|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
18.1.2008 9:55:43   
janet
Dobro jutro!

Tudi mi smo dobro spali, samo 1x obisk wc-ja, sem kar zadovoljna.

Tudi moj bebi je včeraj nenormalno brcal, ne vem kaj mu je bilo, je prvič da cel dan ni dal mira, ne vem če je spal 2 uri, še ob pol enih zjutraj je delal akrobacije, ko je lubi prišel iz službe. Mogoče izkorišča prostor, saj ga bo mel zmeraj manj. Saj je ful lepo, sam me je zvečer že orng trebuh bolel, ker se prestavlja sem in tja, pa še v rebra me je parkrat. Kako se prestavlja, da sploh ne morm rečt kk je obrnjen, mislim da še ni v pravem položaju. Saj malo ma še časa da se namesti.user posted image

No moj dragi je šel zdaj v službo, hvalabogu da je petek je doma že ob 15.30 - ima v petkah krajši del. čas, da ga ne bo treba spet tako dolgo čakat.   Jupi!!

Se kar naveličam čakanja.......

No kaj maste danes v planu za kosilo? Nekaj se nagibam da bi naredila čufte v omaki,pa pire krompir - ga Neža obožuje, pa se ne morem dokončno odločit a bi al ne bi ? Bom še videla.

No saj men je tud rdeča ful všeč, mam tud sama nekaj stvari rdečih, ja, lepo poživi, pa tudi oranžna mi je všeč za otročke, saj če je cotka lepa je tako lepa v večini barv.user posted image

Kje je pa Katy13? Se ni javila že dva dni??

No to bo zaenkrat, se javim še kaj popoldan.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
18.1.2008 10:01:12   
janet
Hvala za voščilo    !!!!!

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
18.1.2008 10:12:18   
katj
OT, ja zdej sem poštekala. sem si že prej merla trebuh, samo ko sem gledala vaše mere so ble čist neki x. nisem pomislila, g. mi vedno meri trebuh, ampak drugač in mi sploh ni potegnil. Jaz mam 103.

pr nas se tud neki jasni, samo mislim da je do sončka še zelo daleč.

jaz zdej odhajam h g.

lep dan mamice!

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
18.1.2008 10:21:38   
Dinki
jaz zdej odhajam h g

Dobro opravi user posted image

Sam res, kje pa si Katy13 zadnje dni...upam, da je vse pod kontrolo....

Punce, ki ste rodile v Lj. porodnišnici....imam še eno vprašanje glede babic....je katera pri porodu imela babico Jožica Plohl oz. je katera kaj slišala o njej? Hvala za info.

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
18.1.2008 10:40:29   
max81
IZVIRNO SPOROČILO: Dinki

neki se kaže, da bo sonček, ampak nikoli ne veš, glede na to, da je že cel teden dež

Max81, naj bi se kljub deževnemu začetku dneva, dan naredil v lepega....je napovedano ful lepo vreme za čez vikend user posted image ....če nas niso vremenarji spet našponal user posted image

iz tvojih ust v božja ušesa...ko bi se vsaj, da bomo šli po dolggeemmm času ven kot familija, ne pa kot razjarnikovi..tastar sam na šiht, jest sam do kaslca pogledat če je kej pošte in podobnouser posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
18.1.2008 10:43:33   
Nasy
Ja, v H&M sva bila sama že par dni nazaj čist slučajno in sva nekej kupla, v kombinaciji z rjavo in belo. Sej bova verjetn še kaj šla. Meni so tudi všeč take kombinacije, pa sej bi lahko bilo malo več kombiniranja barv, tudi, če veš ali je fantek ali punčka, ni treba, da je skozi v roza ali plavem, a ne? No, jaz imam cunjice tako roza kot plave, veliko tudi belih-to sem dobila. In me ne moti, kaj si bo kdo mislu, tud če bo pupa, bo kdaj v plavem, ker je to meni ena naj barv in jo sama veliko nosim (pa nisem fantekuser posted image )Rdeča, bež, zelena,rumena, oranžna- ja itak, to so barve za oba spola, sam roza pa modra sta nekako določena. Sem gledala kakšne reči, k majo v pinki barvi, uf, da te kr oči bolijo, tega pa nebi kupla, tud če bo punčka.

Ja, pismo, bliža se veliki dan..ni več smešno..gledam včasih mamice z vozički-veliko jih je, pa si mislim, da če so te zmogle, ma ni vrag, da še jaz ne bom. Pa ena moja sestrična je par mesecev nazaj rodila v drugo, pa je čist anti za take reči-biti gospodinja, mama..pa si mislim, ma veš kaj, če je pa ona zmogla..user posted image no, sej ne, da se kaj poveličujem ali druge hočem kej ponižat, tko se tolažimuser posted image

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
18.1.2008 10:46:09   
ursi84
Dobro jutro!!

Spanje, spanje, spanje.....danes bolj švoh, saj je user posted image ob vsakem obratu v postelji stokal kot user posted image . Namreč presekalo ga je v križu in saj veste, ko moški zboli, kako je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....ne more nič storiti. Zdej je šel k zdr. po injekcijo pa bomo videli, če bo kej pomagalo.user posted image

Mi2 bova pa danes še segedin pojedla od včeraj, tako, da mi ni potrebno nič misliti na kuharijo user posted image user posted image

Tudi pri nas se nekaj hoćče sonce kazat, pa mu ti user posted image oblaki ne pustijo...

28.02.2008 ob 14.25 uri je privekal na svet najin fantek z imenom NEJC !!!!!!!!

Komaj čakamo na II ...........

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
18.1.2008 10:49:18   
ursi84
FEBRUARSKE MARČICE 2008:

27.2.08:
user posted image
Nasy , 1. user posted image , 30. let; Ljubljana, user posted image

29.2.08:
user posted image Mala zelena , 2.user posted imageuser posted image (OT:??, +12 kg)
user posted image Ursi10 , 1.user posted image ,  user posted image

MARČEVKE 2008:

1.3.08:
user posted image TENDAI , 2.user posted imageuser posted image
user posted image marita , 2.user posted image , 30 let; Mojstrana, user posted image , ( OT: 99 cm , + 10,5 kg)
user posted image sonček* , 2.user posted imageuser posted image

2.3.08:
user posted image valči3 , 2.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Azzura , 2.user posted image , 33 let, Koper, user posted image , (OT: 97 cm, +5 kg)
user posted image Ursi84 , 1.user posted image , 23 let, Brežice, user posted image - Nejcuser posted image , ( OT:117 cm, +13,2 kg)

3.3.08:
user posted image
anyas , 1.user posted imageuser posted image
user posted image katj 2.user posted image , user posted image - Rok user posted image , (OT:103 cm, +12 kg)

4.3.08.
user posted image jelči12 , 1.user posted image , 21 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Arabela , 2.user posted image , 30 let, Maribor, user posted image , ( OT: 100 cm, + 21 kg)
user posted image rebeca , 1.user posted imageuser posted image

5.3.08:
user posted image fržolček 2.user posted imageuser posted image

7.3.08:
user posted image lucalu , 1.user posted image , 32 let, Celje, user posted image , (OT: 95 cm, +8 kg)

8.3.08:
user posted image krfjolca
,  2.user posted imageuser posted image
user posted image mkonec
, 1.user posted image , 34 let, Koroška, user posted image
user posted image sonca , 2.user posted image , 26 let, Maribor, user posted image

9.3.08:
user posted image WahooRR , 3.user posted image , Ljubljana, user posted image
user posted image aleži , 2.user posted imageuser posted image , (OT:??, +6,5 kg)

10.3.08:
user posted image soncek1997, 2.user posted imageuser posted image
user posted image sonček08 , 1. user posted image , 24 let, Šoštanj, user posted image
user posted image čakajoča , 1.user posted image , 26 let, user posted image - Nik user posted image , ( OT: 114 cm, + 6 kg)

11.3.08:
user posted image *BellaLuna*, 1.user posted imageuser posted image -Lukauser posted image
user posted image *medica*, 1.user posted image ,25 let,  Jesenice, user posted image , (OT: ??, +??)
user posted image Pingvinčica , 2.user posted image , 25 let, Celje, user posted image
user posted image eva78 , 1.user posted image , 29 let, Celje, user posted image , ( OT: 97 cm, + 10 kg)

12.3.08:
user posted image Alina975 ?user posted image , user posted image

14.3.08:
user posted image Svet , 2.user posted image , 30 let, ljubljana, user posted image , (OT:98 cm, +9,5 kg)
user posted image Dadica , 2.user posted image , user posted image
user posted image roda17 , 1.user posted imageuser posted image

15.3.08:
user posted image PATRICIJA_22 , 1.user posted imageuser posted image  
user posted image štručka , 2.user posted imageuser posted image
user posted image majchika , 1.user posted image , 30 let, Celje, user posted image

16.3.08:
user posted image  meryy , 1.user posted imageuser posted image , (OT:??, +9 kg)

17.3.08:
user posted image
regrat , 1.user posted image , Postojna, user posted image
user posted image DIANA5 , 3.user posted image , 36 let, user posted image ( OT:??, + 6kg)

18.3.08:
user posted image ive , 1.user posted imageuser posted image
user posted image Metka 15 , 3.user posted image , 30 let, user posted image

19.3.08:
user posted image miska_32 , 2.user posted imageuser posted image user posted image ); user posted image +user posted image - Neva + Nejc user posted image , (OT: 110 cm,  + 10kg)
user posted image nye , 1.user posted imageuser posted image

20.3.08:
user posted image Špela100 , 2.user posted image ,user posted image - Maks ali Filip user posted image
user posted image max81 , 2.user posted image , 26 let, Jesenice, user posted image ,  ( OT: 103 cm, +8 kg)
user posted image jagoga , 2.user posted image , 30 let, primorska, user posted image , ( OT: 99 cm, +9 kg)

21.3.08:
user posted image nika29 , 2. , user posted image
user posted image hypo77 , 1.user posted imageuser posted image

22.3.08:
user posted image Balerina , 2.user posted imageuser posted image
user posted image  lina10 , 1. , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 100 cm, +7 kg)

23.3.08:
user posted image san , 3.user posted image , 29 let, ljubljana, user posted image ( OT: 105 cm, +12 kg)
user posted image T`rdeča , 1.user posted imageuser posted image
user posted image meridaub , 1.user posted image , 31 let, ljubljana, user posted image
user posted image Sonnja , 1.user posted image , 23 let, user posted image , ( OT: 114 cm, +12 kg)
user posted image ek76 , 1.user posted image , 31 let, user posted image
user posted image Taaja 1.user posted image , 27 let , Jesenice, user posted image

24.3.08:
user posted image pepr , 1.user posted image , 26 let, Ljubljana, user posted image - Neja user posted image ,  (OT: 102 cm,  +10 kg)
user posted image  Zofy , 1 user posted image , 29 let, Ljubljana, user posted image ,  (OT: 95 cm, + 10,5 kg)

25.3.08:
user posted image Lona76 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image , (OT: 106 cm, +7 kg)
user posted image Tejka.387 1.user posted image ; 28 let, user posted image , (OT:104 cm, + 12 kg)

26.3.08:
user posted image  Stigmata , 1.user posted imageuser posted image
user posted image  Katiandi , 1.user posted image , 28 let, Celje, user posted image , ( OT:??, +5kg)
user posted image  florc , 1.user posted image , 26 let, Kranj, user posted image , (OT:90 cm, + 7kg)
user posted image janet 
2.user posted image , 26 let, Koroška, user posted image -Nik user posted image , (OT:??, +11 kg)

27.3.08:
user posted image gaya24 1.user posted image , 25 let, user posted image

28.3.08:
user posted image  Naša črtica koraka , 1.user posted image ,28 let, Kranj, user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image  Dinki , 1.user posted image , 26 let, okolica Ljubljane, user posted image (OT:99 cm, +10kg)
user posted image  ribica85 , 1.user posted image , 23 let, Dob pri Domžalah, user posted image - Kristjan user posted image , ( OT: 102 cm, +11 kg)

29.3.08:
user posted image  Vilma , 2.user posted image , 35 let, user posted image , (OT:100 cm, +12 kg)
user posted image  Katy13 , 1.user posted image , 26 let, koroška, user posted image ( OT: 101 cm, +8 kg)
user posted image  Naja31 , 2.user posted image , 31 let, Ljubljana, user posted image
user posted image  tejca14 , 1.user posted imageuser posted image

30.3.08:
user posted image  hope77 , 1.user posted image , 30 let, user posted image
user posted image  vtitag , 1.user posted image , 30 let, Ljubljana, user posted image , (OT:?, +6 kg)
user posted image mergetka , 1.user posted image , 29 letuser posted image - Matic user posted image , (OT:96 cm, +7 kg)

??.3.08:
user posted image Anya , 2.user posted image , 28 let, Ljubljana, user posted image
user posted image Orhideja31 2.user posted image ,user posted image

76 NOSEČK ( user posted image )

Spol:

user posted image : 23
user posted image : 21

user posted image  Marčevke, ki so nas predčasno zapustileuser posted image : Marija Po, puhica13, Ana Luna, Muca84, tvis, Frutka, biba12, tejka**, Milamay, najina pikica)

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
18.1.2008 10:52:06   
max81
tudi men se danes ni treba ubadati s kuhanjem, ker mamo še fižolovo juho od včeraj..mogoče bom samo kšno solato za zraven naredila, bomo vidl, če se mi bo daluser posted image

mala trenutno počiva, jest sem pa tud čisto fuč, sam če zdejle zaspim bom vsa še bolj polomljena kot pa sem...kava ne pomaga čisto ničuser posted image

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
18.1.2008 11:08:00   
Dinki
Nasy, sploh ne dvomim vate in v nobeno od nas, da nam ne bi uspelo biti mamice...pa še kako dobre bomo user posted image . To so čist normalni strahovi, ki jih imaš, saj gre za pri nekaterih od nas za nekaj popolnoma novega, da ne govorim o tem, da gre tokrat za neko živo bitje, ki ga bomo dobile v nego za 24 ur na dan pa še naš bo user posted image .....če pa bodo kdaj kakšni strahovi smo si pa do sedaj zmeraj pomagale, pa še si bomo....user posted image

Oh, kaj za kosilo....jaz moram it najprej danes malo v trgovino, da sploh lahko začnem razmišljat o tem kaj kuhati...se ne spomnim, da bi imela kdaj tako zropan hladilnik user posted image ....smo skoz leteči, dam prideva zvečer in sedaj sva že uspešno spraznila vse zaloge....čez vikend bo pa padla kuharija...kej dobrega sigurn....mmmmmm Janet, čufti in pire se meni sliši enkratno!

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
18.1.2008 11:09:37   
lucalu
Katy13 pa tudi jaz že pogrešam... upam, da je vse vredu!
Drugače mi je pa rdeča barva definitivno všeč za fantka... tudi moj že ma nekaj stvari v rdeči. user posted image

(odgovor članu max81)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
18.1.2008 11:22:09   
Nasy
Dinki, ja sej vem to..sam pr men je še prisoten strah pred bolnicouser posted image in tega se težko znebim. Že k sva hodla na MŠ mi je blo tko, neprijetno, utesnjeno. Se tolažim, da tudi to mine in ne bom v nedogled tam.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
18.1.2008 11:27:43   
Katiandi
Ojla tudi od mene!
Sem šla danes delat test za sladkor, ni blo preveč grozn za spit, sam mal me je bolel, ko me je piknala. Itak je bla čakalnica polna, da sem morala stat, preden srm prišla na vrsto. Mi pa grejo te stare penzjonistke kr mal na živce, pridejo kr po dve skupi, da je ja čakalnica polna (ena gre zravn druge sam da ji ni dolgčas, sploh nima pregleda), pol pa še čakajo  na izvide tam pa se menjo - si vzamejo kr cel dopoldan za obisk laboratorija.
Js sm ful za rdečo barvo za fantke, naš bo mel tudi delno rdeč voziček. Sicer cotke sem js skoraj vse dobila, tako da sem kupila samo kompletek iz porodnišnice, ki pa je bel.
Za kosilo bomo pa imeli krompirjevo solato pa ribice.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
18.1.2008 11:42:09   
jagoga
Jaz pa že cel dan visim na tem internetu, saj se mi bo še zrolal, pa kosila se mi ne da pripravit. Bom naredila fižolovo mineštro s klobaso (za mojega dragega), ker je tako grdo vreme, se mi ne da niti razmišljat, kaj šele, da bi kaj delala.
Saj bo bolje, kaj ne punce

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
18.1.2008 11:44:53   
perp
ojla srečke nosečke
Ja današnje kosilo pri nas bo pečen krompirček in kotleti ter solata. Je pa tudi pri nas makimalno izropkan hladilnik. MOj je bolan že cel teden, pa ta materinska šola, pa g prgled, pa frizer, pa mal cartanje nečaka, pa sploh nimam časa iti v trgovino. Sploh pa ne mormo iti v šoping po fasngo same, ker ne smemo težko nositi.
Včeraj zvečer sem sklenila, da grem na sladkorno dieto. Sej nimam sladkorne, imam pa +10. In na začetku nosečnosti sem se ful nazaj držala s sladkarijam in je res šlo počasi gor. V decembru in januarju pa se ne kontroliram več in mislim, da sem se v tem času zredila za prbl. 4kg. Bom se pazila - se si obljubila.
Ja včeraj v MŠ tista babica Gordana - ta je pa res ena faca. Kolk sva se nasmejala. Prov deževen dan nama je polepšala.
Spanje, jaz kar ne morem verjti, da tolk dobro spim. Ko zaspim, se sploh ne zbudim več. Edino moj se zadnji teden ker je bolan zbuja na uro in se preoblači, pa nos puca, pa spet preoblači, pa ... Sej je faca.
Ne vem, če sem včer napisala da sem dobila injekcijo, ker sem RH-. Me je kar rama bolela. Nisem mogla spati na levem boku.

Me bomo zakon mamice. Včer sva izvedela, da se nama je zgodila "kraja imena". Sicer ne pričakujeva fantka (čeprav nikoli ne veš, dokler ne rodiš), ampak je od mojega user posted image  bratranec dobil fantka s takim imenov kot sva imela midva v mislih. Upsuser posted image

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
18.1.2008 11:46:14   
perp
Ej punce, koliko nas pa sploh še dela? Kolikor vidim, ste vse kar doma. A ste na dopustih ali na bolniški?

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
18.1.2008 12:31:06   
perp
Evo malo statistike (sem malo preplonkala od julijk) o številu nosečk user posted image  prijavljenih na RR:

FEBRUAR = 73 
MAREC =  76
APRIL  =  85
MAJ  =     70
JUNIJ  = 73
JULIJ  =  86
AVGUST = 63

Zgleda da bo BABY BOOM v aprilu in juliju.

Čeprav to je samo statistika prijavljenih, saj jaz poznam vsaj še dve marčevki, ki sploh nita na RR-u!

user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
18.1.2008 12:56:52   
Dinki
Ej punce, koliko nas pa sploh še dela? Kolikor vidim, ste vse kar doma. A ste na dopustih ali na bolniški?

Perp....jaz sem še zmeraj v službi user posted image .....in sem bom šla še natanko 17-krat....za valentinovo bom že na porodniški user posted image  oz. na dopustu še prej......Glede Gordane - babice...na trenutke nisem vedela a sem prišla na predavanje o porodu al na eno komično predstavo user posted image ....da ne govorim o njeni hitrosti govorjenja. Jaz bi rabila 4 ure, da bi povedala vse to kar je ona povedala v 2. urah brez prestanka.....se sprašujem če je pri porodih tud taka user posted image  sej pol sploh rodit ne moreš user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
18.1.2008 13:11:35   
Nasy
user posted image user posted image user posted image kolk dojenčkov bouser posted image samo na RR, kje pa so še vse druge, k niso na RR!user posted image Sej ni čudno, da tolk bušijev srečaš, ko kam grešuser posted image

Ja, tale babica Gordana je faca, ni čudno, da jo vsi hvalijo, medva sva se tolk nasmejala pr predavanjih. Škoda, da nam ni predavala vsega ona.

Punce moje, lep vikend vam želim, šibam počas proti zahodnemu delu, ve pa kej dobrega naštepajte, da bom imela kaj brat, ko nazaj pridem!user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
18.1.2008 13:15:01   
ursi84
Kosilo je pospravljeno na varno user posted image , sedaj pa grem avto mal posesat, pa še kej se bo našlo za naredit.
Ja očitno je res baby-bum letos...user posted image user posted image user posted image
Proti večeru se še kej tipkamo, OK user posted image

Čao

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
18.1.2008 13:20:22   
aleži
res bo baby buummmm! Jaz tudi poznam še 3 punce, ki nista prijavljeni na RR in imasta rok marca!!
Statistika je samo za RR verjetno prava!!

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
18.1.2008 14:53:28   
Dinki
Ne morem verjet, da je v Ljubljani KONČNO sonce user posted image ...tako lepo vreme se je naredilo, da bomo čez vikend vse samo zunaj, pomojem....Nič, tudi jaz grem zdej iz službe, še v trgovino....pridne bodite pa se kaj tipkamo....

lp

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
18.1.2008 14:55:54   
Katy13
Pozdravljene!

Spet se vam oglašam po kar dolgem času, vendar sploh nisem imela časa, da bi pisala, malo sem vas brala. Moj user posted image  je popoldan v službi tako, da sva zjutraj kam šla, popoldan sem imela vsaj ene inštrukcije (ali pa dvojne) in potem sem šla domov ali pa knjige brat (literaturo za izpit). Namreč rada bi naredila dva izpita pred porodom. Sedaj pa me čaka en gromozanski kup knjig, ki jih moram prebrati. user posted image

Vidim, da ste me nekatere že kar pogrešale. user posted image  To je pa lepo prebrat. user posted image  Obljubim, da se bom sedaj spet redno oglašala.

Kot sem lahko prebrala iz vaših postov, vas je že kar  nekaj takšnih, ki ste oprave vse cotke in jih zlikale. user posted image  Tudi sama se jih bom lotila naslednji vikend. V torek grem še po cotke k bratovi punci in pa ostale stvari (plenice, posteljnina). Jutri greva verjetno po košek ali pa v nedeljo. Bomo videli kako bo dopuščal čas. user posted image  Mislim, da bom v naslednjem tednu nabrala skupaj še preostale stvari in ko bom imela vse, se bom lotila pranja.

marita - koliko paketov vložkov si si kupila? Sama ne vem koliko jih naj kupim, ker so nam rekli, da jih lahko dobimo v porodnišnici, torej jih potrebujem samo za domauser posted image   Danes sem bila v Mercatorju in sem videla vložke Vir 80 in sem si rekla, jih bom pa kupila, vendar so iemli le še en paket. A je res toliko user posted image , da jih je zmanjkalo user posted image  So pa po 0,99 evra.

marita - a res ti je to rekla babica, ta si pa upa. Če bo sedaj ista babica, ji pa reči, kdaj so imeli nazadnje user posted image  s tako porihtano frizuro user posted image  Drugače pa imam tudi sama s tem težave in to prepustim mojemu user posted image user posted image

katj - tudi pri meni izgleda pregled tako, da pridem v ordinacijo in me vpraša kako sem, jaz mu povem, da sem vredu, potem me pregleda vaginalno (na vsakem pregledu) in nato vpraša, če še lahko kaj stori zame in če imam še kakšno vprašanje. Če me kaj zaniam, ga vprašam že med pregledom. In to je to. Aja, pa srček vedno posluša in sedaj nazadnje mi je izmeril razdaljo od sramne kosti do vrha maternice. Drugače pa sem imela do sedaj naslednje UZ (na 1. pregledu, NS, en hiter UZ in morfologija). Upam, da mi bo na naslednjem pregledu naredil UZ, ker me zanima kako je user posted image  obrnjen. Če mi ga ne bo naredil ga bom pa vprašala, mogoče mi ga pa potem bo.  

Vidim, da nisem edina, ki ima probleme s kompletkom za iz porodnišnice. Ker nisem vprašala katerega spola je user posted image , bi rada kupila kompletek nevtralne barve. Ampak to je umetnost kupiti, ker imajo striktno v roza ali pa modri barvi. Zadnjič sem videla v BC v Mariboru en beš kompletek (ful lušten) in je imel na jopici narisano žirafo (v modri ali pa roza barvi) user posted image . Bomo videli kje bomo kaj najdli. Bom šla enkrat pogledat še v H&M. Na žalost imamo na Koroškem zelo malo trgovin z otroškimi oblačiliuser posted image

Sama si nisem nabavila plavalnega obroča in si ga bom potem, če bo potrebno. Upam, da ne bo. user posted image  Bo pa moj user posted image  skakal od trgovine do trgovine in ga iskal user posted image

Šele sedaj se začenjam zavedati, da bo kar hitro tu marec in da bomo začele mi rojevati. Glede na to, da so začele že februarčice...user posted image

Vidim, da ste že nabavljale plenice? Kakšno velikost pa ste kupile in koliko? Ste me pa prepričale, da bom verjetno tudi sama poskusila s plenicami Fixies.

Glede EA sama razmišljam, da bom podpisala in se potem v porodnišnici odločila, ali bom imela ali ne. Bom pa najprej počakala, da bomo imeli predavanje o tem v MŠ. Glede na to, da me nič ne stane, če podpišem in potem ne uporabim, mislim, da bom podpisala.

Tudi sama bom kupila to plastificirano podlogo. Ker če en prej, bo prišla v upoštev ko se bomo odvajali od plenice. user posted image  Saj vem, da je še za to čas...user posted image

ursi84 - imaš pa res velik in lep trebuh. Verjame, da te že kar pošteno moti user posted image

pingvinčica - sem videla, da si spraševala glede potisaknih plenic. Jaz sem jih videla, da jih imajo v Kik-u, vendar ne vem, če ga imate kje blizu.

Glede velikosti vaših user posted image  in seveda njihove teže je tu en link http://babymed.com/tools/ultrasound/third%5Ftrimester/

san - glede imena poglej malo na Statistični urad RS in mogoče boš našla kaj zanimivega user posted image  Želim ti veliko uspeha, ker ste si res izbrali ta pravo črko user posted image

Glede papirjev na CSD in paketa. Jaz sem v ponedeljek izpolnila papirje za denar in mi je rekla,d a bom dobila 13.2. nakazano. user posted image  Upam, da bo res.

Glede barv in user posted image  sem sama ful proti, da se nekaj ločuje. Ko sva kupovala z user posted image  voziček sem rekla, da bom kupila takšnega, ki se mi dopade, ne glede na barvo. In sem kupila temno modrega, čeprav ne vem ali bo user posted image  ali user posted image . Vem pa, da bo marsikdo mislil, da je v vozičku fantek (v primeru, da bo user posted image ) samo zaradi tega, ker je moder voziček. user posted image  

Kompletek za iz porodnišnice bom verjetno kupila št. 62, ker se mi zdi, da je bolje, da je malo prevelik, kot da je premajhen. Če pa bo user posted image  res bolj majhen, bo pač user posted image  šel kupit novega. user posted image

Vsem user posted image user posted image user posted image  za uspešno opravljene preglede. Sama bom jutri nastopila v 31 t in imam sedaj preglede na 3 tedne. zadnji pregled sem imela na 3 tedne, ker sem dobila inekcijo, ker sem Rh-, sedaj pa mi ga je dal tudi čez 3 tedne. Perp - jaz sem dobila to inekcijo v ta zadnjo in nisem ničesar čutila user posted image  Verjetno ja pa tudi odvisno kako ti jo sestra da.

Tudi jaz poznam še 2 marčevki, ki nista na tem seznamu in ne čvekata z nami. Sploh ne vesta kaj zamujata. user posted image  Vas moram pa pohvalit, ker res pridno čvekate in če bi že od začetka tako čvekale, nas nobene ne bi prehitele. Verjetno pa bomo še bolj čvekale, ko bomo vse doma oz. na porodniški in bo več časa.

Sedaj se vam nekaj dni nisem oglasila, sedaj sem pa paotrebovala dobro uro, da sem prebrala in vam kaj tudi napisala. Sploh ne vem, če bo katera brala ta "špeh". user posted image  

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu ursi84)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
18.1.2008 14:56:32   
janet
Hy!

Jaz sem v bolniški že od sredine septembra, saj mi v službi niso mogli zagotoviti lažjega delovnega mesta. user posted image

Prvič čujem da so dali Rhogam inekcijo v ramo, ponavadi se da v zadnjico, ni čuda da te boli !?!?Tudi jaz sem jo dobla v zadnjico pa ni nič bolelo.

Vse bomo pa super mamice!!!user posted image

(odgovor članu perp)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
18.1.2008 14:58:31   
Katy13
Pri nas je pa še kar naprej slabo vreme, sicer dežuje ne, je pa oblačno. user posted image  Še pol ure in zopet bom imela inštrukcije, potem pa grem domov, da se malo razhodim in malo načvekam. user posted image  Lepo se imejte in se kaj tipkamo zvečer.

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......