|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijčice 08
21.1.2008 14:12:02   
NinockaCK
Drage user posted image , tudi jaz sem sicer že od zjutraj "priklopljena" tako na čaronalnik kot na net, pa se do sedaj nisem imela časa oglasiti. Lunica vse dobro ti želim, predvsem pa kup lepih misli, da bo vse v redu (saj veš, da bo user posted image ). Evo, me že preganjajo ponovno. Se slišimo, lepe pozdravčke vsemuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3801
21.1.2008 14:12:38   
Katy\o/
Uuu, je pa res zatišje danes. Tud pri nas je že cel dan sonček. user posted image Tako lepo vreme, prav lušno se je sprehajat. Je blo še tolk bol fajn it iz službe domov po sončku. user posted image

lunica, drživa pesti za vaju jutri in verjameva da bo vse vredu. user posted image

Jst pa danes celo grem na telovadbo za nosečke. Jou, al kar vidm kako mi bo všeč. Mal se bom premigala pa bo. user posted image

Lep dan še naprej punce in tistim ki ste bubane želim čimprejšnje ozdravljenje. user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3802
   [Brisano sporočilo]
21.1.2008 14:12:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 3803
21.1.2008 14:43:56   
Balonchy
Tinky a si bla  u Izoli al u PO?

(odgovor članu Tinky)
Neposredna povezava do sporočila: 3804
21.1.2008 14:52:46   
Tinky
Balonchy, imaš zs

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3805
   [Brisano sporočilo]
21.1.2008 16:05:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 3806
21.1.2008 16:11:30   
Anonimen
hvala punce za dobre želje. zaenkrat sm še kr mirna, pa če še mine tale dan in še prespim brez večje panike, je pa potem že tako jutrišnji dan, ko bo vse za mano.  pa sej... pri tolkih dobrih željah, pa res ne more it nič narobe ane.  mam pa okol 16 ure - 17 ure poseg. user posted image  hvala   

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3807
21.1.2008 18:10:21   
Blacky30
Ojla, punce!

Lunica, jutri bom mislila nate in na tvojega user posted image . Držita se, nič slabih misli in pozitivno glej naprej, pa to že itak gledaš. In tak je prav. Vse bo OK, pa le hitro se javi, ker bom nestrpno čakala.

Joj, mene pa nekaj pritisk muči al kaj bi to bilo? Cel dan slabost, ne morem prav stat na nogah, kar mehke noge imam, kot da bom vsak čas skup zlezla, megla pred očmi, potne kapljice na čelu. Kaj bi to bilo? Je možno, da je nizki pritisk? Moram si ga izmeriti, ve pa mi prosim, povejte, kaj bi mi lahko pomagalo? Že ob 7h zjutraj sem pila coca-colo, pa je bilo malo boljše, ko sem jo spila do konca, mi je bilo spet slabo. Res ne vem, ker slabosti so se mi končale konec 12. tedna, zdaj pa naenkrat to.user posted image

14t/6d

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3808
21.1.2008 18:31:19   
papir
pa prtist dvigneš probaj spit 1skodelico kave ali pravega čaja.
kot sem opazila nisem edina kio jo boli v križu.jaz sem mela z križem težave že pred nosečnostjo,sedaj je pa to prav hudo.ponoči ne morem spati ne na hrbtu ne na bokih  tako da se celo noč premetavam z ene strani na drugo.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3809
21.1.2008 18:50:38   
maja24
Lunca držim pestke za jutr,pa itak bo vse uredu.

Ženske jest pa pomojem čutm mojga malčka,je pa tko kokr da bi mi nekej frfotalo iz leve pa mal iz desne,a mislte da je to to glede na to da sm v 15t.

(odgovor članu papir)
Neposredna povezava do sporočila: 3810
21.1.2008 19:22:57   
Anonimen
hvala user posted image  maja čist možno, da ga. po moje je to to. najprej misliš da je kot prebavne motnje, pol je pa kr vsak dan, pa vidiš da je vseen drugačn občutek.  jaz zdaj že čutim včasih mal bolj nežnoooo brciko, ne sam prhutanje. sem pa začetek oz sredina 17 tedna, tko da fino fajn bi blo če bi kmal čutla tiste prave brcike. mah prej ko slej jih bomo vse. user posted image

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3811
21.1.2008 19:28:57   
maja24
Sej pomojem brco tut čutm zgleda pa nekak tko kot da bi se te nekdo s prstom dotaknil je pa ful nežno res nežno-zej nevem a je to to al ni.Ma enkrat bo že.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3812
21.1.2008 19:31:14   
Anonimen
ne vem, men je blo prejšni teden kot bi mela rahleee prebavne motnje... potem pa to vsak dan, sploh ko sedim za računalnikom. zdaj po novem pa je tko, kot bi mi notri pokali mehurčki. ne vem kako naj drugače opišem. vmes pa tudi kak rahel bum. lahko seveda tudi da si domišljam, ampak sem 99% da je to TO.

(odgovor članu maja24)
  Neposredna povezava do sporočila: 3813
21.1.2008 19:34:41   
Katy\o/
Blagor vam, ko lahko vsaj ugotavljate ali je brcika ali ne. Jst še popolnoma nč ne čutim. user posted image Pa sej vem da bo. user posted image Sem pa 16t2d. Do 20t še vzamem luft, pol bom pa huda. user posted image

Lep večer punce.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3814
21.1.2008 19:34:54   
maja24
Ja neki se dogaja pa je čist drgač kokr prebavne motnje,ja neki takga kokr si napisala-mehurčki pokajo to je eno drugo pa kokr da se te en nežno dotakne s prstom.Baje se najbol začut če neki časa čepiš pa da si čist mirn-JA KAJ ČEŠ ŽURKO MA NOTR POL MORE PA MAL ZA DENSATuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3815
21.1.2008 19:37:45   
maja24
Katyo sej jest itak nism prepričana da so to brcke,k men se itak zdi prezgodi da v 15t čutiš pa itak je do 20t al pa še prej cajt,bomo vidl morm prou G vprašat nasledn tedn pa bomo vidl kaj bo reklauser posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3816
21.1.2008 19:40:34   
Katy\o/
Težko je nekej določit, česar nisi čutil še nikol, ja. Pa itak bomo slej ko prej točno vedle kakšen občutek je. user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3817
21.1.2008 19:47:36   
Anonimen
hehe katy na koncu bo pa tko, da bomo tiste ki je "že čutimo" zares začutle, pa bomo vidle da smo se motle user posted image  jaz mislim, da do 22-23 tedna ni za komplicirat. berem pa ravno na junijkah, da ene že vidjo kako se dojenček premika po trebuhu na zunanji strani, brcik pa še ni. ampak jst dost spremljam junijke in se mi zdi, da jih je 70% začutlo že od 16 tedna naprej, v 19 pa že skor vse. taka da očitno gre v praksi hitreje kot to piše v teoriji, tako da lahko očitno vse kmalu pričakujemo/te.  

(odgovor članu Katy\o/)
  Neposredna povezava do sporočila: 3818
21.1.2008 19:50:23   
Anonimen
joj sem ravno prebrala podpis od ene avgustovke. "moj dragi pravi, da sem obsedena z dojenčki. ni res! samo z najinim" in se mi zdi tko srčkan podpis, da ni za verjet user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3819
21.1.2008 19:52:58   
Katy\o/
Ah ne vrjamem, da bi si nekaj domišljale. user posted image Po moje prav lepo čutite svoje pikice male in bodo z vsakim tednom močnejši dotiki in brcike. user posted image

U kok sm lačna. Kaj pa če bi en čokolino zmazala. Ja, ne bi škodlo. Pa še kakšno banano za posladek na koncu. Mhm, to bo to. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3820
21.1.2008 19:57:05   
lex
jaz sem prvič čutla pri 22 tednih, drugič pri 20 tednih, tak da mu zdaj dam še 2 tednauser posted image , čeprav tud meni prhuta not po trebuhu, včasih ja, včasih ne, tak da nisem čist sigurna. no evo sem 3 noseča, pa sem še najmanj prepričana, najbolj sem bla pri prvemuser posted image user posted image user posted image , zdaj sploh nimam cajta na kaj mislit. Aleks ma dan celo drisko oz. kar teče vse od njega, ko ne je kaj ampak samo čaj pijeuser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3821
21.1.2008 20:01:38   
maja24
Ti a je še  kšna k nima nevem kašnga apetita,jest bl mal jem ker sploh nism tok lačna da bi se pa silla s hrano mi pa tut ni do tega,kšn dan mal več pojem drgač pa jem tko kot prej upam dani kej narobe ker ne jem tok.

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 3822
21.1.2008 20:03:28   
maja24
Joj Lex upam da bo tvoj sinek kmalu bol,mu počiljam user posted image da bo čimprej okrevov.

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3823
21.1.2008 20:09:17   
lex
maja jaz ti dam malo mojega apetitauser posted image , jaz bi pa samo jedlauser posted image , sem včeraj ful dobro pecivo spekla in je dans cel dan hladilnik rulaluser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3824
21.1.2008 20:15:57   
Katy\o/
Ja, jst nimam tko velizga apetita. Danes sicer mal bolj kot ponavad. Zelo redko, da jem zvečer kaj. Samo 1x na dan kosilo in je to to. Me pa že cel dan zgaga peče in je tale čokolino prav pasal, ko je vse skupej mal oblažil. user posted image Aja, pa še na telovadbi za nosečke sm bla prvič in mi je najbrž tud zarad tega mal bol pasalo. user posted image

Lex, tud jaz želim tvojemu malemu, da se čimprej pozravi. Revček mali. user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  151 152 [153] 154 155   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?