2ursae
|
pety, ful lep bušček IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi Zdaj pa resno. Imam nekaj vprašanj, 2ursae, ki mi jih je postavil Tomaž po poti domov, pa nanje nisem znala čisto točno odgovoriti: 1. Omenila si, da sta priseljenca v VG. Od kod pa sicer prihajata? Mi2 sva oba Lublančana , moj sicer trdi, da je Gorenjec, ker je bil pač rojen na Jesenicah, sam se mi zdi, da mu glede na to, da že od petega leta živi v Lj, tega gorenjstva ravno ne morem priznati (joj meni, če bi vedel, da tako mislim ). 2. Ali je hiša oz. stanovanje, v katerem stanujete, vaše že od prej (od kakšnih sorodnikov) ali sta pač to kupila? Če je slednje, kako to, da sta izbrala VG? To sva mi2 kupila, bilo je vse staro (no, saj je še zdaj) in sesuto (brez vode, elektrike, centralne, luknje v strehi ...). veliko sva sama naredila (mož je štromar in sva vse popoldneve in vikende hodila na hišo štemat in žičke napeljevat), ostalo so pa naredili delavci, tako da je vse, razen zunanjih sten in ostrešja, komplet novo. Bi pa bolj rekla, da je VG izbrala naju . Sva pač iskala kaj ugodnega v okolici Lj (Lj je malček predraga) in tukaj sva to našla. Jaz proti Dolenjskemu koncu nimam nič, moja mami je 100% Dolenjka (iz sosednej Stične), tako da se tu dobro počutim, moj gorenjski mož pa pravi, da je pač postal višnjegorenec . 3. S čim se ukvarja tvoj možek? Mislim, službeno. Moj možek je multitasking človek. Končal je štromarski fax, sicer pa je računalničar (rad vse sprogramira iz nule navzgor, še čipe naredi sam), predvsem razvojnik, doktorat dela na strojnem faxu, njegova ljubezen je pa fizika. Ma, na kratko, čisti tehnični tip, drugače pa se zastopi v vse, česar se loti ... če mene vprašaš, bi bil mnogo boljši pravnik kot jaz - ga vidim, kako zna logično razmišljati in povezovati ta prave svari. V službi pa razvija varilne naprave, počas bo šel pa na svoje. Ima namreč tono idej (mislim res, fant je v nulo kunšten), pa v trenutni službi ravno nima možnost za razvoj potenciala. Je moj rekel, da je tak prijeten gospodič, take prijazne, nenasilne nature. Tudi meni deluje tako nežno, skrbno... Fejst dečko, res. Pa ne samo zaradi pizze. . Res je, fejst dečko, prijazen (se ne krega tko kot se včasih jaz ), razumevajoč, potrpežljiv, prilagodljiv, skratka super zame, ki imam rada, da je po moje . Ti, Nika, a teb rečejo, da je Nika podobne očetu? K men se ful zdi ... pa za Benija tud, bi rekla, da je cel ata ... a sem prav ocenila? ... sprašujem, ker jaz res nimam očesa za te stvari, pa sem firbčna, če sem zadela . ja, pa še to, Nika, a ima morda Nika enega bratrančka po imenu Tit? - Tomaž se mi zdi ful podoben enemu znancu (od prijateljice prijatelj), ki sem ga videla sicer 2x v življenju, a sem takoj, ko sem videla Tomaža, pomislila nanj, pa moj mož tudi . Ta znanec (imena ne vem , vem da je žena Alenka, sin pa Tit) bi lahko bil Tomažev brat al pa kak drug sorodnik ... ti je kaj znano ? Septembrke05 pa itak - zakon ... ma kaj zakon, ustava (slab pravniški štos ). Bravo za nas, res smo najboljše . Komaj čakam, da se dobimo, pa da vas izljubim nočko aja, glede srečanaj: ninočka in benika: kako imate kaj v planu poslovati z dvema otrokoma? Si kar predstavljam scenarij, kako tam v Koloseju dojim, Anže pa sitnari za tekoče stopnice ali pa kam drugam odtava . ... saj je priden fant in uboga, samo nikoli ne veš ... recept za testo pa naslednjič, moža trenutno ni v bližini, jaz pa pojma nimam