|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
21.1.2008 12:45:56   
lucalu
Evo mene... čeprav sam na brzino, morm it na sprehod, pol pa kosilo kuhat, ker mam potem kontrolo - komi čakam! user posted image

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
21.1.2008 12:49:26   
Sonnja
ojla. za recept za magnesol sem uprašala da vidim da mi ni treba brezveze g klicat ampak da si grem kr sam ponj, morm se pohvalit da sem včeraj samo en kozarec donata spila in ni duha ni sluha o krčihuser posted image .tk da če mi donat ne bi pomagal bi si šla po magnesol. pri nas se sonček kaže, drugače sm pa super spala do pol desetih. dobre ste tiste ko še delate js ne vem kk bi zdržala.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
21.1.2008 12:51:40   
san
pozdravljene drage moje!

jaz sem moja dva vedno odnesla iz porodnišnice kar v naročju, pa ne vem zakaj. taprvič itak še ni bilo lupinc na trguuser posted image - no vsaj pri nas ne, so ble košare in, no ta drugič pa sploh ne vem zakaj, men se je zdel to bolj naravno. pa doma smo čisto blizu porodnišnice, z avtom 5 minut.
no, jaz sme bila danes na predavanju porodna doba 2 in 3 in sem mislila, da se bom kar jokat začela. sem se vsega tko živo spomnila, pa so me kar čustva preplavljala, kot da bi že rojevalauser posted image . no, morm pa priznat, da me je kar mal strah, pa

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
21.1.2008 12:59:18   
san
nadaljujem iz lubijevega racunalnika, mi je tipkovnica crknilauser posted image . v glavnem sem hotela napisat, da se ne znam soocit s tem strahom in ga potiskam vase, kar pa tudi ni ok.

no zdej pa letim v trgovino, ker ma danes moj mali ze 4 letauser posted image in moram se par stvari nabavit.

vas se kasneje kaj preberem

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
21.1.2008 13:04:47   
Sonnja
user posted image  

pa lepo praznujte

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
21.1.2008 13:05:50   
Dinki
ker mam potem kontrolo - komi čakam!

Lucalu, držim pesti, da bo vse OK pa da dobr zrihtaš glede tvoje NEsladkorne user posted image

San, je še mene ganilo kako lepo si napisala, da si se vsega spomnila....praviš, da te je strah kljub temu, da je v tretjeuser posted image ...upam, da ne bo tudi mene stisnilo po teh predavanjih - jaz jih imam jutri....a je ta drugi del tudi imela Gordana? Lepo praznujte, pa vse najlepše in najboljše za tvojega sineta user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
21.1.2008 13:30:28   
jagoga
San, vse najboljše tvojemu sinu. Glej kako čas beži, verjetno se ti zdi, kot da bi bilo včeraj, ko si ga držala še čisto majčkenega v naročju, zdaj pa si zopet pred ponovnim rojstvom še enega sina. Kako lepo!

Jaz sem pa ravno joto skuhal, pa si jo bom en krožnik privoščila, še enega pa popoldan, ko bomo vsi doma.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
21.1.2008 13:33:45   
janet
Hy!

No sem se naspala kljub nenehnem zbujanju, saj sem včeraj napisala taj ko planiraš se vse pokvari. Je namreč sestra zbolela, ima vročino, pa sem jo pazla, ni šla v šolo.

No pa se je vseeno kar lepo igrala, tok da ni9 blo problema, sem malo na sedežni dremuckala.

No zdaj se pa pripravljam na kuhanje kosila, bomo kar makarone in meso imeli, pa solatko. Prej grem pa še po hčerko v šolo.

Imamo pa zelo lep sončen dan, sicer z nekoliko vetra.

San-lepo in razigrano praznovanjeuser posted image user posted image user posted image

Lucalu- vse dobro na pregledu, jaz že tudi odštevam dneve do mojga pregleda - še 9. dni.user posted image user posted image user posted image

Tako drage user posted image se zaenkrat poslavljam, se čujemo še kaj proti večeru.

Lep sončen preostanek dneva vam želim!!!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
21.1.2008 13:39:38   
gaya24
Hello!

Preden grem kuhat se še js malo oglasim.
Danes sma z dragim razpakirala in sestavla voziček in ga že cel dopoldan vozim gor pa dol po dnevni sobi. Je moj rekel, da se mi je zmešalouser posted image user posted image . Sam, če mi je pa ful všeč. Še cd sem dobla zraven, da se bom lahko izurila v razstavljanju in sestavljanju.

San: Vse najboljše tvojemu sinu pa lepo praznujte!

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
21.1.2008 13:57:43   
Arabela
Črpalka za mleko...  v porodnišnici sem jo dobila v uporabo ker sem imela četrti dan ful naval mleka, mala pa še ni znala prav piti....

Potem pa sem bila prvi mesec na faxu in ker je bila mala vmes lačna ji je ati dal umetno mleko, jaz pa nato prišla domov z nabitimi dojkami.. pa sem takoj šla v BC in kupila Aventovo ročno črpalko.. mater pravo olajšanje ko sem obe dojki spraznila...user posted image .. in sem nato obačsno res uporabljala črpalko, ker najhuje je če ne izprazniš dojk čisto in nato pride do vnetja mlečnih žlez.. . vročina čez 39st, dojke pa tako bolijo da umreš zraven... tako da boljše preventiva.. vsekakor pa ne črpalke vnaprej kupovati, če je možnost si jo sposodite... ampak imeti jo je pa fajn, meni na roke nikoli ni šlo dojk spraznit..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
21.1.2008 13:58:45   
Arabela
pri nas sije sonček, prav pomladno toplo je, meni pa je že cel dan tako slabo kot na začetku nosečnosti pa vse mi sssmrdi...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
21.1.2008 14:05:30   
jagoga
Arabela, ja ti si pa dobra, prvi mesec si že na faksu presedela, ja vse pohvale, jaz še za umret nisem bila dobra in sposobna. Tako je, če ta življenje pahne (porine), v tako situacijo, jo kljub naporu izpelješ. Kar ne ubije, okrepi.
Jaz sem imela črpalko (Avent) tudi izposojeno in sem jo vsakodnevno  uporabljala, do 1 leta starosti otroka in jo moram tudi pohvaliti. Brez kakršnih koli problemov sem jo uporabljala in če bo potrebno mi bo služila še tokrat.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
21.1.2008 14:37:13   
Vilma
Hja glede črpalke...
Men je skor da rešila življenje. No mal pretiravam, ampak dejstvo je, da ne bi dojila, če ne bi imela te napravice. user posted image
Če imate možnost izposoje, si jo kar dajte in jo vzemite v porodnišico. Če ne, potem pa mogoče nakup rabljene. Stanejo okrog 20-25 eurov, kar je pol ceneje kot nova.

(odgovor članu jagoga)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
21.1.2008 15:03:46   
san
hvala vsem za česitkeuser posted image .

dinki, danes nam je predavala sestra Tanja al Tatjana - hm... Gordane ni bilo, sam na enem diasu je bila prisotna, ko je bila še zelo mladauser posted image
glede poroda in strahu... sej nisem imela tako zelo hudih porodov, prvi je bil v bistvu samo malce dolg, drugače pa sam porod bp. drugi je bil pa kar hitr 6 ur, kar je normalno, pa se miz di da sma porod tudi ni bil kritičen, v bistvu imam lepe spomine nanj, samo na koncu mi je bilo mal težko glavo iztisnit, ker je imel sine tako velik obseg. in potem sem imela še defektno posteljco in atonijo. no in tega me je mal strah, da se bo to zadnje ponovilo. ampak sej v bistvu ni to nič takega, ker bodo itak v naprej pripravljeni in tudi takrat so hitro ukrepali, ampak sej veš, strah je pač vedno mal prisoten, drugače pa imam na oba poroda zelo lep spomin, tista bolečina na koncu je itak pozabljena takoj. itak. da bo pri vseh nas vse ok in bomo po hitrm postopku rodileuser posted image

glede črpalke mi je pa zanimivo, koliko vas jo je uporabljalo, no, jaz je nisem rabila. če bo pa tokrat kakšna potreba, bomo to kasneje nabavili.

zdej pa letim naprej

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
21.1.2008 15:10:50   
marita
jaz črpalke nisem rabila, imela sem jo sposojeno, tko za boljši občutek. Sem si pa kasneje ko je bila mala stara že kakšne 6 mesecev hotla en obrok ven spumpat, ker sem hotla it od doma, pa mi sploh ni uspelo. Ni in ni prišlo nič mleka ven, mogoče par kapljic, sem si pol kr na roke ven izbrizgala, pa je blo ok, pumpa mi ni pa nč ven potegnla.user posted image
Kako pa veš, da dobiš mastitis? Men je bilo to hvala bogu prihranjeno. Al morš it pol k osebnemu zdravniku al kako? No sej vem, vročina in boleče dojke. Mene je blo skoz ful strah tega, pa saj pravim, sem srečno odnesla.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
21.1.2008 15:39:16   
Arabela
Mastitis.. .jaz  sem imela čisto trdo dojko in bolečo na otip... pa sem malo ves čas gor pristavljala, daa mi jo je spraznila, zraven pa glasno pela ker me je tako bolelo..user posted image .. pa to bodo teme po porodu, a ne?user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu marita)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
21.1.2008 15:47:12   
Katy13
Gaya24 - glede na to, da imava bolj skupaj rok, se pa res lahko zgodi, da bova skupaj v porodnišnici. Se bova morali zmenit za kakšen prepoznaven znak. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
21.1.2008 17:02:17   
gaya24
Se bova morali zmenit za kakšen prepoznaven znak.
Se bova morali zmenit za kakšen prepoznaven znak.

Ja sam res!user posted image
Mava še 2 mesca. Marca se bova pa že mogle bolj kontrolirat, če sva še obe aktivni na forumuuser posted image user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
21.1.2008 17:29:19   
perp
Joj, ravno sva iz sprehoda, ki pa je bil daleč stran od užitka. Kolk pa mrlo piha. Auč!  user posted image

Uglavnem zdej pa tudi jaz ne vem več kako iz porodnišnice domov, z lupinco ali v naročju. Sicer je res v Ljubljanski porodnišnici streha zunaj v podvozu, vendar vseeno nevem ker so rekli, da naj lupinca ostane kar v avtu. Nič bomo kar kakšno babco tam povprašal.

user posted image

Ja mastitis je pa res ena orng zaj... user posted image  user posted image  zadeva. Moja sestra je takrat nažalost prenehala z dojenjem, ker je bila na antibiotiki in je misla, da škoduje otroku in smo kupl pumpico, pa se je potem tamauček takoj navadil piti po flaški, da je bilo konec z dojenjem. Sicer mu je še dajaal svoje mleko, samo si je pa non stop črpala.

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
21.1.2008 18:03:55   
Naša črtica koraka
Živjo,
ve že o mastitisu?!  sem najprej mislila, da sem napačen forum kliknila user posted image  .

No, jaz še nisem za to temo ... me nekaj drugega daje ... nekaj OSNOVNEGA, namreč

IME otročka

imate že izbrano?
Mi se doma že kar mučimo ... beremo, srfamo ... pa ne pridemo ukup. Sem začela še grozljive sanje sanjat na to temo user posted image .

(Že zaradi tega vem, da ne bom imela 9 otrok - kdo si bo tooolk imen izmislu?!)

Lp NČK, 31t, baje je  user posted image  .

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
21.1.2008 18:34:37   
ursi84
FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08:
user posted image
Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ljubljana, user posted image

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2.user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted image ,  user posted image

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted imageuser posted image
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 99 cm , + 10,5 kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Azzura , 2.user posted image , 33 let, Koper, user posted image , (OT: 97 cm, +5 kg)
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice, user posted image - Nejcuser posted image , ( OT:117 cm, +13,2 kg)

3.3.08:
user posted image
anyas , 1.user posted imageuser posted image
user posted image katj 2.user posted image , user posted image - Rok user posted image , (OT:103 cm, +12 kg)

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1.user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 100 cm, + 21 kg)
user posted image rebeca , 1.user posted imageuser posted image

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted imageuser posted image

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje, user posted image , (OT: 95 cm, +8 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted imageuser posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška, user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor, user posted image

9.3.08:
user posted image WahooRR , 3.user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image , (OT:??, +6,5 kg)

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. user posted image , 24 let, Šoštanj, user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let, user posted image - Nik user posted image , ( OT: 114 cm, + 6 kg)

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted imageuser posted image -Lukauser posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice, user posted image , (OT: ??, +??)
user posted image Pingvinčica , 2.user posted image , 25 let, Celje, user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 97 cm, + 10 kg)

12.3.08:
user posted image Alina975 ?user posted image , user posted image

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana, user posted image , (OT:98 cm, +9,5 kg)
user posted image Dadica , 2.user posted image , user posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted imageuser posted image  
user posted image štručka , 2.user posted imageuser posted image
user posted image majchika , 1.user posted image , 30 let, Celje, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +9 kg)

17.3.08:
user posted image
regrat , 1.user posted image , Postojna, user posted image
user posted image DIANA5 , 3.user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let, user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2.user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image +user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 110 cm,  + 10kg)
user posted image nye , 1.user posted imageuser posted image

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image ,user posted image - Maks ali Filip user posted image
user posted image max81 , 2.user posted image , 26 let, Jesenice, user posted image ,  ( OT: 103 cm, +8 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 99 cm, +9 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2. , user posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image
user posted image  lina10 , 1. , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 100 cm, +7 kg)

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana, user posted image ( OT: 105 cm, +12 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana, user posted image
user posted image Sonnja , 1.user posted image , 23 let, user posted image , ( OT: 114 cm, +12 kg)
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let, user posted image
user posted image Taaja 1.user posted image , 27 let , Jesenice, user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana, user posted image - Neja user posted image ,  (OT: 102 cm,  +10 kg)
user posted image  Zofy , 1 user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image ,  (OT: 95 cm, + 10,5 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 106 cm, +7 kg)
user posted image Tejka.387 1.user posted image ; 28 let, user posted image , (OT:104 cm, + 12 kg)

26.3.08:
user posted image  Stigmata , 1.user posted imageuser posted image
user posted image  Katiandi , 1.user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +5kg)
user posted image  florc , 1.user posted image , 26 let, Kranj, user posted image , (OT:90 cm, + 7kg)
user posted image janet 
2.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image -Nik user posted image , (OT:??, +11 kg)

27.3.08:
user posted image gaya24 1.user posted image , 25 let, user posted image

28.3.08:
user posted image  Naša črtica koraka , 1.user posted image ,28 let, Kranj, user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image  Dinki , 1.user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:99 cm, +10kg)
user posted image  ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 102 cm, +11 kg)

29.3.08:
user posted image  Vilma , 2.user posted image , 35 let, user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image  Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 101 cm, +8 kg)
user posted image  Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image
user posted image  tejca14 , 1.user posted imageuser posted image

30.3.08:
user posted image  hope77 , 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image  vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT:?, +6 kg)
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 letuser posted image - Matic user posted image , (OT:96 cm, +7 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Orhideja31 2.user posted image ,user posted image

76 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 23
user posted image : 21

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustileuser posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
21.1.2008 18:46:51   
ursi84
Punce, meni kronično primanjkuje časa za RR user posted image user posted image user posted image

Pri nas ni nič novega, vsaki dan je tako lepo vreme...tako, da sem skoraj cel na na svežem zraku...ko pa pridem v hišo, je pa računalnik zaseden user posted image (moj user posted image ).
Še vedno imam težave z spanjem. Namreč, ko grem ponoč na WC se moj user posted image zbudi in začne tako močno brcat, da ne moreš spat. Danes sem spala do 5h, pa potem od 8-11h user posted image user posted image .

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
21.1.2008 19:25:38   
Arabela
No pa smo v žep pospravili še en izpit...user posted image user posted image user posted image ...

Kar se brcik tiče, je naš ful ful bolj akitven kot je bila Katarina... zadnjič je takšno zganjal zvečer da je moj user posted image mislil da bo kar ven prišel kot kakšen alien...user posted image user posted image user posted image pa res na trenutke ful brca da mi je prav neprijetno... očitno ima še dosti prostora, pa tudi lega se mi zdi malce čudna, se mi zdi da se še ni na glavico obrnil, da je bolj prečno..user posted image

Malecko sem oddala pri babici user posted image user posted image user posted image user posted image , ker se moram spet učiti za naslednji izpit pa moram izkoristiti vsak trenutek...

Lahko noč..

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
21.1.2008 19:36:20   
Tejka.387
Pozdravček vsem! Vas berem in sproti odgovarjam, ker mi za vikend ni zneslo. user posted image  Smo sestavljaji v nedeljo posteljico in prali oblekice za našega malčka, ki ga že komaj čakamo.

Sem mal po netu srfala in ašla stran, kjer so slikce s porodi, če hoče katera mal pogledat:
http://www.birthdiaries.com/diary/index.vaginalbirths.html

Js sem tud mal pogledala pa se mi ni zdelo tako hudo. Sem gledala tudi film o porodu iz CD-ja ( CD je priložen knjigi o Prvi pomoči - nova izdaja; točnega naslova knjige ne vem; sem se pa učila iz knjige, pa sem še CD pogledala in tudi user posted image  sm pokazala, ampak to je bilo že lansko leto )

Zofy
Mene pa zanima, kaj sploh to je nadvložekuser posted image , koliko to stane in kje se to kupi?

Nadvložek ponavadi dajo nad jogi, zato da se jogi ne uniči hitro, drugače pa imam jaz nadvložek, zato ker sem ga kupila z volnenim polnilom, da je postelja bolj topla pozimi. Sej veš kaj pravijo za volno: ˝ pozimi greje - poleti hladi¨ pa še res je to. 

A ste ve kupile nepremočljivo podlogo za na posteljico?

Drugače pa bom jaz tudi kupila podlogo, če se ne bo obnesla mi bo še vedno prišla prav kasneje.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
21.1.2008 20:56:57   
Tejka.387
Dinki:
Punce, a imate že vse vsaj kakšen modrček za dojenje?

Jaz si ga tudi še nisem kupila, ker ne vem točno katerega, pa kakšno velikost, pa ... Bom še mal počakala in se zadnji hip odločila.

Arabela:
No pa smo v žep pospravili še en izpit...user posted image user posted image user posted image ...

Čestitam za izpit. Jaz pa grem v sredo na govorilne ure k metorici glede diplome. Upam, da ne bo potrebno veliko popravkov in da bom diplomirala pred porodom user posted image .

Lep pozdravček, moram it z računalnika. Me user posted image  dol meče.

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......