NinockaCK
|
Lunica - super , sedaj je vse za tabo, rezultati bodo pa tudi ok - boš videla . Počivaj in se cartaj . Majuska - na DHT ti vzamejo samo malo eprovetko krvi, izvid rezultata pa dobiš na dom, vse bo dobro. In drugače moje julijske ? Jaz imam tako gužvo v službi, da bi z veseljem ostala kakšen dan ali pa kar teden doma, samo kaj, ko vem, da me bo vse počakalo. Še teden dni, pa bom v 5 mesecu, zredila sem se cele 3 kg, lačna niti nisem več toliko, probam pa se silit s sadnjem, zelenjavo in vodo, pa nekako ne gre. Zvečer, pred TV-jem, pa padem po čokoladi, tako je dobra - njami. Moj me že malo čudno gleda, ker zvečer zgine po pol tavelke bombonjere (danes zjutraj me je vprašal, če še kaj prinese iz štacune, pa sem mu naročila Griotte , pa ni nič komentiral). A ste se že kaj odločale glede proizvodov, ki jih boste uporabljale za svoje pikice in pikece ? Jaz sem včeraj zvečer malo brskala po naravnih kozmetikah, pa se ne znam odločiti. Pred kratkim sem brala, da Nivea, Eucerin, Vishy,... pa ful drugih uporabljajo v svojih proizvodih tak shi... . Kaj se grejo.... No, drage , en lep, sončen dan vam želim in vam vsem pošiljam en .
|