|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
22.1.2008 12:26:21   
Balonchy
Jooooj lunči... Vidim, da si še doma...

Danes ni ne vem kako veliko posegov napovedanih, tako da sem bila ziher, da si ti user posted image

Sej neb kr tko uletela... Ni panike... user posted image
Bi prej raziskala teren user posted image

Dej fajn se mi drži...
Danes se sicer verjetno ne bova videli, ker boš imela milijon obveznosti in papirologije...

Če bom pa jutri mela kaj časa, te pa poiščem. Če boš kaj rabila mi povej...

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3851
22.1.2008 12:29:20   
Tinky
Lunči user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3852
22.1.2008 12:29:33   
Anonimen
balonchy zdej si me pa mal ustrašla. a ni tako, da odležiš dve uri in greš domov? a ostaneš čez noč? meni so rekli, da po posegu greš v sobo za nekaj časa, da se plodovnica obnovi, potem pa hop domov.  kaj ti si sestra? mogoče se pa srečava mimogrede. a boš tudi v ambulanti, kjer bodo delali AC?  papa

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3853
22.1.2008 12:36:17   
Majuska
Da še z vami malce delim svoje veselje, včeraj sem bila na nuhalni sv. pri Strahovi in sem bila fuuul zadovoljna! Zdravnica je bila dobre volje in smo se ves čas šalili zraven, dete pridno raste, smo ga morali malce buditi ... Ful lepa izkušnja, tudi moj dragi je bil videti zadovoljen. Dobila cd s slikcami in jih že veselo pošiljam familiji user posted image

moram iti še na DHT, a to se samo kri vzame ali je še kaj drugega?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3854
22.1.2008 12:52:58   
lex
nanka blagor tebi, no mi imamo dudo samo še v vrtcu, pa še to ji bom v ponedeljek ko gre nazaj rekla da naj mu je ne da - upam da bo šlo. flašo pije pa samo še zvečer včasih pa zjutraj, kakav. no sedaj ko je bolan mu dam čaj not, da pije, drugač ma pa bidon ali pa flašo od soka, ki je podobna bidonu. kozarc je pa tud tako tako, kakšno vodo še spije iz njega.
ne znam si predstavljat kolikokrat bi ga morala ponoči zbuditi, da bi šel lulat. spi tako trdno. zadnjič smo se šli kopat v ptujske a sva najprej mislila it na funtano v maribor in nama je zaspal v avtu brez plenice, sem mogla drugi dan cel avtosedež oprat, je bil moker ko čvokuser posted image , zgleda da tako trdno spi. zjutraj je namreč plenica polna.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3855
22.1.2008 13:17:06   
Katy\o/
user posted image sayuri telovadba za nosečke je v Dolenjskih v Balnei vsak ponedeljek ob 5h popoldne. Traja pa kar lepo urico. Je brezplačno ja. Prijavit se ne rabiš nikjer, lahko samo prideš in se v avli vpišeš v evidenco (tko informativno). Po moje lahko pripelješ s sabo svojo družino, sam jim bo tam dolgčas, ker telovadba ni v vodi, ampak v taki mali dvoranici za aerobiko in poteka takole: najprej se naučimo aerobne korake - počasi, potem, se intenzivnost malo stopnjuje in ko smo že vse malo rdeče user posted image  naredimo malo pavze in popujemo tekočino (tako pravi gospa user posted image  ), potem pa vse te korake sestavimo in malo hitreje potelovadimo ob glasbi. Potem sledijo raztezne vaje in sproščanje. To je to. user posted image Lahko pa svojega dragega in malega nadobudneža pošlješ ta čas čofotat v bazen (ki je plačljiv). user posted image

24julij če odpreš forum "Dobrodošlica" notri piše, da se moraš registrirat, če hočeš sodelovat v čvekanju. To je pa samo zato, da se izognemo drugim firbcom. user posted image
Glede telovadbe pa sem že sayuri zgoraj odgovorila. Tisto kar je podčrtano se nanaša na tvoja vprašanja. user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3856
   [Brisano sporočilo]
22.1.2008 13:26:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katy\o/)
  Neposredna povezava do sporočila: 3857
22.1.2008 13:49:20   
lindy
Ojla nosečke, jest mam pa dones pregled in že komi čakam, ampak kokr pravjo, da samo srček posluša in ne bom vidla svoje pikice, joj so nesramni. Kje pa ste gledale ta film, a bo kej ponovitve? Lep dan še naprej

Moja mala Manca je moja največja sreča!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3858
22.1.2008 14:07:47   
sayuri
katy /o hvala za obrazložitev. user posted image Ne vem, zakaj sem si predstavlajla to telovadbo v vodi user posted image  user posted image user posted image user posted image . Se sliši zanimivo in mogoče se vam pridružim user posted image . Moja dva ta čas pa v bazen pošljem user posted image . Pa se vaje stopnjujejo - moraš redno hodit al je vedno približno enako in prideš pač, kadar imaš čas?

(odgovor članu lindy)
Neposredna povezava do sporočila: 3859
22.1.2008 16:11:58   
24julij
oj nosecke,a spet nikjer nobene?jaz sem pa sama doma pa se full dolgocasimuser posted image sem misnla mal poklepetat pa nobene ni

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3860
22.1.2008 16:25:23   
maja24
Evo me,a ti si tut sama ma prou dolgčas mi je k ga ni doma more naprej delatuser posted image .

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3861
22.1.2008 16:30:46   
24julij
ej maja a si opazla medve sva se pa ze zadnjic skupaj dolgocasleuser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3862
22.1.2008 16:50:36   
maja24
Ja zadne čase se pa to kr pogosto dogaja,kadar sm gor je tišina kokr pa nekam grem se pa načvekajo za celo stranuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3863
22.1.2008 17:02:51   
Tinky
Lex, prosim če dodaš na seznam 3D uz - 9.4.2008.

Hvala

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3864
22.1.2008 17:29:11   
24julij
maja sej tud men se to vedno zgodi
evo jaz sem sla na en sprehod prisla nazaj tukaj pa se vedno isto stanje ....nicuser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3865
22.1.2008 17:33:12   
lex
evo brw še mene, ko malo kukam kaj je tu gor novega. Joj sem bla prej kar presenečena, me je G klicala naj se jutri ob 12.30 nalimam pri njej za 3D in 4D, ko ma sposojenegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj pa komaj čakam, da pride ura 12, da grem gor. Žal pa morem it sama, ker mojega drug teden 3 dni ni v službi in nima časa it poleguser posted image , no sicer bo pa itak na filmčku videl pikico (velikanko, velikana).

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3866
22.1.2008 17:48:34   
Katy\o/
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

katy /o hvala za obrazložitev. user posted image Ne vem, zakaj sem si predstavlajla to telovadbo v vodi user posted image  user posted image user posted image user posted image . Se sliši zanimivo in mogoče se vam pridružim user posted image . Moja dva ta čas pa v bazen pošljem user posted image . Pa se vaje stopnjujejo - moraš redno hodit al je vedno približno enako in prideš pač, kadar imaš čas?

Ne vem točno ali se stopnjujejo ali ne, ker sem bla zdej prvič. Se mi pa zdi da so vedno iste vaje, ker pravijo ostale, da so iste vaje kot na CD-ju od Vzajemne. user posted image

Sem pa zdaj prišla s pregleda. Tako kot sem pričakovala, nič posebnega, brez UZ. Poslušali smo samo srčka, tistih par udarcev. To pa itak lahko doma počnem z AS. Drugače pa krvni izvidi so OK. In tokse nisem prebolela.

lex, naslednji pregled z MF imam 4.3.2008. user posted image

< Sporočilo je popravil Katy\o/ -- 22.1.2008 17:51:34 >

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3867
22.1.2008 18:32:13   
papir
ola! tudi jaz sem gledala dukomentarec na televiziji.res čudež hkrati pa prestrašena kako se je bebica premaknila ko je kihnila.
sedaj pa eno vprašanje.v službi sem neprestano v kontaktu z bolnimi ljudmi.cepljenje proti gripi -ja ali ne?

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 3868
22.1.2008 18:49:31   
Tinky
Sporočam vam, da je Lunica poseg že opravila, še pol urce odleži v bolnici in pol gre domov.
Pravi, da ni bolelo nič in sedaj mora samo počivat in počivat.

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 3869
22.1.2008 18:53:01   
24julij
oo tinky   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image havala da si nas obvestila,sem drzala pesti in res bla z mislimi z njo,super super,zdaj pa samo naj lezka ji sporoci,ko bo pa pri moceh naj se nam pa javi poslji jiuser posted image user posted image user posted image pozdravcke in naj cuva sebe in bebiko

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3870
22.1.2008 18:56:47   
lex
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  lunica ti se pa pusti zdaj razvajatuser posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 3871
22.1.2008 19:03:22   
Katy\o/
user posted image Super. Zdaj pa samo še počivat in čakat na dobre rezultate. user posted image  user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3872
22.1.2008 19:18:30   
maja24
To Lunca sam da je vse OK user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 3873
22.1.2008 19:33:01   
maja24
Vidm da ste vse user posted image al pa user posted image no ja pol grem pa še jest mal pred TVuser posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3874
22.1.2008 19:51:18   
24julij
ja jst sem poleg tv ja tud tuki sam kaj ko nobene ni da bi kej napisalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  153 154 [155] 156 157   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?