![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 19:57:09
|
|
|
|
ledenka
|
Erin, kok si ti mlada Soncek, ti tudi se pravo bako pocutim
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 19:57:57
|
|
|
|
ledenka
|
luna, ti pa si zginla
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 19:58:19
|
|
|
|
Erin
|
ne biksaj ga
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:00:38
|
|
|
|
Erin
|
ne frosty , nisem temna, rdečka pobarvana na blond
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:01:11
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin a si se ti pr temi zmotla????
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:01:57
|
|
|
|
ledenka
|
k vse ostale smo pobarvane na rdece tipis babe, nikol zadovolne
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:02:10
|
|
|
|
Erin
|
nam več....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:02:21
|
|
|
|
LuNa73
|
če pa igram igrco - se grem varuško
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:04:21
|
|
|
|
Erin
|
pomisli, rdečke veljamo za najbolj pohotne babe, tko si pa z blond prameni vsaj mal miru zagotovim, če ne bi mogla skoz... hudič k pa hoč pa ne smeš....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:05:24
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 če pa igram igrco - se grem varuško jest sem jo tud, pa se mi ne da več...sem na bolniški
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:06:14
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin pomisli, rdečke veljamo za najbolj pohotne babe, tko si pa z blond prameni vsaj mal miru zagotovim, če ne bi mogla skoz... hudič k pa hoč pa ne smeš.... sej pa ti si skoz ... si že pozabla?
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:07:45
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: Erin pomisli, rdečke veljamo za najbolj pohotne babe, tko si pa z blond prameni vsaj mal miru zagotovim, če ne bi mogla skoz... hudič k pa hoč pa ne smeš.... sej pa ti si skoz ... si že pozabla? o polzkih in podobnem bom raj tih
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:09:12
|
|
|
|
Erin
|
ja neee pa neeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:11:02
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: Erin pomisli, rdečke veljamo za najbolj pohotne babe, tko si pa z blond prameni vsaj mal miru zagotovim, če ne bi mogla skoz... hudič k pa hoč pa ne smeš.... sej pa ti si skoz ... si že pozabla? o polzkih in podobnem bom raj tih hmmm, kakih polžkih???? ker polž mene asociira edin na: zelooooooooo zeloooooo počas.... pa na slinast
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:12:58
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin ja neee pa neeeeeeeeeeeeeee oooooooooooo ja pa jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... a grem mal za nazaj brskat, pa mal tvojmu spominu obudimo spomine šit, sam pol pa lahk da se ne boš mogla brzdat in.... sej veš, da ne smeš zdaj, a ne???? Se* ti pa lepo nafili tvojga z dvema limoncama pa čajčkom, pa prid nazaj.... Ji grem SMS poslat, da naj pride nazaj gor.....
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:15:02
|
|
|
|
ledenka
|
Luncika, si najdla dokaz Erin, sej, jaz se farbam na rdece, da pride moja prava narava do izraza
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:18:35
|
|
|
|
Erin
|
okej, priznam ko sem bila pri borkah sem bila zeloooooo aktivna - sem še samo sebe presenetla (kaj vse naredi želja po otroku) , drgač se je pa moj včasih kar jezil ko me ni in ni mogel pripravt do čungalunganja...hmm...en žvek bi...u glavnem tisto so bili le moji trenutki slabosti iz katerih se bo razvilo življenje sladkosti...okej že pesnim...lačna sem... pa seksala bi tud rada po dolgem času...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:21:53
|
|
|
|
ledenka
|
in se dobr, da si uzivala ker ko delas na dolgo casa, se ti lahko tud hopsanje zagabi, in to zelo. no, men se se ni mojemu pa
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:25:51
|
|
|
|
LuNa73
|
huhhhhhhhhhhhhhhhhh, zagabi pa je en mal prekruta beseda, a ne? Recimo, da se mu je (ne)dvignal .... pišuka, a zdej smo tu gor tri, ko bi rade pa.... ena ne sme!!!!!, drugi dve pa mata mal "čudne" moške
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:26:44
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin okej, priznam ko sem bila pri borkah sem bila zeloooooo aktivna - sem še samo sebe presenetla (kaj vse naredi želja po otroku) , drgač se je pa moj včasih kar jezil ko me ni in ni mogel pripravt do čungalunganja...hmm...en žvek bi...u glavnem tisto so bili le moji trenutki slabosti iz katerih se bo razvilo življenje sladkosti...okej že pesnim...lačna sem... pa seksala bi tud rada po dolgem času... kaj pa je to?????
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:28:12
|
|
|
|
ledenka
|
ah, od tega, da mali junak ni bil za stvar, da je bil za stvar, pa ni prislo do vodometa, do izmikanja dotikanju, ki bi lahko pripeljalo do hopsanja hja, in pol se cudim, k nisem noseca luncika, ocitno rabimo pomoc prijatelja
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:29:51
|
|
|
|
LuNa73
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ah, od tega, da mali junak ni bil za stvar, da je bil za stvar, pa ni prislo do vodometa, do izmikanja dotikanju, ki bi lahko pripeljalo do hopsanja hja, in pol se cudim, k nisem noseca luncika, ocitno rabimo pomoc prijatelja novega prijatelja, al prijatelja prijatelja, ki včasih mal strese... no ki skoz trese, če na pravi gumb prtisneš
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:33:51
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka ah, od tega, da mali junak ni bil za stvar, da je bil za stvar, pa ni prislo do vodometa, do izmikanja dotikanju, ki bi lahko pripeljalo do hopsanja hja, in pol se cudim, k nisem noseca luncika, ocitno rabimo pomoc prijatelja novega prijatelja, al prijatelja prijatelja, ki včasih mal strese... no ki skoz trese, če na pravi gumb prtisneš em, sem mela bolj kakega v naravni velikosti v mislih k zanosis bolj tezko s tistim prijateljem
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:34:13
|
|
|
|
Serendipity
|
Eto, LuNca, sem se primajala nazaj gor. Moj je nafilan - vroč čajček, dve žlici medu ena limona... Preklinja me na dolgo in široko, ker sem ukazala,da naj spije, če ne bo joj! Zdaj pa grem prečikirat, kaj se je dogajalo ta čas ...
|
|
|
|
RE: nova borba se pripravlja 20.1.2008 20:35:56
|
|
|
|
polaris
|
Čao klepetuljice, jaz bi tud vašo slikcooooo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTrije znaki, ki kažejo, da je ženska plodnaKo je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.