|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
21.1.2008 20:19:54   
karamela6
Ojla predrage julijke!

Sem spet zbrala moči, da nekaj napišem. Moram takoj odgovorit Blacky30: Dogaja se mi isto že približno 10 dni. Začelo se je prejšnji petek, ko sem bila v restavraciji (saj sem napisala), potem je vmes kakšen dan bolje, ampak ne čisto. Obvezno se mi zavrti, ko vstanem iz stola, kavča, postelje...in glavoboli me ubijajo!! Tako me še nikoli ni bolela glava! Boli me na splošno cela glava, najbolj in nevzdržno pa zadaj nad vratom. Groza! Sicer še vedno vztrajam brez lekadolov, ampak drugače, da sem cel dan v postelji, s spuščenimi roletami, ne gre! Na živce mi gre hrup, svetloba... najbolj pa to, da se mi kr iz ljubega miru zmegli pred očmi in ne vidim ničesar, razen belega zidu pred seboj. Jao jao jao...strah me je it kamorkoli sama, sploh z avtom, ker mi do slabega počutja pride v sekundi. Upam, da bo kmalu bolje!

Lunica, tudi jaz držim pesti zate za jutri! Verjamem, da bo vse ok!
lex, sem danes že večkrat pomislila na tvojega princa, ker imam iste simptome kot on revček(glavoboli, bolečina v očeh - ki pride zaradi premočne svetlobe ponavadi...). Upam, da je že kaj bolje!

Drgač pa jst še nič ne čutim svoje princeske. Se bom danes zvečer v postelji skoncentrirala, če bo kaj. Se pa sploh ne obremenjujem s tem, ker vem, da je to zelo različno pri nosečkah, ene prej, druge kasneje začutijo. Tako pač je. Vam sporočim jutri, kako je bilo.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
21.1.2008 20:45:56   
Blacky30
Maja, tudi jaz nimam velikega apetita. Jem enako kot prej, še mogoče celo manj, ker sem skenslala sladkarije, mi več ne pašejo. Prej so mi pa ravno te kile prinašale. Zdaj sem še vedno -1 kg.

Brcike, hjaaaa, ful sem že nestrpna, začela sem pogrešat ta občutek zdaj, ko je že tako blizu spet. Jaz pri Nejcu nisem čutila nobenih metuljčkov in nič prhutanja, pa so moje sonosečke nonstop o tem govorile. Pri meni se je zgodilo v 19. tednu, ko sem zvečer ležala v postelji na hrbtu in je kar naenkrat konkretno 3x potrkal po trebušni steni, tam nekje pri popku. Sem bila tako šokirana, da spati nisem mogla. Najlepše je pa bilo, da je bil to ravno rd od mojega možeka in je dobil najlepše darilo. 

Potem pa se je kmalu začelo to (neverjeten občutek), da sem večkrat ležala na hrbtu, trebuh še ni bil velik, tam okoli 20. tedna in sem si goli trebušček božala in dala obe razprti dlani gor, da sem celega prekrivala z rokami in se je ta mali pikec hotel cartat ob mojih rokah tako, da se je ful stisnil ob moje roke in se mi je naredila velika krogla točno v sredini mojih dlani. Jojjj, ko se spomnim, neverjetno, res. Boste kmalu videle, kar solzice ti pritečejo, ko vidiš, kako so že tako majhni željni pozornosti in ljubezni. Srčki mali naši!user posted image

A veste, da se mi je v tem trenutku v trebuhu nekaj na hitro premaknilo? Pa se mi je zdelo, da se mi je to danes na busu že zgodilo in res se je zdaj enako ponovilo. Vauuuu, mogoče pa se dogaja. Juhu!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
21.1.2008 20:51:27   
Blacky30
Lex, pošiljam cel kup zdravja v vaš konec, da bi Aleksu bilo čimprej bolje. Revček ubogi, vem, kako mu je hudo. user posted image
Midva pa greva jutri na sistematski pregled pri 3. letih. Sta vidva že bila? Kako je bilo? Povej mi, kako pa dajo vodo, tako kot mi, odrasli? V kozarček? Pa kri? Od kod mu vzame?

Karamela, upam, da ti bo kmalu bolje. Pri meni še ni prišlo do glavobolov, pa upam, da ne bo, ker hodim v službo, pa še vsak dan se z busom vozim po pol ure, pa po mestu hodim sama, tak da ne bi bilo ravno fajn. user posted image

Pupe moje, sladke sanje vam želim, tebi lunica, pa predvsem mirno noč in čim manj živčkov jutri.user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
21.1.2008 21:01:48   
lex
vsem hvalaza lepe želje, upam, da se uresničijo čim prej.

Blacky ne nisva še bila, je 5.2 star 3 leta, pa bova verjetno takrat poklicana. Upam, da ne 6. ker ima takrat posvetovalnice in jo ima Alina, oba pa ne bi vlačla tja. Aja vem, da jim psihologinja da nekaj kock pol morejo pa najprej 1 vzet, nato pa še 5. pri eni še gre, več pa ne. Ampak imajo še čas, to je tako kot z unimi rozinami, ko te pol leta prej že gnjavijo z njo. No naša je tolk radovedna, da jo bo pobrala, Aleksu se je pa fučkalo za rozino, glavno da je bil v muvinguuser posted image
jaz sem danes klicala G, ker ima sedaj izposojen 4D UZ in bom 1x ta teden prišla na vrstouser posted image , upam, da se bo že videlo kaj je med nogamiuser posted image user posted image user posted image user posted image

karamela kaj ti pa je dohtar rekel? upam, da si šla!

boste pa videle kako so si otroci različni - že v trebuhu. mislim, da sem že pisala o tem. Alina je brcala cel dan, Aleks pa zvečer. No Aleks je tak brcal, da je pol ta velik trebuh šel levo in desno kot nor, kobi mi hotel skoz kožo skočit venuser posted image user posted image , ojoj kako že to pogrešam, komaj čakam. A bom le zdržala samo pri 3huser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ????

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
21.1.2008 21:02:30   
Blacky30
Aja, zdaj sem se še spomnila: ali je gledala katera včeraj zvečer oddajo na HTV1 o enem paru, ona je bila noseča in je celotna oddaja bila posneta o njeni nosečnosti, po mesecih, njunem življenju, hkrati pa so nonstop kazali otročka v 3D obliki, kaj počne v trebuhu, kako raste, res neverjetno. Pa ful lep je bil tako videt, komaj čakam na moj 3D in 4D UZ. Potem pa so na koncu še pokazali njen porod z EA in malo pupiko, ko se je rodila. Ful lepa oddaja. Ko bi videle malo frajlico, kako je plesala po trebuščku, ko sta bila na baletni predstavi in je bila glasna glasba, sem se tak režala, prav skakala je po nogicah, pa nasmehnila se je, ko je slišala smeh mame in drugih ljudi okoli nje. Pa potem proti koncu, ko je že očke odprla in gledala notri, kako je rokice stegovala proti trebušni steni, ker je videla svetlobo skozi, res čudovito. Edino, kar me je malo tak šokiralo, je bilo to, kako jo je metalo notri po trebuhu, ko je mama samo hodila po cesti malo hitreje, nič kaj prijetno. Ne vem sicer, kak se otrok ob tem počuti, fajn pa sigurno ne, če slučajno ravno spančka, pa ga zbudi.user posted image  No, upam, da bo še kdaj ponovitev, da si še enkrat pogledam, ker sem začetek zamudila.

Neposredna povezava do sporočila: 3830
21.1.2008 21:31:28   
lex
jaz mam sliko od aleksa ko je ful lepo stegnil nogo in se vidi podplat pa vseh 5 prstov, od Aline pa prav filmček 2D kako odpre očko - sem ga dala na vabilo od atija za 50, sem mu naredila power point vabilouser posted image  za povabljene

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
21.1.2008 22:16:01   
karamela6
Blacky, jaz sem gledala ta film, pa tudi zamudila začetek. Mene je tudi šokiralo, ko je mamica kašljala, otročka pa je čist zrukalo v trebuhu, pa prav čelo je nagrbančil in se namrščil. Smešno, po drugi strani pa grozno. Zdaj mi je tudi jasno, zakaj se avtomatsko primem za trebuh, ko npr. kihnem...kakor bi hotela ublažit "ruker". Všeč mi je bilo, kako je užival, ko je plavala z njim, pa ko sta se mami in oči pogovarjala, kako se je z nasmehom odzival na zvoke. Pa ko je slišal glasbo, je res kar plesal. user posted image Sva gledale z mojo mami skupaj in se na čase režale ko zmešane. In ko je mamica jedla, je tudi on delal z ustki, kot da papcauser posted image ... res zanimivo. Pa tudi za zamislit, kaj damo vase, ker vse kar me pojemo, spijemo ... dobijo tudi naši pajacki. Res čutijo tile naši malčki vsako malenkost in iz dneva v dan bolj. Pazimo nase, ne gibajmo se sunkovito, ker to vse čutijo naše pikice. Naredimo jim to bivanje v nas karseda prijetno in udobno.

lex, nisem šla k zdravniku, ker naj bi bilo to normalno. Sem veliko o tem prebrala in določena literatura točno opisuje moje simptome. Nekatere jih doživijo, druge pa ne. Pritisk imam drugače normalen, le niha mi malo navzdol. Problem je tudi v tem, ker mi ne paše kaj dosti sladkega in mi je verjetno nivo sladkorja padel. Sem pa že od nekdaj zelo občutljiva na vreme, kar zdaj še bolj občutim, sploh ker je pri nas že nekaj dni megla, da ne vidiš 2 m pred sabo in dež! Groza!

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
21.1.2008 22:18:06   
24julij
katy kam pa hodis na telovadbo?rebeka se mi zdi da sva skot isto nosece kdaj imas rok?men se ze pr dni neki u trebuscku dogaja me tud neki zgecka vsake tolko sam baje da v 20 tednu zacne brcat,ne vem.
lex
cim prej se pozdravite,drzim pesti za malega.
lunica jutri bo pa kmalu tukaj in vse bo uredu,vse tkaj bomo z mislimi s tabo ti nam pa le sporoci kako je bilouser posted image

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
21.1.2008 22:19:50   
24julij
karamela kje bi pa tud jaz lahko vidla ta filmcek'

Neposredna povezava do sporočila: 3834
21.1.2008 22:28:19   
lex
karamela to pa ni fajn. A prisilš se pa ne, da bi kaj sladkega pojedla? Jaz mam sodelavko, ki ima sladkorno in je letos doživljala ful hypoglikemijo, v glavnem kar naprej je padala v komo od pomanjkanja sladkorja. joj res si boga.user posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
22.1.2008 7:06:28   
Nyah*
Samo pozdravim vas.... mam te dni pravo norisnicouser posted image , danes bom v sluzbi 13 ur!!user posted image

Hotela sem lunici zazeleti VSO SRECO, cimmanj bolec in neprijeten poseg, prijetno okrevanje in seveda cimkrajsi cas cakanja na rezultate! Mslim nate (na vas) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
22.1.2008 7:45:00   
Katy\o/
24julij pri nas na dolenjskem imamo v Dolenjskih toplicah Balneo. Tam je organizirana telovadba za nosečke, ki je brezplačna. In je res super. Drugače pa pravijo punce, da so vaje enake kot na CD-ju od Vzajemne. Jst CD-ja nisem vidla, zato ne morem rečt. Je pa prav prijetno, ko te vaje nekdo vodi in nisi sam. Včeraj nas je blo kar veliko. Mislim, da celo 10. Pa so že mislili ukinit to telovadbo, ker ni blo dost obiska. In evo, zdej je zihr ne bodo. user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
22.1.2008 7:48:37   
Anonimen
jutro punce. karamela, tebi pa res ne privoščim. kako grozno ti mora biti, zdaj ko bi lahko že uživala. tudi jaz mislim, da se malo posili s kakšnim sladkorjem ali pa če še nisi šla k zdravniku, kar pojdi, ne sklepat da je to normalno. je možno, da imaš nosečniško sladkorno? res res ti želim, da čimprej minejo vrtoglavice in slabo počutje in boš lahko hodila po soncu in uživala user posted image  lex. pri vas ste že bolje? ostale: hvala za dobre želje, še kakšna stisnjena pest danes pa bo verjetno tudi pomagala. sem zjutraj najprej se zbudila od strahu, zdaj pa itak mi ne neha bit slabo od vse nervoze... ampak se načrtno umirjam in odštevam ure... saj bo, saj bo... vse bo vredu lunica, vse bo user posted image  ok zdej pa še bolj uradni del, grem si umit glavo, mal pobrit svojo goščavo user posted image , pospravit kar še mam, da ne bojo ljudje zdaj ki bojo skrbeli zame, zmajevali z glavo, da sem pujsek user posted image  potem zberem skupaj papirje, se oblečem in via postojna. pol se bom pa puistila razvajat 4-5 dni user posted image user posted image user posted image  bom kot kraljica na zrnu graha. nič mi ne bo prav user posted image    punce držte se, papa

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3838
22.1.2008 8:05:53   
Nasara88
Dobro jutro punceuser posted image

tudi jaz se javljam po daljšem premoru, čeprav vas redno berem.

Lunica  želim ti veliko sreče danes pa user posted image za korajžo user posted image

Glede brcik vam moram povedati, da jih tudi sama že čutim nekaj dni in sicer kot nekakšne metuljčke. Vendar jaz vem  da je to touser posted image ker poznam občutek iz 1.user posted image ko sem našega user posted image začutila že v 17 tednu.

Mi smo prejšnji teden preboleli rota virus user posted image zdaj pa smo že zdravi.  službi pa takšna norišnica, da komaj utegnem kaj napisatiuser posted image

Aja glede tiste oddaje o user posted image na HTV 2, ali katera ve naslov. Jaz bi jo tako rada pogledala. Mogoče pa se najde kje na netu.

Punce fajn bodite, božajte trebuščke in uživajte na sončkuuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3839
22.1.2008 10:56:13   
24julij
katy iz kje pa si,namrec tudi jaz sem se na novo priselila na dolenjsko je tolk grozno ko nobenga ne poznam,da bi vsaj na kavico sla al pa sprehoduser posted image

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
22.1.2008 11:14:07   
lex
lunica evo en velikuser posted image , da te ne bo več strah in user posted image da te razvedri, vsaj malo  teh živčnih urah. Mislim nate.

Ja mi smo malo boljeuser posted image user posted image user posted image , se je zbudil brez vročine, ampak kavč je še vedno zakon, ker se noče oblečt, ker hoče met plenico gor, čre pa je oblečen more met pa gatke gor.
Blacky a tvoj je že čisto suh? daj me potolaži, da ma vsaj ponoči še te user posted image  plenice gor. Nikakor mu ne zalaufa, da bi sam povedal kdaj ga lulat, pa blato mi drži ves dan, da potem zvečer 3 plenice porabimo preden gremo spatuser posted image . Alino bom že pri 1 letu gor posadila! princa smo pa cartali, ker ma še cajt, zdaj pa izsiljujeuser posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3841
22.1.2008 11:26:46   
Katy\o/
24julij, prav iz Novega mesta sem. In živim prav v centru. Kje na dolenjskem pa na novo živiš ti?

No, pa da ti ne bo tako dolgčas, se nam dolenjkam in belokranjkam lahko pridružiš na našem forumu. Zaenkrat nas je 6. In se prav fino razumemo. Glihkar smo na forumu ugotovile, da smo bile skoraj vse na telovadbi včeraj. user posted image  Imamo pa občasno tud "meetinge". Za zdej smo mele 2. Za 3. se pa nismo mogle zmenit. user posted image  Zdej bodo meetingi tedenski, na telovadbi seveda. user posted image

EDIT: aja tumpa, sem pozabila dat link od foruma user posted image  http://klubdolenjkinbelokranjk.mojforum.si

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
22.1.2008 11:41:05   
24julij
katy to je vas forum?jaz sem po tanovem Trebanjka

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
22.1.2008 12:00:23   
Katy\o/
IZVIRNO SPOROČILO: 24julij

katy to je vas forum?jaz sem po tanovem Trebanjka

Aha, Trebanjka. Lepo. Nisi daleč od nas. user posted image  

Ja, to je naš forum. Jst sama sem ga odprla. In smo samo nosečke z dolenjske in bele krajine. Prav lušno nam je. Mamo tud seznamčke srečk nosečk. In spremljamo druga drugo in se vzpodbujamo. user posted image  Ne bo ti žal, če se nam boš pridružila. user posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
22.1.2008 12:07:54   
sayuri
Katy/o eno vprašanje imam zate. Se opravičujem, da tkole padam k julijkam. user posted image  Katy, mi lahko kaj več poveš o tej telovadbi v Dolenjskih? Kdaj je ta telovadba? A je tisti čas sam telovadba za nosečke, al so lahko tud drugi gostje v bazenu (bi jemala moža in ta malega s seboj - sicer bosta posebj čofotala user posted image ). Pa brezplačno praviš da je? Kje se pa prijaviš?

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
22.1.2008 12:12:05   
24julij
meni sam neko osnovno stran odpre-dobrodosli pise,nic mi pa ne odpre kaj si vi pisete ali moras bit za to prijavljen?a ta telovadba je v vodi al u telovadnici?kolk je pa za placat?

lep pozdravcek

lunca user posted image user posted image user posted image zate

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
22.1.2008 12:14:46   
Balonchy
Hello moje juljijke...

Sam tolk, da lunici zaželim veeeliiiikkk sreče...

user posted image user posted image user posted image

Mislim, da sem jo videla na oddelku, ko je prišla.. user posted image   user posted image user posted image user posted image

Če bom imela čas, jo grem pozdravit preden grem iz službe (če bo že opravila svoje obveznosti)...

LP in uživajte...

P.S. Upam, da mate vsaj kje kak sončni žarek! Mi v PO lahk meglo in sivino prodajamo!!! user posted image

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
22.1.2008 12:16:07   
nanka
Lunica najbrž je že za tabo, pa vseeno srečnouser posted image in dober rezultat. ti želim.

Lex naša bo avgusta stara 3 leta, pa je suha podnevi in ponoči že od lanskega julija. Sicer je treba ponoči trikrat vstati in jo dat lulat, ampak ni panike. Ne moremo se pa rešiti dude in flaše, brez tega pa ne gre. Nasprotno vedno rajši ju ima.

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
22.1.2008 12:16:21   
24julij
balonchy a ti si zaposlena u postojni?kaj si sestra?

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
22.1.2008 12:21:07   
Anonimen
hej punce...  hvala vsem še enkrat. balonchy tebi pa še posebej, ker mi je ful lepo, da nas takole prideš nazaj pogledta in držiš pesti za nas. tudi jaz jih močno močno zate, da boš kmalu spet srečka nosečka in da bo takrat vse super. videla me pa verjetno nisi user posted image  tako da nič ne hodi pozdravlat, ker boš katero presenetila, ki zihr ni lunica user posted image  jaz sem še doma. se odpravljava z dragim čez kakšne 15 minut. šele 15.15 imam genetski posvet, potem pa čez kakšno uro verjetno sam poseg. baloncy če boš res tam, pa bom vesela če me prideš pogledat. imam črne daljše lase, sem močnejše postave, oblečena pa bom v rjave hlače in rjav pulover. pa pegice mam jaooo user posted image user posted image  aja pa očala, ma cela sem škilava no user posted image user posted image user posted image  tako lepo se mejte, še malo pa bo končno vse za mano, potem pa se javim naši tinky, ki mi je te dni ful stala virtualno ob strani in mi ful pomagala. hvala tinky  tako, odhajam ...user posted image   papa

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?