|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008
18.1.2008 13:57:47   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: alea01
Kaja- user posted image user posted image user posted image  za morfologijo. Pa tudi ce nisi videla otrockauser posted image user posted image user posted image , v glavnem da je bebika v reduuser posted image user posted image , pa tudi ce nimas slikic. Je bolj pomembna tvoja bebika.
Jaz nimam niti ene slikce in se ne ubadam s tem, sam da je pikica okej

NO, sej to pa itak. Moj isto pravi, da kaj težim s temi fotkami..glavn, da je mali OK in da ima lulčka user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
18.1.2008 14:02:02   
Tina 28
lep dan vsem skupaj

Mene pa matra nekaj v zvezi z materinsko šolo. Bi morala hoditi, čeprav sem bila 5 let nazaj za prvega in potem sem seveda to šolo še v praksi skoz dala. Mi je mal zguba časa, ko ti tam razlaga s plastičnim dojenčkom ti pa si enega že gor spravil. Itak pa pride po porodu babica in ti osveži spomin glede kopanja in vsega....ampak saj mi je še vse znano.
Tudi moj partner bi šel, ker še ni bil, ampak bolj zaradi poroda. Pol je res čist vseeno, če gre sam on za tri ure, pol pa nič več....kot da mu jaz ne bom znala povedat, kaj naj počne z njijm, k bom že tko vsa pametnauser posted image in previdna.

Aja, očitno smo tukaj vse preveč pričakovale od morfologije. Očitno gre res za običajen pregled in če res kaj ni v redu, pol povejo, če ne pa hvala bogu se vidimo naslednjič (brez razglabljanja).
Sicer pa smo ljudje tako narejeni, da če je bvse v redu sam rečemo ok, če pa nas kaj zmoti, pa naredimo kakšno pridigo alpa kompliciramo.

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
18.1.2008 14:08:06   
pikica_30
Hvala alea za naslov!!!

Glede morfologije smo bile pa res vse nekam razočarane, ampak smo res smotke nosečke, ker ITAK, da je najbolj važno, da so user posted image  bebice ok!!!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
18.1.2008 14:32:48   
annnna
meni je že v 16 tednu torej na prejšnjem pregledu dala g dve napotnici za porodnišnico in rekla da če bo karkoli narobe da morem it tja od takrat dalje ne več v bolnicouser posted image zdaj pa ne vem čeprav se mi je čudno zdelo da tak hireo pa dobro nič ni blo  narobe to je glavnouser posted image naša user posted image je super. nonstop sse ven tišči pa brcka, včasih na dveh mestih čutim ko da bi bla dvojčkauser posted image vrjetno z rokicami pa nogicami migauser posted image nevem...

zanima pa me glede materinske šole v mb...če je katera iz maribora...to moreš poklicat pa se prijavit ne?al kak...pa v porodnišnici je...men je tud g rekla naj se kr prijavim...no če ma katera kako inf več bi jo prosila da jo deli z manouser posted image hvala...sam se nam zdi da nas ni dosti z mb tukaj al?

lep pozdrav pa lep lep lep sončni dan treba it malo ven ko je tak lepouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
18.1.2008 14:58:13   
*Mojca*
Kaja08 čestitke za uspešn opravljen pregled, je pa res sranje da nisi mogla gledat monitorja. Ampak, važno da je vse ok a ne?

Moje zdravje se izboljšuje, malo še kašljam, ampak bo vse ok.

Punce mene malo skrbi, ker ne čutim brcik. Šibamo proti 19t pa še kar nič. Malo se neučakana, malo pa se tolažim s tem, da tudi PDP še ni 100%, ker naj bi bil mali malo manjši, ampak vseeno, zdaj bi lahko že kaj pomigal.

Drugače pa je sonček v Lj, neverjetno, v januarju je to prvič user posted image user posted image user posted image

Aja Kaja08 dej še enkrat prosim povej kdaj je materinska šla v Lj, ker si zadnjič nisem zapomnila...me že daje demenca user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
18.1.2008 15:12:16   
willma
zanima pa me glede materinske šole v mb...če je katera iz maribora...to moreš poklicat pa se prijavit ne?al kak...pa v porodnišnici je...

annnna tukaj je link

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
18.1.2008 17:21:04   
uvuv
Cestitke za preglede, brce in srecno koncane nezgode. *Mojca* jaz tudi se nic ne cutim brcik. PDP je sicer 5 dni za tabo, pa vseeno. Lahko bi me malo pobrcal. Tolazim se, da se moj trebuh obcutno raste in da pri prvi nosecnosti pac dlje traja. Vsaj nisi sama! user posted image

(odgovor članu willma)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
18.1.2008 17:33:55   
*Mojca*
uvuv no, pa saj bova tudi midve dočakale svoje a ne user posted image user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu uvuv)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
18.1.2008 19:46:42   
nInAzWeRiNa
živjo vsem in čestitke za pregledeuser posted image
Kaja prosila bi te če pri mojem nicku odstraniš user posted image , ker moja g. na morfi ni vidla lulčka je naš baby držal nogice tok skupi da je rekla da lahko da je pa ga je not potegnluser posted image - potem pa se je odločila da mi da lažno upanje(ker tut sama ni bla zihr) in mi je rekla da je punčka jst pa čist zmedena zdej, tko da grem na 3D 11.2 in bomo vidl, če bomo kej vidluser posted image
Kodrana vama tut ni hotu pokazat al nista hotla zvedet?
oh te moji hormoniuser posted image lp

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
18.1.2008 20:34:47   
annnna
hvala willuser posted image ma

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
18.1.2008 21:32:27   
Kaja08
SEZNAM JUNIJČIC 2008 - 73 nas je!! 

30. maj
user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image    MORFO: user posted image   / +3 kg

31. maj
user posted image   Kaja08 ('78) 1.user posted image   P 11.2. / MORFO: user posted image  / Ljubljana / +5 kg

1. junij
user posted image  TamaraJ ('79) 2.user posted image   Postojna / +1 kg 
user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image MORFO:  user posted image  / Ljubljana
user posted image  BARBBY 2.user posted image  spol: user posted image

user posted image  rouzi ('76) 3.user posted image   spol: user posted image / Ljubljana / +7 kg

2. junij
user posted image  tweetek 1.user posted image MORFO: 25.1. /  P: user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +2 kg
user posted image  cv3rklic4 ('79) 1.user posted image    MORFO: 28.1. / NS: user posted image  / Ljubljana

user posted image  D.anna 76  1.user posted image  
user posted image   kleopatra28 3.user posted image  P 13.2. / 3D UZ 21.2. / MORFOuser posted image / Nemčija / +8 kg
user posted image  Žanka ('76) 2.user posted image  MORFO: 23.1. / Celje

3. junij 
user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image     MORFO: 21.1. /  spol: user posted image  / Izola / +2kg
user posted image  Pikica_30 ('77) 1. user posted image  P 14.2. /  NS: user posted image  / Kranj - Jesenice / +5 kg

user posted image   sussy
user posted image  tancho  NS: user posted image

4. junij 
user posted image   špelin@ ('76) 4.user posted image   spol: user posted image  / Ljubljana / -2 kg
user posted image   katja_k 2.user posted image    NS: user posted image
user posted image   Katrin08

5. junij 
user posted image   Cofijana  1.user posted image     
user posted image  annnna 1. user posted image NS: user posted image   / +5 kg
user posted image  lidijajenko (84') 1. user posted image   spol: user posted image  / Kranj

6. junij

user posted image   Tina28 +5 kg
user posted image   Noni 2.user posted image   MORFO 24.1. / spol: user posted image

8. junij
user posted image  busybee882006 2. user posted image
user posted image   j6 4.user posted image Ljubljana
user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image   +3 kg
user posted image  mama4 5.user posted image  

10. junij 
user posted image  Taly  1.user posted image    NS: user posted image / +6 kg
user posted image  petra13
user posted image   Didlina 1.user posted image P 5.2.  / spol: user posted image

11. junij 
user posted image  alea01 ('78) 1.user posted image   MORFO 29.1.  / NS: user posted image / Ljubljana / +2 kg

12. junij
user posted image  adeja  ('78)  2.user posted image NS: user posted image / +7 kg

13. junij 
user posted image  lonapo ('79) 2. user posted image   MORFO 1.2. / P 21.2. / NS: user posted image  / Ljubljana / +2 kg
user posted image  tindam

user posted image  babysolza ('81) 1.user posted image MORFO 21.1. / +3 kg

14. junij 
user posted image   lory2004
user posted image   Eva2008('82) (user posted image user posted image )  user posted image  NS: user posted image user posted image   / Ljubljana / +0,5 kg

15. junij
user posted image  sassy 1.user posted image
user posted image  lunca14 ('75) 3. user posted image   MORFO: 5.2. /  NS: user posted image  / Novo mesto / +3 kg
user posted image   rozica984 1.user posted image MORFO 7.2. / spol: user posted image   / -1 kg
user posted image  tteeaa 1.user posted image    +1,5 kg

user posted image  nya ('79) 2.user posted image   MORFO: 28.1. / Novo mesto / +5 kg
user posted image   officko 3. user posted image  spol: user posted image

16. junij
user posted image  fiesta ('81) 1.user posted image   spol: user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg
user posted image  willma ('78) 2. user posted image   P 25.1. / spol: user posted image   / Ptuj
user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij
user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image    MORFO: 4.2. / spol: user posted image  / Ljubljana - Postojna/ +2 kg
user posted image  Shani  ('75) 3. user posted image   Ljubljana
user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   MORFO: 5.2. spol: user posted image  / Postojna / +2 kg

user posted image  kinm (user posted image  user posted image ) Ljubljana

18. junij
user posted image  croason  2. user posted image    
user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image MORFO 14.2. / NS: user posted image  / Kranj / +4 kg

20. junij
user posted image zp ('73) 2. user posted image   MORFO 5.2. / spol: user posted image  / Ljubljana / +3 kg
user posted image  NajaG

21. junij
user posted image  nataska82 1. user posted image  P 6.2. / spol: user posted image  / +2 kg
user posted image  aleksandra silvija 3.user posted image   MORFO 4.2. / spol: user posted image / +4,5 kg

22. junij
user posted image
  uvuv ('77) 1. user posted image   MORFO 28.1. / +2,5 kg
user posted image   simdar 1. user posted image

23. junij
user posted image  ninKa 2.user posted image   Postojna

24. junij
user posted image  slovenka ('79) 1.user posted image   P 1.2. / Ptuj / +2,5 kg

25. junij
user posted image   AnjaPH 1.user posted image   +/- 0 kg

26. junij
user posted image  RMRM ('74) 3.user posted image   spol: user posted image  / Jesenice
user posted image  liliputput 2.user posted image
user posted image   petea (79') 2.user posted image
user posted image   jerneja

28. junij
user posted image   pati0102 2.user posted image   P 23.1.

29. junij
user posted image   Mojca78 ('78) 3.user posted image P 20.2. / NS: user posted image  /  Ptuj
user posted image   Martinščica (user posted image  user posted image )   +1,5 kg 
user posted image   ninny MORFO 14.2.  / -3,5 kg
user posted image    Polony 3.user posted image +4 kg

30. junij
user posted image    samantha_ce 

????  
user posted image  čbela ('82) 1. user posted image  MORFO 21.1. / NS: user posted image  / +6 kg
user posted image   AB83 1.user posted image

Pregledi v naslednjem tednu:
čbela  MORFO 21.1.
Marty5   MORFO 21.1.
babysolza MORFO 21.1.
pati0102  P 23.1.
Žanka MORFO 23.1.

Noni  MORFO 24.1.
willma  P 25.1.
tweetek MORFO 25.1.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
18.1.2008 21:36:27   
Kaja08
Hvala vsem za čestitke za morfo! Ma ja, glavn je, da je mali OK,upam, da se bo tudi tisto s sečevodom uredilo že med nosečnostjo. Zdej vsaj za zihr vem, da mormo modre stvari kupovat. Sem že hotla kej kupt, ko sva šla v Leclerca, pa niso imeli nič pametnega... user posted image  Ja no, mogoče bom šla jutr v baby center mau pošpegat!

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

Aja Kaja08 dej še enkrat prosim povej kdaj je materinska šla v Lj, ker si zadnjič nisem zapomnila...me že daje demenca user posted image

Mojca, materinska šola se začne vsak prvi ponedeljek v mesecu in potem tam dobiš razpored predavanj. Začne se pa enkrat dopoldne (ne vem ali je ob 9 ali ob 10), ob 16 in ob 18 - je vseeno ob kateri uri prideš. Pri G moraš dvigniti nalepke, prijaviti se pa ni treba - se samo prikažeš user posted image
Želim ti čimprejšnje okrevanje....mogoče te je pa učenje zdelalo user posted image  Preveč se učiš....

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
18.1.2008 22:37:44   
tweetek
čestitke za morfologijo in pregled  Kodrana in Mojca78 pa kaja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
18.1.2008 22:44:02   
Anonimen
tweetek, ne vem če ti je kakšna že rekla, vendar tickerja nimaš prav naštimanega.user posted image  Nič ne pokaže.

Drugače pa vsem čestitke za uspešne preglede.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4264
18.1.2008 23:04:06   
Anonimen
Samo da ne boš zdej zamerila.user posted image  
Sem bila pridna že danes. Posesala, zlikala, cunje so oprane in razvešene, zdaj pa uživam.
In bom šla tudi jaz zdaj počasi v mižule. Samogovorov pa res ne bom imela.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4265
18.1.2008 23:46:34   
tweetek
Oj, hvala za opozorilo! Mi je sicer že potegnil da ne dela čist, no zdaj sem pa popravlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
18.1.2008 23:47:48   
tweetek
uuuuuu, nova stran!!!! Ja, saj jaz sem tud mislna da vse spančkate, pol sem šla pa na stran od ikee pohištvo za kotiček za bebico gledat.... No pa lepe sanje...

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
19.1.2008 8:15:07   
babysolza
Ojla,

ja danes bi pa jaz skuhala kavico, pa vidim, da jo bom mogla sama spit. user posted image
Očitno se ve bolj srečke spečke - moj pa miganja običajno zjutraj in potli da mir - nič čudnega, da sem okrog 9-ih zvečer že v postli...
Drgač pa jaz tud ena dva dni nisem čutla brcik in sem že skor tle gor celo štalo nardila user posted image . Potli sem pa (upam da) ugotovila zakaj - dva dni nazaj sem popila 1 deci refoška, in sem ga očitno mal uspavala user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Kronik kot kaže še ni, saj ga res slabo nosi... user posted image

Uživejte vikend in držte mi pesti za pon, ko mam pregled!!! 

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
19.1.2008 13:09:29   
Anonimen
Ciao.srecke nosecke.
Kje pa ste vse?A je kaksna za klepet?

(odgovor članu babysolza)
  Neposredna povezava do sporočila: 4269
19.1.2008 13:17:18   
lunca14
Čao kleopatra,veliko si z mano ne boš opomogla,ker moram dat še enega spat,zdajle pravkar je kosilo,tako,da sem iskoristila čas,da vidim kaj se dogaja ttukaj,se vidi da je vikend,ponavadi je vedno zatišje.Potem pa si bom skuhala svojo prvo današnjo kavo in upam,da mi jo bo uspelo v miru spit.Kok pogrešam sonček,komaj čakam na pomlad,na 15-18 C ko te lepo sonček greje,pa otroci so lahko vsi odzunaj,jaz pa lepo sedim na terasi in pijem kavo in gledam svojedva kako se igrata.Idila,komaj čakam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
19.1.2008 15:21:08   
Anonimen
Ojla bejbe. Kako? Jaz sm dans čist zaspana, sm se zbudila ob 6h, sicr potem zaspala do 9.30, ampak sm zdle tko utrujena, da je čist za pop... Sicer pa sem danes prvič kuhala zrezke v omaki, pa se morm pohvalit, da so bli fuuul dobri.

Lunca - si se pozdravila? Greva v pon na telovadbo? Ti morm še povedat, da se moj trenutno preizkuša v mizarstvu: pisalna miza, omarica, predalnik. Sva dala iverale razrezat, zdej pa on ustvarja. Ko bo končal, te povabim na kavo, da boš dala strokovno ocenouser posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 4271
19.1.2008 16:25:16   
Anonimen
Dober dan. Evo, zgleda da nas počasi na zrak vabi sonček, ker ni nobene tukaj.user posted image  Saj je prav, ker prav paše da je spet po dolgem času tako lepo vreme. kar energijo dobiš. Nič, uživajte, pa se še kaj javite.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4272
19.1.2008 18:41:41   
lunca14
Nya...ja sem se pocajtala.....velja pridem pogledat strokovno opravljeno delouser posted image .Tako,da telovadba velja,ne smeva zamudit,naju bodo potem zelo čudno gledale,jaz bom tam kake pet minut prej,se vidiva,čao.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
20.1.2008 9:09:08   
lunca14
Doro jutro dečve,a danes bo tud tako zatišje kot je blo včerajuser posted image .......Kavo sem že spila,sedaj pa grem likat,da bom mela popovdne mal mira zase.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
20.1.2008 9:40:53   
samantha_ce
Dobro jutro vsem!
Ste se naspale? Jaz sem se, saj sem včeraj zaspala že dosti pred polnočjo, kar seveda ni v moji navadi. Zdaj še kavico popijem, potem pa počasi pripravljat nedeljsko kosilo. Tu pri nas je tako lep sonček.Upam, da bo zdržal do popoldne, ko bom imela čas iti malo ven.
Lepo nedeljo želim vsem!

*06.07.2008 - naši družinici se je pridružil sonček ALEX*

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?