Nika v službi
|
Uff, koliko ste napisale! Pridne, pridne! 2ursae, prelepa poteza. Bi pa jaz tudi prosila za navodila, kako prideš do vaše cerkvice, mogoče pa se vam pridružimo tudi fizično, ne samo v mislih. Obljubim ne, odvisno, kakšno gužvo bom imela v službi, pa kakšno bo zdravstveno stanje, ampak načeloma sem si označila in bi prav rada prišla. Da Nika naredi malce štale še pri vaši maši. Risbice so izredno luškane, da ne omenjam umetnin iz plastelina. Kadar Nika riše našo družino, smo vsi ene male črtice. Itak pa je vsak dan drug motiv najljubši. Včeraj sem ji npr. morala vsaj 20x narisat uro in potem jo je ona pobarvala (beri: počečkala), potem pa narisala še svojo. Ima pravo obsesijo z urami. Bor je prelep dojenček in res sta si z Anžetom izjemno podobna. Ninočka, Nika je bolje. Pridno jemlje Amoksiklav na 12 ur (ob 8:00 zjutraj in 20:00), Operil P za nosek, tudi tek se ji je povrnil. Mi imamo pumpico za nos, pri kateri sama po cevki vlečem smrklje iz nosa. Mislim, da bi tista na sesalec Niko spravila v delirij, ker že ob uporabi te dobi napad. Pa sesalca se tudi boji, tako da....bomo ostali kar pri tej. Hvala vseeno za nasvet. Vztrajanje pri eni dejavnosti tudi ni ravno Nikina odlika. Sicer se za nekaj časa zamoti z legicami ali pa s svojimi igračami, se pogovarja z njimi, jim kuha, jih daje spat, vrti muziko... na splošno pa nima ravno obstanka pri eni dejavnosti. Kakšna cukra sta Evan in Ruben!! Ja, podobna sta si, prav zares. Benika, kakšna lepa familija! In kužek je tudi srčkan. Kako mu je pa ime? Valla, zanimivo, tole s portreti v SŠ! Kakšna ideja! Ma, res si strašna. Velelnik tudi Nika že kar nekaj časa uporablja - največkrat, mami (babi, dedi, oči...) umakni se! Pustni kostum sem kupila včeraj v Mercatorju. Miško. Sem bila v dilemi, ali vzeti 2-3 leta (104 cm) ali 3-4 (110 cm), potem sem vzela manjšega, upam, da se nisem preveč zafrknila. Iskala sem pikapolonico ali čebelico, pa ni bilo številke. Sicer pa sva včeraj po dolgem času z Tomažem sama opravila eno veliko nabavo in to v miru. Šla sva ob 13:00, v MC Šiška ni bilo nobene gneče, po računu sodeč sva pokupila pol Mercatorja (račun je bil s koriščenjem pik preko 500€ - sem se res kar zgrozila, to je marsikomu skoraj cela plača!), potem pa sva šla še na kavico. Pa naj povem še eno kratko zgodbico, ko je ravno govora o maši... Ob zadnjem obisku maše Nika med čakanjem na listek (po maši pri nas vsi otroci dobijo listek ali podobice, nalepke... - se postavijo v vrsto in čakajo, da pride župnik, Nika se vedno zrine prav spredaj) teatralno zakrili z rokami in reče: " Pa kje je zdaj župnik?" Očitno se je res dolgo obiral in se je madam naveličala čakanja. So se vsi v bližini krohotali. Še nekaj sem vam hotela povedati, pa se zdaj ne spomnim. Pa kasneje (ko vzamem Bilobil ). Teta beta, še nisem uspela izmerit mansarde. Info sledi. Lahko pa povem, da imamo zgoraj kopalnico ter 2 otroški sobi + eno ogromno sobo, vse skupaj je cca. 80 kvadratov.
|