|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
19.1.2008 14:18:19   
lucalu
Tejka ta nosečniški diabetes je ena posebna vrsta diabetesa, ki po porodu izgine... zaradi česa pa pride do njega, pa ne vem...
gaya24 nam je diabetologinja razlagala, da zaradi diabetesa lahko pride do prevelike, ali pa premale teže user posted image . Ravno zato bi naj bilo nevarno... je pa res, da niso vsi user posted image  enako težki in, da je nekaj tudi v genih. user posted image

(odgovor članu Tejka.387)
Neposredna povezava do sporočila: 4426
19.1.2008 15:11:16   
gaya24
Bom mal bolj tečna glede cukra na naslednjem pregledu. Boljše preventiva kot kurativauser posted image

Zdaj sem pa prav živčna, ker je ena znanka danes rodila, ki ima isto ginekologinjo kot jaz in ji je rekla, da je fantek, rodila je pa punčko... In, če se je pri meni tud zmotla.... Jaz in moj se pa že 3 mesce v moškem spolu pogovarjava z mojim bušijemuser posted image pa še večino stvari imam za fantka. Sem prav živčna, ker mi ni jasno kk ti lahko govori da vidi jajčka itd. pol je pa kr punčka... Sej meni je drugač vseeno kaj bo, sam da bo zdravo, sam pol bi rajš ne želela vedet, če bi vedla, da je to tok nezanesljivo!

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4427
19.1.2008 15:17:30   
*medica*
pozdravljene čvekice..
kako ste vse pridne..pospravljeno skuhano vse tip top...san pridem tud jest k teb na lazanjo..mmmmm...user posted image user posted image no sinoči sem jest zaspala šele ob štirih in sem se zbudila šele ob pol enih..user posted image user posted image in sem se prav fajn naspala..mam pa tud jest problem da se pri vsakem obratu zbudim..in to se moram prav vsest najprej da se lahko obrnem ker mam take bolečine v križu..drgač se pa ful dobr počutim na wc ponoč ne hodim..čez dan pa kr ..sem pa bla tud jest mal pridna pospravla sem zj čakam da se mi perilo opere da ga dam sušit..pol grem pa delat makaronov narastek z zelenjavco..ker moj kmal pride domov..
aja glede trdega mila ..zakaj je bolj priporočeno..

tiste ki mate v kratkem test za sladkorno upam da bo vse vredu in da bo cuker v normali...držim pestke za vas..
jest mam pa pregled v ponedeljek komaj čakam..da vidim našega user posted image

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4428
19.1.2008 15:19:45   
*medica*
gaya tud jest zadnje čase o tem razmišljam..men je tud moja rekla da mamo user posted image sam kaj pa če se zgodi da je user posted image in da je bila med nogami samo popkovnicauser posted image   jest pa tud večino kupljeno za fantka...

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4429
19.1.2008 15:39:58   
gaya24
*medica*:
Očitno bova mogli počakat do marca....user posted image

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4430
19.1.2008 15:43:46   
Dinki
tud jest zadnje čase o tem razmišljam..men je tud moja rekla da mamo sam kaj pa če se zgodi da je in da je bila med nogami samo popkovnica jest pa tud večino kupljeno za fantka

Ja, to bi bilo pa tudi zame presenečenje user posted image ...je res, katerega spola je user posted image  si 100% lahko šele po tem ko se dejansko rodi, vendar imam jaz slikice iz morfologije in 3D UZ in na obeh je videti lulčka....popkovnica se na UZ nikoli ne vidi tako kot koža, ampak bolj kot črna lisa, torej nikoli ni tako lepo vidna kot user posted image .

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu *medica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4431
19.1.2008 15:51:28   
lucalu
Ja, Dinki, tudi mene je malo zaskrbelo... čeprav bi mi bilo kar všeč, če so se zmotli, ker jaz sem seveda želela punčko, ampak sem se spomnila, da imam slikice iz 3D... user posted image  Tam se pa vse res lepo vidi!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4432
19.1.2008 15:59:20   
Dinki
čeprav bi mi bilo kar všeč, če so se zmotli, ker jaz sem seveda želela punčko, ampak sem se spomnila, da imam slikice iz 3D... Tam se pa vse res lepo vidi!

A res? Jaz pa ne vem zakaj, ker je za punce značilno, da si ponavadi bolj želijo punčko kot fantka in obratno, pa tudi sestro imam, kar mi je super...ampak mislim, da sem si od začetka te user posted image  zmeraj malo bolj želela user posted image , pa sploh ne vem zakaj. Za razliko od nekaterih, ki pravijo, da se jim zdi, da je s user posted image  lažje, jaz mislim ravno nasprotno, da je s user posted image  nekako lažje, sploh če sodim po sebi kaj sem vse ušpičila v mlajših letih user posted image .
Je pa tako, da si vsak nekaj bolj želi, potem pa to kar dobiš ne bi nikoli več zamenjal user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4433
19.1.2008 16:04:53   
gaya24
Je pa tako, da si vsak nekaj bolj želi, potem pa to kar dobiš ne bi nikoli več zamenja

Točno tako!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4434
19.1.2008 16:04:55   
lucalu
Vsekakor je to res! Se spomnim, da si je moj brat, ko je bila svakinja 1. user posted image  zelo želel punčko... no in potem so seveda dobili fantka... in nikoli ne bom pozabila, ko je rekel, da že res, da si je želel punčko, ampak zdaj, ko se je sine rodil, si sploh ne more predstavljati, da bi bilo kaj drugegea. Pa itak si vedno želimo, da bi bilo le zdravo!

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4435
19.1.2008 17:22:49   
gaya24
Evo, pa sem spet nazaj. Sem bla zdaj slabo uro s psi na sprehodu. Je prav pasalo, pa še mrzlo ni preveč.

Zdaj se pa moram počasi spravit, sem danes organizirala zakasnelo praznovanje za moj r.d, ki je bil že pred 16. dnevi.
Ful mi je všeč, ko ne rabim komplicirat pri oblačenju, ker lahko izbiram samo med trojnimi nosečniškimi hlačami in parimi nosečniškimi majicami, plasšč mi je pa itak samo še en prav, pa že tisti je bolj na tesno na meni.user posted image
Lepo bodite, napišite še kaj danes zvečer, da bom jutri dopoldan mela kaj za bratuser posted image .

Pa-pa

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4436
19.1.2008 19:39:36   
*medica*
gaya mislim da bomo res mogle počakat do marca...pa lepo praznuj brez kakih naglih gibov pri plesu user posted image ..
glede cunj pa je pri meni isto ..ni velike izbire ...mam eno budno ki sm jo kupla že novembra in me je zj začela že počas šponat..no do konca bo zdržala če ne bom pa odpeto mela..user posted image user posted image da bom še bolj opaznauser posted image

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4437
19.1.2008 20:11:12   
mergetka
Zdaj sem pa prav živčna, ker je ena znanka danes rodila, ki ima isto ginekologinjo kot jaz in ji je rekla, da je fantek, rodila je pa punčko... In, če se je pri meni tud zmotla..

Ja, ta je pa dobra... Gaya24, upam, da se pri tebi ni zmotila. Men so tudi na nuhalni rekli, da bo punček, pol pa, ko sma se Mi2 žeful z "njo" menila, povedali, da bo pobček!! In pol je blo en teden mal hecno, upam, da nama mali ni zameriluser posted image

Dinki, ful hvala za info glede posteljnine. Škoda, da mam posteljo 70 krat 140, ker mi najbrž ne bo šla za jogi prevleka gor.user posted image Al je ful raztegljiva?

Tejka.387 men je rekla sestra naj jem čimbolj normalno do pregleda, da bo res realna slika.

iste ki mate v kratkem test za sladkorno upam da bo vse vredu in da bo cuker v normali...držim pestke za vas.. [7quote]

Medica, hvala!

Glede trdega mila pa so nam v MŠ rekli, naj bi se bolj spralo iz teleščka.  Sama ga tud raje uporabljam zadnje čase kot tekočega, ker se mi zdi, da je to res. No, razen intimnega, ker ga še nisem videl v trdi obliki.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4438
19.1.2008 22:41:22   
Katy13
Pozdravljene!

Sva se z user posted image  celo popoldne potepala. Najprej sva šla k enima kolegoma po košek in sedaj ga imava že doma. Komaj čakam, da bo prišel na svet tudi najin user posted image , d aga bova lahko položila vanj. Vendar ni treba nič prehitevat, bom že počakala, da bo pravi čas...user posted image

Potem pa sva prišla domov in se navečerjala, po večerji pa sva šla an sprehod do mojih staršev, da sva se malo sprehodila. Upam, da bo jutri lepše vreme, ker bi res rada šla na en daljši sprehod.

Na hitro sem vas še malo pozdravila, sedaj se grem pa umit in nato bom še malo literaturo prebirala. Dokler me ne zagrabi spanec... user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4439
20.1.2008 1:04:08   
san
Me pa zanima, zakaj moramo v začetku pri dojenčkih uporabljati trdo milo?

če se dobro spomnim, je to zato, ker ga porabiš veliko manj, ker ne teče in se toliko ne peni. in ker dojenčkov res ni potrebno veliko milit, oz. to naj sploh ne bi bilo preveč potrebno, da mu že takoj kože ne poškoduješ. zato naj jih tudi mazali ne bi takoj, ker se koža prehitro razvadi.

(odgovor članu Tejka.387)
Neposredna povezava do sporočila: 4440
20.1.2008 1:06:14   
san
No vstali smo pa ob pol devetih na budilko, ker je mela mala tekmo (smučanje) in je bila v svoji skupinici - 1. šolke - druga.

čestitke Neža!!!!!user posted image user posted image user posted image , bravouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu janet)
Neposredna povezava do sporočila: 4441
20.1.2008 1:19:28   
san
in ji je rekla, da je fantek, rodila je pa punčko...

tko je bilo pri meni prvičuser posted image . pol je prišla pa iz P v modrem kompletkuuser posted image , v modro sobico in postelnjina je bila tudi modrauser posted image . no smo pol tud roza nabaviluser posted image . ampak sem se pa zdel spomnila, da takrat se je pa res bolj malo cot dobil v drugih barvah kot modri in roza pri nas, si mogu v italijo al pa avstrijo.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4442
20.1.2008 1:26:44   
san
margetka bolje da kupiš postelnjino, ki bo ustrezala tvoji meri posteljice - iz mojih izkušenj, ker ni ok, če je premala, je preveč apeto, pa ob robu se viha, ne objame celega jogija.

drugače pa smo se mi danes popoldne potepali in smo zvečer potem popadali doluser posted image . no, mene je pa začela mal zgaga matrat in sem izkoristila, da vas preberem, da ne bo treba pol jutri preveč brat.

lazanja je bila pa res super dobra, je ni prav nič ostalouser posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4443
20.1.2008 7:10:36   
lucalu
Dobro jutro punce! Kako ste kaj danes?
Mi smo danes po dolgem času spet bolj slabo spali... pravzaprav smo se skoraj celo noč bolj premetavali po postelji kot pa spali... desni kolk me je spet bolel, čeprav me zdaj res že dolgo ni. No, ampak se tolažim, da zdaj pa res ni več veliko do konca. user posted image  Detece je zdaj že dva dni bolj nežno... kar dosti še brca, ampak na drugačni frekvenci user posted image . Smo v 34. tednu in mislim, da mu zdaj pa res počasi zmanjkuje prostora.
Zdaj gremo počasi na sprehod, potem pa s kavico nazaj pod odejo... user posted image
Pridne bodite, božajte bejbije in javljajte se!

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4444
20.1.2008 7:29:58   
Katiandi
Dobro jutro!
Tudi jaz sem že vstala: sem se premetavala po postelji, sam me je nad boki tako bolelo, da sem morala vstat. Kok bi zdle prijala ena masaža !!
Drugače sva pa midva včeraj še malo sobo opremljala, v omaro sva dala še eno poličko za cotke od user posted image , fiksirala lučko - lunico pri previjalni pa še zaključne lajšne dala po tleh, samo nama ni najbolje ratal. Pa še v kuhinji sva končno naredila malo omarico za začimbe, tako da je zdaj tip-top.
Js mam sicer bolj nevtralne barve cotk, tako da ne bo problema, če se je ginekologonja zmotla, samo bi bili verjetno vsi drugi bolj razočarani kot midva, če bi imela punčko. Jaz najbolj upam,da bo zdrav in pridn jedu (da bo dosti mleka).

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4445
20.1.2008 7:32:00   
Katiandi
Sem mal po netu srfala in ašla stran, kjer so slikce s porodi, če hoče katera mal pogledat:
http://www.birthdiaries.com/diary/index.vaginalbirths.html

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 4446
20.1.2008 7:53:17   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: san

Me pa zanima, zakaj moramo v začetku pri dojenčkih uporabljati trdo milo?

če se dobro spomnim, je to zato, ker ga porabiš veliko manj, ker ne teče in se toliko ne peni. in ker dojenčkov res ni potrebno veliko milit, oz. to naj sploh ne bi bilo preveč potrebno, da mu že takoj kože ne poškoduješ. zato naj jih tudi mazali ne bi takoj, ker se koža prehitro razvadi.

Pa tudi zato, ker se trdo milo hitro spere.

Tudi jaz se strinjam, da ni treba kožo po celem telesu namiliti. Glavica, po potrebi vrat, dlani in rita. Ostalo pa samo s krpico "podrgniti", da se odmrle celice odstranijo. Potem pa v tetra pleničko in v vodico user posted image .

Me pa zanima za kakšno obliko banjice se boste (ste se že odločile). Jaz imam navadno banjico na stojalu še od taprvega, pa razmišljam o čebričku ... Ima katera izkušnje s čebričkom?

Lepo jutro vam želim,
pri nas na Gorenjskem je (še) megleno ...

NČK v 31tednu (še 4t pa grem na porodniškouser posted image )

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4447
20.1.2008 7:57:33   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Katiandi

Sem mal po netu srfala in ašla stran, kjer so slikce s porodi, če hoče katera mal pogledat:
http://www.birthdiaries.com/diary/index.vaginalbirths.html

A veš, da si kar ne upam?

Sem že 1x rodila, vem kaj PRIBLIŽNO me čaka, mam kar tremo ...

Ti si slikice pogledala, pa ti ni bilo ... "strašno"? (katerič pa boš rodila?)

(odgovor članu Katiandi)
Neposredna povezava do sporočila: 4448
20.1.2008 8:02:23   
marita
jutro,

jaz bi pa tako še spala, pa sem se kar zbudila. Zdele sem hitro pozajtrkovala, pa grem kar vseeno še nazaj pod kovter. Včeraj zvečer smo imel žurko, ker je kolegica rodila sina.

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4449
20.1.2008 8:06:23   
lucalu
Jaz sem pa šla eno rojstvo pogledat... pa mam kar dost! user posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  176 177 [178] 179 180   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......