|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
20.1.2008 20:36:36   
LuNa73
Babe jst sem se pa kr ratnežla, ko sem našla tole temo user posted image user posted image user posted image

Ha pišuka, iskala pa sem pohotno Erin user posted image user posted image user posted image

Ooooooooooooo Se*, no vsaj nekdo me mal uboga.... user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
20.1.2008 20:36:43   
ledenka
polaris, pol jo pa dobiiiis user posted image  jaz pa hocem tvojo user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
20.1.2008 20:37:02   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

huhhhhhhhhhhhhhhhhh, zagabi pa je en mal prekruta beseda, a ne? user posted image  Recimo, da se mu je (ne)dvignal user posted image .... pišuka, a zdej smo tu gor tri, ko bi rade pa.... ena ne sme!!!!!, drugi dve pa mata mal "čudne" moške user posted image user posted image user posted image

Štiri.

Pa pri nas spet ne bo akcije. user posted image

Mislim, da je njegov pripomoček v istem stanju kot njegov lastnik. Grrrrrr!

Slaba akcija in potem se čudi, da sem tečna user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
20.1.2008 20:38:29   
Erin
žvek - čigumi, žvečilec,..user posted image

Pridem kasneje nazaj, če boste še kle...moram/-va jestuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3054
20.1.2008 20:39:00   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

huhhhhhhhhhhhhhhhhh, zagabi pa je en mal prekruta beseda, a ne? user posted image  Recimo, da se mu je (ne)dvignal user posted image .... pišuka, a zdej smo tu gor tri, ko bi rade pa.... ena ne sme!!!!!, drugi dve pa mata mal "čudne" moške user posted image user posted image user posted image

Štiri.

Pa pri nas spet ne bo akcije. user posted image

klub nezadovoljenih zensk user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

Neposredna povezava do sporočila: 3055
20.1.2008 20:39:47   
LuNa73

Moj je nafilan - vroč čajček, dve žlici medu ena limona... user posted image  Preklinja me na dolgo in široko, ker sem ukazala,da naj spije, če ne bo joj! user posted image

Upam, da nisi dala limono in med v vroč čaj... ker če si...pol pejt vajo ponovit, ker si uničla s tem vse vitamine.... in dej te dve substanci v topel čajuser posted image   Sam tolk... ker drgač ne boš mela miru še juhuhu

o polaris, pospravla vse????? Jst tu gor bluzim odkar sem prišla s sprehoda user posted image user posted image

ajsi - ok, za pikico že živga... sam jst sem mislna, da ti misliš trenutno sam za potešitev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3056
20.1.2008 20:41:53   
Serendipity

Moj je nafilan - vroč čajček, dve žlici medu ena limona... user posted image  Preklinja me na dolgo in široko, ker sem ukazala,da naj spije, če ne bo joj! user posted image

Upam, da nisi dala limono in med v vroč čaj... ker če si...pol pejt vajo ponovit, ker si uničla s tem vse vitamine.... in dej te dve substanci v topel čajuser posted image   Sam tolk... ker drgač ne boš mela miru še juhuhu

user posted image

Amm, BRB

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
20.1.2008 20:42:12   
Erin
aja, LuNa, dans je 2 meseca od TISTEGA dneuser posted image user posted image user posted image ...

moj pravi da moram dol z neta, ker mora vadit, ma jutri izpit iz programerstva...joj, pa ravno ko ste vse moje lubice tukaj...šment...
lepo se mejste pa če bo kakšen moment računalnik frej pridem nazaj...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
20.1.2008 20:42:56   
LuNa73

huhhhhhhhhhhhhhhh user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .... no, evo, ti dedi sploh ne razumejo... ajsi, kak si že rekla... baba nepotešena....user posted image user posted image  Moj se tud čudi zaka hodim naokol ko monsters... klinc ga gleda... če bo še dolg tako stanje, si bom pa novga našla.... na začetku je tega hopcupanja vedn zadost... pol pa pač spet zamenjaš.... user posted image user posted image user posted image user posted image
hja, tu bi bla menjava, staro za novo.... ravn prav varianta user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3059
20.1.2008 20:45:04   
ledenka
staro za novo user posted image  hja, kot pravijo, me si mormo najt ******* pri 20h, takrat nas se dohitevajo user posted image user posted image user posted image

Erin, lepo se imej! dober tek! user posted image

Polaris, kje je zdaj tvoja slika? hocem polaaaaaariiiiiis user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
20.1.2008 20:46:00   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

aja, LuNa, dans je 2 meseca od TISTEGA dneuser posted image user posted image user posted image ...

moj pravi da moram dol z neta, ker mora vadit, ma jutri izpit iz programerstva...joj, pa ravno ko ste vse moje lubice tukaj...šment...
lepo se mejste pa če bo kakšen moment računalnik frej pridem nazaj...user posted image user posted image user posted image

pišuka, a si si shranla to temo...pa vse tisto v novembru????
Drgač pa... ti kr lepo pejt mal ležat... pol pa... bo zih kaka lukna, pa jo pršibi nazaj pogledat....user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
20.1.2008 20:47:41   
LuNa73

user posted image

Amm, BRB

user posted image user posted image user posted image

čuj se* jst sem misla mira pred virusi in "umiranjem"... a ti si šla pa sprobat, če res ne boš mela mira?????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Da te bo zravn sebe povabu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3062
20.1.2008 20:50:34   
ledenka
jooooj, kolk je bla tisto od Erin kjutis tema user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
20.1.2008 20:58:46   
LuNa73
Ja jst pa sem zdaj na našem novembru.... sem našla celo polaris, ko se je javla user posted image user posted image user posted image user posted image .... že novembra.
Dejte ve men povedat... a ste si šle vse fotke pošiljat???? user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
20.1.2008 20:59:01   
Serendipity

čuj se* jst sem misla mira pred virusi in "umiranjem"... a ti si šla pa sprobat, če res ne boš mela mira?????? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Da te bo zravn sebe povabu user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

No, je bila reševalna akcija user posted image  

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
20.1.2008 21:05:01   
ledenka

kak je pa to zgledalo? user posted image

Dejte ve men povedat... a ste si šle vse fotke pošiljat???? user posted image user posted image user posted image user posted image

ah ne, jaz poskusam se perilo obesit, pa en stroj obesam ze eno uro user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3066
20.1.2008 21:05:50   
polaris
jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ste me zdaj namučile user posted image user posted image user posted image

Hvala za slikce, ste ful asice user posted image user posted image user posted image , sam par jih pa še manjka... Erin, Sonček,...

LuNči, nič nisem pospravla, sam posodo,... pa je jutr še en dan (morda pa še pridejo škrateki, pa mi ne bo treba user posted image ).

In dečve, kva dogaja? Sploh nisem na tekočem, grem mal nazaj pogledat

Neposredna povezava do sporočila: 3067
20.1.2008 21:07:14   
ledenka
ja, pa po litru caja hodim itak vsake 15 min na wc user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
20.1.2008 21:10:07   
LuNa73

Kaj pa si reševala? Njegove migitalčke, da se ne bi kje zgubil??? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3069
20.1.2008 21:12:43   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: polaris

LuNči, nič nisem pospravla, sam posodo,... pa je jutr še en dan (morda pa še pridejo škrateki, pa mi ne bo treba user posted image ).

ja pa svizec ki zavije čokolado v foljo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
20.1.2008 21:14:13   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: polaris

ja pa svizec ki zavije čokolado v foljo user posted image user posted image user posted image user posted image

ce jih kje vidite, pr men jih ze zelooooo dolgoooo ni blo user posted image  ocitno strajkajo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
20.1.2008 21:16:39   
ledenka

Kaj pa si reševala? Njegove migitalčke, da se ne bi kje zgubil??? user posted image

ves da je treba boge zvauce male na tapravo pot usmerit user posted image  menda ja nocemo, da grejo nekam v hlad in temo user posted image user posted image user posted image  al pa v nepravo smer, pol pa si plombe ogledujejo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
20.1.2008 21:22:42   
LuNa73
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jah, sam jst ne vem ka naj si zdej mislim.... A si ti ziher, da je s tabo kej narobe al pa s tvojimuser posted image ..... a sta vidva mogoč pomisla, na kak meter nižje od ust user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
20.1.2008 21:26:56   
ledenka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jah, sam jst ne vem ka naj si zdej mislim.... A si ti ziher, da je s tabo kej narobe al pa s tvojimuser posted image ..... a sta vidva mogoč pomisla, na kak meter nižje od ust user posted image user posted image user posted image

sej sem rekla, da ce vidijo plombe, je to napacna pot user posted image user posted image user posted image   ciiiist nekam drgam je treba user posted image user posted image user posted image  joj, jaz se tak smejim, da se bom polulala user posted image user posted image user posted image  ze spet user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
20.1.2008 21:27:42   
Serendipity
user posted image user posted image user posted image user posted image

firbec babji

user posted image  user posted image

Hehe, sem se pa zdaj nasmejala do solz ...

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.