|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nova borba se pripravlja
20.1.2008 21:59:04   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73

Ti pa si preber kaj sem dopisala z modro user posted image user posted image user posted image user posted image ..... hm, pa bičeka majo migitalčki user posted image user posted image ... tvoj ma pa verjetn kej druga, a ne????

user posted image

M* nemajo migetački migetalke bičkarji bičke user posted image  Kje je že moja biologija.... user posted image
No, v bistvu ni važno, le da jih orientacija ne j* user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3101
20.1.2008 21:59:21   
polaris
vidiš LuNči, še dobr da imaš nas,... se boš še marsikaj naučila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3102
20.1.2008 21:59:56   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: polaris

Seveda da ne, a ni to tista znana slikca od Picassa user posted image

Pišuka, men pa se je skoz zdela znana... pa nisem vedla kam naj jo dam... ne po avtorju, ne po vsebini.... picasota, pa jst itak nisem nikol razumela user posted image user posted image user posted image user posted image

sej jih se on ni, ko se je iz macka zbudu user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3103
20.1.2008 22:00:17   
LuNa73
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
sem sla res merit user posted image user posted image user posted image  mi pride 1 meter lih nad koleni user posted image user posted image user posted image

uuuuuuuuuuuu, a se pol čudiš zakaj še ni učinka tapravega... pa se je utrudjo, da pridejo do cilja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3104
20.1.2008 22:01:34   
Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image   ajsika kar pusti..

Saj valda moramo vedet od kje pridejo naši tekmovački ven, kaj ... To je poučna slikca. MOgoče bo zdaj kateri ratalo zanosit, ko vemo kak ta stvar zgleda... user posted image

ti ko si tršica... a mi lohk razložiš kaj je na tej sliki poučnega... ker jst ne vem kaj sploh predstavlja user posted image user posted image

user posted image

Tiste pikčaste črtice .... kar sledi jim in si zapomni njihovo pot, pa ko boš videl podobno podobo kje, si v mislih nariši podobne črtice in jim sledi...

Pišuka ampak potem bodo zopet napačna vhodna vrata... user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3105
20.1.2008 22:02:22   
ledenka

user posted image

M* nemajo migetački migetalke bičkarji bičke user posted image  Kje je že moja biologija.... user posted image

tocn tak, ce se kaj spomnim user posted image user posted image user posted image  hja, moje ocitno j* orientacija, ce mi plombe gledajo user posted image user posted image user posted image  al pa to pomen, da delamo zobozdravnika, bom vsaj zobe mela porihtane user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 3106
20.1.2008 22:02:59   
polaris

sem sla res merit user posted image user posted image user posted image  mi pride 1 meter lih nad koleni user posted image user posted image user posted image

uuuuuuuuuuuu, a se pol čudiš zakaj še ni učinka tapravega... pa se je utrudjo, da pridejo do cilja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uh sranje, pol pa moji tud zalutajo. Zdaj pa grem jaz stole merit user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3107
20.1.2008 22:03:41   
LuNa73

tocn tak, ce se kaj spomnim user posted image user posted image user posted image  hja, moje ocitno j* orientacija, ce mi plombe gledajo user posted image user posted image user posted image  al pa to pomen, da delamo zobozdravnika, bom vsaj zobe mela porihtane user posted image user posted image user posted image

Čuj če bo šlo tak naprej, takrat ne boš več rabla zobozdravnika... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3108
20.1.2008 22:03:48   
Serendipity

user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  

Ha ha ha ... bodo poplave v Prekmurje, če bo to šlo tak naprej ... user posted image  Jočem od smeeeeeehaaaaaaa

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3109
20.1.2008 22:04:01   
ledenka
bejbike, jutri vas bom brala daje, se moram spokat user posted image  

ej, ta vikend ste mi pa polepsale user posted image  sem se tak nasmejala ko ze dolg ne user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3110
20.1.2008 22:06:36   
LuNa73
aha, juter smo še na liniji...pol v torejk pa kreneš, a ne???? Ampak ene deset minut pa si še lohk z nami... in nam ne pokvar vsega... user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3111
20.1.2008 22:07:36   
Serendipity
ledenka - No, prav to sem hotela zdaj tudi jaz napisat user posted image

Nočka pa poredne bodite! Ne pozabite, če vašemu ni za akcijo, se vedno najde kak prijeten (ampak pazi: ne prileten) sosed in njegova pomoč za žensko v stiski. Če nimate soseda pa tudi vibratorčki delajo čudeže user posted image

cmoka pupe!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3112
20.1.2008 22:08:15   
LuNa73

Ha ha ha ... bodo poplave v Prekmurje, če bo to šlo tak naprej ... user posted image  Jočem od smeeeeeehaaaaaaa

Ti kr joč... mogoč bo tvoj mislu da ti tečejo solze zarad njega in njegove bolezni.... pa te bo mogoč dans še uslišu, pa ne bo potrebe po risanju...

Jst pa si grem ogledat črtice na unem čudu.... da vidim.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3113
20.1.2008 22:08:37   
ledenka

aha, juter smo še na liniji...pol v torejk pa kreneš, a ne???? Ampak ene deset minut pa si še lohk z nami... in nam ne pokvar vsega... user posted image user posted image

jutr sem se z vami, ja, pol pa tud upam, da se mi bo ratalo prikonektat user posted image

polaris, po moje bo prucka boljs ko stol user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3114
20.1.2008 22:09:34   
spelka12
Kaj je dobra stvar menstre?
Da imam že naštelan vložek, ko berem vas babe in se od smeha polulam. Pa še mokra sem od vseh vaših slikc, pa angelčkov, pa.....
Pa se nisem tuširala tko ko lunca user posted image .
Ma ste pa načvekale v 2 dnevih 11 strani user posted image , sem vas tolko časa prebirala, da je moj zaspal zraven user posted image . ****. Pa une slikce, ki ste jih sprot brisale sem zamudila user posted image user posted image user posted image , jao meni, kolk sem žalostna. Zdej grem pa pančkat, da me jutri ne bo kap, ko bo budilka zazvonila.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3115
20.1.2008 22:10:10   
ledenka
pa se en vic za lahko noc:

- Se pri analnem seksu lahko zanosi?
- Seveda lahko, kako pa mislis, da nastanejo odvetniki!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3116
20.1.2008 22:12:01   
LuNa73
ooooooooooooo špelči.... super za vložke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Jst sem te pa že kregala prek ZS-jauser posted image user posted image
Ampak veš kaj... a ti mogoč veš kva za hudiča je na uni slikico ki jo je prlepla ajsi.... pa kam za hudiča vodija une črtkane črtice user posted image user posted image

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 3117
20.1.2008 22:12:47   
Serendipity
speeelkiiicaaa --- user posted image  Ma za temi slikcami tudi jaz žalujem...user posted image .  Me kar matra, kaj je bilo tam tak lepega ... user posted image

ajsi -- user posted image  zdaj vem vsaj s kerega konca pridejo odvetniki user posted image

RR je res poučna stvar!

Eto -- zdaj pa res nočka!

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3118
20.1.2008 22:12:53   
LuNa73

pa se en vic za lahko noc:

- Se pri analnem seksu lahko zanosi?
- Seveda lahko, kako pa mislis, da nastanejo odvetniki!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja ja, bejš pakirat, ker bom hin! user posted image  od smeha user posted image

babe žabe, grem spat... lepo se mejte in lepo sanjajte... nočka

< Sporočilo je popravil LuNa73 -- 20.1.2008 22:16:49 >

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3119
20.1.2008 22:20:24   
polaris
Ajsi, sem jutr zvečer odsotna, zato ti že zdaj želim prijetno potovanje, fullllllllllllllllllll uživaj in čim manj delaj (pa na kisel mlek z bregov ne pozab user posted image )

Nočka

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3120
21.1.2008 10:19:02   
ledenka

dobro jutro! kako ste kaj danes, drage punce? kavico sem vam skuhala user posted image  zdaj pa moram mogoče še kaj nardit... eh, bi šla pa kot običajno ob ponedeljkih raje pod odejo user posted image

(odgovor članu polaris)
Neposredna povezava do sporočila: 3121
21.1.2008 11:39:27   
LuNa73

dobro jutro! kako ste kaj danes, drage punce? kavico sem vam skuhala user posted image  zdaj pa moram mogoče še kaj nardit... eh, bi šla pa kot običajno ob ponedeljkih raje pod odejo user posted image

hja, dobra je tale nevidna kavica... verjetn je brezkofeinska user posted image user posted image user posted image user posted image  Drgač pa...ajsi isto kot...bi raj bla pod kovtrom, kot pa tukaj... sem ravn dans razlagala direktorju, kak mi niso pondelki simpatični in bla bla... seveda me je butast gledu... user posted image user posted image user posted image
no kratko javljanje sem izpeljala... lepo se mejete user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3122
21.1.2008 11:41:27   
ledenka
viš, tko je, če poskušam kake manjše slikce limat user posted image user posted image user posted image  bo kar velika morala bit, sej rabimo dans bolj velike kave user posted image
user posted image

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 3123
21.1.2008 14:15:27   
Serendipity
user posted image  I just hate Mondays.

Pa resno reeesnoooo!!!!!

Eto, tudi moje javljanje je končano. Grem kar v posteljo.

Ta kava je bila zdaj z neba poslana! user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3124
21.1.2008 14:40:18   
Erin
Am...jutro...dan....

kako ste? Kaj novega? Kaj starega?

Včeraj sem do kompa prišla šele ob 23 uri, pa vas ni bilo več...user posted image sedaj pa vas tud ni...
...doooooooooooooooolgčas.....

user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  123 124 [125] 126 127   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.