|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
21.1.2008 14:42:04   
lonapo
Punce hvala, zgleda res preveč paničarim. Sej  v bistvu res nimamo kaj-tako ali tako narava odloča.

Tancho lepo pozdravljena med namiuser posted image user posted image .

Mi pa še imamo malček sončka, tako da bova šla z malim malce na sprehod.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
21.1.2008 15:02:21   
aleksandra silvija
Na sonček ne morem, ker moram počivatuser posted image user posted image . Pa tako dišiiiii zunaj. Mmmmmmmmmmmmmmmmmmm.

Oblekice in stvari za user posted image ?

Čakam na morfo in potem na recimo marec.user posted image

Potem bom šla malo na podstrešje, da vidim, kaj imam od naših 2-eh otrok, kaj je treba dokupit.

edino vozičke imam ogledane in ene 3 v ožjem izboru....user posted image user posted image , avto smo pa že zamenjaluser posted image , hišo bomo pa tudi enkrat začel gradituser posted image , recimo, da smo zdaj začeli z varčevanjem za hišouser posted image .
Trenutno imamo samo 1 otroško sobo, pa spalnico, ki je kar velika in tam bouser posted image  leto,2user posted image user posted image .

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
21.1.2008 15:02:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlina

IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Pri nas že ni več sončkauser posted image

user posted image  a pol mate oblačno? Pri nas je še vedno, samo se nekaj oblači.

Pri nas pozimi hitro popoldne izgine, tam do dveh pol treh še je.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4328
21.1.2008 15:04:59   
tancho
Tudi tukaj ni več sončkauser posted image  Je pa tak svež zrak, mal piha...prav paše, ker je bla Ljubljana tolk časa zavita v meglo...

Cunjice...hmm...nekaj sem že nakupila na razprodajah, ampak so to bolj stvari, ki so luškane in ne tako zelo nujno potebeneuser posted image user posted image  Kljukice na seznamu bom začela delati maja, ko bom videla, kaj vse še potrebujemo...verjetno se bo do takrat še nekaj stvari nabralo od drugih, pa razna darilca...tko, da mislim, da je bolje, da se s tem še malo počaka...

punce, zdej pa šibam mal pospravt, pa kej skuhat (dons bo špinačauser posted image ), ker kmalu pride user posted image  iz službe...pol pa učit, ker mam čez en teden izpit, jaz pa še nič ne znam... sem se neki učila in pol ugotovim, da sploh ne vem kaj vse sem prebralauser posted image  A ste ve tud kej bolj pozabljive?

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
21.1.2008 15:24:50   
Kaja08
SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 73 nas je!! 

28. maj
user posted image  tancho ('82) 1.user posted image   MORFO: user posted image / +4 kg

30. maj
user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image    MORFO: user posted image   / +3 kg

31. maj
user posted image   Kaja08 ('78) 1.user posted image   P 11.2. / MORFO: user posted image  / Ljubljana / +5 kg

1. junij
user posted image  TamaraJ ('79) 2.user posted image   Postojna / +1 kg 
user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image MORFO:  user posted image  / Ljubljana
user posted image  BARBBY 2.user posted image  spol: user posted image

user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image   spol: user posted image / Ljubljana / +7 kg

2. junij
user posted image  tweetek 1.user posted image MORFO: 25.1. /  P: user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +2 kg
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image    MORFO: 28.1. / NS: user posted image  / Ljubljana

user posted image  D.anna 76  1.user posted image  
user posted image   kleopatra28 3.user posted image  P 13.2. / 3D UZ 21.2. / MORFO: user posted image / Nemčija / +8 kg
user posted image  Žanka ('76) 2.user posted image  MORFO: 23.1. / Celje

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image     MORFO: 21.1. /  spol: user posted image  / Izola / +2kg
user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image  P 14.2. /  NS: user posted image  / Kranj - Jesenice / +5 kg

user posted image   sussy

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image   spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg
user posted image   katja_k 2.user posted image    NS: user posted image
user posted image   Katrin08

5. junij 
user posted image   Cofijana  1.user posted image     
user posted image  annnna 1. user posted image NS: user posted image   / +5 kg
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image   spol: user posted image  / Kranj

6. junij

user posted image   Tina28 +5 kg
user posted image   Noni 2.user posted image   MORFO 24.1. / spol: user posted image

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image
user posted image   j6 4.user posted image Ljubljana
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image   +3 kg
user posted image  mama4 5.user posted image  

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image    NS: user posted image / +6 kg
user posted image  petra13
user posted image   Didlina 1.user posted image P 5.2.  / spol: user posted image

11. junij 
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image   MORFO 29.1.  / NS: user posted image / Ljubljana / +2 kg

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: user posted image / +7 kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image   MORFO 1.2. / P 21.2. / NS: user posted image  / Ljubljana / +2 kg
user posted image  tindam

user posted image  babysolza ('81) 1.user posted image MORFO 21.1. / +3 kg

14. junij 
user posted image   lory2004
user posted image   Eva2008('82) (user posted image user posted image )  user posted image  NS: user posted image user posted image   / Ljubljana / +0,5 kg

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image   MORFO: 5.2. /  NS: user posted image  / Novo mesto / +3 kg
user posted image   rozica984 1.user posted image MORFO 7.2. / spol: user posted image   / -1 kg
user posted image  tteeaa 1.user posted image    +1,5 kg

user posted image  nya ('79) 2.user posted image   MORFO: 28.1. / Novo mesto / +5 kg
user posted image   officko 3. user posted image  spol: user posted image

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image   spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg
user posted image  willma ('78) 2. user posted image   P 25.1. / spol: user posted image   / Ptuj
user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image    MORFO: 4.2. / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image   Ljubljana
user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   MORFO: 5.2. / spol: user posted image  / Postojna / +2 kg

user posted image  kinm (user posted image  user posted image ) Ljubljana

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image    
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image MORFO 14.2. / NS: user posted image  / Kranj / +4 kg

20. junij
user posted image zp ('73) 2. user posted image   MORFO 5.2. / spol: user posted image  / Ljubljana / +3 kg
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  nataska82 1. user posted image  P 6.2. / spol: user posted image  / +2 kg
user posted image  aleksandra silvija 3.user posted image   MORFO 4.2. / spol: user posted image / +4,5 kg

22. junij
user posted image
  uvuv ('77) 1. user posted image   MORFO 28.1. / +2,5 kg
user posted image   simdar 1. user posted image

23. junij
user posted image  ninKa 2.user posted image   Postojna

24. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image   P 1.2. / Ptuj / +2,5 kg

25. junij
user posted image   AnjaPH 1.user posted image   +/- 0 kg

26. junij
user posted image  RMRM ('74) 3.user posted image   spol: user posted image  / Jesenice
user posted image  liliputput 2.user posted image
user posted image   petea (79') 2.user posted image
user posted image   jerneja

28. junij
user posted image   pati0102 2.user posted image   P 23.1.

29. junij
user posted image   Mojca78 ('78) 3.user posted image P 20.2. / NS: user posted image  /  Ptuj
user posted image   Martinščica (user posted image  user posted image )   +1,5 kg 
user posted image   ninny MORFO 14.2.  / -3,5 kg
user posted image    Polony 3.user posted image +4 kg

30. junij
user posted image    samantha_ce 

????  
user posted image  čbela ('82) 1. user posted image  MORFO 21.1. / NS: user posted image  / +6 kg
user posted image   AB83 1.user posted image

Pregledi v tem tednu:
čbela  MORFO 21.1.
Marty5   MORFO 21.1.
babysolza MORFO 21.1.
pati0102  P 23.1.
Žanka MORFO 23.1.

Noni  MORFO 24.1.
willma  P 25.1.
tweetek MORFO 25.1.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
21.1.2008 15:37:08   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: tancho
 A ste ve tud kej bolj pozabljive?

jap...dokaz je naš seznam....je bil namen, da te iz 3. junija izbrišem - rezultat si videla user posted image

(odgovor članu tancho)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
21.1.2008 16:08:23   
slovenka
joj, jaz sem pa imela take srednje B-košarice, sedaj pa imam C in me že ful tišči in bomo šli na D. Sodelavci še trebuha ne opazijo tako kot pa zizike. Bom v službi prosila za dodatek za modrčke. user posted image Moj šef je danes rekel, da je v soboto imel nočne more, da sem morala ostati v postelji in je ostal čist sam.user posted image Pa ma en kup tajnic. Je fajni, ne?

Sicer pa imam tudi jaz beli tok, ampak se zdravim s canestenom. Po receptu G, je rekla, da je res tega med nosečnostjo več, ampak da ni preveč prijetno... in sedaj je kar boljše. Ampak 1x mesečno vzamem eno tableto.

Lepo bodite!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
21.1.2008 16:16:30   
alea01
Danes grem gledat opereto in kaj za vraga naj dam nase?user posted image user posted image  Trenirko ali pizamo? Sam to mi je se prav. Pa kak to, da te v parih dneh tako napihne? Sem mislila, da bi se kako kilo spravila gor, pa opa bato- ne greuser posted image . Saj v puloverjih ni problem, sam v spodnjem delu...user posted image
A ve ze vse nosite nos. cunje?

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
21.1.2008 16:17:59   
alea01
ne kilo- KIKLO! Kil mam dostuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
21.1.2008 16:20:10   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01
A ve ze vse nosite nos. cunje?

Jaz nosim nosečniške hlače od 11 tedna dalje, ker so me že takrat vse hlače tiščale. Ma bom zihr k en slon.user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4335
21.1.2008 16:20:25   
Anonimen
Nosečniške oblekice so kot nalašč za to... Nimaš problemov s tiščanjem okoli pasu in okoli riti user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4336
21.1.2008 16:20:41   
Anonimen
Jaz sem si kupila prejšni teden nosečniške kavbojke katere redno nosim, puloverji pa kakšni malo bolj široki so še  uporabni, sem ravno danes gledala za tunike, pa nisem najdla nobene k bi bila meni všeč. 

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4337
21.1.2008 17:13:48   
lonapo
ja, nosečniške cune so zakon. Tud jaz imam n. hlače že od 10 tedna dalje. Pa ene dve n. majce sem si kupila, drugače imam pa kar navadne majice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
21.1.2008 18:15:35   
*Mojca*
No, da se na hitro še jaz javim.
Belega toka imam kar nekaj, se mi ne zdi da bi ga bilo kdaj več kdaj manj.

Nosečniške hlače imam od 15 tedna dalje, modrce imam še vedno iste, čeprav so mi že očitno premajhni....ja če pa ni časa za shopping user posted image

Pa še najpomembnejše: v petek sem prvič začutila brcike user posted image user posted image user posted image Zdaj brca tako ene 4-5krat dnevno po malem. Pa sem že mislila da jih ne bom dočakala user posted image

Pa seveda še dobrodošloca tancho in čestitke za dobro opravljeno mofro user posted image

Zdaj pa se moram počasi zrihtat ker greva s Kajo08 migat riti user posted image Lep večer vsem!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
21.1.2008 18:33:54   
uvuv
*Mojca*, cestitke za brcike! user posted image user posted image user posted image Meni se malo dozdeva, da jih cutim, ampak je to verjetno bolj psiha kot prave brce. Vem pa, da se user posted image premika po mojem trebuhu, saj je bunkica vcasih levo spodaj, vcasih pa prav na sredi, tako da me ne skrbi vec (ja, kot vsaka prava user posted image sem panicarila, da je z user posted image nekaj narobe, ker ne cutim brc).

Belega toka je pri meni toliko, da bi ga lahko zacela stekleniciti in prodajati.

Glede nosecniskih oblek imam podobne tezave kot Alea. Ko sem gledala okrog novega leta, so bile vse hlace v riti balonaste in nic ni bilo prav. Te dni je ze prav kriticno, saj nobenih starih hlac ne morem vec zapreti, tako da si pomagam z elastiko skozi gumbnico ... pa ni ravno najbolj udobno. Jutri imam izpit, po njem greva pa po nov avto user posted image in ponovno na ogled nosecniskih oblek.

Punce, zadnje par dni me tale user posted image malo muci. Trebuh ni pretirano izbocen, se mi pa zdi, da user posted image raste navzgor in pritiska moj zelodec v pljuca, tako da tezje diham. Se moram kar nazaj nagniti, da globoko vdihnem. Ima se katera druga podobne tezave?

Cestitke tancho za morfo, vse bolne cim prej ozdravite, vse zdrave pa cim bolje telovadite.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
21.1.2008 18:37:04   
Anonimen
Mojca čestitke za brcikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uvuv ko hočem pogledati tvoj ticker se samo črke izpišejo

(odgovor članu uvuv)
  Neposredna povezava do sporočila: 4341
21.1.2008 19:34:39   
uvuv
Zdaj sem si pa tud jaz uspesno tiker nastimala. user posted image Hvala ninny, da si me spomnila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
21.1.2008 19:38:52   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*
Pa še najpomembnejše: v petek sem prvič začutila brcike user posted image user posted image user posted image Zdaj brca tako ene 4-5krat dnevno po malem. Pa sem že mislila da jih ne bom dočakala user posted image

Čestitke Mojca za brcike user posted image user posted image user posted image  No, pa si jih le dočakala!!
Kot vidiš, sem zahinavla na telovadbo user posted image  Sva šla gledat eno stanovanje, pa se je malce bolj zavleklo, kot sem pričakovala. Pa sem imela vse s sabo za telovadbo, sam se ni izšlo. Zdej pa preračunavava, koliko bi dobila za najino stanovanje in kolk nama sfali za novga. Ohjoj, pa še obadva sva se kr mal zaljubila v tega, k sva ga šla gledat....pa finance ne grejo skoz.... Ko bi vsaj vedela, če bom dobila pogodbo za nedoločen čas...user posted image
uvuv, jst sem imela tud probleme z dihanjem. Kakšen teden se je vleklo, sploh nisem mogla prit do sape, ker mi jo je skoz zmanjkovalo. Še ponoč sem se zbujala in lovila zrak. ampak je počasi minilo...zdej je kul...

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
21.1.2008 19:46:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: uvuv

Zdaj sem si pa tud jaz uspesno tiker nastimala. user posted image Hvala ninny, da si me spomnila.

Ni za kajuser posted image

(odgovor članu uvuv)
  Neposredna povezava do sporočila: 4344
21.1.2008 20:09:12   
annnna
lp še od mene. midva z mojim sva pa bla danes malo na otroškem v h&mu pa se nisva mogla upret ko je vse tak lepo pa sva že kupla par mičkenih stvari...vsake tolko nekaj malega pa se bo sproti nabralo do junija dovol oz. še preveč. jooooj če je vse tak lepo...no nič lepo se imejte pa fajn še čvekajte da vas bom pol prebrala ko pridem nazajuser posted image čau bau

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
21.1.2008 20:31:55   
Kaja08
Mojca, a se mogoče spomniš, ob kateri uri je v sredo telovadba? Glede na to, da sem danes špricala, bi šla v sredo, samo ne vem točno kdaj je user posted image

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
21.1.2008 21:09:55   
*Mojca*
Kaja08 evo me nazaj. V sredo mislim da je ob 17h, saj tako mi je rekla danes ena.

Evo sem najdla link, mogoče pride še kateri prav:
http://213.172.226.70/kc/admin/organigram/00016f-0001ce.pdf

Uglavnem bilo je lušno, par novih vaj, večinoma pa enake kot zadnjič. Jaz sem šla predvsem zarad tega, ker zdaj 14 dni ne bom mogla. Enkrat delam popoldne, drugil pa imam morfo user posted image user posted image user posted image

Ti pa moram povedatm da sta mi danes šle totalno na živce 2 nosečki, ki sta prišli tja na čvek. In to tak glasen čvek, da se je že šefici zdelo malo bedno. Nič je nismo slišale, ker sta se une dve non stop režale....eh, brezveze. Sem se pa namigala user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
21.1.2008 21:51:27   
Anonimen
Ojla bejbe.

Vidim, da ste tud ene migale, midve z lunco tudi. Je blo kr kul, sam user posted image  se je nekaj bunil, ko smo dvigovali medenico.

Dobrodošle ta nove nosečke, sem jih nekaj zamudila pozdravit, se moram zdej za nazaj oddolžit.

V glavnem, zdle je konc gospodinj, pogledam še tabloid, pol pa počas pančkat. Moj dragi je namreč ponoč v službi, tko da sm sama, se mi ne mudi v posteljo, pa še jutri začnem ob 12.30. Sem se pa že dans naročila pr mami za špinačko. Njami.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4348
21.1.2008 21:51:54   
tteeaa
da se še jaz oglasim....Danes sem bila pri zdravniku, pa na srečo ni spet angina, tako da nisem dobila nič antibiotikov, samo nasvet za počivanje, čaj in po potrebi kak lekadol. Sem pa vseeno vesela, da sem se šla pokazat k zdravniku, sem zdaj vsaj bolj mirna.

Edino me malo skrbi izpit v petek - težka bouser posted image  Glede na to, da me že itak mučijo glavoboli v nosečnosti, si lahko predstavljate, da je zdaj še slabše, tako da knjige počivajouser posted image

Tancho - čestitam za dobre rezultate in lepo, da si se odločila, da se nam pridružiš na klepetuuser posted image .

Glede brcik pa....jaz jih čutim samo zvečer, čez dan zelo redko, pa sem v 20. tednu. Ampak se ne sekiram (zaenkrat še neuser posted image ), ker sem prejšnji teden na pregledu videla, da je bil mojuser posted image  zelo živahen.     

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
21.1.2008 21:59:16   
tteeaa
KAJA - Ko boš ažurirala seznam, mi lahko pripišeš datum naslednjega pregleda: 13. 02. in mislim, da bo morfologija. Se ne mudi, tako da, ko boš... Hvala!

Sicer pa bom upoštevala nasvet zdravnice in grem počasi v posteljo.

dijouser posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu tteeaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?