|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: My name is 03 007
20.1.2008 22:51:52   
draja
Današnja večerja mi je pobrala vse živce in vso energijo, no končalo pa se je vseeno s smehom. Pa saj ob Živi drugače itak ne gre.
V glavnem, se potrudim in ji skuham gres na vodi, ji pripravim allernovo, jo sladkam z vanilijevim sladkorjem, dodam gres in mnajmi večerja je nared. Bilo je res okusno. No, Živa se je s prvima dvema žlicama skor zadavila (pa ne zaradi okusa, ampak zaradi gresauser posted image user posted image user posted image ), pol pa ni več odprla ust. Ma probala sem vse živo, ji dala nešteto "prepovedanih" stvari, da bi se zamotila, ona nič. Vse kar sem imela od tega je bilo milijon popackanih stvariuser posted image . Res sem bila že na robu solzuser posted image .
Ok, grem miksat gresuser posted image user posted image . Vmešam še čokolino, da bo ja super. Živa ne odpre ustuser posted image . Ji na silo vsilim eno žlico, mala se zjoka, meni fuuuuul bad kaj ji delamuser posted image . Ok, se spomnim na kruh in da bo ja jedla, namažem gor še marmelado. Po dveh mini koščkih zapre usta. Hočem že obupat, ko ji ponudim sam kruh, brez marmelade in tamala navdušenauser posted image . No in tko jeva, ona kruh, jaz njeno večerjo. Ko končava začne ona ful navudšena vpiti in kazati na skodelico, kjer je bil prej tisti nesrečni gresuser posted image user posted image . Za foro ji postrgam eno žličko in tamala z užitkom pojeuser posted image user posted image . Postrgam še par žličk in mala je kot nora. Valjda meni ful bad, da sem otroku pojedla večerjouser posted image  in ji grem pripravit novo porcijo. In seveda Živa ne odpre več ustuser posted image user posted image user posted image . No tle sem se pa že smejalauser posted image user posted image user posted image . Saj ne vem kaj naj si mislimuser posted image . Al me mala vrti okoli prstauser posted image !

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
20.1.2008 22:59:30   
K_a_t_i
Draja, zgledi vlečejo! Tisto kar boš jedla ti, bo tudi Živa.
Nočko

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
20.1.2008 23:07:54   
sezam
draja - tebe je pa žekmal začela vrtet okoli prsta user posted image user posted image  Kaj te šele čaka user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za vse bolančkane

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
20.1.2008 23:35:08   
K_a_t_i
Pametni kuža - dedek Mraz je že mal star pa ni vidu, da ga Žiga že ima... Zdej mamo enga še zapakiranga. Če ga ma kera še namen kupt, se priporočam. 20€, ker računa itak da nimamo... (lohk pa tud za kej "pametnega" zamenjam, če ma kera kej dvojnega od vseh teh praznikov)
na ZS, prosim

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
21.1.2008 7:37:41   
tinaaja
Draja, ja pri nas na kruh ne sme it NIC!!! Ce kaj gor dam, potem kruh cudezno gravitira k tlom in je ze aja na delu user posted image user posted image Kruha pa se najvec pojemo, od ostalih OH morda kdaj se polento za vecerjo. Drugace pri nas gospodicna ne jedo vec zelenjavje in kosil user posted image

Jutro user posted image
ponedeljek je tu, se malo pa bo petek user posted image Upam, da bo vreme ta teden boljse, da bomo malo riti razmigal in uzival na soncku user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu K_a_t_i)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
21.1.2008 7:45:21   
tejčica
Anej, user posted image  za 11 mesecev.

Brina in Jure, user posted image  za 10 mesecev.

Thaiss, je Matiu kaj padla vročina?user posted image

Sibil, user posted image  za vaše zdravje.

Draja, user posted image , Živa pa res skrbi da ti ni dolgčas. Čeprav, ko se pa trudiš in trudiš, da otrok nekaj da v usta, tist moment pa sigurno ni smešno.

Pri nas vreme še vedno user posted image user posted image user posted image ... megla na meglo z meglo... HOČEM SONCE!!!

(odgovor članu draja)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
21.1.2008 7:46:28   
tinaaja
Jaz sem pa kuj boljse volje, ker vidim soncni vzhod user posted image user posted image user posted image , ki je zadnje case redkost v lj user posted image user posted image user posted image Sprehod - here I come user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
21.1.2008 7:52:43   
tejčica
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
Drugace pri nas gospodicna ne jedo vec zelenjavje in kosil user posted image

Isto pri nas! No, sam da je gospodič in ne gospodična.user posted image  Imamo zadnje čase velke težave da sploh kaj poje pri kosilu. Včeraj mi ga je mukoma uspelo prepričat da je pojedel malo pečenega krompirčka in piščančka, ko pa sem mu dala zaven pikico brokolija pa je zapečatil usta! A včasih je jedel take procije, da sem se bala da je preveč. Kruh, sadje, jogurte in ostale mlečne zadeve bi pa kar mlatil in mlati.

Šibam Tajo zbudit in uštimat, da jo babi pelje v vrtec.

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
21.1.2008 7:52:45   
tinaaja
ZA LJ

datum vreme min.(°C) max.(°C) veter Ponedeljek
21.01.2008 user posted image 1°C 8°C user posted image Torek
22.01.2008 user posted image 2°C 8°C user posted image Sreda
23.01.2008 user posted image -1°C 4°C user posted image Četrtek
24.01.2008 user posted image -3°C 2°C user posted image Petek
25.01.2008 user posted image -3°C 6°C user posted image Sobota
26.01.2008 user posted image -1 °C 10°C user posted image Nedelja
27.01.2008 user posted image 1 °C 13°C user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
21.1.2008 7:53:22   
Dajadada
Žur marčevk brez frockov...ful dobra ideja. Tam nekje maja, junija bi sigurno že šlo, kaj pravite? No, zaradi mene lahko že prej...sem najdla perfect način, da lahko mamica spije vsaj ene dva pirčka, ko gre zvečer venuser posted image ...preden N. zaspi ga dojim, uspavam, potem šibam...še prej pa dam iz zmrzovalnika jutranjo dozo "dojenja"...pumpica dela čudežeuser posted image  in tamauček se nič ne pritožuje, če dobi mojega mlekca po flaši...sam da je. Dopoldan si "pijano" mleko izčrpam in vržem stran, zvečer pa itak spet dojenje.
No, pa da ne boste mislile, da to zdaj vsako soboto...zaenkrat sva tole samo enkrat izvedla...me pa kmalu čaka moja okrogla in bo en fajn žur padu v brunarci za savo...jeeee, komaj čakamuser posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
21.1.2008 8:46:07   
Dajadada
Še en zmagovalni zajtrk...kruh s topljenim sirčkom...bi kar jedel, jedel, jedel, če ne bi mamica rekla da je dost.

Pa še ena dobra: tamauček je piškotek, ga vrti v rokah, ampak včasih ga nese v usta, včasih ne...pol mu pa rečem, da bom jst am, am, če ne bo on in začnem odpirat usta in mu rečem daj meni piškotka in on stegne rokico proti mojim ustom...ugriznem piškotka in on se začne ful režat...tako sva pol jedla vsak en grizuser posted image , njemu pa smešno za umretuser posted image .

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
21.1.2008 8:47:24   
Dajadada
Ej punce zbudite se. A samo mi tako zgodaj vstajamo zadnje časeuser posted image

Urla, a si že v službiuser posted image ?

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
21.1.2008 8:54:19   
thaiss
jutro,

naša noč takotako, ob 5h je imel 39.5 pa sem mu dala svečko in sva spala do 8h. zdej je brez vročine, se igra
user posted image

hvala za pikepokeuser posted image

vse naj naj Anej, Brina in Jure
user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
21.1.2008 9:05:41   
erna14
user posted image user posted image user posted image super za matio da je dobr,mas mailuser posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
21.1.2008 9:07:52   
urla
IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada
Urla, a si že v službiuser posted image ?

Čaki, zdej vas berem, pol pa komentiram user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
21.1.2008 9:23:53   
tinaaja
user posted image user posted image user posted image imitator na hribarju -> res je car..

Plestenjakhttp://www.youtube.com/watch?v=TCV8WeiQKmQ
Fredy Millerhttp://www.youtube.com/watch?v=m3W54nnm6wM
Rokhttp://www.youtube.com/watch?v=99w21u-6ZSU
Vlado Kreslinhttp://www.youtube.com/watch?v=zyZ8stHDAuA
Rok Kosmačhttp://www.youtube.com/watch?v=GMd_DffG9vc   Siddhartahttp://www.youtube.com/watch?v=_TORktNmAaM 

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
21.1.2008 9:29:58   
tinaaja
Hvala za cestitke user posted image Pa seveda, Jure in Anej, lepo praznujta user posted image user posted image
Cas gre cisto prevec hitro... Se 2 meseca, pa bomo praznovali.
A ste ze kaj razmisljale kje boste praznovali, kaj boste pripravile,.. user posted image Jaz sem vceraj nacelo to debato z mojim, pa ni bil ravno zaintresiran se o tem pogovarjat 2 m prej user posted image user posted image user posted image Moski user posted image   Ker moram najt en plac, ker pri nama ne morejo vsi se stlacit not user posted image

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
21.1.2008 9:41:57   
urla
No takole, vikendško čvekanje prebrano. Doma vas tut prebrat več ne morem. No bom čez teden nadoknadila vse za nazaj.
Sedaj pa lepo po vrsti:

thaiss - bogi Matia. Ja tut mi smo v petek prišli domov s prehlajenim nosom. In sem si že razbijala glavo s tem, kako urediti varstvo. Sedaj me pa linčajte: odpeljala sem jo v vrtec. V vrtcu VSI otroci smrkajo in jim teče iz noska. Tako je bilo tudi pri Tianu prvo leto do poletja. Kaj mi pomaga, da sem sedaj z njo doma cel teden, ko bo v sredo drug teden spet smrkala. Če se bodo pa slučajno pojavili še kakšni drugi bolezenski znaki, pa itak da bo doma.

Tejčica - bravo Vid za stekelničko. Naša jo še vedno nagne samo toliko, da vleče zrak.

Draja - vsaka čast tebi, da dovoliš Živi izražat svojo umetniško žilico s hrano. Men bi se sfuzlal, da mi takole packa. No pri Tianu sem tudi dost popuščala, ker ko se je zamotil, je celo odpiral usta. Pri Katji hvala bogu tega ni trba, ker je pravi jedec.

Kati - Žiga je super medo. Mi moramo kostum še kupit. Tian pa itak, da bo Spiderman. PILATES - jaz bi hodila, samo če bom sama, bom hitro nehala hodit. Rabim enga, da me brcne v rit.

ANJA - super, da se uživali na bazenu. Pa lušna dvojčka imaš, resuser posted image user posted image user posted image

Dajadada - sem se tako nasmejala slikci od Nejca, ko ima gor slušalke. Je tak cuker. Mislim pa, da imamo vsi take slikice, ko ima otrok slušalke gor.

No Tian bi moral iti danes na dolgo pričakovano zimovanje z vrtcem. Dopoldne vse lapo spakirala, ko mi mulc pri kosilu izjavi, da ga zebe. Grem merit vročino in 39,5!!! Takoj dobi zdravila, pa mu vročina vse do večera ni padla pod 39. Danes ga je moj pelju k zdravniku, ker danes vročline ni več in tudi nič drugega ga ne boli. Vzeli bris grla (zaradi suma na škrlatinko). Moram poklicat kasneje zdravnico, da pove ali ga jutri ali v sredo peljem na zimovanje, da bo vas nekaj dni užival.

< Sporočilo je popravil urla -- 21.1.2008 9:45:27 >

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
21.1.2008 10:02:57   
Pikca
jutro.

vse naj naj Brina, Jure in Anej! 

Draja, vidim, da vaša Živa postaja vse bolj podobna našiuser posted image

Tudi Jernejček nekaj štrajka s hrano... ampak on ima od vsega še najraje meska pa polento, jogurtov in sadja spravim vanj le po kakšno žličko...
Se pa zdaj uči jest koščke - ful mu je všeč, da sam v rokah nekaj drži in gloda (čeprav zaenkrat še z dlesnimi).

Živa je šla v vrtec, čeprav še smrka... kašelj je pa že veliko boljši. Joooj kakšne borbe imamo s čiščenjem nosa... pri dveh letih je tako lepo pihala v robček, zdaj pa sploh noče, pucanje s fiziološko je pa itak cel projekt...

No, se je že zbudil mali... bova šla pa kar že zdele ven...

(odgovor članu urla)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
21.1.2008 10:29:44   
draja
IZVIRNO SPOROČILO: Pikca

Draja, vidim, da vaša Živa postaja vse bolj podobna našiuser posted image

user posted image user posted image  sej si me svarila, ko smo izbirali imeuser posted image user posted image . Ma sta obe tako simpatični, da nič ne obžalujmo ne?user posted image

Urla na žalost bo Živa sigurno hodila v vrtec, če bo imela "samo" smrkav nosek. Tako pač je. Pa močno močno stiskam pesti, da se Tian pozdravi in ujame vsaj kakšen dan zimovanja s prijateljčki!

Jjasna a kar takole se ti je nehal dojit Jure? No, važno da pije vsaj kozje mleko. Pa super, če ga imate doma.Vidiš, jaz pa kozjega mleka še v življenju nisem poskusila in imam kar neke predsodke pred njim. Čeprav popolnoma neupravičeno, samo zato ker ga sploh ne poznamuser posted image .

Dajadada user posted image  faca Nejko s piškotkom. Vidiš on skrbi, da ne boš preveč shujšalauser posted image .

Matia upam, da ti vročina ne zraste več!

Tinaaja mi še nič ne planiramo praznovanja, ziher pa bo bolj na easy, sploh ker bom ravno dobro začela s službo in se mi ziher ne bo dalo nekaj ful organizirat. Pa po moje mi bodo takrat ful manjkali trenutki samo z Živo in mi ne bo da bi cel dan zabila v kakšni gostilni. Ne vem no, pustimo se presenetitiuser posted image .

Brina, Jure in Anej vse najboljše!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Pikca)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
21.1.2008 10:32:31   
sezam
vse naj naj Anej, Brina in Jure user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Dajadada
Ej punce zbudite se. A samo mi tako zgodaj vstajamo zadnje časeuser posted image

Mi smo tudi že kar nekaj časa poonci, sam nisem takoj na RR prišla user posted image user posted image  Sem že ob 8h Ano v vrtec peljala user posted image  Zdajle sem si pa kavo privošla in vas prišla pogledat user posted image

tinajaa - pri nas se je tud videl lepo sončni zahod, potem so ga pa oblaki zakril. No vsaj megle ni user posted image
Pri nas bomo praznovali kar doma. Sva se pa letos odločila, da praznujemo vsakega posebej (z domačimi - babi, dedi, tete, bratrančki,...), potem pa oba skupaj - razlika je le 10 dni, pa bomo drugače združili enkrat vmes. Letos naj pa ima Žiga svojo tortico. Bo pa pri nas tako zgledalo, da bomo feštali kar 3 vikende zapored user posted image  (najprej Ana z domačimi, nato oba s prijatelčki in nato še Žiga z domačimi)

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
21.1.2008 11:13:16   
Dajadada
Mi smo tudi že kar nekaj časa poonci, sam nisem takoj na RR prišla

ti, ti, tiuser posted image , a ne veš da je obvezen raport. khm, kdo to govoriuser posted image .

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
21.1.2008 12:13:35   
erna14
cestitke vsem slavljenckomuser posted image

jaz danes nimam tud casa nc za rr,zdele ob 1 mava p,pol grem pa delat ob 3user posted image .aja sm dobila poracun elektrike 200€user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dajadada)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
21.1.2008 12:14:13   
erna14
thaiss-ej dej mi sms napis glede tizga,ker ne bom uspela vec it na mail.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
21.1.2008 12:20:26   
Barči78
Čao bejbe

user posted image

Mamica bo pa burek spekla, pa oba mam doma, pa nimam cajta zabušavat user posted image , prov mi je. Zdele gresta oba spat, bom mal ušesa spočilauser posted image

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

(odgovor članu erna14)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.