Blacky30
|
Aja, zdaj sem se še spomnila: ali je gledala katera včeraj zvečer oddajo na HTV1 o enem paru, ona je bila noseča in je celotna oddaja bila posneta o njeni nosečnosti, po mesecih, njunem življenju, hkrati pa so nonstop kazali otročka v 3D obliki, kaj počne v trebuhu, kako raste, res neverjetno. Pa ful lep je bil tako videt, komaj čakam na moj 3D in 4D UZ. Potem pa so na koncu še pokazali njen porod z EA in malo pupiko, ko se je rodila. Ful lepa oddaja. Ko bi videle malo frajlico, kako je plesala po trebuščku, ko sta bila na baletni predstavi in je bila glasna glasba, sem se tak režala, prav skakala je po nogicah, pa nasmehnila se je, ko je slišala smeh mame in drugih ljudi okoli nje. Pa potem proti koncu, ko je že očke odprla in gledala notri, kako je rokice stegovala proti trebušni steni, ker je videla svetlobo skozi, res čudovito. Edino, kar me je malo tak šokiralo, je bilo to, kako jo je metalo notri po trebuhu, ko je mama samo hodila po cesti malo hitreje, nič kaj prijetno. Ne vem sicer, kak se otrok ob tem počuti, fajn pa sigurno ne, če slučajno ravno spančka, pa ga zbudi. No, upam, da bo še kdaj ponovitev, da si še enkrat pogledam, ker sem začetek zamudila.
|