|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
21.1.2008 12:45:05   
nInAzWeRiNa
živjo!
 beyba sej je boljše če masta velik avto zdej k bo bebica prišla ga bosta kar rabila, ni glih fajn če moreš v en mali avtek tlačit voziček, čeprov po drugi strani pa ne vrjamem da se bo navadu busov in vlakauser posted image
drugač pa men trebuh raste na not- tko moji pravjo, pa vsak k me vidi reče kje maš pa ti trebuh a nisi že na polovici- jst pa sam skomignemuser posted image sem najprej misnla da bo rekla da ga bolj odzadej nosim ampak ne je rekla da je spredaj!kaj češ važno je da je otroček pravilnih mer in da je plodovnice zadosti,,trebuh se je pa pač ustavuuser posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
21.1.2008 12:47:48   
nInAzWeRiNa
aja glede belega toka je men rekla da je to normalno in da ga je v nosečnosti pač več( tko se telo brani pred infekcijami) in da glede tega nimamo kej narest, razen ščitniki perila če je preveč pa taki neplastični user posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
21.1.2008 13:00:40   
alea01
Jaz imam beli tok ze od zacetka nosecnosti in je to povsem normalno dokler ne smrdi ali pa je sesirast. Potem gre za infekcijo. Glede belega toka se jaz ne ubadam.
Dva modrca sem si kupila in to C kosarico in vidim, da druge sploh ne spravim vec gor in bom mogla se to kupit. Sam ne vem, kaj bom pol z njimiuser posted image user posted image . bom imela razprodajouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4303
21.1.2008 13:04:45   
lonapo
Eno vprašanje: kako pogosto čutite brcike (npr. na dan)?

Mene zjutraj brcne ene 5 x, čez dan skoraj nič (sem v gibanju), pa zvečer ko se uležem ene 5 x.
Sej, a ne da je možno da se ga še ne čuti skoz, ker je še premajhen.
Sem pozabila kako je zgledalo pri prvem user posted image . (Spet paničarm)

Neposredna povezava do sporočila: 4304
21.1.2008 13:07:57   
Anonimen
Meni se pa tako spi user posted image user posted image user posted image

Beli tok: ogromno, ampak res ogromno sem ga imela. Zdaj se je malo umirilo.
Modrci: iz 80 B sem prišla na 85 C in ta teden grem po 90 D.user posted image Joški resnično kar kipijo in moderc moram it nujno iskat. Pa ravno pred 3 tedni sem si kupila 2 nova. In zdaj ponovno. Če bo šlo tako naprej, raje kupim samo enega, pa ga ribsam v nedogled.user posted image  Kriza. Bom pa potem imela kakšno razprodajo.user posted image

No,po 1 tedenskem premoru,ko je user posted image zelo zelo malo brcal(a), ta vikend spet raztura.user posted image  

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4305
21.1.2008 13:14:41   
nInAzWeRiNa
jst ga skor skos čutim, ponoči me že zbudi ma že kr močne brce- včasih kr mal boli, drugač se pa ne sekerej ker ni pri nobeni isto vem pa da mene 2 tedna nazaj ni še nič v primerjavi z zdej...bo že ti sam uživejuser posted image  pa pust naravi svojo pot user posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
21.1.2008 13:18:01   
alea01
Jaz mojegauser posted image  cutim skoz. Mogoce najvec mine 2-3 ure, da ga ne cutim. Ni vazno sem v gibanju ali pocivam. Ce drugo ne, me sam enkrat brcne, tolk da vem da je se tuuser posted image user posted image . Razen zadnjic, ko me je ena z vozickom butnila v trebuh, ga nisem cutila ene 12 ur in sem itak paniko zagnala. Jaz mislim, da je to odvisno od vsake posamezne user posted image  in user posted image . Vsi smo unikati

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
21.1.2008 13:32:12   
aleksandra silvija
Oh, te brcikeuser posted image .
Ravno včeraj sem rekla mojemu da sem v skrbeh, ker malega ne čutim.
Pa je rekel, da ima s tem že nekaj izkušenj, naj pač počakam kak dan ali še bolje teden.

Pa da me je že v preteklih user posted image  vozil zaradi nebrcanjauser posted image  v porodnišnico, pa je vedno bilo vse ok.--v vsaki user posted image  1-kratuser posted image , pa miljon ? zakaj ne čutim brcik..user posted image user posted image user posted image .

Modrčki pa- sem "našla" ene prav mehke, sicer s kostjo od Triupha. So super udobni, pa še dovolj kompaktni. Trenutno imam samo 3 enake, za naprej bom pa videla,...moji stari modrčki za dojenje so bili čisto uničeni--razvlečeni, tako sem jih samo vrgla,...user posted image . Prav tako ostali modrčki iz nosečnosti.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
21.1.2008 13:34:54   
tancho
Lep pozdravuser posted image !
Sem ena tistih, ki vas bolj bere in bolj malo pišeuser posted image user posted image   Sam sem zdejle taaaaaaaaaakoooooo vesela, da moram to tudi z vami deliti!!  Danes sem imela morfologijo in sva izvedela, da bova dobilauser posted image  !   JUUUUUPPPPPPIIIIII! user posted image  Najbolj sem vesela, da je z otročkom vse ok in da lepo raste ...  naš korenjak je celo malo prevelik in mi je G prestavila PDP na 28.5.2008. Upam, da ne zaradi moje požreštnostiuser posted image user posted image user posted image   Ampak bi jaz vseeno pri vas ostala -  k ste tko fajn - no seveda, če mi dovolite? Še nekaj splošnih podatkov: sem 1 noseča, stara 25 let, zredila pa sem se že za 4 kguser posted image  Grem zdej hitro prebrat kaj ste načvekale, pa se bom verjetno še kaj oglasila... LP

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
21.1.2008 13:36:10   
Anonimen
Tancho dobrodošla in čestitke za morfologijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tancho)
  Neposredna povezava do sporočila: 4310
21.1.2008 13:37:08   
Anonimen
No, jaz sem tudi na ta način se znebila starih modercev. Pa skozi sama sebi govorila, sej bodo še prav prišli...kt ena stara mama.user posted image

Hvala bogu za novo garderobo nedrčkov.user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4311
21.1.2008 13:42:03   
aleksandra silvija
Tancho super!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
21.1.2008 13:45:47   
alea01
Tancho- dobrodosla med nami in user posted image user posted image user posted image user posted image za pubeca in morfo

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
21.1.2008 13:53:36   
tancho
spet jst -dvakrat v enem dnevu - podiram rekorde!!!user posted image user posted image  
Tweetek, kaj ti si živela na Nizozemskem? Tud jst sem imela to možnost (je moj user posted image  Nizozemec) samo men tam res ni všeč, pa sva zato poskusila tukaj. A teb tud ni bilo gor vredu?
ninny hvala! Glede belega toka - ga imam tudi jaz zelo veliko, pa sem danes prosila G naj me pregleda, da nimam slučajno vnetja. Je rekla, da je vse ok, tko da bom očitno še kar naprej uporabljala dnevne ščitnike perila...Trebuh imam že res ogromen(tudi jaz že lahko naslonim takole roke nanjuser posted image   user posted image ), tko da ni šans, da kdo nebi opazil. Ampak meni je to všeč... Brcike so že kar močne- že več tednov jih čutim nekje bolj pri pri levem jajčniku - pa mi danes G pove, da je to glavicauser posted image user posted image  Glede modrcov - jst še kr vztrajam pri ta starih, sam je pa res da že nujno potrebujem nove, pa se kar ne spravim v shoping...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
21.1.2008 13:55:20   
tancho
HVAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAA!user posted image  zlate ste!!!!!!!

Tudi vam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in vse naj z vašimiuser posted image !!!!!!!!!

(odgovor članu tancho)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
21.1.2008 14:10:24   
Kaja08
SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 73 nas je!! 

28. maj
user posted image  tancho ('82) 1.user posted image   MORFO: user posted image / +4 kg

30. maj
user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image    MORFO: user posted image   / +3 kg

31. maj
user posted image   Kaja08 ('78) 1.user posted image   P 11.2. / MORFO: user posted image  / Ljubljana / +5 kg

1. junij
user posted image  TamaraJ ('79) 2.user posted image   Postojna / +1 kg 
user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image MORFO:  user posted image  / Ljubljana
user posted image  BARBBY 2.user posted image  spol: user posted image

user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image   spol: user posted image / Ljubljana / +7 kg

2. junij
user posted image  tweetek 1.user posted image MORFO: 25.1. /  P: user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +2 kg
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image    MORFO: 28.1. / NS: user posted image  / Ljubljana

user posted image  D.anna 76  1.user posted image  
user posted image   kleopatra28 3.user posted image  P 13.2. / 3D UZ 21.2. / MORFO: user posted image / Nemčija / +8 kg
user posted image  Žanka ('76) 2.user posted image  MORFO: 23.1. / Celje

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image     MORFO: 21.1. /  spol: user posted image  / Izola / +2kg
user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image  P 14.2. /  NS: user posted image  / Kranj - Jesenice / +5 kg

user posted image   sussy
user posted image  tancho  NS: user posted image

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image   spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg
user posted image   katja_k 2.user posted image    NS: user posted image
user posted image   Katrin08

5. junij 
user posted image   Cofijana  1.user posted image     
user posted image  annnna 1. user posted image NS: user posted image   / +5 kg
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image   spol: user posted image  / Kranj

6. junij

user posted image   Tina28 +5 kg
user posted image   Noni 2.user posted image   MORFO 24.1. / spol: user posted image

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image
user posted image   j6 4.user posted image Ljubljana
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image   +3 kg
user posted image  mama4 5.user posted image  

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image    NS: user posted image / +6 kg
user posted image  petra13
user posted image   Didlina 1.user posted image P 5.2.  / spol: user posted image

11. junij 
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image   MORFO 29.1.  / NS: user posted image / Ljubljana / +2 kg

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: user posted image / +7 kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image   MORFO 1.2. / P 21.2. / NS: user posted image  / Ljubljana / +2 kg
user posted image  tindam

user posted image  babysolza ('81) 1.user posted image MORFO 21.1. / +3 kg

14. junij 
user posted image   lory2004
user posted image   Eva2008('82) (user posted image user posted image )  user posted image  NS: user posted image user posted image   / Ljubljana / +0,5 kg

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image   MORFO: 5.2. /  NS: user posted image  / Novo mesto / +3 kg
user posted image   rozica984 1.user posted image MORFO 7.2. / spol: user posted image   / -1 kg
user posted image  tteeaa 1.user posted image    +1,5 kg

user posted image  nya ('79) 2.user posted image   MORFO: 28.1. / Novo mesto / +5 kg
user posted image   officko 3. user posted image  spol: user posted image

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image   spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg
user posted image  willma ('78) 2. user posted image   P 25.1. / spol: user posted image   / Ptuj
user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image    MORFO: 4.2. / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image   Ljubljana
user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   MORFO: 5.2. / spol: user posted image  / Postojna / +2 kg

user posted image  kinm (user posted image  user posted image ) Ljubljana

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image    
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image MORFO 14.2. / NS: user posted image  / Kranj / +4 kg

20. junij
user posted image zp ('73) 2. user posted image   MORFO 5.2. / spol: user posted image  / Ljubljana / +3 kg
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  nataska82 1. user posted image  P 6.2. / spol: user posted image  / +2 kg
user posted image  aleksandra silvija 3.user posted image   MORFO 4.2. / spol: user posted image / +4,5 kg

22. junij
user posted image
  uvuv ('77) 1. user posted image   MORFO 28.1. / +2,5 kg
user posted image   simdar 1. user posted image

23. junij
user posted image  ninKa 2.user posted image   Postojna

24. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image   P 1.2. / Ptuj / +2,5 kg

25. junij
user posted image   AnjaPH 1.user posted image   +/- 0 kg

26. junij
user posted image  RMRM ('74) 3.user posted image   spol: user posted image  / Jesenice
user posted image  liliputput 2.user posted image
user posted image   petea (79') 2.user posted image
user posted image   jerneja

28. junij
user posted image   pati0102 2.user posted image   P 23.1.

29. junij
user posted image   Mojca78 ('78) 3.user posted image P 20.2. / NS: user posted image  /  Ptuj
user posted image   Martinščica (user posted image  user posted image )   +1,5 kg 
user posted image   ninny MORFO 14.2.  / -3,5 kg
user posted image    Polony 3.user posted image +4 kg

30. junij
user posted image    samantha_ce 

????  
user posted image  čbela ('82) 1. user posted image  MORFO 21.1. / NS: user posted image  / +6 kg
user posted image   AB83 1.user posted image

Pregledi v tem tednu:
čbela  MORFO 21.1.
Marty5   MORFO 21.1.
babysolza MORFO 21.1.
pati0102  P 23.1.
Žanka MORFO 23.1.

Noni  MORFO 24.1.
willma  P 25.1.
tweetek MORFO 25.1.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
21.1.2008 14:12:28   
Kaja08
tancho user posted image user posted image user posted image  za morfologijo. Je fino, ko izveš, da je z malim vse ok, ne? Meni pa ni hotla povedat, v katero smer je obrnjen, ker je rekla, da se itak še tako premika gor in dol.
Modrci - žal so mi moji stari vsi še vedno prav...no, so sicer bolj polni, ampak na žalost mi joškice še niso tako zrasle, da bi mogla it novega kupit. No ja, mogoče pa še kej bo user posted image

(odgovor članu tancho)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
21.1.2008 14:14:13   
Anonimen
Tancho še večkrat se oglasiuser posted image

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4318
21.1.2008 14:18:52   
tancho
Kaja08 - ti si pa res pridnauser posted image . Hvala, ker si tako pohitela s seznamomuser posted image

Sporočam ti samo, da sem jaz tisti 'tancho', ki je imel rok 3.6. pa mi je sedaj G prestavila PDP na 28.5.2008. Morfologijo sem imela šele danes, ker je bila moja G na predviden datum morfo (10.1.) zbolela. Upam, da nisem preveč zakomplicirala... Skratka, lahko me brišeš iz 3.6... Hvala

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
21.1.2008 14:21:35   
tancho
ker je bila moja G na predviden datum morfo (10.1.) zbolela.
IZVIRNO SPOROČILO: tancho

user posted image user posted image user posted image  ja učim slovenski user posted image user posted image  

Da zdej pravilno napišem... moja G je bila bolana...al bolna?!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tancho)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
21.1.2008 14:21:55   
Anonimen
Dobrodošla tancho user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene pa zanima kdaj si boste začele napravljati cunjice za user posted image ? Kolikor berem majčice, so kar pohitele.user posted image

(odgovor članu tancho)
  Neposredna povezava do sporočila: 4321
21.1.2008 14:23:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlina

Dobrodošla tancho user posted image user posted image user posted image user posted image

Mene pa zanima kdaj si boste začele napravljati cunjice za user posted image ? Kolikor berem majčice, so kar pohitele.user posted image

Enkrat aprila.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4322
21.1.2008 14:25:50   
Anonimen
Aha, super. Ker jaz bi kar že zdaj.user posted image  Me kar prevzema.

Kako ste kaj klepetulje? Zdej imam nekaj časa za klepet, potem pa na sončko.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4323
21.1.2008 14:33:13   
Anonimen
Pri nas že ni več sončkauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4324
21.1.2008 14:41:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ninny

Pri nas že ni več sončkauser posted image

user posted image  a pol mate oblačno? Pri nas je še vedno, samo se nekaj oblači.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?