|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
24.1.2008 14:13:33   
Nika v službi
Oj, 2ursae, sem pokukala še gor, preden zaprem office.

Če se bom spomnila, bom vzela copate (vsaj za Niko), sicer pa bomo pač uživali v posebnih aromah naših nogavičk....user posted image  Lahko pa prinesem en dober osvežilec iz L'Occitane programa...

Ej, se vidimo. Rdečo preprogo pred vrata, prosim.user posted image

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 476
24.1.2008 20:12:03   
tažana
čer.

evo še en glas iz našega konca. user posted image
pri nas počasi menjamo vloge bolnika. Katarina gre jutri v vrtec, danes pa je obležal Aljaž jaz pa sem očitno na dobri poti, da mu sledim user posted image . (upam, da ne!)
no danes sem bila tudi jaz v mislih z Jakobom. user posted image  pa še naprej bomo držali pesti, da se vse dobro izteče.

plavanje: tudi mene je že odnekdaj mikalo, da bi s katarino hodila kam plavat ampak se mi po pravici povedano ne da vozit v kranj. user posted image  se bomo raje v svoji režiji poizkusili čimvečkrat spokat kam plavat.
pa na tistem kratkem tečaju plavanja na faksu, sem izvedela da je otroka potrebno najprej naučiti plovnosti, tako da bom kar sama poizkusila v tej smeri. user posted image

no pa mi nekaj povejte kaj je večji problem pri vašem nespanju ali tamali ali taveliki otroci user posted image . ob prebiranju teh težav si namreč živo predstavljam vašo stisko in si delam scenarije kako bi jaz ukrepala v podobni situaciji user posted image . imam več predlogov ali bi šla medva v dnevno spat, ali pa bi enega od otrok prestavila v dnevno user posted image .
evo s čim se ukvarjam  user posted image pa naša družina šteje samo tri člane jaz se pa že s četrtim ukvarjam user posted image user posted image .
a ima še katera skupno spalnico za vse člane?

nič grem moj možek potrebuje nego. user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 477
24.1.2008 20:41:33   
teta beta
tažana, mi smo na istem. Imamo samo eno spalnico. Za posteljico ne bo problema, ker Daša že itak zdaj spi pri nama, kako bo z ostalo organizacijo pa si ne znam predstavljati. Go with the flow.

Benika,2ursae in Nika, tudi jaz sem mislila na vas, ampak smo imeli ravno obisk, tako da sem se v bistvu bolj spomnila, ni šlo drugače.

Da vam še to povem, če bo slučajno katera kdaj v podobni situaciji. Zadnji čas smo imeli ponoči kar težave, ker je Daša pogosto, skoraj vsak drugi dan močila posteljo. Ali pa se je zbudila za lulanje prepozno, ko je že imela malo mokro pižamco. Pa sem se nato spomnila ali pa nekje prebrala, ne vem več, da je to najbrž, ker jo zebe. Daša se namreč ponoči stalno odkriva,mi pa kurimo na drva in ponoči ugasne in je bolj hladno. Tako da jo zadnje dni dajem v spalno vrečo. In res, težave so izginile. Če jo lulat, se zbudi, drugače pa spi. Pa tudi brca naju manj user posted image . Eno noč je šla lulat okrog treh ponoči in ni hotela več dat gor vreče, pa sem si mislila, naj bo, do jutra tako ne bo več lulala, čez dobre tri ure morava tako vstati. Lejga, hudiča, spet je bila mokra, pa jaz tudi. Tako da je najbrž res nekaj na tem.

Zdaj pa letim, me gre Bernard barvat. Lp!

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 478
24.1.2008 21:29:41   
doroteja23
Ojla!

Danes pa se vidi da ste ble pri maši, je manj za brat.

Mi smo bli doma, kot ponavadi. Zdravi smo še tud. Hvala bogu, glede na to da je vse bolano in da razhaja, kot gripa, kot rota virus.

Teta beta mi imamo tud problem, da se Alina ponoči odkriva. Zjutraj je cela premražena in potem tišči noge meni pod glavo al pa v lase. Noče pa bit več v vreči, ker se ponoli full obrača in se ji potem noge zavozlajo. Je pa res da očitno se pol zaradi tega ker jo zebe tud zbuja ponoči. In imamo moteno spanje. Spi še vedno zraven naju. In to mislim da se nebo spremenilo kr nekaj časa. Edino le  če nepričakovano pride nov družinski član.

No to bo za danes vse. Upam da se mi bo zdaj uspelo pogosto vključevat v vaše debate, ne jih samo prebirat.

Lp

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 479
24.1.2008 21:44:39   
2ursae
mi smo se imeli prav fino, me je zelo veselilo, da sem spet videla Benija in Niko (ki je btw v cerkvi ob vsaki priliko glasno oznanila da je "konec maše" user posted image ), pa valjda spoznala malega sladkorčka Jakoba user posted image user posted image . jakob je ful tak, štručkast, mali, tak, da ti gredo roke kar same proti njemu, da ga mal pobožaš user posted image , res 100% cukerček. Pri nas so po začetni sramežljivosti vsi trije otroc pol napadli igrače in se fino imeli. Ni, Nika in Benika, zdaj sta še v živo videli našo kablomanijo user posted image  - ko je Anže dokončal svoje delo s kablovjem, nismo že imel več kam stopit user posted image . Jaz sem se imela prav fajn.

Pa za srečanje smo nekako določila soboto, 16.2., ki ustreza nam vsem trem, zdaj pa lahko po želji drugih to poljubno premikamo ... samo ne predaleč v prihodnost, se razume user posted image

nočko user posted image  

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu doroteja23)
Neposredna povezava do sporočila: 480
24.1.2008 21:50:04   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: tažana

no pa mi nekaj povejte kaj je večji problem pri vašem nespanju ali tamali ali taveliki otroci user posted image .

pri nas se krasno dopolnjujeta user posted image . Bor zvečer zaspi brez problema, Anžeta je pa težko uspavat, samo ko enkrat zaspi, spi do jutra, Borči pa, jasno, papt cca 3x na noč pa zgodaj vstat. Tko da če seštejem vse aktivnosti mojih otrok, je tko: otroc dokončno zaspijo ob 22h (Anže), Bor vstane ob 00h, 3h, 6h in dokončno ob 7h ali malček kasneje. Vsak ima svoje specifike user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 481
24.1.2008 22:55:38   
Nika v službi
Dober večer!

Danes smo pozni, ker smo se na obisku pri ljubki familiji U & U zadržali nepričakovano dolgo. Res, 2ursae, nisem mogla verjet, da je že toliko ura, ko smo se odpeljali z vašega dvorišča.

Najprej še enkrat hvala za krasno potezo in dar sv. maše ter seveda povabilo domov.

Cerkvico smo našli brez vsakega problema, timing je bil u nulo narejen, čeprav smo izpred naše hiše štartali šele ob 16:40. Ampak ob 17:00 smo bili na parkirišču pred cerkvijo Sv. Tilna v VG. Izredno lepa cerkvica in krasne jaslice. 2ursae je že povedala, da je naša Nika res strašno nemiren otrok in da celo mašo razgraja. Še dobro, da imajo simpatičnega, mladega in razumevajočega župnika.user posted image

Benika je s svojo družinico po hudi gužvi na cesti tudi uspela priti in po maši smo vsi družno sledili 2ursae do njenega doma. Glava družine je že pridno mesil testo za pizzo in pripravljal večerjo, mi smo klepetali, naši mladički pa so tudi po začetnem skrivanju za očkote prebili led in se odločili, da bodo malce pospravili v sobicah pri Anžetu in Boru.

Jakob je tako ljubek, taka micena štručka, pa priden. Bor je proti njemu že pravi velikan. In kakšni laski. V živo je še bolj kuštrav. Res, poseben dojenček, ni kaj.

Občudovali smo Anžeta, ki nas je kmalu povsem prepletel s kabli. Očitno je ljubezen res goreča. Je privlekel kup podaljškov, pa kalorifer in sesalec, potem pa vtikal vtičnice v podaljške, da ga je bilo veselje gledat. Mali obvlada, ni kaj. Niki so bile najbolj všeč "koralde" (pravzaprav okrasna veriga za na smrekico), Beniju pa puzzli in kuhinja. No, kuhinja oz. štedilnik je bi tudi Niki všeč, pa Anžetov avto na baterije, pa žoga... Pizze ni hotela, čeprav je bila slastna (bravo, Uroš!!!), ampak je za šalo zmazala skoraj dva kosa kruha z Viki kremo.

Ko smo stanovanje primerno razsuli, smo se počasi začeli poslavljati. Itak je bilo že toliko kablov po tleh, pod mizo in našimi nogami, da je bil že skrajni čas, sicer najbrž ne bi več mogli domov, bi ostali kar tam privezani za mizo. user posted image  Saj - glede na to, da je na pladnju ostalo še precej pizze - nam sploh ne bi bilo nič hudega...user posted image

Nika je po poti domov imela ogromno za povedat, doma pa še več potem babi in dediju. Se je čisto razigrala in sploh ni hotela spat. Spili smo še zadnji odmerek Amoksiklava, se malce še poigrali, potem pa odšli spat. Je pa zaspala precej hitro, saj je bil dan zelo naporen. Dopoldan vrtec in dolg sprehod, popoldan maša, obiski... Uf, veliko dogajanja za takole malo bučko.

Tažana, upam, da se Aljaž hitro pozdravi in da se nadloga bolezni tebe ogne.

Mi še vedno spimo v skupni spalnici oz. Nikina postelja je v najini spalnici. Sedaj po prestani bolezni redno sredi noči prihaja k nama na sredino postelje in potem tam ostane do jutra. Se je malce razvadila, ni kaj. Načeloma me to ne moti pretirano, čeprav je pa res, da ravno navdušena pa nisem. Bom čimprej poskušala, da to razvado ukinemo.

Dokler ne uredimo Niki ene konkretne sobice, bo pač spala pri nama v spalnici. Saj po svoje je res beda, da pri 240 kvadratih bajte spimo v skupni spalnici, ampak kot sem že večkrat omenila, Nika bi v principu lahko šla hitro spat v svojo sobo, samo je le-ta zgoraj, kar mi je nepraktično. Posledično, bi se pač morala tudi midva preselit eno nadstropje višje in si tam uredit spalnico. Potem pa seveda rabimo še kopalnico in smo pri tem, da je potrebno zgoraj praktično celo nadstopje uredit. Saj sem že omenjala, da smo to imeli že v planu za lani spomladi, pa jeseni, pa zdaj je v planu za spomladi, ampak mogoče bomo vendarle morali najprej sanirati dvorišče, ograjo.... Mah, se moramo resno pogovorit in naredit strateški plan.

Nič, ura je pozna, grem počasi dol, kaj več napišem še jutri iz službe. Nočko!

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 482
25.1.2008 9:21:07   
Pia67
user posted image  mini srečanje je uspelo v Višnji Gori, res lepo dejanje in odlična Uršina ideja. Nekaj trenutkov sem sicer razmišljala, da bi mi2 prišli iz NM, pa nisem glih za v cerkev, ker bi potem z zamikom posnemala ostale in bi bila samo hecna. user posted image  

Za 16.2. se pa z veseljem pofočkam user posted image , ne vem le kaj je v planu mojega odseka. rezerviran imam vikend po 8.2. , če pa bo slabo vreme bo zimska šola kasneje, na njej pa predavam in ne morem kar manjkat. Ampak, glede na snežne razmere, se ni za bat user posted image

Še nekaj odgovorov, ki sem jih bila dolžna, če sem katerega izpustila, je bilo nenamerano...

Valla, jaz tud nimam mikrovalovkeuser posted image , najbrž bi jo uporabljala (za ene zadeve se mi zdi zelo koristna stvar), če bi jo imela, ampak glede na to kar kuham, ne bi bila glih koristna zadeva (večinoma imam vse v prvobitnem surovem stanju, zasipnica in shramba...).

Plavanje: odlična zadeva, imamo kar nekaj tečajev v NM in okolici, ker je res veliko bazenov, sam mislim, glede na to , da je moj oče plavalni učitelj user posted image , bi bilo zelo boleče, da bi njegovo vnučko nekdo drug učil plavanja. V prevodu, že nekaj časa poslušam kako bo on učil Nino plavat ... No, bomo videl. Se mi špa zdi, da je fajn, če otroke vključimo v kako tako dejavnost, plavanje, vodena telovadba, kasneje morda ples itd.

Hm, aja hrana iz hladinika: jogurti, sir, jajca, občasno, če je notri tudi klobasa (obožuje)user posted image  .Drugačepa raje iz košarice jemlje sadje. Najnovejše odkritje: avokado v rezincah naboden na zobotrebce user posted image

Drugače je z mojo nogo vse OK, včeraj sem že tekla, ker sem si dala bandažo z vpletenimi kovinami, ki kao zdravijo zvine. No, nucal je. Taka poškodba je malenkostuser posted image v primerjavi s težavami s katerimi se nekateri vbadate.

No, šibam, ve pa držte pesti, da moji mami rata uspavat Nino zvečer, ker moram na občni zbor. Je še nikoli ni dala spat user posted image , dosedaj (celih 2x) jo je uspaval G. Pa ga kar pogrešamuser posted image . Pa še uro daleč bom iz NM. Grr, sovražim to odvisnost.

Lep vikend,

Damjana

Neposredna povezava do sporočila: 483
25.1.2008 9:50:36   
Nika v službi
Pia, ti bi kar prišla. Saj ni treba nič "posnemat", lahko si pač zgolj prisotna. Meni je kar malce "mimo", če nekdo, ki ni veren oz. obredov ne pozna, potem nekaj poskuša posnemat. Mi je veliko lepše, če se odloči priti in prisostvovati, ampak brez posnemovalnih vložkov. Edino, da pač vstane takrat, kot vsi, ali pa tudi to ne. Se lahko komot usede kje zadaj npr. , če se bolje počuti. Ja, to mi je v bistvu ful lepo. Da nekdo, ki sicer ne hodi v cerkev (katerokoli, ne samo katoliško, da ne bo pomote), pride k maši, pa naj bo tak ali drugačen razlog.

Kakor koli, lahko ponovimo z zahvalno mašo, ko bo potrjeno, da je z Jakobom vse uredu, pri nas ali pa kje drugje.user posted image Častim mašo!
Pri nas sicer ni najbolj primerna ura, ker je večerna maša med tednom ob 19:00, kar je precej pozno. Poleti je pa še kasneje (19:30 oz. 20:00 med počitnicami).

Fino, da je noga o.k., glede uspavanja pa tudi ne skrbet. Pri nas moja mami tudi Niko izredno redko uspava, ampak nikoli nima problemov. Je Nika običajno še bolj pridna kot ponavadi z nama s Tomažem.

Kar mirne živce in lepo se imej na občnem zboru (čeprav so take zadeve meni precej nezanimive).

Upam, da nam 16.02. uspe srečanje, Urška je prosila, da bi bilo to popoldne, ker imajo dopoldan tečaj plavanja.

A tvoj oče je pa plavalni učitelj? Ful dobro, to bi jaz tudi kar izkoristila. Torej, plavaš kot delfinček?user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 484
25.1.2008 10:37:21   
2ursae
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Upam, da nam 16.02. uspe srečanje, Urška je prosila, da bi bilo to popoldne, ker imajo dopoldan tečaj plavanja.

sem pol razmišljala in če bi bila večina ZA dopoldne, bi mi3je lahko prišli po plavanju, ob ene pol dvanajstih ... bi mi bilo boljš popoldne, če pa se odločite za prej, se bomo pa lahko organizirali, da ne bom manjkala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 485
25.1.2008 10:37:55   
benika
Kakor koli, lahko ponovimo z zahvalno mašo, ko bo potrjeno, da je z Jakobom vse uredu, pri nas ali pa kje drugje. Častim mašo!

Če se bo izkazalo, da je z Jakobom vse OK, bo maša pri nas, za vse vas, moje ljube septembrke, bo pa potem pri nas piknik, saj ste tudi ve v veliki meri zaslužne, da se mi gladko ne sfuzlauser posted image .

2ursae, še enkrat NAJLEPŠA HVALA za mašo ter pogostitev pri vas doma. Res smo uživali v vseh pogledih, pica je bila fenomenalna (še Edo je ful pohvalil testo, pa ne mara polnozrnatega) in bi te prosila, če mi lahko zaupaš recept zanj. Ani je itak car s svojimi fifiji, Bor pa....ooooo mater kakšna čupcauser posted image  Cuker je na kubik.

Neposredna povezava do sporočila: 486
25.1.2008 10:46:56   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: benika

[Če se bo izkazalo, da je z Jakobom vse OK, bo maša pri nas, za vse vas, moje ljube septembrke, bo pa potem pri nas piknik, saj ste tudi ve v veliki meri zaslužne, da se mi gladko ne sfuzlauser posted image .
.

Seveda, da bo o.k., Benika. Jaz trdno verjamem! In jasno, pridemo tudi na zahvalno mašo, za piknik pa prispevamo. Jaz bom kaj spekla v mikrovalovni.user posted image

Aja, 2ursae, meni je vseeno ali je dopoldan ali popoldan, le okoli poldne je za nas najmanj primerno, ker ima Nika zdaj vrtčevski ritem spanja - med 12:00 in 14:00 z odstopanji +/- pol ure.

Ampak saj srečanje ne bo samo urico ali dve, a ne?

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 487
   [Brisano sporočilo]
25.1.2008 10:47:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 488
25.1.2008 10:50:09   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

pety, poznam nekoga, ki ima Berlingota in dva otroka in je super zadovoljen. Sploh dokler so bili še vozičkarji, je bilo ful enostavno, ker je dosti prostora. Tko da, če vprašaš njega, je Berlingo prava izbira user posted image

Pety, a res ne bi mogoče Kangoo-ja?user posted image user posted image user posted image  Tudi Dacia Logan ni slaba... je v isti familiji Renault-Nissan...user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 489
25.1.2008 11:00:51   
benika
No, jaz poznam eno familjo, ki ima Berlingota in eno, ki ima Kangoo-ja. Obadva sta s svojimi prevoznimi sredstvi ful zadovoljna, tako da jaz navijam za......Citroen Xsara Picassouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 490
25.1.2008 11:39:22   
pety78
Opice...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa samo povejte, a ne bi bila frajerka z Berlingotom, šajbe odprte, muzka ful naglas...Werner, Zlatko Dobrič, ...Pa ena roka na oknu, sedim malo krivo, bolj ležeče, pa muvam z glavo, a? Frajerka, a? Si me predstavljate v živo, kaj? user posted image user posted image user posted image user posted image

No, če bomo našli kakega lepega, ki ima klimo, ABS, AIRBAG, ...potem ga bom kar vzela, ker ni lepšega, da ni potrebno vozička zlagat, ampak ga preprosto postaviš v avto. Pa še malo bolj visok je, je lažje otroke dati v avtosedeže. Saj avtek jaz poznam, ga imajo naši prijatelji ampak nikoli nisem razmišljala, da bi kaj takega nabavla. Zdaj sem se pa čist zapalila. Še favš mi bote...user posted image user posted image user posted image user posted image

Me veseli, da je vaše srečanje uspelo. user posted image Sem se prav nasmejala vašim prigodam in si vas predstavljala, kako zvezani sedite v kuhinji, otroci pa razgrajajo...user posted image user posted image

Teta beta, jaz otročka verjetno že čutim. Občutek je bolj tak, kot da bi poknil milni mehurček. Saj ne vem, ali je prebava, al je tamali. user posted image Ne, saj mislim, da je mali. Ampak res tu pa tam pa tako čisto na rahlo.

Plavanje....hmmmm, jaz pa bi vozila Vida v Kranj. No, jaz trenutno ne, ampak bi moral očka...Ga bom vprašala. Ni slaba ideja. Evo, še Tažana tvojega pošlješ zraven mojega, pa imava enkrat na teden malo miru. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 491
25.1.2008 12:19:42   
Nika v službi
Zdaj sem pa užaljena. Opica, mi je rekla.user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz si te ful dobro predstavljam ....... v Kangoo-ju.user posted image user posted image

Kje pa hodiš zadnje čase?!

In Memole se tudi nič ne oglasi....

Zdaj pa resno. Imam nekaj vprašanj, 2ursae, ki mi jih je postavil Tomaž po poti domov, pa nanje nisem znala čisto točno odgovoriti:

1. Omenila si, da sta priseljenca v VG. Od kod pa sicer prihajata?
2. Ali je hiša oz. stanovanje, v katerem stanujete, vaše že od prej (od kakšnih sorodnikov) ali sta pač to kupila? Če je slednje, kako to, da sta izbrala VG?
3. S čim se ukvarja tvoj možek? Mislim, službeno.
Je moj rekel, da je tak prijeten gospodič, take prijazne, nenasilne nature. Tudi meni deluje tako nežno, skrbno... Fejst dečko, res. Pa ne samo zaradi pizze.user posted image

Benika, tudi tvoj Edo mi deluje prav simpatično. Krasno, da smo se srečali in spoznali. Ste ena taka luštna družinica. Res. In kaj dela Edo?

Sem danes zjutraj rekla Tomažu, da imamo mi, septembrke, krasne može in družinice. Se mi res zdi, da se vsi dokaj dobro štekamo s svojimi partnerji.... Da ne omenjam, da se prav dobro razumemo tudi med sabo. Itak - september 2005 rules!user posted image

< Sporočilo je popravil Nika v službi -- 25.1.2008 12:23:02 >

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 492
25.1.2008 18:16:41   
pety78
Evo, a katero zanima moj vampl? Sicer sem danes nekaj malega že pojedla...user posted image pa vseeno se mi že kar fajn pozna. Me je kar strah, kako bo do konca...user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 493
25.1.2008 18:25:27   
teta beta
16.2. najbrž tudi meni uwtreza.

nika, če vedno skušam poslati tisti mail. upam, da mi bo uspelo.

Neposredna povezava do sporočila: 494
25.1.2008 18:27:35   
teta beta
Pety, kaj si kaj izbočila trebušček ali se ravno držiš? Jaz imam mogoče malo manjšega, se bom jaz tudi slikala. 

Neposredna povezava do sporočila: 495
25.1.2008 18:49:32   
pety78
Probala sem se držati čist ravno, le da sem se sama slikala, kar pomeni, da imam v levi roki fotoaparat. Probala sem ga čimbolj oddaljit, da bi bilo vidno. Bom rekla Matjažu, da me slika, ko pride, se bo mogoče bolje videlo.

Neposredna povezava do sporočila: 496
26.1.2008 0:28:01   
2ursae
pety, ful lep bušček user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Zdaj pa resno. Imam nekaj vprašanj, 2ursae, ki mi jih je postavil Tomaž po poti domov, pa nanje nisem znala čisto točno odgovoriti:

1. Omenila si, da sta priseljenca v VG. Od kod pa sicer prihajata? Mi2 sva oba Lublančana user posted image , moj sicer trdi, da je Gorenjec, ker je bil pač rojen na Jesenicah, sam se mi zdi, da mu glede na to, da že od petega leta živi v Lj, tega gorenjstva ravno ne morem priznati user posted image  (joj meni, če bi vedel, da tako mislim user posted image ).

2. Ali je hiša oz. stanovanje, v katerem stanujete, vaše že od prej (od kakšnih sorodnikov) ali sta pač to kupila? Če je slednje, kako to, da sta izbrala VG? To sva mi2 kupila, bilo je vse staro (no, saj je še zdaj) in sesuto (brez vode, elektrike, centralne, luknje v strehi ...). veliko sva sama naredila (mož je štromar in sva vse popoldneve in vikende hodila na hišo štemat in žičke napeljevat), ostalo so pa naredili delavci, tako da je vse, razen zunanjih sten in ostrešja, komplet novo. Bi pa bolj rekla, da je VG izbrala naju user posted image . Sva pač iskala kaj ugodnega v okolici Lj (Lj je malček predraga) in tukaj sva to našla. Jaz proti Dolenjskemu koncu nimam nič, moja mami je 100% Dolenjka (iz sosednej Stične), tako da se tu dobro počutim, moj gorenjski mož pa pravi, da je pač postal višnjegorenec user posted image .

3. S čim se ukvarja tvoj možek? Mislim, službeno.
Moj možek je multitasking človek. Končal je štromarski fax, sicer pa je računalničar (rad vse sprogramira iz nule navzgor, še čipe naredi sam), predvsem razvojnik, doktorat dela na strojnem faxu, njegova ljubezen je pa fizika. Ma, na kratko, čisti tehnični tip, drugače pa se zastopi v vse, česar se loti ... če mene vprašaš, bi bil mnogo boljši pravnik kot jaz - ga vidim, kako zna logično razmišljati in povezovati ta prave svari. V službi pa razvija varilne naprave, počas bo šel pa na svoje. Ima namreč tono idej (mislim res, fant je v nulo kunšten), pa v trenutni službi ravno nima možnost za razvoj potenciala.

Je moj rekel, da je tak prijeten gospodič, take prijazne, nenasilne nature. Tudi meni deluje tako nežno, skrbno... Fejst dečko, res. Pa ne samo zaradi pizze.user posted image . Res je, fejst dečko, prijazen (se ne krega tko kot se včasih jaz user posted image ), razumevajoč, potrpežljiv, prilagodljiv, skratka super zame, ki imam rada, da je po moje user posted image user posted image .

Ti, Nika, a teb rečejo, da je Nika podobne očetu? K men se ful zdi ... pa za Benija tud, bi rekla, da je cel ata user posted image  ... a sem prav ocenila? ... sprašujem, ker jaz res nimam očesa za te stvari, pa sem firbčna, če sem zadela user posted image . ja, pa še to, Nika, a ima morda Nika enega bratrančka po imenu Tit? - Tomaž se mi zdi ful podoben enemu znancu (od prijateljice prijatelj), ki sem ga videla sicer 2x v življenju, a sem takoj, ko sem videla Tomaža, pomislila nanj, pa moj mož tudi user posted image . Ta znanec (imena ne vem , vem da je žena Alenka, sin pa Tit) bi lahko bil Tomažev brat al pa kak drug sorodnik ... ti je kaj znano user posted image ?

Septembrke05 pa itak - zakon ... ma kaj zakon, ustava user posted image user posted image (slab pravniški štos user posted image ). Bravo za nas, res smo najboljše user posted image . Komaj čakam, da se dobimo, pa da vas izljubim user posted image

nočko

aja, glede srečanaj: ninočka in benika: kako imate kaj v planu poslovati z dvema otrokoma? Si kar predstavljam scenarij, kako tam v Koloseju dojim, Anže pa sitnari za tekoče stopnice ali pa kam drugam odtava .user posted image ... saj je priden fant in uboga, samo nikoli ne veš ...

recept za testo pa naslednjič, moža trenutno ni v bližini, jaz pa pojma nimam user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 497
26.1.2008 14:08:37   
benika
aja, glede srečanaj: ninočka in benika: kako imate kaj v planu poslovati z dvema otrokoma? Si kar predstavljam scenarij, kako tam v Koloseju dojim, Anže pa sitnari za tekoče stopnice ali pa kam drugam odtava . ... saj je priden fant in uboga, samo nikoli ne veš ...

Jaz bom verjetno pripeljala obadva. Ko boš dojila Bora, ti bomo pa ostale že priskočile na pomoč in pomerkale Anžeta ta čas, pa sej ni panike spljoh.user posted image

Benjamin je res bolj atijeve sorte, medtem ko je Jakob bolj podoben naši veji družine (božček maliuser posted image ).
Pety, res lep trebuščekuser posted image user posted image user posted image

Nika, Edo je po poklicu avtomehanik, zaposlen je pa v Savi kot pojma nimam kaj (vem samo to, da dela v proizvodnji).

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 498
26.1.2008 14:41:19   
tažana
daaan.

kakšen lep sonček user posted image . s Katko sva bili dopoldan že pri frizerju user posted image . frizerki sem naročila naj ji skrajša lase, tako da bodo lepi (ker je imela vse scufane) pa ne preveč ker oči ne pusti krajšat las, ker bi najraje videl, da bi imela že dologe lase.
ko se je rodila je na vsak način hotel, da bi katarina izgledala kot fantek (pa ne da bi raje fantka imel, ampak rad dela ravno nasprotno kar se od njega pričakuje user posted image ) sedaj pa jo hoče spremeniti v čist pocukrano punčko s fantovskim obnašanjem user posted image . bova videle kakšna bo reakcija ko jo bo videl user posted image .

tudi mi se bomo potrudili tako da 16. pridemo. sedaj me pa res že dolgo ni bilo se moram malo v roke vzet user posted image .  med tem ko bo katera dojila bomo že poskrbeli za vaše tavelike user posted image !

uf zdejle sem se spomnila pety jutri popoldan igramo z godbo. to sicer ne bo dolgo trajalo lahko pa prideta z vidom mal pofirbcat user posted image . igramo na kovtrnci -podoknico. no pa saj se tako ali tako slišimo user posted image .

pety:  prav presenetla si me s trebuščkom. kokrat sem že napenjala moje oči zjutraj, pa čez tisti tvoj plašček jaz sploh ne morem opazit user posted image .
no teta beta še tvojo sliko čakamo, da bomo potem primerjali  kera ima večjega user posted image  user posted image user posted image .

katera me je že spraševala o miškah? našla je nisem videt je pa tudi ni več- aja od Aljaža gojzarji so pa tudi celi user posted image . sej drugače bi pa že prej izvedele ker bi potarnala, da me je mož user posted image . user posted image user posted image

bolezni smo pa tudi očitno  preboleli. Aljaž je bil sicer včeraj pri zdravnici (bakterijska okužba zgornjih dihal) ampak je bil revež 50% boljši ko je prišel od zdravnice in je izvedel da bo preživel user posted image . sem prej en dan poslušala kakšen revež je... brrrr kako moški ne znajo prenašat bolezni user posted image . celo noč me je zbujal: oh ne morem spati, ah kako sem bolan... še dobro da mi nič ne kuka tukaj na RR, da ga lahko zašpecam user posted image .

lepo se imejte na sončku!!!

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 499
26.1.2008 19:03:48   
teta beta
Hej, punce, jaz imam pa nov računalnik! Zdaj pa sediva z Bernardom vsak za svojim laptopom in surfama user posted image . Sva se hecala, da se bova začela samo še po MSN-ju menit user posted image . No, šalo na stran, dobila sem rabljenega zelo ugodno od enega kolega. In ja, v bistvu že skorajda rabiva vsak svojega. Jaz tudi zvečer kaj delam, če ne uspem dopoldne, on bi rad kaj vadil v proengineerju ali še ima kakšne seminarske za popravljat in še diploma ga čaka. Pa še težil mi ne bo več: a spet septembrke bereš? user posted image

Hm, slikala se še nisem. Saj bi se zdajle, ampak zdaj sva se pa ravno napokala riževega narastka. Vse sva zmazala, tako je bil dober. Sem ga pa nareidla brez jajc, ker jih B zdaj ne sme jest in je bil vseeno odličen, malo kisle smetane, naribana jabolka, cimet, sladkor.. njam njam.

Nika, onega posnetka še nisem mogla poslat. Ne vem. Bom še poskusila, če ne bo šlo, pač ne.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 decembrskih idej za ustvarjanje
photo
Čarobni december je najbolj bogat z ustvarjalnimi idejami. Nekateri ste jelko že okrasili, na vrsti pa je tudi peka pišk...
Starši, ali poznate pravilo 3-6-9-12?
V dobi sodobne tehnologije je zasvojenost z internetom žal vedno bolj prisotna, predvsem med mladimi. Kot vsaka druga bo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?