jih je vsepovsod polno, pa se zastonj so. Kar je pa mal manj super, je pa potem nenehno Evanovo cvekanje - to bi mel, pa to bi mel, to mam, pa to bi mel, pa to bi mel...mami, kupi! Grem pod tus, ker drugac bom sama sebe zadusila v lastnem smradu Sej ni taka panika, sam se zmeri ful svicam (po porodu) in se mi zdi, da pol skoz smrdim... Pa se na leps grem - na kavico z Anjo in mogoce naso 2ursae , pa ne smem biti taka smradka Srecanje - povejte kdaj in kje- sam ne naslednji teden, ko me ni