|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
15.1.2008 12:54:07   
Nika v službi
Benika, lepo te je slišati takole bolj optimistično.user posted image , tako se dela!

Ko si omenjala pridobivanje teže, sem se spomnila, da sva bili midve z Niko tudi ves čas na spodnji meji - iz praktično istega razloga. Gospodična je vlekla, dokler je lilo, potem pa, ko se je bilo treba malce potrudit, je pa zaspala ali pa trmarila in obračala glavo stran. Prav zaradi tega je P prihajala večkrat in imela s sabo vedno tehtnico, da smo preverjali napredek.

Je pa fino, da imaš še svoje mleko, to bo Jakobu sigurno koristilo, pa čeprav ga je malo. Vsak deci šteje.user posted image

Nika je zavarovana obvezno po Tomažu, sklenjeno pa imamo tudi nezgodno zavarovanje pri AS. Kakega nadstandardnega, dopolnilnega nimamo. Pozanimaj se, kaj ti tako zavarovanje nudi in če ugotoviš, da vam bo v vašem primeru koristilo, bi jaz šla v tak aranžma. Kdo pa sploh nudi ta nadstandardna zavarovanja za ta micene?

Pety, nekaj mi migota pred očmi, zelo težko berem tvoj post, tako da se ti res opravičujem, ker ne morem odgovoriti.... pa drugič.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 376
15.1.2008 13:43:38   
benika
No Nika, če že res tako slabo vidiš....samo zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PETY PRAVI DA BEJŽ SEKSAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 377
15.1.2008 14:09:40   
tažana
o dan punce.

jest sem pa danes že doma user posted image . kako mi to ustreza, da tako zgodaj domov hodim (zjutraj namreč odpiram vrtec). katarina je sicer še v vrtcu je zaspala pred eno, tako da sem med tem časom jaz že skuhala kosilo, malo pospravila sedaj pa že tukaj tipkam user posted image . (kakšna odvisnica od RR-ja sem user posted image )

benika: upam, da se boste čimbolj optimistično prebijali skozi te probleme. vedno pa lahko potožiš pri nas pa te bomo že poizkusile v boljšo voljo spravit. user posted image

nika: no evo potem pa kar v akcijo!!! nič čakat user posted image

no sedaj bo pa čas da grem po katarinco.
uživejte

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 378
15.1.2008 17:45:10   
teta beta
Benika, najprej želim tebi veliko živcev in miru, da prestaneš ta teden do ponovnih preiskav. Pa vidim, da si že bolj optimistična, kar vsekakor pozdravljam, te spodbujam in občudujem. Pa jasno, da je jakob samo vajin srček in ga ne bi menjala za nič na svetu. Seveda, pa držim pesti in verjamem, da bo vse v redu!

nika, hvala z informacije in link. Sama imam v mislih 8 evrov za celo uro - to je Bernardova kolegica, gre pa tudi za zelo preproste stvari, čeprav je za višjo ali visoko šolo, sem že pozabila.

Se javim nazaj, danes bom imela malo več časa, Daša bo že šla počasi v posteljo. ni nič spala čez dan, bile pa sva dosti zunaj in jo že kar malo piga. Ravno končuje večerjo, zdaj pa se greva še umit. Vprašanje pa kdaj bo zaspala, danes bo v svoji posteljici (ni hotela pospravit sestavljanke user posted image , sem ji 10x rekla, ona pa me gleda in se mi smeji.)

Še en pozdrav od Daše
jh.hj    hjjjjjjhh,jjhjhjhhb}<nbnbbbbnn}n   dgddddddaaaaa<ššššššaaaaaa

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 17.1.2008 13:59:58 >

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 379
15.1.2008 19:12:49   
Nika v službi
Čer!

Madonca, pa kaj je to z mojim RR-jem, tudi Benikine poste mi nenadoma blokira....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Teta beta, vidim, da ima Daša isti princip tipkanja kot Nika. Ve, da ne sme ene tipke predolgo držat, pa ravno to z največjih veseljem dela. Da potem pride približno tako kot Daša - Niiiiiiiiiiiiiiiikkkkkkkkkkkaaaaaaaaaa!user posted image

Jaz sem se zdajle ukvarjala s potovalnim načrtom za mojega kolega z družino, ki se v petek odpravlja do Saluzza (malo naprej od Torina), sedaj ga pa hecam, da naj produži do Azurne obale. In je zagrabil, sedaj pa sem mu naklofala en tak dooolg mail s predlogi, linki, idejami... Uf, to so "moji" kraji, vsakega z velikim veseljem priganjam tja.user posted image

Evo, zdaj pa se je oglasila moja sirenca - letim dol. Pa, pa!

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 380
15.1.2008 20:04:39   
teta beta
Uau! Saj ne morem verjet, to je bilo pa hitro in praktično brez joka. Mojega tudi še vsaj dve uri ne bo domov, ker imajo na lovskem domu neko ocenjevanje in mora biti zraven, tako da imam nekaj časa zase.

Mi SMO imeli v soboto lepo vreme, se še prav spomnim, da sem popoldne obesila perilo ven, ker je bil sonček in topel veter user posted image . Kaj naj rečem - sončna Štajerska!

Pia, tudi Daša bo najbrž čarovnica, čarovnica Mica. klobuk in ogrinjalo že imamo od njenega sestriča. Spodaj ji bomo pa dali kakšne temne ali rdeče hlače in majico oz. jakno, odvisno ali za zunaj ali notri. Zraven pa metlo in čarovniško palico, pa je! Najbolj preprosto.

Oreščki - arašide odsvetujejo do enega ali dveh let, sem že pozabila. No, daša jih obožuje, pražene in soljene, obične pač. Onih z lušinami pravzaprav niti ne kupujemo. Rada ima tudi pistacije - jih jaz olupim, seveda. Jedla je že tudi neke indijske oreške ali kakšni so pač v tej "študentski hrani" in mandlje, ampak tega tudi ne kupujemo. Orehe in lešnike pa itak. Mene ni strah, da bi se zadušila, vedno vse dobro zgrize. Kdaj pa kdaj se ji zaleti kakšna suha marelica ali sliva, če je ne prežveči dovolj, ker se ji mudi. Glede alergenov pa po drugem letu tako ni več omejitev. Daša je praktično vse (se popravljam, LAHKO je, če hoče, je pa druga stvar), jaz osebno ji nisem dala samo še gob, školjk in morskih sadežev, razen gobic na pizzi, so pa imeli že tudi v vrtcu gobovo juho in rižoto z lignji.

valla., kapo dol! Zares prave mojstrovine! Si mi pa dala tudi malo motivacije. Jaz sem nazadnje nekaj slikala oz. ustvarjala v sr. šoli, neke čudne najstniške abstrakcije, brezveze, skratka. Pol sem pa čisto opustila vsakršno ustvarjalnost, pa mi je zelo žal, ker čisto izgubiš občutek. Tvoje slike so pa super. A hodiš v kak likovni krožek oz. skupino?

Mimogrede: a vaši malčki radi "packajo"? Daša ful rada riše s čopičem in s prsti, ker oboje pogosto delajo v vrtcu. Zdaj vodenk sploh ne pospravljam več, jih ima kar skozi na njeni mizici.

Anatomske razlike - poleti, ko smo bili na Blatnem jezeru, je en večer v kampu šel Bernard Dašo stuširat in tudi sma se je umil. In mu Daša prijavi: Ati, kakeca umij! user posted image

Nika, upam, da se nika čimprej pozdravi! Glede naročanj je pri nas tako, da so določene ure rezervirane za posvetovalnice in cepljenja. Ampak možno, da pride marsikdo bola tudi takrat, ker misli, da bo čimprej na vrsti. Kako je v praksi, ti bolj težko povem, ker sva z Dašo bolj poredko tam (trkam na les).
Se pridružujem navijanju za novo nosečko! Nika, Nika, Nika!!!

benika, če se prav spomnim, ponuja eno od nadstandardnih zavarovanj, ne vem katero in kakšno, mislim pa, da pri Vzajemni, tudi, da je starš brezplačno v bolnici zraven otroka (če ne dojiš ali če tarkat ne boš več, je to že nekaj). Glede na to, da veste, da bo operiran, je mogoče to čisto pametna naložba. Nika, otrok je itak zavarovan po starših, tako da po moje ti zavaruješ sebe, ne vem user posted image .

A kateri kaj šteka MSN? Nama že cel dan od enega kolega pošilja neke čudne fajle (jih ne odpirava) in kao da nama on piše v angleščini. Češ, did you get any this new years? I sure did! Can I use this picture of you for my profile ipd. Ajd, sem mislila, da se mu je kdo gor usedel ali da ima kak virus. Prejle pa dobiva še od enega druge kolega, enega Madžara, spet samo en file, brez pozdrava, hi, how are you ali kaj takega, kar vedno naredi, pa tudi ne uporablja nekih čudnih smajlijev (srčkov). Toliko v opozorilo, jaz mislim, da ga nekaj časa ne bom uporabljala.

Midva sva pa zdaj v pospešenem iskanju načrtov in predlogov za našo hišo. V rezervi imava en tipski načrt, tule je slika, če bo arhitekt menil, da najine druge ideje ne bodo šle skozi. In če bo risanje res predrago. Moj fotr je predlagal, da bi pozidali samo štiri zunanje stene, noter pa bi jih naredili iz gips plat in če nama čez 10 let ne bo več všeč, jih preprosto podremo in postavimo na novo user posted image . Bernard se je kar zagrel za to idejo, jaz pa nisem čisto prepričana. V glavnem, pregledala sem že mali miljon bajtic, od tega jih je cel kup istih. Povejte mi, ve, ki imate mansarde- kako visok imate kolenčni zid in ali ste zadovoljne ali se počutite kaj utesnjene? Jaz imam občutek, da bi me ful dušilo. Bomo videli.

Tako, grem pregledat še nekaj avstrijskih strani. lp!

Neposredna povezava do sporočila: 381
16.1.2008 0:02:51   
ninocka
Dober vecer,

na hitrco neki napisem, pol grem pa spat, ker sem tooooolk zmatrana...
Evan je bil vceraj in danes doma, ker ima spet ful hude glivice. So se mu pa nardile v parih urah - v petek zvecer, ko smo ga dali spat je mel se cist lepo ritko, pol se je pa ob 3h zbudu, da ga pika ritka in je bla ze cist vneta. Jst sem mislila, da je dobil norice (ker razsajajo v skupini), ampak so spet te zoprne glivice.
Potem je pa se v nedeljo bral knjigico o Sneguljcici, je pa una od Walt Disneya, ki je narejena po risanki. No noter je ena slika, ko Sneguljcica luta po gozdu in je ta gozd mal strasljiv. Evan je cel dan gledal to slikico in govoril, kaksni Bubuji so na slikici, zvecer pa ni mogu zaspat. Sva se s Samotom samo menjala pri njemu - mal eden mal drugi, pa je zaspal, sva sla ven iz sobe, Evan pa cez 10 min v jok. In jovo na novo... sva ga skoz sprasevala, kaj je narobe, pa ce ga je kaj strah (men se je zdel, da so tista drevesa v igri), pa je skoz govoru, da ne. Vmes ga je pa seveda se ritka pekla in se je pol zbujal se zarad tega. Neki do 12h sva ga spet previla in sem pol jst zacela ze razmisljat, kaj pa ce niso glivice, ker Daktarin in Canaesten nista nic prijela in je plenicni izpuscaj in sem sla se po netu gledat, kaksna je razlika. Sva ga pol namazala z eno kremo, k sem jo dobila v darilnem paketu pri Rubnu in mu dala na rit Pamperske st. 3 (4-9 kg, ker so ble to edine druge plenicke, ki sva jih mela). IN takrat je zacel na previjalki govort, da bubuji (drevesa) bozajo in da imajo dolge nohte (to mu je razlagala tasca) in sva sla skrit knjigico in rect, da jo je nana odnesla, ker se je oci bal bubujev. Smo mogli it pol vse knjigice pogledat, ce jo je nana res odnesla in ko je videl, da je ni, se je pomiril. Pol je pa v pojstli skoz govoru, da mormo jutri poklicat nano in jo vprasat, kam je odnesla bubuje in da jih je odnesla, ker se je oci bal. Pol je pa vmes enkrat prjavu, da se je tud on bal in da ga je blo strah. IN tko je slo to tam do ene 1:30h, ko ga je Samo odnesle k njemu in tam zaspal (pazte na 160*70cm dolgi postelji user posted image ). Jst sem zaspala v spalnici in ob 3:30 slisim, kako se Evan spet joka (samo je vmes ze prsu nazaj) in mu je plenicka spustila (valda, ce je bla pa st. 3) in smo se pol spet previjali in jokali, ker ga je ritka pekla, pol je pa koncno zaspal. Ob 5ih se pa zbudi Ruben za hranjenje (zdej se drugac zbuja ob 7ih), pol pa ob neki do 7ih spet Evan, ker ga je spet ritka pekla. Med previjanjem je ful histericno jokal, tko da ga je Samo peljal k P (sva ga hotla ze ponoc na urgenco pelat) in je dobil pol neko kremo. Danes je ritka ze dokaj OK, ampak ga se zmeri mal pece.
Poleg vse te Evanove ceremonije, mam pa se ful probleme z Rubnovim uspavanjem in vecernim dojenjem. Tale najina vecerna rutina traja tud do 3 ure in se prej Evan 1 uro in dajem otroka spat 4 ure user posted image user posted image Sem ze tolk psihicno utrujena, da vam povedat ne morem. Ko se ura zvecer bliza 7, me ze totalna  panika daje in mi kar slabo ratuje, ker vem da sem do 11:30 pecena.
No, sem vam pojamrala, mal sem se utrujena od zadnjic, pa sem pol bolj obcutljiva in vse potenciram na 300 user posted image
Edino tole uspavanje me pa res mori na polno...

Benika, jst pa mislim, da je z Jakobovim sluhcem vse OK, bos vidla. Cimrinem otrocku tud niso mogli ne enmu usesku zmert sluha, pa je vsaj ene 4x ponovila. Jo je pol ful panika zagrabla, pa je sestra rekla, da ni treba nic skrbet, ker se s to napravo meri samo prehodnost sluhovodov in so pri nekaterih otrockih mal dalj casa neprehodni (se zmeri je not plodovnica al pa maslo). Cez kaksnao uro je pa tuu na drugem usesku zapiskalo. In pri Jakobu bo isto nasledenjic se dalo zmerit, bos vidla in ti zdej lumpek dela cist nepotrebne skrbi user posted image
Pumpanje mleka - bogica, men je slo to tolk na zivce user posted image , sam ko vidim crplako mi slabo rata user posted image , pa se skoz se obremenjujes s temi mililitrcki mleka...Ce bi rada povecala proizvodnjo mleka, si ga pa probaj crpat na 2-3 ure skoz (tud ponoci - men se takrat mleko najbolj dela), pa bo slo. Drugac je pa vazno, da Jakob vsaj nekaj tvojega mleka dobi user posted image user posted image

vse ostalo pa napisem jutri, ce mi bo ratalo, nocko

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 382
16.1.2008 8:50:23   
memole
Dobro jutro!

Kako ste?

Mi smo v redu!
Lara je v vrtcu!

Naša rada packa z prstnimi barvami,pa rada z škarjami reže sam ne unimi navadnimi škarjami!

Meni je včeraj MSN štekal pa nasploh net mi včeraj zvečer ni delal!user posted image

Nič grem zdej še psa peljat potem pa na delo!

Se oglasim kasneje!

26.9.05 se nama je rodila rožica Lara!
28.4.2010 se nam je pridružila še druga rožica Maja!
http://racka.moj-album.com

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 383
16.1.2008 8:59:02   
teta beta
Dobro jutro!

Evo, punce, pa sem jo našla. Hiško z dvema etažama in podstrešjem, ki pa vseeno ne izgleda visoka kot blok, ker je bolj razgibana, a hkrati še vedno v osnovi pravokotna. Mogoče bi jo še malo povečala, ker so otroške sobe malo majhne, pa še ena manjka za povrhu user posted image . Garažo bi najbrž vseeno pozidala, bi pa mogoče imela drug namen. Sem prav vesela, da sem jo našla. kot zaenkrat kaže, bo v osnovi naša hiša verjetno takšna.

Ninočka, lepo,da si se javila! Upam, da se Evanova ritka čimprej pozdravi. In tole z uspavanjem Rubena mi je znano. Iz lastnih izkušenj lahko samo povem, da sem se odločila, da bo pri drugem otroku drugače. Dojenje zaradi hranjenja, ne uspavanja in da sam zaspi, v svoji posteljici. Od začetka. V kratkem gremo na obisk h kolegom, ki imajo tudi dvoletnika, ki spi zraven staršev in zdaj dojenčico, za katero sta rekla, da jo bosta navadila na svojo posteljico. Me prav zanima, kako jim uspeva user posted image .

Tako, zdaj grem pa malo delat. Sem čisto zanemarila delo, zdaj se pa težko spet zraven spravim. lp!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 384
16.1.2008 9:54:58   
pety78
Dobro jutro!

O, hudo teta beta, lepa hiška. Pa si ziher, da bi jo še povečala? Boš mogla fejst pucat...user posted image

Jaz pa pijem zeleni čaj z mlekom, si moram malo pritisk dvignit. Mi ga je včeraj dohterca zmerla 104/48. Malo nizek je, zato me glava boli. A ima katera kakšen recept?

Ninočka, joj, bošček Evan. Upam, da bo ritka kmalu ok. Pri nas ima Vid ful rad volka in 7 kozličkov, pa volka iz rdeče kapice, pa volka in trije prašički...user posted image Pol se mu pa sanja. Danes zjutraj sem ga zbudila za v vrtec, pa se je začel valat po postelji in govorit...VOLKA, VOLKA,...Pa ga vprašam, kaj volka, pa reče VOLKA BI PIL. user posted image Pa to ene trikrat ponovi, pa bolj mu govorim, da volk ni za pit, da lahko pije sok, ne, on bi volka pil....user posted image Bomo prešaltali nazaj na telebajske.user posted image

LP

Neposredna povezava do sporočila: 385
16.1.2008 11:59:59   
Nika v službi
Dober dan! Jaz sem danes prišla v službo ob desetih! Fino, a ne? No, ja, ker sem uradno na bolniški, je še dobro, da sem sploh prišla.user posted image

Zjutraj smo se crkljali, ker je tudi Tomaž doma. Včeraj je bil tudi on pri svoji zdravnici, vendar baje na pljučih ni nič (tudi izvidi krvi so bili o.k.), kašelj pa bo sčasoma tudi prešel. Mu je svetovala nakup in pitje slezovega sirupa....

Torej, zjutraj smo vsi trije skupaj v miru pozajtrkovali, potem sem šla jaz v trgovino v ribice, jih prinesla domov in šla v službo. Tomaž je ostal danes doma, bo dal Niko spat, potem pa se dobiva tukaj v MC Šiška, da opraviva našo mesečno nabavo ter realizirava plačilo položnice. Pa kavica pade logiš.

Tete beta, meni je na zunaj bolj všeč tista prva hiška, če seveda odmislim vse lesene zadeve (lesena ograja, polkna, itd.). Tale druga, izbrana, je všečna, sploh razporeditev ni napačna, ampak tudi mene malce motijo premajhne sobice. To bi tudi jaz dala povečat, zame mora imeti soba najmanj 10, še bolje pa 12 kvadratov.

Nika zelo rada "packa" - s prstnimi barvami, vodenkami in čopičem, voščenkami, plastelinom, lepilom.... Se pozna, da ogromno delajo v vrtcu.
Drugače pa smo mi kar našo zgornjo računalniško sobo spremenila v ustvarjalni kotiček. Tam ima Nika vso kramo, že prej omenjene zadeve, pa barvice, flumastre, modelirno maso, krede, risalne bloke... Ko si zaželi ustvarjat, gremo gor in packamo. Sem prinesla gor en paket mokrih robčkov, da si potem kar gor sproti brišemo roke. Pa še sobe ni "škoda", ker je itak še ni zajela temeljita obnova. Nika tako čička po parketu (ki ni lakiran) in stenah, tepih je tudi že primernih barv.... Ampak to je pač naš atelje.user posted image

MSN-ja ne uporabljam.

Hm, koliko je visoka mansarda oz. kolenčni zid... pojma nimam, bom izmerila, pa ti povem. Meni pri nas ne deluje utesnjeno, je pa odvisno tudi od naklona. Pravzaprav so meni zgornje sobe (pa čeprav je zgoraj le nekako napol sfiniširano) nekako posebej ljube. Meni so mansardne na splošno izredno všeč!

O, Ninočka, sočustvujem! Vem, kako hudo je, ko je spanec moten. Upam, da Evana tale zoprnija čim prej zapusti in da ga tudi Bubuji ne bodo preveč strašili.

Nika sicer zelo živo sanja, ampak mi nikoli še ni omenila, da bi jo kaj strašilo oz. da bi se česa bala. Pa ji prav tako pred spanjem dostikrat pripovedujem Rdečo kapico.

Pety, je volk teknil Vidu?user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 386
16.1.2008 21:12:44   
2ursae
kako ste, miške? Jaz moram prav pojamrat nad današnjim dnem, ni bil eden mojih boljših ... sem bila kar utrujena, pa kot nalašč je bil dopoldne še Ani siten in sem zapadla kar v eno krajšo depresijo in slabo voljo, predvsem na temo, kolk je moj Borči bogi, ker ga samo prekladam sem in tja in se v večjem delu ukvarjam z Anžetom, mali pa potrpežljivo čaka na svojo vrsto. Saj ni čisto tako, ampak danes se mi je bebica res smilila, ker je Anže precej sitnaril in mi tako vzel ogromno časa. No, ampak zdaj je večer, malčka palčka spita, jutri je pa nov dan user posted image . Bom pa najbrž uvedla kakšen dan v tednu, da se bo šel Ani igrat k babi (ki btw komaj čaka, da ga dobi v roke user posted image ), mi2 z Borčijem bova pa žurala user posted image .

Risbice: včeraj je Anže narisal celo družino, bom poskusla pokazat, če bom imela čas. Je pa seveda tako, da Niku in Nini ne sega do kolen, je zajadral bolj v abstraktne vode user posted image . Mami on riše tako: "tole bo mami ... mami je trikotnik ... ne, tole bo podaljšek ... tuki je kabel ...." in pol ni nič od mamice user posted image .

Aha, pa postal je pravi mali šef, naučil se je namreč uporabljat velelnik: "mami, no dej se umakni", "mami, no dej mi za pit" ... danes je rekel našemu župniku "stric, dej no pejd" user posted image user posted image ...

Ninočka, ajajaj ... sicer bom najbrž zdaj čist kiksnila, ker ne vem, a to pomaga pri gljivicah, ampak kaj pa, če bi imela Evija popodne doma kar brez plenice, pa če se polula, pač pobrišeš? ... tko, da se malo prezrači, pa morda se še hitreje na kahlico navadi?

teta beta, mmmm za hiško, super je user posted image . Men so sploh vse hiše, ki imajo prostor za sedežno pod streho (kot je tu pod teraso), ful všeč - to namreč pri nas najbolj pogrešam. Plis, povej še, kako preimenuješ link?

packanje: ne, ne bo šlo, ga že slišim: "mami, cunjo!" user posted image  ne mara se ravno umazati user posted image , tipičen malček, ne user posted image
mansarda: izmerim, pa ti javim. Drugače pa imamo 60m2 mansarde, pa se ne čutim utesnjeno.

benika, ne mi zamert, ampak danes sem dala za mašo za Jakobovo zdravje. Smo se šetali mimo cerkve, pa me je kar pičilo. No, mašo bo imel pri nas, v četrtek ob petih popoldne. Ti nisem niti mislila povedat, sam morda bo, če nas bo takrat več v mislih z vami, bolj pomagalo user posted image . Jaz bom pa itak šla. Tko da, ženske, mislite na benikinega Jakoba naslednji četrtek, 24.1. ob 17h. Škodit ne more.

nočkec, danes grem bolj zgodaj spat.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 387
16.1.2008 21:31:00   
2ursae
aja, teta beta, glede uspavanja dojenčka: jaz sem tudi imela neke namene na to temo, pa je vse izpuhtelo, ko sem dete dobila v roke... men je tolk fajn občutek, ko se Borči pri meni doji in zadovoljno zaspi user posted image , mi ga je kar težko odložit, bi ga kar imela v naročju, stiskala k sebi in lupčkala user posted image user posted image user posted image . Vem, da bo zato v prihodnje več dela z uspavanjem, sam drugače ne morem, me je ta mala čupca čist očarala user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 388
16.1.2008 22:05:14   
2ursae
no, tole smi mi4je user posted image , sploh Bora lahko spoznate po čupci (on je ta oranžen, roza je oči, jaz sem ta vijolična spodaj in zame se je tudi najbolj potrudil, on je pa ta vijoličen zgoraj). No, saj vse piše user posted image

user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 389
16.1.2008 22:15:28   
benika
2ursae, ne vem kaj naj ti rečem...solze mi kar same tečejo, saj ste me s svojimimi tolažbani in spodbudnimi besedami vse skupaj držale pokonci. Sedaj pa še tole...hvala tiuser posted image  Če ti je prav, bi se ti pridružila pri maši, potem pa bomo še kakšno rekli.

Hvala punce moje, brez vas bi precej težje preživljala vso tole zadevo. 

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 390
16.1.2008 22:16:59   
2ursae
pa ko sem ravno v elementu:

naš Bor

user posted image

anžetove svečke iz plastelina (tisto na svečah so plameni, prosim lepo user posted image )

user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 391
16.1.2008 22:19:49   
2ursae
benika, mi je v veselje, sploh ko vidim, da tudi tebi to nekaj pomeni user posted image . Super, da boš prišla, čeprav vem, da ti je VG precej od rok. Sva na vezi, da ti dam napotke, kako prideš do nas user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 392
16.1.2008 22:46:47   
ninocka
Da nadaljujem...user posted image
Benika, za zavarovanje bom vprasala sestro (dela na Vzajemni), pa ti sporocim, kaj bo rekla (sej zdej ze vesuser posted image ). Sem vidla na forumu vzgoja in ... da si sprasevala za znizanje placila vrtca - jst sem pa na vrtec pozabila sporocit, ker se je ravno takrat oddajal "tavelika" vloga in sem mislila, da je s tem vse urejeno. MI je sele zdej postekalo, da ze 2 mesec placujem prevec vrtca, zdej pa naokol klicemkaj narest, ce se bo sploh se dalo kaj. Je bla pa gospa iz MOLa zelo, zelo prijazna.
Valla., super slike user posted image user posted image user posted image Ti si prava umetnica user posted image user posted image user posted image A Nika si ze probala tko narisat? Men je najbolj vsec una z zirafo (poleg Mamice na konju, ta itak rusi vse rekorde user posted image ), sva si pa slikice ogledala skupaj z Evanom. IN ko sva prisla do unih dveh abstraktnih, men prva ni bla vsec in na glas recem, Ta mi pa ni vsec (brez zamere) inkliknem na naslednjo inpravi Evan Ta tud ni vsec user posted image user posted image Sem rekla, da ne, da te je pa lepa in da mi je vsec. Pol sem mu pa se pokazala Nikovo umetnijo in si jo je z resnim obrazkom ogledal user posted image

Nika, upam da jemicena Nika ze OKuser posted image . Tole z useski je fu zoprno, ceprav pri nam se pa najprej pocedi, pol ga pa zacne bolet. Ce Nika ful smrka, ti jst priporocam uno pumpico od Rije, ker res potegne ven svega in svacega...si sploh ne mores mislit, kaj se se vse v nosku najde user posted image . Pri meni jo zdaj uporablja tud svakinja za obedve tamali, ta starejsa ima probleme z sluhom, ker so se ji ene cevke zaradi teh smrkljev prevec zapacale. Nazadnje, ko je bila na kontroli, ji je P prvic rekla, da se vidi, da nekaj (ne vem kaj) ni zapacano, prej je blo pa vedno.
Ja, pa Nika mi je mailala, da is blazzno zlei se nega bratca al pa sestrico user posted image user posted image

Pety, a Vid pa volke pije user posted image user posted image user posted image Evan je vceraj (kao) telofiniral tasci in rece Alo, nana, vzela bubuje? Je najdu moj telefon in kr sam opravil telefonski pogovor user posted image user posted image
Pa da ti povem, da je ratu pravi navdusenec nad tortami in morva skoz gledat torte po netu in on bi mel vlakca in Mihata in ...kr  vse. Sem mu vceraj obljubila, da bova nardila torto (sem hotla s tisto tvojo borovnicevo maso), pa v nasi butasti trgovini nimajo ne borovnicevega pudinga, ne oblatov, nic...tko da je Evan zvisu s torto user posted image
Kako pa kaj tvoje pocutje?

Teta beta, lustna hisica. Jst bi tud ene par prostorov zmanjsala (kurilnica), pa spodi ne bi mela tusa, raj samo WC. A teb je premal 4 sobe? Kolk otrok bos pa mela? user posted image user posted image user posted image

Pia, nas bo cebelica, Ruben po pa pikapoka, mami bo pa princeska (tko se je odlocu Evan), kostume nam mora pa kupit oci user posted image user posted image Evan ne je oresckov, ker jih ne mara. Je enkrat ful tezil za orehe, sem mu ga dala, pa je vse ven spluvu in reku blek.

Ene par odgovorov, k ne vem kera je vprasala (se opravicujem):
barvanje in barvice - pri nas traja zanimanje 10-15 min. Ko sva delala novoletne voscilnice ga je po 15 min minilo (prej je pa cel dan utrujal s tem). Nasplosno se pa itak z vsako stvarjo zamoti za cca. tolk casa, pol ga pa mine. Kolk casa pa vasi vztrajajo pri igri s kaksno igraco? Edino bagiji so pa ure in ure v igri.

OK, tole tapkam ze od 12h, smo sli vmes se Rubna slikat za osebno in mu jo dat delat, ker gremo namrec naslednji vikend smucat user posted image user posted image user posted image
Bom pa dala lsikce Evana in Rubna gor, ker na teh za osebno sta si pa ful podobna.

Zdej grem pa objavt to, ker drugac mi bo se zbrisal vse...

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 393
16.1.2008 23:25:46   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae
Ninočka, ajajaj ... sicer bom najbrž zdaj čist kiksnila, ker ne vem, a to pomaga pri gljivicah, ampak kaj pa, če bi imela Evija popodne doma kar brez plenice, pa če se polula, pač pobrišeš? ... tko, da se malo prezrači, pa morda se še hitreje na kahlico navadi?

Nc nisi kisknla, ga probam met brez plenicke, samo v spodnjih hlackah, ampak noce in se skoz dere, da hoce met plenicko. JSt bi velik raj vidla, da ma gor hlacke in ga 10x preoblecem, kot pa da ma plenicko + glivice.

Joj, 2ursae, tale tvoj Borci...vsakic, ko vidim slikico, sem cist paf, kolk ma lask...res user posted image in vsakic laufam k samotu in mu tezim, da RES mora pridt pogledat Bora, ker ma tako cupco user posted image user posted image user posted image

Pa se slikce za osebne mojih dveh skratov:

Evan (starost 5 mesecev)
user posted image

Ruben (starost 2.5 meseca)
user posted image

A sta si podobna? Ker men se drugac ne zdita, ampak na teh slikcah st si mi pa ful.

Zdej grem pa spet mal Rubna uspavat...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 394
16.1.2008 23:39:29   
teta beta
2ursae, user posted image , super si se spomnila. Tudi jaz bom takrat z vama v mislih!
Bor je pa kar dosti Anžetu podoben, se mi zdi, vsaj na tej slikici. Sta pa oba zares čedna fanta!
Link preimenuješ tako, da z miško označiš besedo, ki naj služi kot link in klikneš na predzadnjo ikonco v zgornji vrstici pri odgovoru (ustvari povezavo). Nato se ti odpre novo okno, kamor skopiraš url naslov.

Pety, ja, bi povečala hišo, predvsem zaradi otroških sob. Se mi zdi, da morajo biti dovolj prostorne, pa tudi rada bi dala vanje že od začetka oz. nekje od Dašine starosti kar tavečje postelje, 140x200. Iz lastnih izkušenj ti lahko povem, da je lažje pospravljat večjo hišo kot pa majhno stanovanje. Midva zdaj živiva dobri dve leti v takem in je to dizaster. Nimaš kam kaj pospravit, samo prelagaš stvari sem in tja, pa nezlikano perilo zaseda kavč, svoje doda še Daša in njene igrače ter druge stvari. no, vsaj meni ne ustreza, mojemu, najinemu načinu življenja oz. organiziranja, bolje rečeno. Iskreno povem, da ne pospravim vedno takoj za seboj in Bernard tudi ne. In tako dvakrat, trikrat in že imaš štalo. Še ko je stanovanje pospravljeno, izgleda zasičeno. Po drugi strani pa imamo pri nas doma npr. kuhinjo s 25 kvadrati, ki jo lahko imaš pospravljeno medtem ko kuhaš, ne samo v treh minutah po kosilu.
Za pritisk pa - kava.

ninočka, nameravava imeti tri otroke, ampak bi tudi midva imela spalnico zgoraj.
Dašina trenutno najbolj priljubljena igra je igranje z lego človečki. ima jih 5, Mojstra Miha, Malči (v bistvu oskrbnica lego Zooja), profesorja, fantka in punčko. In se tako zabava z njimi, da ne moreš verjet. Plešejo ringaraja, belo lilijo, postavi jih v vrsto po velikosti, jih daje sedet, pogovarjajo se, vozijo z avtom itd. Se lahko tudi precej dolgo igra z njimi. kot sem že rekla, rada tudi riše. kaj drugega pa že ne tako dolgo. Na trenutke tudi s punčkami podobno igro kot z legotomi, se pravi, se pogovarja, jih da spat, vstanejo ipd.

Zdaj grem pa spat, lahko noč, se čujemo!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 395
16.1.2008 23:41:02   
teta beta
Oh, še to napišem. Ninočka, Evan in Ruben sta pa res skoraj ista! Prav neverjetno. 

Neposredna povezava do sporočila: 396
17.1.2008 8:50:24   
benika
No, da še jaz prilepim eno slikco...
tole je nas 5-ja, pes je tudi družinski članuser posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 397
   [Brisano sporočilo]
17.1.2008 9:05:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 398
17.1.2008 9:18:10   
pety78
O, ste bile pa pridne s pisanjam. user posted image Dobro jutro, evo, sem si privoščila kafe, po dolgem času, pa upam, da mi bo teknil...čakte, probam....no, ja, gre, kot v starih dobrih časih, pa še brez sladkorja z veliiiik mleka. user posted image

Valla. mater, ti si prava umetnica, res. Hudiča, jaz sem se pa res v abstraktne zapiknala. Aja, mogoče bi pa imela v spalnici, kjer imam eno živo rdečo steno gor kak sončen zahod....Mah, kaj pa vem. Lej, ti mi javi, ko in če boš delala po naročilu, pa se bova potem menili. Pa naredi tako, kot tebi paše, nič te ne silim, če ne boš delala za druge. Saj mogoče bi se pa sama lotila teh abstraktnih....user posted image user posted image user posted image user posted image

Nika, a zdaj me lahk bereš? user posted image No, ker vidim, da druge lahko, prosim, recite ji, naj fejst seksa in osreči svojega možeka in svojo hčerkico še z eno toplo štručko.user posted image   A se ti nič sline ne pocedijo, ko vidiš gor slikce od Jakoba, Bora in Rubena (Rubna?). Ninočka, kako se prav sklanja? Kako se pa sklanja dedek?
Bolj težko, ker ga v križu boli....user posted image user posted image user posted image user posted image

Ok, a bi še vam kako neumnost natrosla? se vam še da brati? Vas še mal zadržujem? Eh, se mi ne da....user posted image

Aja, v četrtek sem pa tudi jaz benika z mislimi pri vas. Sem itak vsak dan, pa celo poklicala bi te kaj, pa si ne upam, da te ne bi preveč motila. user posted image Lepi ste, res lepa slikca, pa mala dva pikeca. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz tudi komaj čakam, da tega malega že enkrat ven dobim. user posted image

Aja, za vse slikce user posted image user posted image user posted image . Grem pa še jaz kakšno poiskat, prav? user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 399
17.1.2008 9:25:12   
pety78
user posted image

user posted image  

< Sporočilo je popravil Jerneja RR -- 17.1.2008 11:39:00 >

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?