|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2005- 2. del
18.1.2008 12:43:08   
Nika v službi
Dober dan!

2ursae, saj Bor je pameten, kako pa se češ pogovarjat z nekom, ki nima obraza, no?!user posted image  Saj ne vidi reakcije na svoje besede! Brihten dečko, ni kaj! Kuuul!user posted image

In kje so navodila, kako se pride do vaše cerkvice?
Pa še to mi povej, če jaz štartam iz Ljubljane ob 16:30, a mi glede na gnečo, uspe priti v pol ure do VG? Računaj recimo od Golovca.... Pa vozim hitro, nič bat. Samo ne vem, če mi to kaj pomaga, ker je najbrž gužva v tistem času tam. Ne vozim se ravno v teh urah po tistem koncu, zato nimam niti približne ideje, kako izgleda promet na tisti špuri.

Valla, to je pa super poceni. Tvoja opažanja glede nesorazmerja velikosti sem jaz že lani opazila. Sploh ta razkorak je problematičen, ja, se popolnoma strinjam. Me res zanima, kako bom jaz Niko spravila v tisto miško...user posted image

Memole, fino, da je bila stvar prehodna in da ni rota. Pa ne se preveč jezit, škodi lepoti!user posted image

Tažana, vidve se kar crkljajta s Katarinco. Pa zakonske pravice ti tudi pripadajo, ni dvoma.user posted image

Drugače pa sem se danes dopoldan, ko sem se peljala v službo, spomnila, kaj sem vam včeraj hotela povedat.

Nika blazno rada zlaga začimbe. Imamo tisto stojalo za začimbe, ki visi na palici  v kuhinji. Prilagam sliko za lažjo predstavo:

user posted image

Tule na pultu levo sedi Nika in zlaga začimbe s tistega stojala. No, to ni nič posebnega, ampak pazi zdaj to - zadnjič takole zlaga, jaz zraven zlagam posodo v pomivalca, pa zaslišim Niko, ki pravi: To je šetraj! Pogledam, pa res drži v roki šetraj. Čez nekaj časa ona spet: To je pizza! Pogledam - hudo, res drži v roki začimbo "pizza". No, in tako smo to dejavnost že večkrat ponavljali in vedno pravilno odgovori oz. najde (prepozna) začimbe: šetraj, pizza, origano in bazilika. Ostalih (še) ne prepozna. Meni se zdi ful zanimivo, ker so začimbice enake (te omenjene so vse zelene, nizke), samo napis je drugačen. Očitno prepozna napis. A ste vi pri vaših tudi že kaj takega opazili?

Pri Niki že dolgo velja, da prepozna, če je napisan (narisan) Lumpi, Loto, Špar, Tuš, Mercator, Renault, Ciciban.... ampak to se mi ni zdelo posebej fascinantno, ker so običajno zraven logotipi. Tu pri začimbah pa ni logotipov, so samo besede.

Meni se zdi res zanimivo, no.

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 426
18.1.2008 12:48:01   
Pia67
Preden mrknem na teren nahitro, ker me potem do ponedeljka ne bo za komp ...

Nika, mislila sem na to, da če se le da, nočem k zdravniku in se mi prav smilita, ker morata. Zaenkrat imam srečo, da Nine še niso doleteli antibiotiki. Razen cepljenj(klopni m.), sva bili nazadnje spomladi, ko sta moja starša pritiskala name, čisto brez veze pri zdravniku. In ker tako vehamentno pišem, me bo zdej ziher doletelo kaj nepredvidenega. Pobožno trkam user posted image  Sem mislila, da tvoj oče katetra nima več. Držim pesti, da ga ne bo več potreboval in da bo lahko kaam šel, ker čemenje doma res ubija. Mi take situacije dajo kar misliti, ker mojega očeta že nekaj časa nagovarjam naj gre na pregled, ker ga čudno boli v križu in je to en prvih indicev na...

Pety, ponižno javljam user posted image , da sta oba biskvita pečena (sem dala not nutello, bomba, res). Danes še kremco, pa v hladinik. Torti sta dve, ker imam model le za 22 cm, gostje pa so se kar namnožil. Dekorirala pa ne bo, ena sveka bo zgolj zaradi vnukov. Ja, ocena odlično pa res pristoji tvoji torti user posted image

2ursae, men se je res zanimivo zdela ta trikotna hierarhija. Res je, da je otrok egocentrik (upam, da se ne motim, ko brskam po razvojni psihologiji, ki jo je nekaj ostalo v kotih mojih možgančkov), pa vseeno, tak sistem, ki je na sliki user posted image  Nina riše kar tako, po celem listi, da ga zapolni se zelo potrudi, ponavadi še kaj na mizo doriše.

Tažana, hvala za linke. sem si jih zapisala, če bodo kdaj nucal v bodočnosti. drugače pa jaz Nino kar stran od računalnika "podim" oz. če se le da, me nikoli ne vidi za njim in je varno skrit, ker nočem ta klika po njem. Kaj čem, sem prevečkrat videla kako so otroc BV po kompu klikal, ko pa je bilo treba kaj iz papirja zrezat, pa tema. Morda čez kake tri leta Miškina mala šola al pa če se bodo še kaj spomnili in naredili pri ministrstvu. Pa kaka stavnica. Ampak to čez morje časa.

Se že brcam stran, šibam, pa lep vikend (predvsem zdrav), sonce je naročeno, pri nas že telohi poganjajo, trobentice in zvončki pa so že v razcvetu.

Damjana

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 427
18.1.2008 12:57:47   
pety78
Šetraj....fak, še jaz ne vem, kako zgleda. user posted image user posted image user posted image Ja, Nika verjetno že bere. Daj, preveri bančne izpiske, da si ni že preko neta kaj naročevala. user posted image user posted image user posted image Drugače pa seveda user posted image user posted image user posted image za Niko. Ne morš verjet, kaj vse ne vedo in kako si ti naši mali faconarji vse zapomnijo.

Tažana, ma, ti si brihtna, ni kaj. Glede pravic in tega....user posted image user posted image Bi pa jaz tudi čokoladne palačinke...:smajlikiseoblizuje:

Ali pa torto od Pie...Mmmm, zdaj slabosti ni več in mi paše cuker in vse....Ojoj...user posted image user posted image user posted image

Vprašanje za ninočko, 2ursae in beniko...a se vam je v drugi nosečnosti trebuh prej poznal, kot v prvi? Ker meni se že od decembra res kar fajn pozna (pa rita tudi user posted image ). user posted image user posted image user posted image
Aja, teta beta, kako pa kaj tvoj buši? Bom jaz med vikendom kako fotko naredila pa jo gor fliknem. user posted image Ker če bo šlo tako naprej....OMG...

Nika, ti boš pa na prejšnje vprašanje odgovarjala čez nekaj mesecev, a ne?
A spet ne vidiš, a? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 428
18.1.2008 13:10:02   
spelka12
Ne vem, zakaj vas prebiram, ampak ste pa ful simpatične, pa še otroke imate maximalno srčkane (a bi za mene katera od vas lahko naredila še kakšnega?) No samo vprašam, ni grehuser posted image .
ursae še mene si v jok spravila, pa nisem čisto nič v verskih vodah. K maši ne grem, gesta je pa najlepša stvar, kar sem jih kdaj videla. Res. Upam, da bo kaj pomagalo.
nika - videla kuhinjo. Midva sva decembra naročila tudi nekej takega. Barva magnolija in kapučino pa kombinacija z lesom. Kupljeno pri Gorenju in me zanima če lahko poveš (približno) koliko vaju je prišla vajina? lahko samo les.
benika pravi, da sva preveč "zafnana" ampak kdaj si bova pa privoščila, če ne zdaj, ko sva še sama (p.s. itak je pa tašča dala za kuhinjouser posted image )
Joj katera ima že tista dva luštka z črnimi laski??????V glavnem najlepša otroka (poleg benjamina in jakoba) kar sem jih kdaj videla. Tudi ostali so fuuuul luštkani.
fufa, mufa, pupi, pupka, mufi, pufka in fufka - toliko imen za eno tako majceno zadevšno. Imamo pa še labradorko Vito, ki je še lepša kot fufa user posted image (smajli je za tebe benikauser posted image )
lep vikend vsem!

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 429
18.1.2008 13:29:19   
Nika v službi
Posijalo je SONCE!!!! Uau! Po dolgih tednih! Kako krasen pogled. Moram hitro popedenat stvar in šibat domov.

Pia67, hvala za pojasnilo. Nisem čisto poštekala teh "obiskov".... Sicer pa pripombica: pri mojem očetu so bili prvi znaki težav s prostato pritisk na uriniranje, potem pa zamik curka in po izpraznjenju še vedno občutek, da te tišči. Pa potreba po pogostem uriniranju. Nič bolečin.

Mljask, jaz bi tudi biskvit, torto.... karkoli sladkega. Aja, saj imam čokolado v predalu, čakajte, da si vzamem en košček....njami!!!

Pety, meni se trebuh fejst pozna, pa nisem noseča. A je z mano kaj hudo narobe, misliš?user posted image user posted image

Spelka12, ti si pa faca. A kar otroke bi ti delale, a? A imaš fejst možeka? Veš, izdelek je odvisen od obeh malarjev....user posted image  

Kuhinjo mi je delal po meri moj bratranec. Narejena 2004. Takrat sva dala zanjo cca. 10.000€, ampak v tej številki so vključeni tudi že vsi gospodinjski aparati višjega razreda. Koliko je bila sama kuhinja, pa se sedaj ne spomnim. Je pa pult iz kerrocka, na enem delu tudi zakrivljene oblike (kar pride dražje) + šank, ki se ga na tej sliki ne vidi. Kuhinja je kar precej velika. Pa notri v omarah imam tiste rostfrei mrežice, ki tudi niso poceni.

Tisti dve luštkani čupki sta od 2ursae.

Zdaj se pa res poslavljam. Uživajte v sončku!!!!

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 430
18.1.2008 13:50:43   
pety78
Pety, meni se trebuh fejst pozna, pa nisem noseča. A je z mano kaj hudo narobe, misliš?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nika, ti si faca. Jaz mislim, da ni nič narobe s teboj, pa vseeno navijam še za eno malo štručko... user posted image

Špelka, ti kar kukaj k nam, smo same fejst babe. Sicer si z eno tako v žlahti. user posted image Ja, tisti dve čupci sta pa od 2ursae. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 431
18.1.2008 13:58:13   
tažana
pri nas tudi sonce user posted image  -katka pa vročino user posted image user posted image user posted image . kar glava me začenja bolet ker ne morem ven user posted image  in samo skozi okno gledam sonce user posted image .

spelka12: ah ne, mi bomo samo navijali, da vama čimprej rata user posted image . res pa je, da če boš veliko tu okrog skakala, bo pa še tvoj user posted image  tako fleten pa faca kakor so teli naši vragci! user posted image

pety: a si si ogledala obdukcijo? user posted image  pojma nimam kje staknejo take stvari user posted image  

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 432
18.1.2008 14:01:19   
pety78
Tažana, nisem mogla. user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 433
18.1.2008 21:37:57   
2ursae
pety, men se je trebuh ful hitro poznal. Sem tud sama imela majico "pridem oktobra", pa je nisem na morju (sem imela tako poletno) praktično nič nosila, ker mi je bilo nerodno - po trebuhu sodeč sem bila tik pred porodom, majica bi me pa izdala, da imam do roka še zajetne 3 mesece user posted image .

navodila za k naši cerkvi: jih bom dala v sredo zvečer, da ne boste pol za nazaj iskale. Ma, Nika, če štartate ob pol petih bo čist dost user posted image , ful super, če boste uspeli prit.

pa še valla, še stari dolg: Bora imam čez dan v lupinci pa seveda čim več na tleh. Priznam pa, da sem, kljub temu, da sem vedno zraven Bora, kar živčna, ko je mali na tleh, Anže pa okol njega skače. Saj zanalšč mu Ani ne bi ničesar storil, nesreča se pa lahko hitro zgodi. Pa še tolk teh njegovih kablov je okoli po tleh, sam čakam, kdaj bo poletel user posted image

nočka

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 434
18.1.2008 23:52:53   
teta beta
nika, user posted image za niko! Pravzaprav še nisem nikoli polagala pozornosti, če Daša prepoznava napise. Ti pa lahko po mailu pošljem filmček s smučanja, kjer bere, kaj piše na čokolešniku. Žal pa nismo posneli prvega stavka. "Tuki piše: rada imam čokolado" user posted image Potem bere samo še "čokolada". Prepozna pa logotipe in znane kraje (Mercator, Špa itd.)

Pia, meni se ne zdi računalnik tak bavbav. No, da bi stalno bili za rač. je druga pesem, ampak da ga spoznava, pa tudi ne vidim v tem nič slabega, mi smo itak npr. drugače veliko zunaj, v gozdu, na sprehodih itd. Daša gleda na računalniku risanke (Smrkce, Čebelico Majo, Mojstra Miha), včasih pogledamo naše slike, včasih poišečmo kakšno spletno stran, pogledamo slikice in odigra kakšen spomin ali kaj takega. Ali pa sprintam kaj ven, npr. Mojstra Miha za pobarvat, pred enim letom, ko je bilo aktualno, sem sprintala in sva naredile mobil s telebajski ipd. Pogledamo pa tudi kakšne čisto navadne, ne otroške strani, npr. kakšne kužke ali kaj. Tele so zdaj pri nas zanimive:

www.lego.com
www.fifiand the flowertots.com
www.tiji.tv
www.bobthebuilder.com

Pety, meni se trebuh pozna, ampak grozno veliko pa spet ne. Večina ljudi sploh ne ve, da sem noseča. V bistvu mogoče zgleda, kot da sem se malo zredila, ampak samo v trebuh. ga bom mogoče tudi jaz slikala user posted image .

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 435
19.1.2008 22:34:20   
teta beta
Ja, kje pa ste vse? Kaj se bom zdaj sama s sabo pogovarjala ali kaj user posted image ?

Danes sva z Dašo za kosilo pekli pico. Mmm, njam je bila dobra. Zdajle bi še kar eno, prej smo se pa tako napokal, da joj.

no, saj, samo toliko sem se javila, da nas spravim nazaj na prvo stran. Nočko!

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 436
20.1.2008 9:29:08   
tažana
dobro jutro.

evo še nas user posted image . medve  sva bili danes že napravljeni, da greva k maši pa je ravno nekaj minut do devetih dobila napad kašlja pa kakat je morala, tako da sva ostali doma.
sedaj pa sem morala gospodični dat moje note in flavto sedaj pa igra user posted image .

ne vem kaj je bilo danes ponoči. zjutraj je mela v nosku kri in vzglavnik ima tudi eno krvavo pikico. user posted image  ne vem a si je kaj brskala po nosu ali pa ji je kakšna žilica počla- ampak potem bi bilo gotovo več krvi user posted image . ja bomo sedaj imeli še nos na opazovanju!

pia: tudi jaz nimam katarine načrtno za računalnikom ampak včasih pa malo posedi pri meni pa še njene filme imamo gor in jih ful rada pogleda.
res pa je da je pri nas skoraj ves dan prižgana televizija. ampak me tudi to ne skrbi, ker jo enostavno ne opazi.

danes ima naša katarinca polno ukazov na jeziku. mami bolj potiho tipkaj, nehaj kihat, daj flavto, riši... user posted image
od petka je postala prava mala jokica. kar koli si zaželi mora v joku povedat. bolj ji govorim naj mi lepo pove, slabše je user posted image .

evo zdej se grem pa zabavat user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 437
21.1.2008 13:03:14   
Nika v službi
Helou!

Ste lepo preživele vikend?

Teta beta, to soboto smo pa tudi mi imeli sonce! Ha! Je pa bila zato nedelja bolj klavrna. Bljak, kaj je zoprno, če je dež in megla in.... mah, včeraj smo res bolj gnili doma. Edino k maši smo šli, na kavo pa ne, ker je bila Nika sitna.

Tažana, ko omenjaš tečnarjenje in to, da Katarina vse v joku pove, mi je zelo znano. Nika je zadnje tedne nerazpoznavna - prav zoprna. Sitna, za vsako stvar, ki ni takoj in po njenem, je jok, trma, tečnarjenje. Ne vem, a je to spet kako obdobje ali kaj? Ker je res tako zoprna, da jo komaj prenašaš. Pa ni povezano z boleznijo, je bila sitna že pred boleznijo in tudi sedaj, ko je že o.k. Danes imamo sicer kontrolo pri P, AB še jemljemo, ampak mislim, da smo zadevo prebrodili. Upam, no.

O kakšni obdukciji pa vi to?!

Midva sva si v petek zvečer celo privoščila obisk kina - Jaz, legenda. Pa danes, ko sem še uradno na bolniški za Niko, sva šla skupaj na malico in kavico.

Popoldan pa grem (čisto zares) pogledat tisti moj fotkič. Prejšnji teden nisem uspela priti do svaka, danes pa dela popoldan in jaz se nacrtam tam okoli 14:00.

Zdaj se ne spomnim ničesar pametnega, več kasneje ali pa jutri....

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 438
21.1.2008 13:31:11   
ninocka
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

Midva sva si v petek zvečer celo privoščila obisk kina - Jaz, legenda.

Mi2 sva ga tud gledal v soboto, ampak v domcem kinu user posted image user posted image Pa mi ni bil lih neki...edin Will Smith pa zelo dober igra user posted image user posted image user posted image

Drugac pa nimam cajta kaj velik napisat, Ruben ze 2 noci ni spal (posledicno tudi jaz ne), ker ga neki zvija (krcki?).

Bom pol se do konca napisala, zdej je lih mal zadremal, pa grem racune placat (ze itak zamujam).

Aja, Nika teb bo to spet smesno user posted image , prejsnji teden nama je crknla mikrovalovka (da ne povem traum, ki jih dozivljam, se mleka ne znam vec pogret na stedilniku user posted image ). In nova stane (taka, ki nama je vsec) 130 EUR user posted image user posted image user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 439
21.1.2008 16:18:51   
pety78
Buuuuuuu!!!! Ste se kaj ustrašle, a? Kako ste, mamice? user posted image

Mi smo bili v soboto v Velenju na rojstnem dnevu od ene kolegičine hčerkice, ki je praznovala 4. RD. Pa je prišla klovnesa, naš pa ni hotel sodelovati, ampak je hodil stran, kot da bi se je bal. user posted image Prpica mala. Pa laseke smo mu porezali, ma zdaj ful temnejše. user posted image

Nika, jaz pa berem, da si bila v kinu, pa razmišljam, hmmm, le zakaj je napisala, da je legenda. Sem mislila, da si šla v kino, ker drugače ne maraš, pa si si rekla, joj, kaka legenda sem. user posted image user posted image user posted image No, potem pa preberem še post od ninočke, pa mi je poštekalo, da bom tudi jaz mogla počasi zopet v kino...user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 440
   [Brisano sporočilo]
21.1.2008 17:44:02   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 441
21.1.2008 19:32:00   
teta beta
Čer!

Ura je pol sedem, moje detece pa že spi. Čez dan ni nič spala, kot ponavadi, prejle sva bile še uro in tričetr zunaj in je skoz sama hodila in je bila že prejle tako zmatrana, da je bila sitna za pop...Zaspala je pa v dveh minutah. Vsaj nekaj, da ni tistega enournega prigovarjanja in čakanja.

tažana, mi imamo laptopa na jedilni mizi in je bolj kot ne stalno prižgan (vmes se sam ugaša, jasno). in tudi ko npr. med vikendom skupaj zajtrkujeva (ati ne je in pije kavo v kurilnici user posted image ), jaz tudi prečekiram RR ali maile ali kaj. pa se sploh ne sekiram, itak ji posvetim cel dan. Sem še prej doma imela navado, da sem med jedjo obvezno brala časopis, sploh za zajtrk sem si vzela čas za celo Delo. Tu nimava časopisa, imava pa pač internet. Tudi zdajle večerjam, ko to pišem. saj bi še nekaj dodala na temo otroci in računalnik, pa se mi po pravici povedano ne da pisat, ker bi morala obširneje razlagat. Res se mi ne da. Pa na naslednjem srečanju, morda. mimogrede, kdaj bo to?

Nika, jaz sem nazadnje v kinu gledala bonda, Casino Royal; se pravi nov. 2006. In to je bilo tudi prvič in edinkrat, odkar imam Dašo. Se moj nič ne spomne, da bi me peljal, povrhu vsega pa pojma nimam, kaj se sploh vrti v kinu in kaj se splača videt.

ninočka, kakšno mikrovalovko pa gledata? Ker midva imava eno, ki ima še žar in ne vem kaj še, uporabljava jo pa izključno za gretje vode ali mleka in odmrzovanje, če še nimam odmrznjeno. Tu pa tam kdaj kaj pogrejem kakšno jed. Po pravici povedano, bi tudi jaz težko brez nje oz. se mi ne bi dalo npr. greti mleka. to sva dobila za darilo, če pa bi jo kdaj sama kupovala, bi pa iskala takšno z osnovno funkicjo in nič več, ker drugega preprosto ne uporabljava.

Pety, jaz sem tudi najprej isto pomislila glede Nike v kinu user posted image , ampak sem si prišla gor prej kot ti.

Valla., jaz se nisem nič slikala. Pa v bistvu res ni nič za videt. Bom probala mojega nahecat, če se bom spomnila,da me slika.

Jutri ob 7. zjutraj imam govorilne ure v vrtcu. Me prav zanimia, kako bo, kaj bom izvedela. Drugače pa nič kaj novega. Evo, napokala sem se, se mi je prejle tako sira zluštalo, da sem ga ziher pojedla kakih 15 ali pa celo 20 dag. aja, malo z zamudo, ampak jaz sem šele zdaj ugotovila - a ste opazile, kako se je mleko in mlečni izdelki podražili??? Jaz se skoraj vsak dan vozim mimo mlekarne zelene doline in navadno kupim mleko, sir, jogurte ipd. kar tam. Nazadnje sem kupovala ravno pred podražitvijo in danes ko sem bila tam, sem kar gledala. Liter alpskega oz. pač trajnega mleka je 0,78 E, s tem daje to poceni, v trgovini je en evro. Potem se pa človek res vpraša, kako bodo preživeli ljudje z najnižjimi dohodki. Mi smo npr. samo trije, pa smo ta mesec porabili že 20 l mleka. Kje je pa še kruh, če ga kupuješ, in ostalo.

Eh, čist predaleč sem že šla, me je kar odneslo. Ful mi je grozno, ko poslušam kakšne te debate o plačah in stroških in imajo tam delavci 360 evrov plače ipd. Me vedno prav strese. Pa ne bom vas več morila, je k sreči Bernard prišel domov in mu prepuščam častno mesto za računalnikom user posted image . Lp!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 442
21.1.2008 20:50:49   
Nika v službi
Čer!

Sem jezna kot user posted image . Neke pike so me napadle in me srbi za ckrnit. Sem se spraskala, zdaj imam pa vse pikasto zadaj po nogah, po zadnjiciuser posted image , pa na določenih delih hrbta, mah, imam občutek, da me vse srbi in grize. Grr. Nimam pojma, kaj je to. Sem ruknla 2 žlici Claritin sirupa, ki ga je Nika dobila že 100 let nazaj (no, je še v roku trajanja do 03/08, skrajni čas, da ga porabim) in upam, da se zadeva umiri do jutri, sicer bom rit (in ostalo) morala pokazat svojemu dr. Kot da nas bolezen noče in noče zapustiti.

Sicer pa smo bili popoldan na kontroli pri P, uho je uredu, do četrtka moramo še jemati Amoksiklav, v vrtec pa lahko gre. Upam le, da tele moje pike niso nalezljive, da česa ne faše še Nika.

Oče je ostal v KC, verjetno se bodo odločili za odstranitev katetra. Danes so ga poslikali po dolgem in počez, pa nek UZ, pa ne vem še kaj, jutri pa odločitev baje. Je ostal kar tam, mami mu je šla delat družbo. Je pa štos, ker je dobil isto sobo in isto posteljo kot zadnjič.user posted image

Ej, nisem vedela, da ste tako neseznanjene s kino programom....user posted image  Še dobro, da je Ninočka razjasnila. Hvala.user posted image
Ja, film tudi meni ni bil posebej všeč, sploh konec je nekako kar naenkrat in kot da mu nekaj manjka. Pa kužka Sama mi je žal.user posted image user posted image

Ninočka, kakšna katastrofa, tole z mikrovalovko! Globoko sočustvujem s tabo. Midva imava neko Whirlpoolovo mikrovalovko, ki je takrat pred 3 leti, ko sva jo kupila, tudi stala celo premoženje. Ni kar ni funkcij, čeprav je res, da največ uporabljam hitro pogrevanje, odmrzovanje in crisp. Občasno skuham tudi kako zelenjavo ali riž, notri odmrznem in pogrejem oz. pripravim kakšne zamrznjene zadeve (rogljičke, palačinke, pizzo....). Ja, brez mikrovalovke mi živeti ni.user posted image

Valla, jaz pa svojega trebuha že ne bom kazala naokoli! A ti pokažem raje svoje pikasto rit?user posted image

Teta beta, jaz bi se tudi prav rada kaj zagledala z vami vsemi. Dajmo določit kak primeren termin preden drugi val nosečk rodi....user posted image

Ajd, se grem dol čohat pa spat. Če me jutri ni, sem se spraskala do onemoglosti. Ti user posted image  ti!

Neposredna povezava do sporočila: 443
21.1.2008 21:19:41   
teta beta
nika, kako hudiča skuhaš riž v mikrovalovki? Sem zdajle vprašala mojega, pa je rekel, da nima pojma, da vas pa naj posvarim, da se jajce ne da skuhat (enkrat si je hotel skuhat mehko kuhano jajco in jo je dal na okrog 600 za 4 minute. Najbrž si lahko mislite, kaj se je zgodilo user posted image . Jajca ni zdržala po moje niti dve minuti, jo je prej dobesedno razneslo).
upam, da bo očetu ta soba prinesla enkao srečo kot prejšnjič in da se vse dobro izteče.
glede tvoje riti pa - spare me! user posted image
termin za srečanje - hja, najbrž med vikendom enkrat. Jaz imam načeloma čas, pač odvisno, kako se bomo zmenile.

Neposredna povezava do sporočila: 444
22.1.2008 8:13:50   
ninocka
Dobro jutro,
castim eno kavico pa rogljicek za tiste, ki ste ze pokonci user posted image

Moja noc je bla spet bolj tko (kok se hitr clovek razvadi celo noc spat user posted image ), je mel Ruben pojedino od 3:15 pa do 6ih (z  vmesnimi prekinitvami). Sej sploh ne bi bla taka panika, ce me ne bi ful koleno bolelo, pol sem pa tko cudno zvita...
IN ko koncno mal zaspim, ppa ze Samotu zvoni ura, da mora vstat...user posted image

Teta beta, mi2 sva tdu zdej mela eno mikrovalovno z nekimi trimach programi in grillom. Sva jo takrat kupila (z grillom), ker se nisva mela pecice in da bova pol pac v mikrovele pekla...pajade. Sem enkrat hotla narest rogljicke not, pa so prsili ven taki packasti, da smo nehali to uporabljat. Tko da smo jo uporabl;jali bolj ali manj za pogrevanje stvari, pa zato rabis samo en gumb user posted image Zdej nama je pa vsec ena od Gorenja, pa kolkr sva iz navodil prebrala, ma tud ta 1 gumb za hitro pogrevanje user posted image
Pety, ha,ha,ha....user posted image user posted image sam, TI pa si LEGENDA user posted image user posted image user posted image . A Videka ste pa postrigli? Dej eno slikoc gor, da ga vidmo zdej, kratkolasca user posted image
Tazana, ves kaj te vedno pozabim vprasat - kaj je blo pa z misko in pogrizenimi gojzarji? Kako se je razpletla ta zgodba?
2ursae user posted image user posted image user posted image za ful lepo gesto user posted image user posted image (so mi tud solze prisle na oci,, ko sem to prebrala). Tud jst bom danes v mislih z vami...
valla., se mi zdi, da si ti enkrat sprasevala, kolkrat operemo zobke - mi jih samo zvecer, mu jih pa kr z otrosko zobno pasto. A v vrtcu si umivajo zobke?
nika, a je ze boljs ritauser posted image user posted image ? Mogoce si pa kaksno alergijo dobila na prasek?

Uspavanje - pri nam je zdej ratalo obupno, ker si nonstop priziga luc in pol kr bere. Tko da sva mu zadnjic varovalko ven vrgla - nocni lucki lahko odsraufava zarnico, pri tavelki pa ne moreva in Evan je pogruntal, kje se ta przge...
Strah: je pa drug problem pri spanju - se zmeri ga je strah (in p....., pride vceraj domov, jst sem mela przgan TV in na TVju so lih vrtel film Chucky - to je ena grozljivka o eni lutki, ki mori). Je direkt vidu in takoj, kaj je to, mene strah tega...user posted image user posted image user posted image Sem takoj prestavla, pol sem mu pa rekla, da naj ga ne bo strah, ker ga cuva robotek (je mel obleceno eno majcko, k je en robotek gor). In potem je cel dan govoril, da ga cuva robotek. Danes je hotu spet oblect to majcko, ampak je bla popacana in smo meli pol jok, ker sem mu dala eno drugo. A prej ni hotu te majcke oblect - ma jo ze od septembra in sem mu jo lahko samo 1x oblekla...

Mi smo dali prejsnji teden 3 RDje cez - moja mami, tasca in pa se necakinja user posted image Evan je prisel na svoj racun glede torte (sej sem vam napisala, da morva skoz torte gledat) in je bil cist paf, ko je videl torto - mucko. Jedel je pa ni user posted image user posted image
No, v nedeljo smo bli na RDju od tasce in necakinje in ma tam tamala ene par dojenckov. Evan je skoz vozicek z dojenckom okrog fural in tistega dojencka prestavljal ven in not. Ko sem dojila Rubna, je pa se on svojga dojencka dal na josko in mu dal mlekca user posted image user posted image user posted image Tolk je bil smesen user posted image user posted image user posted image
Dala sem mu tud une legote kmetijo in ma zdej ful dela s prekladanjem sena, pa  z voznjo konjicka in tistga avtocka, ki je bil zraven. Sem pa vidla nov katalog, pa noter ni vec vlakca user posted image Aja, pri nam so ful  popularni katalogi igrac, kar je naceloma super, ker jih je vsepovsod polno, pa se zastonj so. Kar je pa mal manj super, je pa potem nenehno Evanovo cvekanje - to bi mel, pa to bi mel, to mam, pa to bi mel, pa to bi mel...mami, kupi! user posted image user posted image

Grem pod tus, ker drugac bom sama sebe zadusila v lastnem smradu user posted image user posted image user posted image Sej ni taka panika, sam se zmeri ful svicam (po porodu)  in se mi zdi, da pol skoz smrdim... Pa se na leps grem - na kavico z Anjo in mogoce naso 2ursae , pa ne smem biti taka smradka user posted image
Srecanje - povejte kdaj in kje- sam ne naslednji teden, ko me ni user posted image

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

Neposredna povezava do sporočila: 445
22.1.2008 8:56:10   
ninocka
Se tole sem pozabila - Benika, vso sreco danes na pregledu za sluhec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drzim pesti in VEM, da bo vse OK user posted image

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 446
22.1.2008 9:00:19   
pety78
Dobro jutro,

Hja, točno, slikce trebuha...Mogoče pa danes. Včeraj sem prišla domov bolj pozno, skuhala joto (beri ETA), njaaaami, potem smo šli pa zgornjim sosedom pogledati stanovanje, ker so tudi bolj novi in imamo istega mizarja. Naredil jima je fantastično omaro v spalnici in regal v dnevni sobi, tako da bo nama tudi. No, potem gremo pa še v naše stanovanje pogledati, kako napredujemo, pa me soseda vpraša, kako dolgo sem noseča. Povem, da 3 mesece, pa reče, no, jaz sem malo več. user posted image Pa začnem ja, joooooooooj, kak fajn, sam se ti ne pozna (valda, 1. nosečnost), pa reče, da je v 16. tednu, jaz malo razmislim in rečem, no, saj sem jaz tudi nekaj takega in pove, da ima rok 9.7., se pa začnem režati, ker ga imam jaz 8.7.. Ej, ful sva bile vesele, da bo družba in to. Pa še s copati lahko greva ena do druge, tako kot sem to delala v LJ, ko sem tudi imela eno super punco za družbo, s katero smo sedaj družinski prijatelji. user posted image user posted image user posted image user posted image

Naš tamal pa je postal bolj tak sramežljiv, kar se drugih starejših ljudi tiče, ko pa sta ta dva prišla k nam, je pa sosedo kar za roko vlačil, da je šla v njegovo sobo, pa pred mojim nosom vrata zaprl...user posted image user posted image user posted image Ful je bil smešen in se je smejal, pa vse je hotel pokazati, res. Prav začutil ju je. user posted image

No, pa še nekaj, en avto kupujemo. Verjetno bomo tega obdržali in si privoščili enega cenejšega. Bila je seveda tudi opcija, da golf ostane meni, pa si naš šefe kaj boljšega kupi, ampak to žal še ni izvedljivo. Potrebujem vaša mnenja. Jaz sem včeraj brskala po avto netu, pa našla kar nekaj modelov do cca 4.000 EUR, od hond, mazd, audi....user posted image user posted image user posted image , pa do lagun, ...Pač gledam, da ima ABS, AIRBAG in klimo, ...da je dokaj prostoren.... Potem pa Matjaž skoraj prenoči ob mašini, tak sem ga skurla s tem avtom in je našel eno fajn rešitev in sicer Berlingota. Ali ima katera izkušnje? Mogoče svetujete kaj drugega?

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?ID=1833178#

Nika, a ti pa praviš da boš pikapolonica za maškare? user posted image user posted image user posted image Joj, boga revica, upam, da boš hitro ok.

Papa

< Sporočilo je popravil pety78 -- 22.1.2008 9:06:33 >

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 447
22.1.2008 9:38:05   
Pia67
user posted image  no, upam, da nisem preveč zamorila nekatere s svojim razglabljanjem o otroku in računalniku. Ko se spomnim zahteve staršev, da bi imeli otroci v 1. razredu 9-letke prenosnike na mizi in da je 1 računalnik v kotičku premalo, me spreleti srh. Verjamem, da se za zdaj otroc še dajo obvladat in, da jim lahko namenimo takšno vsebino časa, kakršno mi želimo. Kakšno bo stanje čez nekaj let, ko ne bodo več tako vodljivi? Tažana in Teta Beta, napisala sem samo svoje mnenje in nisem mislila krcatuser posted image , vsaka je napisala kaj si misli in to je to. Linke sem si dala pod priljubljene, pa bom videla. Hvala! Itak pa moj oče Nino posadi za računalnik in klikata po nekaterih straneh, hit so bile one novoletne aplikacije z raznimi voščili. Od takrat Dida Mraz baje prdi na WC-ju (oni vic, ko si briše rito s pismi otrok, ki si želijo to in ono). Skratka, same "poučne" stvariuser posted image . Jaz sem modro tiho, ker se ne bom vtikala v moderne prijeme vzgoje mojih pedagoških roditeljev (oba šolnika)...
Vem le to, da že 5-letnike user posted image  težko stran spraviš od kompa. Nekatere seveda ...

Nika, hvala za tvoj pripis indicev r. prostate, obstaja vprašalnik in oče se je baje stestiral user posted image . No, bomo videl. Obisk urologa, baje je zdaj akcija 200 brezplačnih pregledov po Sloveniji, ne bi bil odveč. Aja, prepoznavanje besed. Zanimivo. user posted image   za Niko. Nina prepozna imena nekaterih svojih sošolcev (brez simbola), če pozna prvo črko. Nekaj črk pozna, ker imava sestavljenko na temo posameznih glasov in je poleg še slika črke (nekakšna stavnica) in je igraje osvojila nekaj črk. Na hladinikova vrata z magnetnimi črkami  sestavi svoje ime, besede mama, ima, bor, tati. Morda še kakšno. Ampak to je čisto neobvezno, ker jo črke zanimajo in ji samo omenim kaj pomeni posamezen zapis. Zelo rada ima slikovne zgodbe, ki so v Cicidoju itd v stilu MAMA IMA user posted image   No, mene so kao naučil pri 3,5 letih brat velike tiskanke, pa mislim, da glih ni bilo tako, ker sem samo uganjevala besede v stripih. Baje sem brala to ostalim v ulici, pa se spomnim, da sem se kar nekaj zmišljevala, v bistvu sem opisala slikce stripa. user posted image
Kaj bi bile pa srbeče pike, pa ne vem user posted image . Zoprno...

Benika držim pesti, da bo pregled pokazal, da ni razloga za skrb.

Drugače nič novega, torti pojedli, zabava uspela, Nina in bratranec Bor sta zvrtala vsak po en krater v obliv in filo user posted image . Fotke, ko jih obdelam, sledijo ...

Grem,

Damjana

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 448
22.1.2008 10:06:21   
Pia67
user posted image
Najprej borovnice, potem pa ...

user posted image
Pujsa Pepa na domačem dvorišču

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 449
22.1.2008 13:14:19   
teta beta
Pia, kdo pa je narisal to pujso pepo? Pa menda ja ne Nina? Če je, potem lahko rečem samo uau.

Pety, jaz bi ful imela Berlinga, smo ga tudi gledali, pa je bil malo predrag. Zdaj imam Seata Cordobo.
Verjamem, da je bila jota odlična! Zelo dobra kuharica si user posted image .

nninočka, v vrtcu si pri nas umivajo zobke ta večji otroci oz. ta velja skupina, od tamalih pa si bodo začeli umivati spomladi, ampak menda samo starejši, okrog 3,5 let.

(odgovor članu Pia67)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ustvarjalne ideje za praznike
December – tako magičen, čaroben in popoln, a tako kratek in poln vseh aktivnosti, ki bi jih radi opravili pravočasno. D...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?