|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke
21.1.2008 21:15:26   
Nasy
Pozdravljene!
Kako ste ble pridne čez vikend, komaj sem se čez prebilauser posted image San, čestitke tvojemu sineku, upam, da ste lepo praznovali!
Midva se še odločava za banjico, gotovo bo na stojalu, ker imava v kopalnici tuš kabino. Sva gledala eno v BC, nama je bila všeč, zdaj pa ne vem..v MŠ so rekli, naj nima nobenih dodatkov noter, naj bo čim bolj ravna, midva pa sva mislila eno kupit s takim naslonjalom za hrbet, k se mi zdi, da bi lažje kopalauser posted image pa tudi eno navadno sva gledala, ki pa ima ta >odtok< za vodo tko naštiman, da se mi zdi, da bi malega žulil?!

Vsak človek je zase svet- čuten, svetal in lep, kot zvezda na nebu!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Naši živahni deklici se je pridružil prvoaprilček :)

(odgovor članu Tejka.387)
Neposredna povezava do sporočila: 4526
21.1.2008 22:01:04   
jagoga
Arabela, čestitke za izpit

Nasy, kako si vikend preživela na Primorskem, vreme ni bilo najboljše? A si se srečala s svojimi goriškimi prijateljicami. Ti malo sledim, upam da ne zameriš.

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 4527
21.1.2008 22:32:00   
Katy13
Mava še 2 mesca. Marca se bova pa že mogle bolj kontrolirat, če sva še obe aktivni na forumu

Ja, bova pa res mogli vsak dan kontrolirat, če je že katera pobegnila v Rim user posted image user posted image .

Naša črtica koraka - ne sekiraj se zaradi imena, tudi midva še nimava izbranega. Sem dala user posted image  nalogo, da izbere ime za user posted image  in za user posted image . Nekaj imen sva sicer izbrala, vendar jih morava izločit, ker sedaj bo samo en user posted image . user posted image

Črpalke za mleko tudi jaz ne bom kupovala, si jo bom izposodila, če bo potrebno oz. jo bom kupila. Imate pa res že debato za forum dojenček. user posted image

Arabela - čestitam za uspešno opravljen izpit. Upam, da bom lahko kmalu tudi jaz na tvojem mestu. Vendar so pri nas profesorji problem...

Modrčka za dojenje še nimam nobenega. Ste me pa prepričale, da bom šla v Mullerja in si nabavila te, ki jih hvalite vi. V petek grem v Maribor in bom nabavila. user posted image

San - čestitke tvojemu sinu za rojstni dan.

Mariborčanke - kateri H&M je bolj založen z otroškimi oblačili v MAriboru, tisti v centru ali v Evroparku?

Lepo se imejte, očitno že vse spite, ker sem na forumu sama. Grem še malo študirat, danes čez dani nisem naredila nič, ker sem dopoldan šla k bratovi punci in sva pregledali cotke, popoldan pa sem imela inštrukcije, nato pa sva šla z user posted image  še na sprehod. Zunaj je ful megleno, pravo pusto vreme. user posted image  Čez dan smo sicer imeli malo sonca,...

V glavnem user posted image  mi je popoldan pripeljal vse cote dol in sedaj jih moram vse še enkrat pregledat in sortirat po velikostih. Pripeljal mi je eno veliko škatlo, dve potovalki in eno vrečko cotk. Tako, da me čaka kar nekaj pregledovanja, pranja in likanja. user posted image

Jutri popoldan imamo zopet MŠ, in sicer temo družina ob prihodu novewga člana. Bomo videli kako bo.

U, pa še nekaj. Včeraj zvečer, ko sem šla spat, sem čutila neke čudne gibe (do sedaj jih še nisem). Čutila sem gomazenje pod prsmi, in sicer se je čutilo, da se je to gomazenje premikalo nekje 2-3 cm levo in desno. Ful čudno user posted image . Glede kolcanja pa ne vem, ali jaz en ločim ali moj user posted image  ne kolca user posted image  A ima katera kakšno taktiko, kako spravit user posted image  do tega, da se mu kolca user posted image  Ne se smejat, ampak res bi rada to občutila.

O.K. sedaj pa res dovolj, grem še malo študirat....

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4528
21.1.2008 22:38:53   
Sonnja
katy js kolcanje čutim čisto spodaj tak ko bi enakomernem ritmu nekaj rahko udarjalo, včeraj je ravno kolcal ko je bila kolegica pri meni in je daloa roko gor in je rekla: to pa je sigurno kolcanje. ne vem kak bi ti drugače razložla js sm to čutla že prej sm pa šele zadnjič seveda na forumu ugotovila da je to kolcanje. user posted image za forum tu sem itak zvedla90%stvari.ne vem pa kak bi pripravla otroka da kolca,probaj kaj spit.user posted image

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4529
21.1.2008 22:39:51   
Sonnja
lahko nočuser posted image

(odgovor članu Sonnja)
Neposredna povezava do sporočila: 4530
21.1.2008 23:46:14   
mergetka
Ojla, user posted image !

Danes spet ne morm spat, pa sem šla že ob 9h. Rada bi se naspala, kr mam jutri test 100g za sladkorno in bom itak čist zaspana od vsega cukra....

Glede nočnih obiskov wcja vam kar malo zavidam. MOja boljša noč se izide s tremi obiski, slabša pa tudi s petimi, šestimi. Ne zastopim, kako je možno, da se eno uro potem, ko zaspim že zbudim za lulanje?! Non stop imam poln mehur, res.

Vilma, probi vso potrebno tekočino spiti pred šesto zvečer. Tko mi je svetovala zdr., sam punce, pazte, da pijet dovolj!!!!  Jaz sem pol mal manj (ker mi je ta zdr. rekla, da je 1,5 l dost, prej sem se pa "silila" 2 l) in sem fasala tako zaprtje, da je joj!user posted image   Kriva je tud čokolada, nč ne rečemuser posted image ...

Ampak zdaj sem pa sm še na suhih slivahuser posted image . Pa ravno sem prejšnji teden razmišljala, kako srečo imam, ko grem včasih tudi 2x na dan na veliko potrebo. Kak se lahko hitro kaj obrne....

Bejbe, katere modrčke to kupujete v Mulleru? A majo sam ene sorte za dojenje?

Grem probat zaspat, in si bom pustila še dve strani branja za jutri. Dva dni me ni blo na RR in te tolk napisale! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4531
22.1.2008 0:45:24   
gaya24
Dober večer! A že vse spite? Js pa vedno tk pozno gor lazim. Se učim zvečer k mi bolj paše in mam rač. čist blizu, da llahko vsako pavzo izkoristim, da preletim RR.
Bejbe, katere modrčke to kupujete v Mulleru? A majo sam ene sorte za dojenje?

Mene tud to zanima! Pa kolk stanejo?
Js sem si sicer kupla zdaj enga od lisce, sam ne vem a bo ql... Bomo vidli.

Grem js še mal študirat.

Lahko noč

(odgovor članu mergetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4532
22.1.2008 6:00:16   
lucalu
Dobro jutro punce! Kako smo kaj danes? Mi smo kar solidno spali...
Včeraj smo imeli pregled in ker je moja G na dopustu, me je pregledala ena druga. No, naredila je UZ in pripomnila, da se ji zdi user posted image  drobčkan user posted image . Potem me je poslala na CTG in ugotovila, da je vse ok... user posted image  je zelo aktiven, še vedno je obrnjen na glavico in nič ni nenavadnega. Jaz itak vem, da gromozanski ne more bit, ker tudi moj user posted image ni ne vem kako velik... pa me je vseeno zaskrbelo (ker moja G je do zdaj na vsakem UZ rekla, da je tak kot mora bit user posted image ), čeprav je potem rekla, da je vse vredu in, da se ne smem sekirat user posted image  V glavnem, komaj čakam februar, da pride moja G nazaj!!!
san tvojemu sineku, sicer z zamudu, VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image !!!
Arabela user posted image user posted image user posted image  čestitke za opravljen izpit!!!
Katy user posted image  se kolca od pitja plodovnice... vsaj mislim tako. user posted image
No, danes začnemo z materinsko šolo - upam, da bom zdržala tam 4 ure!
Pridne bodite punce, božajte bejbije in javljajte se!!!

(odgovor članu gaya24)
Neposredna povezava do sporočila: 4533
22.1.2008 6:55:55   
marita
jutro,

jaz sem tud že pokonci, no v bistvu nisem spala od 2.00 dalje.user posted image Kr neki sem se obračala, pa premetavala, zdj sem pa seveda vsa fuč.

Grem si narest zajtrk pa kapučino, pa upam, da bom kaj k seb pršla.

(odgovor članu lucalu)
Neposredna povezava do sporočila: 4534
22.1.2008 7:55:45   
Dinki
Namreč, ko grem ponoč na WC se moj zbudi in začne tako močno brcat, da ne moreš spat. Danes sem spala do 5h, pa potem od 8-11h

Dobro jutro!
Ursi84, te popolnoma razumem, ker imam enak problem. Ravno danes ponoči se mi je ta zgodba ponovila....spim normalno, nato se zbudim za WC in potem ko se uležem nazaj ima user posted image  tak rock&roll v trebuhu, da pol iščem pozo, ki bi odgovarjala tudi njemu user posted image ...groza!!...in pol sploh ne morem zaspat še ne vem kolk časa....če bo imel tak čas budnega stanja tudi potem ko bo že zunaj, bo orng pestro user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Tejka.387)
Neposredna povezava do sporočila: 4535
22.1.2008 8:03:36   
Arabela
Dobro jutro!

Spanja sploh ne bom komentirala, ker je bilo porazno... sem mislila da se bom naspala ker mala je pri babici, pa mi wc ni ušel.. pa mali ponoči ful brca, da mi je kar slabo...user posted image user posted image

H&M v MB... za založenost je različno... tu pa tam kaj najdeš v centru kaj pa v Europarku.. ampak je Europark dosti bolj obiskan in hitro lahko kakšnih št. zmanjka, v centru pa je bolj mirno...  Jaz sem doslej vedno kaj kupila v centru...

Lep dan želim vsem...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4536
22.1.2008 8:05:18   
Dinki
Lucalu, jaz ti bom vseeno čestitala za pregled....verjamem, da je vse OK....je pa res zanimivo kako že 2 osebi drugače vidita isto situacijo...a sta se kaj dogovarjali glede tvoje sladkorne ali boš raje počakala na svojo G?

Drži se danes v šoli.....tudi jaz jo imam danes - 2. in 3. porodna doba....mater, že cel mesec hodim, pa še 5-krat imamo ta predavanja...pa ful sem zmatrana ko grem tja, ampak manjkat pa tud nočem, ker mi je zmeraj zanimivo user posted image

7.4.2008 je najino življenje dobilo nov smisel.....ime mu je Tit.

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4537
22.1.2008 8:10:22   
Vilma
Dobro jutro sonosečke! user posted image
San najprej čestitke tvojemu sinu! user posted image

In Arabeli seveda za uspešno opravljen izpit. Zdaj pa še kakšnega do poroda ane Arabela? user posted image  

Tejka, če ti bo uspelo diplomirat do poroda, bi bilo to super fajn! Potem bo manj časa, težje, ven padeš in skratka močno ti stiskam pesti, da ti uspe!

Katy glede kolcanja, naj te malo potolažim. Jaz sem včeraj prvič začutila kolcanje svoje pupe. Me je tudi že skrbelo, ker pri sinu sem čutila to pozibavanje tudi do 3x na dan, zdaj pa prvič v 31. tednu. Pa še to ti moram povedat, da sem komaj komaj čutila. Lahko da je tvoje dete obrnjeno tako, da ne čutiš. Ali pa mu plodovnica enostavno ni všeč in tega ne pije. user posted image  user posted image

Mergetka glede pitja že delam to, kar predlagaš. Edino da neham pit ob osmih zvečer, kar je dve uri pred spanjem. user posted image  Mogoče bi pa res mogla nehat že prej, ob šestih. Samo kaj, ko sem tako obupno žejna.

Gaya glede modrčkov v Mullerju  - imajo samo eno barvo in en model. user posted image  Cena? Ne vem, po mojem okrog 10 evrov. Sem pa vidla zadnjič v Sanolaborju tudi modrčke za dojenje. Tudi niso dragi, cca 15 evrov, ne vem pa, kakšna je kvaliteta. Predivdevam, da v taki trgovini ne prodajajo glih zanič robe. Naj katera poskusi, pa pove, bi si šla še kakšnega iz Sanolaborja kupit. user posted image

Lucalu ne skrbi, ker je tvoj bebi drobčkan. Velikokrat se okrog kil zmotijo (tudi do kilograma!). Bolj važen je obseg trebuščka. Če je ta preozek, pa ginekolog lahko posumi za zahirančka. Verjamem, da te skrbi, ampak boš vidla, vse bo ok. Držim pesti, user posted image  ok!

Danes sem vas pa mislim da vse po vrsti oblajala. user posted image  Mi je končno ratalo. user posted image

(odgovor članu Dinki)
Neposredna povezava do sporočila: 4538
22.1.2008 8:41:48   
jagoga
Dobro jutro, danes ste se pa že kar razpisale. Glede modrčkov, jaz pa ne bom nič novega nabavljala, bom kar od prejšnikrat uporabila, pa še kolegica mi je 2 posodila, ker imava tam tam številko. Ker nimam velikih prs, mi je od začetka bolj odgovarjalo, če sem bila med dojenjem brez njega (pa še poletje je bilo), sem ga uporabljala le za prej in potem.

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4539
22.1.2008 8:42:43   
Nasy
Jagoga, smo se uspele najtuser posted image in to smo se tko na hitro zmenile, res, prav na brzino je šlo. Saj to ponavadi uspe, če bi razpredale cel teden, se gotovo nebi uspele zmenit.
Uf, ne mi govorit o spanjuuser posted image jaz tako slabo spim zadnje čase, mora. Pa ne, da bi spala čez dan, kje pa, še to. Ponoči se obračam, gledam na uro, hodim na WC..zdaj pa že res občutim, da se bližam koncu. Jaz ne vem, kako ene delate šeuser posted image No, sicer sem po PDP ju res prva med vami ampak vseeno. Marita, vidim, da sva v podobni situaciji? Včeraj me je kar malo špikalo, nisem se prav dobro počutila. Zdaj bo treba res počivat na koncu. Najbolj je zoprno, da sem lačna, po drugi strani mi pa ne gre za jest. Še najbolj mi paše kakšna zelenjava, sadje.
Z mojimuser posted image sva se pogovarjala, da zdaj pa že najbolje, da si jaz kar lepo pripravim potovalko zase za v porodnišnico in jo dava kr v avto, ki je tako ali tako skozi parkiran dol, če greva kam, greva skupaj ali pa samo jaz. Tako bom vedno v pripravljenosti.
Za kompletek sva se pa odločila, da bova kr počakala. Ko bomo vedeli, kaj je, ne bo več teh problemov s kombinacijo barv. Menda bo v parih dneh moj že uspel nabavit, kar bo treba, kajneuser posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 4540
22.1.2008 9:18:12   
san
hvala tudi vsem ostalim za čestitkeuser posted image

arabela, čestitam za uspešno opravljen izpit in držim pesti še za naslednjegauser posted image

tejka, upam, da ti uspe diplomirat pred rojstvom, to bi bilo re super, da se ti ne zavleče vse skupaj

lucalu, čestitke za uspešen pregled, jaz se ne bi ozirala na tiste besede drobčkan, sploh če je bilo do sedaj vse ok, ker proti koncu je res veliko možnosti, da se zmotijo na uz glede kil - meni so se za 1 kg - po nepotrebnem so me prestrašili. kaj sta pa opravila glede sladkorne in merjenja?sta ji kaj rekla?

nasy, ja ti si kar pripravi stvari v avto, tebe lahko vsak čas doleti srečni dogodek, če bo kaj manjkalo, bo že dragi poskrbel za to. veš koliko so zmožni v takšnih trenutkih!
sej ne vem kaj sem še hotela napisatuser posted image

mi smo v glavnem lepo praznovali, mali je bil navdušen nad darili, še hči je bila. zabavali smo se do devtih zvečer in temu primerno potem zjutraj skoraj zaspali za šolo in vrtec. no, jaz sem s sinom zaspala za eno uro, potem sem se pa zbudila in bila budna do 3 zjutrajuser posted image . sej bi na forum mal pokukala, pa mi je baterija šla pri tipkovnici in potem nisem mogla nč napisatuser posted image . lubi je pa delala, tko da ga nisem mogla ravno dol vreč. no, sej verjetno, če on ne bo delal, verjetno tud jaz ne bi bila tako dolgo pokonci. sem rekla, da že treniram za pol ko bo dojenček. najbolj mi je smešno, ker sploh nisem zaspana, tudi čez dan ne, pa imam že cel teden nočneuser posted image .

aja, no, mi imam pa previjalno, zdej pa še postlca, pol pa cunce, pa bo.

zdej pa letim neki narest, se slišimo

(odgovor članu Nasy)
Neposredna povezava do sporočila: 4541
22.1.2008 10:22:12   
Lona76
Dobro jutro vsem!
San vse najboljše tvojemu sinu za rojstni dan, moj je bil pa 7. star 4 leta.
Arabela čestitke za izpituser posted image user posted image user posted image user posted image
No pri nas je tudi spanje tako tako. Se ene 3 krat na noč zbudim za na wc. Naša user posted image pa zvečer podivja. Me v rebra brca da prav boli in se prav čuti čez trebuh nekaj trdeja, po moje peto. Še celo user posted image se je včeraj režal ko je čutil to.
Vidim da ste vse full pridne pri pripravljanju na prihod user posted image . Jaz pa še kar odlašam. Pravim da bom, ko bom ostala doma. Delam še do 15.02. Upam, da me potem naša ne prehiti, če me pa bo, bo mogel pa user posted image za vse poskrbeti.
Po modrčke bom šla pa tudi jaz sedaj v Milerja, ker vse tako hvalite. Za sina sem imela ene pa niso bili nič fajn. Sem jih pa v Leclercu kupila.
Me je pa sam porod malček začel skrbeti. Kolegica mi je namreč rekla da je njena prijateljica v Lj. porodnišnici rodila kar na hodniku ker ni prostora? Da je full naval in da so babce full zmatrane in da samo umetne popadke navijajo in če v dveh urah ne rodiš te dajo na CR user posted image Pa me zanima če je to res al je to spet ena za lase privlečena fora. A kera kej ve?
Pridne bodite!
A imate vse že use urejeno za Porodniško. Jaz namreč šele jutri nesem papirje na CSD. user posted image

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 4542
22.1.2008 10:43:25   
Katy13
Tudi jaz sem bila danes ponoči eno uro pokonci, vendar sem potem nazaj zaspala.

sonnja - saj vem, da do kolcanja pride, ko user posted image  pije plodovnico, vendar sem enkrat nekje prebrala, da če se hitro obrneš iz ene strani na drugo, da se potem user posted image   kolca. Pa ne vem, če je to res. Spomnim se pa tudi ne, kje sem to prebrala. 

Arabela - hvala za nasvet. Bom šla najprej pogledat v H&M v center, ker si bom šla kupit en modrc za dojenje v Muellerja. Če se ne motim drogerije Mueller ni nikjer drugje kot tam pri Slomškovem trgu? Me je kar groza it tja, ker je vedno vse zasedeno in nimaš kje parkirat user posted image

Nisem vam včeraj povedala, da sem imela stilsko preobrazbo user posted image . Prej sem imela lase do ramen, sedaj imam pa čisto kratke lase. Bo bolj praktično in potrebovala sem spremembo. user posted image

Odlocitev, da boste imeli otroka, sprejmete v trenutku. Tako za vedno sklenete, da bo vaše srce hodilo zunaj vašega telesa.

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4543
22.1.2008 10:53:43   
katj
pozdravljene,

san, vse najboljše tvojemu cukrčku!

naš mali je mel vročino čez vikend in včer bil preventivno doma.
in se zbudimo, mojmu slabo jaz pa od jutra do večera bruhanje. čist sem bla fertik, tud pit nisem mogla. pol je mel moj tamalga čez, njemu je bla samo slabo.
dons pa skor kot nova, sem neki pojedla, upam da ostane notr.

in sem pomislila, če bi mogla zdej rodiit....jaz ne bi bla sposobna. a te v takem primeru dajo normalno rodit, kera ve?
to si pa res ne predstavljam.

(odgovor članu Katy13)
Neposredna povezava do sporočila: 4544
22.1.2008 10:57:13   
katj
katy13, jaz sem tud celo življenje mela dolge lase in čop non-stop.
in sem se pred parimi mesci postrigla čist na kratko.
men je ful dobr, nč dela.

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 4545
22.1.2008 11:03:36   
Lona76
Joj še neki sem se  spomnila. Kera je že rabila tiste šparove nalepke? Če jih še rabi naj mi pove.

(odgovor članu katj)
Neposredna povezava do sporočila: 4546
22.1.2008 11:54:26   
Nasy
No, pa imamo tudi mi dežuser posted image pa tko fino mi je veter sušil cunje.
Modrc za dojenje sem jaz enga kupla kr v Pikapolonici od Alise, se kr malo bojim okoli iskat, ker imam mlekarne kr konkretnih številk, da ne bom razočarana in jezna potem. Kako je s ciframi v Mulerju, ko so tako ugodni? Sem pa prav prijetno presenečena, da tile modrci niso tko peklensko dragi, za navadnega daš več, no ponavadi so tudi lepši, ne čist navadni ampak včasih smo tiste, ki imamo malo več >bogastva< vesele, da sploh dobimo kaj ne pa, da je še izbira.
Na, zdej imam pa slabo vest..pojedla sem 2 rebri čokolade, mi je tako zadišala, da sem jo kr načelauser posted image

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4547
22.1.2008 11:59:22   
Čakajoča
Pozdravljene!

Arabela tudi iz moje strani iskrene čestitke za opravljen izpit.
Meni ste vse, ki se učite take "frajerke", da je joj! Res ste izjemne, da vse to obvldate. Ene še z majhnimi otroki doma! Čestitam!

Tudi jaz opazim včasih, kot da bi se user posted image  kolcalo. In verjetno se mu res. Vendar hitro mine.
Dobila sem že odločbo od CSD za paketek oz. sem vzela kar denar. Sicer ne piše kdaj bo nakazan, vendar mislim, da bo 15.2.2008!

Včeraj sem bila na aerobiki za nosečnice, pa sem se počutila kot 100kg slon. Sploh vaje na tleh so že kar mučne s tem  VELIKIM trebuhom.
Tako reklamo ste naredile s temi modrčki iz Mullerja, da bom tudi jaz morala iti ta teden tja, ker drugače jih bo zmanjkalo!
Imam mlo straha pred podiranjem kupčka. Sicer nisem med nerodnimi, ampk me je resnično strah. Ko ga daš čez rame, pa ko je še ful mali, mu moraš glavico potem ša obrnit na eno stran, kajne!? Tega me je ful strah, da mu ne bom kaj naredila. Pa ko bom (če bom) dojila leže, kako ga potem dvignit in podret kupčk...
Takšne stvari me sedaj mučijo!
Zaenkrat bo to dovolj!
Čao 

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 4548
22.1.2008 12:07:13   
Naša črtica koraka
IZVIRNO SPOROČILO: Čakajoča

Imam mlo straha pred podiranjem kupčka. Sicer nisem med nerodnimi, ampk me je resnično strah. Ko ga daš čez rame, pa ko je še ful mali, mu moraš glavico potem ša obrnit na eno stran, kajne!? Tega me je ful strah, da mu ne bom kaj naredila. Pa ko bom (če bom) dojila leže, kako ga potem dvignit in podret kupčk...
Takšne stvari me sedaj mučijo!
Zaenkrat bo to dovolj!
Čao 

user posted image  ko bo dete tvoje v tvojih rokah, potem teh strahov ne bo več!!
Seveda si prve dni okoren ... ampak, ko vidiš osebje v porodnišnici, kako suvereno rokuje z novorojenčki, tudi ti pridobiš na suverenosti ... poleg tega so ti mali dojenčki ko eni mucki, zelo mehki in čigumasti user posted image

Drugače pa te tudi v P poučijo o osnovnem handlingu ...

brez skrbi, vse bo OK!!!user posted image

(odgovor članu Čakajoča)
Neposredna povezava do sporočila: 4549
22.1.2008 12:14:17   
Nasy
Saj jaz se tudi bojim rokovanja z dojenčkom in iskreno upam, da nam bodo pokazali malo kako in kaj. V MŠ tako lepo predstavijo vse skupaj da me je resno zaskrbelo, da je to samo teorija, kako se sestre trudijo in to. Ampak veste kaj, ma ni vrag, da ne bomo sposobne se naučit, pišuka! Parkart si neroden, potem pa gre. Saj otroček je tak, ko bi bil gumijastuser posted image tko so rekle v MŠuser posted image tako, da če glih ne delaš kakšnih hudih podvigov po mojem ne moreš naredit kakih hudih napak? Veste kaj, nobena ni znala že od začetka, nemogoče je znati, če tega prej nisi počel! Ne se obremenjevat s tem, jaz nočem mislit na to, da ne bomo znale. Vem, da bo marsikaj novo ampak ženske imamo itak veliko teh gibov in tega prirojenega. No, zdej sem blazno pametnauser posted image kaj bo pa marcauser posted image

(odgovor članu Naša črtica koraka)
Neposredna povezava do sporočila: 4550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  180 181 [182] 183 184   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......