|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
20.1.2008 11:11:33   
lonapo
Morgen,

žal je pri nas megla, upam da bo čimprej izginila, da gremo na sprehod.

V petek smo šli v Kranjsko, oči je smučal, midva z malim sva se pa po snegu metala. Luštno je bilo.Včeraj smo bili v trgovini, pa na kosilu, zvečer pa na rojstnem dnevu. Babysolza jest sm tud včerej spila 1 deci cvička in tamali se zaboga ni hotel premakniti v trebuhu, sem bla že čist panična; zjutraj je pa potem začel. Zgleda da jih res uspava.

Grem mal smučanje gledat, pa se jutri kej beremo.

Lepo nedeljo vam želim!

Lonapo

(odgovor članu samantha_ce)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
20.1.2008 16:35:58   
tteeaa
Zdravo, punce!

Moram se malo potožit. Tako zelo me grlo boli, da ne morem več požirat slineuser posted image . Že grgram cel dan pa nič ne pomaga, je samo še slabše. Moram jutri do zdravnika. Sem imela pred enim mesecem angino, zdaj pa se enako počutimuser posted image . Joooj, no....Pa študirat bi mogla, ker imam v petek še en izpit, ampak ne gre, je glava pretežkauser posted image .

Upam, da se imate ve boljše.....

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
20.1.2008 18:58:21   
Anonimen
Veliko tekočine, pa pazi, da se ti temperatura preveč ne dvigne, vzami kakšen lekadol, če bo kriza.

Drugače pa bejbe se morm pohvalit, včer sm spekla nutela torto, danes pa pecivo iz listnatega testa - kot štrudelj, ampak so not poleg jabolk še orehi, pa pol daš sladko smetano na vrh, pa je super.

Sicer pa me ene par dni boli križ. Baje da je to zarad širitve - kakšna pa bom - kot slon? user posted image

Lep večer še naprej, grem mojmu večerjo nardit, k gre ponoč v službo.

LP

(odgovor članu tteeaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 4278
20.1.2008 19:03:40   
*Mojca*
kot je že nya rekla, veliko čajčkov, limone, meda pa če je nujno lekadol. Če bo treba boš pa itak dobila Ospel al pa Sumamed. Oba sta v nosečnosti dovoljena. Držim pesti da se pozdraviš.

Kaja08 a greva jutri na telovadbo? user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
20.1.2008 23:23:54   
pikica_30
mene je pa prehlad dobil mam čisto zamašen nos pa vse mi ven lije. ne morem pisat na računalnik brez robčka na nosu. sranje! user posted image  se bomo probali čimprej pocajtat, samo da ne udari na grlo pa da bom brez vročine! so bili doma vsi bolni, jaz sem pa tako upala, da bo šlo mimo mene, pa seveda ni! user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
21.1.2008 7:25:39   
lunca14
teaeea in pikica...upam,da se kmalu pocajtata,veliko čajčkov pit,vročino si pa zbijajta samo,če gre čez 38.....zakaj,zato,ker vročina ža sama pobija viruse,telo se brani naravno,brez tabletov,če pa ne gre si pa poslužita kak tabletek,jaz sem pristaš naravnih metod.Mejte se.

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
21.1.2008 7:37:19   
babysolza
Dobro jutro! Spet ponedeljek in spet deloven teden user posted image  user posted image
Tejle vikendi me sam raztartkajo, potli pa spet šiht. Sicer pa danes vsaj prej končam - mam pregled. user posted image  Upam, da bo vse ok. Čeprav se mi zdi, da bo moj velikan - mam večji trebuh kot sodelavka, ki bo rodila več kot en mesec pred mano...
Baje se nam ta teden obeta nek sonček ne? Upam da res. Te megle in dežja mam že polhn kufr.
Uživejte in se kej beremo!!!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
21.1.2008 7:45:39   
aleksandra silvija
Tiste, ki se vas je lotil prehlad, mogoče gripa--počivajte, pa čim več pijte: saj bo.
V naših koncih gripa ali podobna viroza Še ni na pohodu. Vsaj pretekli teden so bili še kar vsi otroci v šoli, vrtcu,...Bomo videli, kako dolgo bomo zdržali..ko bo viroza pri nas, boste pa ve že dobreuser posted image .

Ja, pa DOBRO JUTRO vsem.

Grem skuhat kavo. Naš pravkar 3-letnik se je pred odhodom v vrtec takoooo drl, da,.....
Po eni strani bi ga imela raje kar doma, ampak ne morem letal za njim vsepovsoduser posted image , ker je prav nabit z energijo, ...Pa zunaj. Tudi npr. ne morem sedeti na terasi, ker v trenutku prepleza mrežo, gre raziskovat potok, steče v bližnji gozd ali ribnik,...Enostavno mora biti nekdo z njim. sem menila, da bo bolje, ko bo imel 3 leta,...pa ni še ničuser posted image . Samo še bolj uren je.
6-letnica ni nikoli tako "divjala" in vednio je ubogla in ZAENKRAT še, če ji rečemo, da ne sme iz dvorišča,....
Ah, bomo že...

lepo se imejte srečke user posted image !

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
21.1.2008 8:07:17   
Kaja08
SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 73 nas je!! 

30. maj
user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image    MORFO: user posted image   / +3 kg

31. maj
user posted image   Kaja08 ('78) 1.user posted image   P 11.2. / MORFO: user posted image  / Ljubljana / +5 kg

1. junij
user posted image  TamaraJ ('79) 2.user posted image   Postojna / +1 kg 
user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image MORFO:  user posted image  / Ljubljana
user posted image  BARBBY 2.user posted image  spol: user posted image

user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image   spol: user posted image / Ljubljana / +7 kg

2. junij
user posted image  tweetek 1.user posted image MORFO: 25.1. /  P: user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +2 kg
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image    MORFO: 28.1. / NS: user posted image  / Ljubljana

user posted image  D.anna 76  1.user posted image  
user posted image   kleopatra28 3.user posted image  P 13.2. / 3D UZ 21.2. / MORFOuser posted image / Nemčija / +8 kg
user posted image  Žanka ('76) 2.user posted image  MORFO: 23.1. / Celje

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image     MORFO: 21.1. /  spol: user posted image  / Izola / +2kg
user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image  P 14.2. /  NS: user posted image  / Kranj - Jesenice / +5 kg

user posted image   sussy
user posted image  tancho  NS: user posted image

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image   spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg
user posted image   katja_k 2.user posted image    NS: user posted image
user posted image   Katrin08

5. junij 
user posted image   Cofijana  1.user posted image     
user posted image  annnna 1. user posted image NS: user posted image   / +5 kg
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image   spol: user posted image  / Kranj

6. junij

user posted image   Tina28 +5 kg
user posted image   Noni 2.user posted image   MORFO 24.1. / spol: user posted image

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image
user posted image   j6 4.user posted image Ljubljana
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image   +3 kg
user posted image  mama4 5.user posted image  

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image    NS: user posted image / +6 kg
user posted image  petra13
user posted image   Didlina 1.user posted image P 5.2.  / spol: user posted image

11. junij 
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image   MORFO 29.1.  / NS: user posted image / Ljubljana / +2 kg

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: user posted image / +7 kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image   MORFO 1.2. / P 21.2. / NS: user posted image  / Ljubljana / +2 kg
user posted image  tindam

user posted image  babysolza ('81) 1.user posted image MORFO 21.1. / +3 kg

14. junij 
user posted image   lory2004
user posted image   Eva2008('82) (user posted image user posted image )  user posted image  NS: user posted image user posted image   / Ljubljana / +0,5 kg

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image   MORFO: 5.2. /  NS: user posted image  / Novo mesto / +3 kg
user posted image   rozica984 1.user posted image MORFO 7.2. / spol: user posted image   / -1 kg
user posted image  tteeaa 1.user posted image    +1,5 kg

user posted image  nya ('79) 2.user posted image   MORFO: 28.1. / Novo mesto / +5 kg
user posted image   officko 3. user posted image  spol: user posted image

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image   spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg
user posted image  willma ('78) 2. user posted image   P 25.1. / spol: user posted image   / Ptuj
user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image    MORFO: 4.2. / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image   Ljubljana
user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   MORFO: 5.2. spol: user posted image  / Postojna / +2 kg

user posted image  kinm (user posted image  user posted image ) Ljubljana

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image    
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image MORFO 14.2. / NS: user posted image  / Kranj / +4 kg

20. junij
user posted image zp ('73) 2. user posted image   MORFO 5.2. / spol: user posted image  / Ljubljana / +3 kg
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  nataska82 1. user posted image  P 6.2. / spol: user posted image  / +2 kg
user posted image  aleksandra silvija 3.user posted image   MORFO 4.2. / spol: user posted image / +4,5 kg

22. junij
user posted image
  uvuv ('77) 1. user posted image   MORFO 28.1. / +2,5 kg
user posted image   simdar 1. user posted image

23. junij
user posted image  ninKa 2.user posted image   Postojna

24. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image   P 1.2. / Ptuj / +2,5 kg

25. junij
user posted image   AnjaPH 1.user posted image   +/- 0 kg

26. junij
user posted image  RMRM ('74) 3.user posted image   spol: user posted image  / Jesenice
user posted image  liliputput 2.user posted image
user posted image   petea (79') 2.user posted image
user posted image   jerneja

28. junij
user posted image   pati0102 2.user posted image   P 23.1.

29. junij
user posted image   Mojca78 ('78) 3.user posted image P 20.2. / NS: user posted image  /  Ptuj
user posted image   Martinščica (user posted image  user posted image )   +1,5 kg 
user posted image   ninny MORFO 14.2.  / -3,5 kg
user posted image    Polony 3.user posted image +4 kg

30. junij
user posted image    samantha_ce 

????  
user posted image  čbela ('82) 1. user posted image  MORFO 21.1. / NS: user posted image  / +6 kg
user posted image   AB83 1.user posted image

Pregledi v tem tednu:
čbela  MORFO 21.1.
Marty5   MORFO 21.1.
babysolza MORFO 21.1.
pati0102  P 23.1.
Žanka MORFO 23.1.

Noni  MORFO 24.1.
willma  P 25.1.
tweetek MORFO 25.1.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
21.1.2008 8:09:20   
Kaja08
Dobro jutro! Ah, pa je spet ponedeljek. Beda...Prav zares - med vikendom se razvadim in zjutraj spim in dremljem, potem je pa tu spet ponedeljek, ko je treba vstat. Je danes 4. budilka zvonila, preden sem vstala user posted image  
Vsem, ki imate danes preglede, držim pesti. Itak, da bo vse v redu. Poročajte, ko boste fertik!!!
Mojca, gremo danes na telovadbo?

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
21.1.2008 8:12:47   
*Mojca*
Jutro tudi iz moje strani!

Ja mene tudi kar zsmori ko je konec vikenda. Spet ustajanje....ehhh bo že.

Tiste ki ste zbolele se dejte čimprej pocajtat, tiste ki imate preglede pa srečno user posted image

Kaja08 ja ja valda da greva. Se dobiva kar tam? Jaz pridem spet z mojim super biciklom user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
21.1.2008 8:14:29   
Kaja08
Ja, se dobiva tam. Ampak, le glej, da ne boš potem spet cel teden smrkala user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
21.1.2008 8:20:56   
slovenka
Dobro jutro punce.

Ne vem, če je še katera videla, včeraj je bil na hrvaški tv dokumentarec 'Odisejada življenja' - francosko-angleški - prav dolg in natančen od spočetja do rojstva, na enem francoskem paru in zraven so imeli ful fajne simulacije z računalnikom, kaj mali kdaj dela, kako izgleda, kaj naredi, ko mamica kašlja ali kako mali ve, kaj mami je... Potem pa je bilo tudi o njima, kaj počneta med pričakovanjem, ona je delala z delfini in potem v 6. mesecu ni več... Ful fajno. Še zdaj razmišljam o tem.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
21.1.2008 8:21:17   
Anonimen
Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Evo, jaz sem tako slabo spala, da skor spim tukej za računalnikom.user posted image
Se zelo težko obračam v postelji, pa ne zaradi trebuha ampak hrbtenice, ki me tako bolji hudičevo.user posted image  

Vsem, ki imate danes preglede vso srečo.user posted image
Moja telovadba domača zgleda nekako tako, da malo pomigam, potem pa ležim dodatni 2 uri.user posted image user posted image user posted image  Eno uro pa res no.user posted image  user posted image Sem kot uni gozdar iz Čarovnika OZ-a. user posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4289
21.1.2008 10:42:24   
lonapo
Živjo,

mi smo se končno pozdravili, tako da je šel tamal danes v varstvo, oči v službo, mami pa doma uživa!
Včerej smo dobesedno gnili pred tv-jem, tud glave nismo dali ven iz stanovanja-sej je prav pasalo.

Punce pozdravite se čimprej.
Moja telovadba je nekaj takega kot tvoja Didlina.user posted image user posted image -potem se pa pritožujem zakaj mali noče tolk migat-jah če sem jaz lena tudi user posted image  ne more bit hiperaktivno, a ne!?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
21.1.2008 10:45:32   
beyba
http://www.youtube.com/watch?v=ZR0U1nyQlD0
http://www.youtube.com/watch?v=Oz3-NethUNY
http://www.youtube.com/watch?v=CxwPEQLGh9M
http://www.youtube.com/watch?v=sllHBOERLKg
http://www.youtube.com/watch?v=0pAr7G9jbeo
http://www.youtube.com/watch?v=WJoogRk2Los

Evo če se katera če mal smejat....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
21.1.2008 11:45:42   
tweetek
He he he kaj vse se da z moderno tehnologijo in mal heckerskega znanja user posted image user posted image user posted image Samo kaj ko sem jaz totalno nesposobna ko gre za tehnologijo - no ja, tipkat pa surfat znam, to je pa to... Sem se pa zdaj zraven teh clipov spomnila kako je blo žvet na nizozemskem....Saj je blo zanimivo in fino, samo doma je lepšeuser posted image

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
21.1.2008 12:10:15   
alea01
Ola user posted image !

Da se na hitrco javim. Delam lazanjo....
Mene je v dveh dneh ful napihnilo in danes sem ugotovila, da nimam cisti nic za oblect. Tko, da moram v nabavo. Sam do zdaj kar sem gledala nosec.cunje, mi je bilo vse preveliko, pa ce tudi je bila najmanjsa cifra. V riti mi je vse viselo, kot en zakeljuser posted image . Ne vem, kaj bom sploh nabavila, se bolj me skrbi kaj si bom oblekla, da bom sploh lahko sla nabavituser posted image .
a veste zakaj se nabira voda v telesu med nosecnostjo? Meni se zdi da sem ful otekla v nogeuser posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
21.1.2008 12:13:00   
beyba
Voda se navadno v telesu nabira zaradi preslane hrane ki jo zaužiješ. Če ne želiš otekat, je potrebno jest nanj slano in piti veliko vode.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
21.1.2008 12:21:35   
beyba
Drugače pa dobro jutro, končno mama mal več časa da odpišem tako kot se zagre.

Vidim da vas je med vikendom predramil sonček, saj ni blo na RR-ju nobene čveke. Jst sem se začela pridno učit, ker imam 1.2. izpit.

Od jutri naprej delam po 4 ure na dan. Moj mi sicer privošči, sam je mal hud ker se bo moral v eno smer vozit z vlakom in avtobusi nazaj v kranj. Bo treba ta velik avto prodat, pa kupit dva mal manjša. Če katera pozna koga ki kopuje  ford s-max naj me na zasebna sporočila klikne pa se bomo kaj zmenil.

Da vas še neki prašam. A je to normalno , da te velikokrat v trebuhu nakaj al tišči, al špika.... Ponoči se mi mulc mali nekam prtisne da me na desni strani boli tako da se zbodim in potem ga ni položaja da bi bilo ok. Posledica je vstajanje sredi noči.

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
21.1.2008 12:27:07   
Anonimen
Da se vam še jaz malo oglasim.

Vikendi ponavadi minejo tako hitro, da včasih res nimam časa pred računalnik se vsesti in kaj napisat. Me je že danes zjutraj skrbelo, da bom imela veliko dela z branjem vaših čvekovuser posted image

Drugače sem v redu, kakšen dan mi je vseeno še mal slabo ampak ni sile. Brcike čutim že vsak danuser posted image .

Beyba, super za tak delovnikuser posted image . Se bo že navadil z vlaki in avtobusi voziti. Tak avto si moj želi, samo zaenkrat še nimava novega v planu. Letos je prioriteta do konca urediti stanovanje, potem pa bova razmišljala počasi o menjavi tega.

A ima katera kaj veliko belega toka? Jaz ga opažam zadnja tedna pa sem pozabila omeniti G.

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4296
21.1.2008 12:30:04   
aleksandra silvija
Jaz bom pa jutri naredila klazanjouser posted image .

Pa vzhajam kot..kvasuser posted image . Ampak brcik pa skoraj ne čutim, pa sem 18t in 2dniuser posted image . Danes še popolnoma nič.
Pa bo že. Tako nestrpno čakam te tedne, da se obračajo, pa se kar ne.
Se mi zdi, da je kar naprej isti datum user posted image .

Alea01- pomagaj si s kakšno moževo trenirkouser posted image .
Kaj pa modrčki?

So vam še prav? Jih zamenjujete vsak mesec?
Na 2?user posted image  Meni je to prav smešno. In potem imaš doma celo zbirko nedrčkov različnih velikostiuser posted image .

Voda se pa res nabira. Se mi zdi, da se kar vsak greh v prehrani poznauser posted image .

Baj

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
21.1.2008 12:30:13   
tweetek
Oj. Jaz mam kar veliko belega toka, precej več kot prej. Baje da je to čist normalno. Hehe, jaz se tud z vlaki pa avtobusi vozim, se bo že navaduuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
21.1.2008 12:32:08   
Anonimen
Modrce jaz nosim kar tiste za dojenje. Vsi ostali me nekaj tiščijo, ti so pa super.user posted image user posted image

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4299
21.1.2008 12:32:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tweetek

Oj. Jaz mam kar veliko belega toka, precej več kot prej. Baje da je to čist normalno. Hehe, jaz se tud z vlaki pa avtobusi vozim, se bo že navaduuser posted image

Jaz ga včasih nisem imela skoraj nič, sedaj pa kar dosti, da me je že mal skrbelo.

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?