|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
20.1.2008 18:09:46   
24julij
ojla punce a kej veste kaksni so vozicki pikolo?
in kaksen je bil kaj vas dan,nam je tako hitro minil,zdaj pa gledamo rokomet,jjjeeeeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
20.1.2008 19:45:49   
maja24
Dones smo se pa res raspričaleuser posted image user posted image user posted image ,kr tako naprej mrbit se bomo načvekale do 200 strani do julijauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
20.1.2008 20:10:19   
24julij
ja res jeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
20.1.2008 20:23:12   
maja24
No ja če bo vsaka na vsako uro kšn stavk napisala se bomo pa mrbit načvekale za eno stranuser posted image user posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
20.1.2008 20:29:46   
24julij
ja jst skoz cakam da bi si kej pisala pa zgleda da ze vsi panckajouser posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
20.1.2008 20:33:32   
maja24
Mene popovdan nio blo je meu str ata roj.dan,zej sm pa na razpolagouser posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
20.1.2008 20:36:17   
24julij
mene tud prej ni blo,no pol si pa medve lahko kej napisevauser posted image mogoce dobiva pa se kaksno druzbouser posted image user posted image jaz trenutno gledam mal vozicke,kaj pa ti pocnes?

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
20.1.2008 20:43:14   
maja24
Mal gledam hokej na slo. glih zej sta se dva tepla,kolk so to neumni da se sred tekme tepejouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
20.1.2008 20:47:27   
24julij
ja sej mi smo prej rokomet navijal zdej pa moj hokej gleda jst moram pa zravenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
20.1.2008 20:59:16   
maja24
Sej ga bo kmal konc pa bova tut midve na vrsto pršleuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
20.1.2008 21:23:42   
24julij
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
   [Brisano sporočilo]
20.1.2008 22:33:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 3787
20.1.2008 23:03:39   
lex
hruška zdaj kopašuser posted image  svaka ti čast, jaz sem komaj sebe spravla pod tuš. nič punce lahko noč - upam, da nam ne bo spet vročina narastla. tolk je bil priden dans, cel dan je bil v postelji al pa na kavču, čist adijo je biluser posted image , jutri pa k dohtarju, upam, da je angina ker gripa je menda svinska.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
21.1.2008 9:34:28   
Anonimen
živjo punce. mate vse blokiran dostop do rr, takega zatišja pa že dolgo ni blo tle user posted image  hvala za pestke, ki jih boste jutri stiskale, mam od tinky številko, pa ji bom javla, kako je šel poseg, potem pa pridem nekje v soboto gor in upam, da bova še v enem kosu z detecem. mislim kakšna je pa možnost, da ravno jaz naletim na tistih 0.8 procenta možnosti splava. user posted image  upam, da ničelna.  sicer pa glede bolezni in prehladov. noro je .. vse je bolno, po moje ker je tko toplo al kaj. moj dragi je tut v soboto zbolel in to konkretno, ima vročino, je cel zbit, teče mu iz nosa, oči, glava ga boli... tako da zdaj niti nisva skupaj in je šel kar domov k mami... upam da bo jutri že boljši, če ne bom žal prosila brata da me pelje na amnio.  ja nič kaj nam ne pomagajo tile virusi in bolezni, držim pesti, da se čimprej vsi skupaj pozdravite in bo mal lažje. se beremo še kaj. ps. tinky, hitrroo javi kako je blo user posted image

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3789
21.1.2008 10:13:43   
Balonchy
Hey čveke...

Kako ste?
Vidim, da so nuhalne po večini mimo in da ste vse nekak OK (razen prehladov)... user posted image user posted image user posted image

Sam je pa dans res začuda neko zatišje tukaj!? Kaj dogaja? A še vse smrčite???
Tinky a meglo prodajaš? Al se je že kaj razpihalo tam pr vas?

Lex, še 1x čestitke za seznamčke!!!

Lunica, mislim nate - ju3 še posebej!!!

Pozdravčke vsem... se beremo...

Pika74 - user posted image user posted image user posted image  - kje si srce? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
21.1.2008 10:46:29   
24julij
lunica veliko srece jutri tud jaz drzim pesti

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
21.1.2008 11:05:28   
sandrine
pozdravljene!
Me pa kr nekaj časa ni bilo-faks, službauser posted image se želim mal potrudit, da bi uspela čim več izpitov pred julijem naredit. Da se lahko potem sam sončku posvetim.

Blacky30,  hvala za pojasnilo glede NS, sem zdaj kr bolj pomirjena. Sicer mi je gin. rekla,da je rezultat dobr. Sam vseeno nisem vedela kaj pomenijo te št.-hvala res.

Lunica držim pesti za tebe jutri. Pa nikar ne skrbi. Sorodnica je bila 2X na amnio, pa je rekla,da ni tko hudo. Edino res pazi nase in skoz pocivaj. Vstani samo za na wc, drugače pa naj te dragi malo razvaja. Bom mislila na tebe!ena user posted image za srečo

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3792
21.1.2008 11:10:10   
lex
pri nas razaja skleptoviroza. tamelga tolk glava boli, da se mi zbudi in joka, pa tarna da ga očke bolijo. nič kaj prijetnouser posted image , spali sicer smo do 2h pa potem do 8huser posted image , edino po sirupu in čaju je bruhnil, ker je zgleda preveč čaja spil. zjutraj mi je pa tekoče kakal (kaj drugega tako ni za pričakovat, če ne dobi kaj drugega vase kot čajuser posted image ), ampak upam, da bo hitro bolje. mis je zaenkrat še OK in upam, da tako ostane. Jao ko bi vsaj babica iz zg. štuka prišla dol in mi jo odpeljala na sprehod, ampak ona nima časa. bi jo morala met dokler bi midva šla k zdravniku, pa je 10x vprašala, kdaj, češ da ma opravke - ja za penzioniste in se lahko tole naredi tud ob 12huser posted image , ne pa ob 8h zjutraj. no pol je pa itak sestra rekla, da brezveze da hodima tja sedet, ko nama nič ne morejo, glede na to da ma virozo.

joj kolk sem besna, sploh nima materinskega čuta al pa da bi koga znala razbremenit. ko bubrek v loju je, samo sebe vidi in njenega deda, kak sta ona dva boga. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  morem se vun skašlat, ker drugač se mi bo zmešalo. še sreča, da je včeraj moja mami prišla in jo odpeljala ven na sprehod, da božica vsaj ven pride.
nič grem princu dat čaj.

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
   [Brisano sporočilo]
21.1.2008 11:29:53   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3794
21.1.2008 13:37:28   
lex
a mate vse odvajanje od RR danes?????????????????????????? al ste vseuser posted image ???????????????

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
21.1.2008 13:42:15   
24julij
ojla,kaj pocnete a danes ni nobene tukaj,lex ste se bolai pri vas doma?

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
21.1.2008 13:43:39   
maja24
Lex taka pa jest zgledam ko spim user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3797
21.1.2008 13:55:51   
24julij
ej pince a vas kdaj tko cudn tisci u trebuhu?jaz se ponoci ful obracam ker me kr neki tisci,ko se obrnem je nekaj casa dobr pol pa spet,a ma se katera iste tezave

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
21.1.2008 13:58:35   
Tinky
Daaaaan

Evo mene. Bila sem na pregledu.
Z bebico je vse ok, srček lepo bije. Velika je že okrog 12 cm. Slikco mi je pozabila dat, tko sem tokrat prišla domov praznih rok.

Balonchy, tle pri nas je vreme tako škifo, megla je in rosi. Te prav v slabo voljo spravi to vreme.

Lunčka, jutri bo vse ok, brez panike!!!!!

Lex naslednji pregled bo morfologija 18.2.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3799
21.1.2008 14:00:46   
lex
Tinky pol pridi pa k nam, pri nas že ves dan sonček sijeuser posted image

ja Aleks kuha z 39,5user posted image

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?