![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:36:36
|
|
|
|
LuNa73
|
Babe jst sem se pa kr ratnežla, ko sem našla tole temo Ha pišuka, iskala pa sem pohotno Erin Ooooooooooooo Se*, no vsaj nekdo me mal uboga....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:36:43
|
|
|
|
ledenka
|
polaris, pol jo pa dobiiiis jaz pa hocem tvojo
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:37:02
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 huhhhhhhhhhhhhhhhhh, zagabi pa je en mal prekruta beseda, a ne? Recimo, da se mu je (ne)dvignal .... pišuka, a zdej smo tu gor tri, ko bi rade pa.... ena ne sme!!!!!, drugi dve pa mata mal "čudne" moške Štiri. Pa pri nas spet ne bo akcije. Mislim, da je njegov pripomoček v istem stanju kot njegov lastnik. Grrrrrr! Slaba akcija in potem se čudi, da sem tečna
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:38:29
|
|
|
|
Erin
|
žvek - čigumi, žvečilec,.. Pridem kasneje nazaj, če boste še kle...moram/-va jest
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:39:00
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 huhhhhhhhhhhhhhhhhh, zagabi pa je en mal prekruta beseda, a ne? Recimo, da se mu je (ne)dvignal .... pišuka, a zdej smo tu gor tri, ko bi rade pa.... ena ne sme!!!!!, drugi dve pa mata mal "čudne" moške Štiri. Pa pri nas spet ne bo akcije. Mislim, da je njegov pripomoček v istem stanju kot njegov lastnik. Grrrrrr! Slaba akcija in potem se čudi, da sem tečna klub nezadovoljenih zensk
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:39:47
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Moj je nafilan - vroč čajček, dve žlici medu ena limona... Preklinja me na dolgo in široko, ker sem ukazala,da naj spije, če ne bo joj! Upam, da nisi dala limono in med v vroč čaj... ker če si...pol pejt vajo ponovit, ker si uničla s tem vse vitamine.... in dej te dve substanci v topel čaj Sam tolk... ker drgač ne boš mela miru še juhuhu o polaris, pospravla vse????? Jst tu gor bluzim odkar sem prišla s sprehoda ajsi - ok, za pikico že živga... sam jst sem mislna, da ti misliš trenutno sam za potešitev
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:41:53
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Moj je nafilan - vroč čajček, dve žlici medu ena limona... Preklinja me na dolgo in široko, ker sem ukazala,da naj spije, če ne bo joj! Upam, da nisi dala limono in med v vroč čaj... ker če si...pol pejt vajo ponovit, ker si uničla s tem vse vitamine.... in dej te dve substanci v topel čaj Sam tolk... ker drgač ne boš mela miru še juhuhu Amm, BRB
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:42:12
|
|
|
|
Erin
|
aja, LuNa, dans je 2 meseca od TISTEGA dne ... moj pravi da moram dol z neta, ker mora vadit, ma jutri izpit iz programerstva...joj, pa ravno ko ste vse moje lubice tukaj...šment... lepo se mejste pa če bo kakšen moment računalnik frej pridem nazaj...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:42:56
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Mislim, da je njegov pripomoček v istem stanju kot njegov lastnik. Grrrrrr! Slaba akcija in potem se čudi, da sem tečna huhhhhhhhhhhhhhhh .... no, evo, ti dedi sploh ne razumejo... ajsi, kak si že rekla... baba nepotešena.... Moj se tud čudi zaka hodim naokol ko monsters... klinc ga gleda... če bo še dolg tako stanje, si bom pa novga našla.... na začetku je tega hopcupanja vedn zadost... pol pa pač spet zamenjaš.... hja, tu bi bla menjava, staro za novo.... ravn prav varianta
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:45:04
|
|
|
|
ledenka
|
staro za novo hja, kot pravijo, me si mormo najt ******* pri 20h, takrat nas se dohitevajo Erin, lepo se imej! dober tek! Polaris, kje je zdaj tvoja slika? hocem polaaaaaariiiiiis
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:46:00
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin aja, LuNa, dans je 2 meseca od TISTEGA dne ... moj pravi da moram dol z neta, ker mora vadit, ma jutri izpit iz programerstva...joj, pa ravno ko ste vse moje lubice tukaj...šment... lepo se mejste pa če bo kakšen moment računalnik frej pridem nazaj... pišuka, a si si shranla to temo...pa vse tisto v novembru???? Drgač pa... ti kr lepo pejt mal ležat... pol pa... bo zih kaka lukna, pa jo pršibi nazaj pogledat....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:47:41
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Moj je nafilan - vroč čajček, dve žlici medu ena limona... Preklinja me na dolgo in široko, ker sem ukazala,da naj spije, če ne bo joj! Upam, da nisi dala limono in med v vroč čaj... ker če si...pol pejt vajo ponovit, ker si uničla s tem vse vitamine.... in dej te dve substanci v topel čaj Sam tolk... ker drgač ne boš mela miru še juhuhu Amm, BRB čuj se* jst sem misla mira pred virusi in "umiranjem"... a ti si šla pa sprobat, če res ne boš mela mira?????? Da te bo zravn sebe povabu
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:50:34
|
|
|
|
ledenka
|
jooooj, kolk je bla tisto od Erin kjutis tema
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:58:46
|
|
|
|
LuNa73
|
Ja jst pa sem zdaj na našem novembru.... sem našla celo polaris, ko se je javla .... že novembra. Dejte ve men povedat... a ste si šle vse fotke pošiljat????
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:59:01
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 čuj se* jst sem misla mira pred virusi in "umiranjem"... a ti si šla pa sprobat, če res ne boš mela mira?????? Da te bo zravn sebe povabu No, je bila reševalna akcija
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:05:01
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 čuj se* jst sem misla mira pred virusi in "umiranjem"... a ti si šla pa sprobat, če res ne boš mela mira?????? Da te bo zravn sebe povabu No, je bila reševalna akcija kak je pa to zgledalo? IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Dejte ve men povedat... a ste si šle vse fotke pošiljat???? ah ne, jaz poskusam se perilo obesit, pa en stroj obesam ze eno uro
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:05:50
|
|
|
|
polaris
|
jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj ste me zdaj namučile Hvala za slikce, ste ful asice , sam par jih pa še manjka... Erin, Sonček,... LuNči, nič nisem pospravla, sam posodo,... pa je jutr še en dan (morda pa še pridejo škrateki, pa mi ne bo treba ). In dečve, kva dogaja? Sploh nisem na tekočem, grem mal nazaj pogledat
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:07:14
|
|
|
|
ledenka
|
ja, pa po litru caja hodim itak vsake 15 min na wc
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:10:07
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 čuj se* jst sem misla mira pred virusi in "umiranjem"... a ti si šla pa sprobat, če res ne boš mela mira?????? Da te bo zravn sebe povabu No, je bila reševalna akcija Kaj pa si reševala? Njegove migitalčke, da se ne bi kje zgubil???
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:12:43
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: polaris LuNči, nič nisem pospravla, sam posodo,... pa je jutr še en dan (morda pa še pridejo škrateki, pa mi ne bo treba ). ja pa svizec ki zavije čokolado v foljo
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:14:13
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: polaris LuNči, nič nisem pospravla, sam posodo,... pa je jutr še en dan (morda pa še pridejo škrateki, pa mi ne bo treba ). ja pa svizec ki zavije čokolado v foljo ce jih kje vidite, pr men jih ze zelooooo dolgoooo ni blo ocitno strajkajo
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:16:39
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 čuj se* jst sem misla mira pred virusi in "umiranjem"... a ti si šla pa sprobat, če res ne boš mela mira?????? Da te bo zravn sebe povabu No, je bila reševalna akcija Kaj pa si reševala? Njegove migitalčke, da se ne bi kje zgubil??? ves da je treba boge zvauce male na tapravo pot usmerit menda ja nocemo, da grejo nekam v hlad in temo al pa v nepravo smer, pol pa si plombe ogledujejo
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:22:42
|
|
|
|
LuNa73
|
Jah, sam jst ne vem ka naj si zdej mislim.... A si ti ziher, da je s tabo kej narobe al pa s tvojim ..... a sta vidva mogoč pomisla, na kak meter nižje od ust
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:26:56
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Jah, sam jst ne vem ka naj si zdej mislim.... A si ti ziher, da je s tabo kej narobe al pa s tvojim ..... a sta vidva mogoč pomisla, na kak meter nižje od ust sej sem rekla, da ce vidijo plombe, je to napacna pot ciiiist nekam drgam je treba joj, jaz se tak smejim, da se bom polulala ze spet
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 21:27:42
|
|
|
|
Serendipity
|
firbec babji Hehe, sem se pa zdaj nasmejala do solz ...
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.