|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006 - 3
19.1.2008 22:10:56   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

drage moje dame, jaz sem ravnokar zvedela ( tako mimogrede )user posted image user posted image , da ima moj mož konec meseca sestanek z Georgem Clonijem...saj ne vem, al se on heca al kva, vem pa da se bom na vse možne načine začela grozno muzat okoli UN in vse kar sodi zraven, da dobim tole vabilo....tako da če v prihodnjih dneh zveste na POP tv, da se neznanka tihotapi in pleza po drevesih, bom to jaz.........user posted image user posted image user posted image user posted image

uvauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu................zelenim od zavisti....a lahko vsja kakšno fotko prosim?????????????????????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
19.1.2008 22:14:22   
altati
Bravo Neža!!!

Maxi, le kaj pomenijo te sanjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
19.1.2008 22:59:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altati

drage moje dame, jaz sem ravnokar zvedela ( tako mimogrede )user posted image user posted image , da ima moj mož konec meseca sestanek z Georgem Clonijem...saj ne vem, al se on heca al kva, vem pa da se bom na vse možne načine začela grozno muzat okoli UN in vse kar sodi zraven, da dobim tole vabilo....tako da če v prihodnjih dneh zveste na POP tv, da se neznanka tihotapi in pleza po drevesih, bom to jaz.........user posted image user posted image user posted image user posted image

uvauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu................zelenim od zavisti....a lahko vsja kakšno fotko prosim?????????????????????

ma ja...če pridem do kakšne fotke sem zmagala...ampak dvomim, mislim da bo vse tako zastraženo, da bom samo kakšno švicanje lahko vohala....

prilagam še link....je bil izbran za ambasadorja miru...bravo Žorže !

http://www.un.org/apps/news/story.asp?NewsID=25332&Cr=clooney&Cr1=

Altati, ampak za tega bi pa kramanatelce tudi jedla, ne sam pekla......pa še kaj drugega tudi........

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3203
19.1.2008 23:00:52   
Anonimen
uauauu....tole bo pa zanimivo videti....

http://www.rtvslo.si/tureavanture/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=23&c_id=1608

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3204
19.1.2008 23:23:27   
piskot
bila zunaj s prijateljema, izvedela spotoma, da se je kolegica od tipa odselila user posted image . prebrala sem vas na hitro, zdaj pa cim prej spat.

bravo miha in neza user posted image user posted image user posted image . zoja naj jima cim prej sledi user posted image . pol pa se mati borovnicka.

altati a ne bi ti morala biti v ny konec meseca ? user posted image

lina kaj boste fancy s temi slapovi.

grem se vreme pogledat ...

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
19.1.2008 23:40:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

bila zunaj s prijateljema, izvedela spotoma, da se je kolegica od tipa odselila user posted image . prebrala sem vas na hitro, zdaj pa cim prej spat.

kako pa ti lahko ven hodiš s ''prijateljema''....moj bi me ven spustil samo ''over dead body''...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 3206
19.1.2008 23:42:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

lina kaj boste fancy s temi slapovi.

ane ? Jih bomo lahko kar skozi okno gledali......sicer pa bomo takrat že pakirali domov, če ne bomo kje na dopustu...

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 3207
19.1.2008 23:50:50   
Anonimen
ma vidim, da bom spet samogovoričila...

trenutno se ubadam z udobjem, saj je ata dečka odpeljal v playroom, jaz pa sem doživljala katarzo v kopeli....oh ja, to pa res sede...še en butler mi manjka, da bi me zraven stregel, pa pihal s pahljačo,...ma to bi bilo pa že kičasto....

Pa kera je zdaj user posted image  ? In koliko tednov ? Altati namigni....

Bravo Muki in bravo Neža....tile otroc nam kradejo leta življenja z vsem stresom vred......

Soimenjakinja, Lina, velkome back....

Borovnička...danes kaj bolje ? Kje pa si fasala virus ?

Pikabu, kje se skrivaš ?

Pikapolonca, bravo za pospravljanje, pa svaka čast Brini da toliko spi. Kaj pa delaš z njo ? Recept pls !

Mis, nosečnost, vse po planu ? Imena, izbirata ? Kje boš rodila ?

Maxica, tvoj komentar spodaj, je ubitačni ! In Maks je res faca, ni kej !

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3208
20.1.2008 1:31:19   
mis

Mis, nosečnost, vse po planu ? Imena, izbirata ? Kje boš rodila ?

jah, zaenkrat je... Kaj pa vem. Vse ok, samo zadnji teden me popoldan začne bolet spodaj v trebuhu, do večera se stopnjuje, pol pa moram počivat in je ok. Kaj pa vem, pomoje ko dvigujem Tino. Samo si ne predstavljam da je ne bi. Ne vem. Boli pa ful. Moram v ponedeljek vprašat G. Imen še nimava, rodila bom načeloma v NM, tako kot Tino.

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
20.1.2008 6:23:08   
Clody

drage moje dame, jaz sem ravnokar zvedela ( tako mimogrede )user posted image user posted image , da ima moj mož konec meseca sestanek z Georgem Clonijem...saj ne vem, al se on heca al kva, vem pa da se bom na vse možne načine začela grozno muzat okoli UN in vse kar sodi zraven, da dobim tole vabilo....tako da če v prihodnjih dneh zveste na POP tv, da se neznanka tihotapi in pleza po drevesih, bom to jaz....user posted image user posted image user posted image user posted image

A ti to resno!!!!!??????? Al je spet kšn hec?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
20.1.2008 6:26:20   
Clody
Dobro jutroooo,

Dons pa nism najbolj razpoložena. Nejc je že od petih pokonc. Sej je ležou pri men eno uro, ampak to ni to.
Je pa res da sm razvajena. Celo noč mi spi in ko hoče vstat, sem jezna. Res sem biser ja.
Nč ena ornk kava pa bo!!

Maxica ni nama uspel pogledat filma. Sva vse pripravla, pa je bil na popu brodolemc in ga je hotu dragi gledat. Jest sem ga že, zato sem spet gladko zaspala.

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
20.1.2008 9:38:51   
altati

Altati, ampak za tega bi pa kramanatelce tudi jedla, ne sam pekla......pa še kaj drugega tudi........

hvala enakouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
20.1.2008 9:39:32   
altati

uauauu....tole bo pa zanimivo videti....

http://www.rtvslo.si/tureavanture/modload.php?&c_mod=rnews&op=sections&func=read&c_menu=23&c_id=1608

se strinjam, jauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
20.1.2008 9:44:21   
altati
za nami je pa grozna noč....Tia ob 1h začela klicat: Mami, mami, mami!
Pridem tja in kaj vidim: tresla jo je mrzlica, škrtala z zobmi in kar skakala od tresenja....sem zlezla k njen, pa še en kovtr, da se pogreje...no in ob 3h je bil rezultat tu: 40 stopinj vročine. Pa svečka Voltaren, pa pit, pa postalo vroče, papapapa...v glavnem noro.
Saj sem že dva dni nazaj vedela, da se bo tole nekaj hujšega izcimilouser posted image user posted image user posted image user posted image .
Vsa je zabasana-nosek, grlo, kašlja kot star zakajen mornar......

Deček je pa pri možu tulil ponoči MAMA, MAMA, MAMA....ker mame ni bilo, je bila pri Tii...mah, takle mamo, pa kaj čmouser posted image user posted image

(odgovor članu Clody)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
20.1.2008 10:13:55   
Maxica
Ojej, Altati, pol očitno le ni bila samo psiha, al kako? Se ji je očitno res nekaj kuhalo al je pa vse skupaj mal povezano, pa je zdaj izbruhnilo na orng ven?user posted image  Upam , da bo šlo počasi na boljše. V glavnem, evo, še dobro, da si ostala doma.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
20.1.2008 10:16:57   
Maxica
Mi smo pa danes fajn spali, do devetih, zdaj smo pozajtrkovali. Ima pa Lan ene čudne smotane fore, da se je treba ful prepričevati z njim, da sedi v stolčku in je, vsaj po 45 min je vsak obrok.user posted image  Ko je pa ven iz stolčka, pa fehtari po stanovanju za hrano.user posted image  Je en tak trmast karakter (škorpijon???) in ni pardona z njim, trma trmasta. Pri Maxu tak čas pa res nismo niti vedeli, da ga imamo. Eh ja...user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
20.1.2008 11:12:37   
*anč*
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Jutro!

Saj vem da sem grozna  in samo stokam... ampak jaz te male frače ne morem več kontrolirat?!!!!
Spanje... ni šans da zaspi, ko pa zaspi je vse ok.... čez dan je najboljše da zaspi v avtu pa jo dam potem v popsteljo. prej je bilo vedno vse ok.. včeraj pa je takšno histerijo zganjala ponoči da je nisem mogla pomiriti in sem nato šla z njo spat... pa je spala sladko ko medo...
Hranjenje... prve tri žlice tako tuli, kot da ji hočem dat strup za jest... potem pa vse mirno poje...user posted image
Igranje... to ni igranje, to je norenje... skače po mizi, mi krade stvari za katere ve da jih ne sme in beži pred mano, največjo kompanjonko pa ima tako al tako v psici... Danes  zjutraj mi je "ukradla" wc papir šla k psici in ji lepo trgala papir, ona pa ga je jedla..user posted image

Ej zdaj ko sem vse to napisala mi je pa prav malo smešno...user posted image user posted image user posted image ... Saj berem da so tudi vaši hiperaktivčki.... ampak hudič je ko našega ateja nikoli ni doma, jaz pa sem tako živčna in zaradi poroda in tudi izpitov... mala ziher to čuti..

Evo malo sem se "vun zduvala" sem si tudi delno sama odgovorila... ampak je pasalo... No mala pa je medtem odprla zaklenjeno.user posted image škatlo s Cdji pod rač. mizo in zdaj jih grem pospravit..user posted image

ja,pri nas je zelo,zelo podobno!  samo jst ga lahko uspavam,drugače se dere ko nor. stalno mi visi na nogi,hoče,da ga dvignem. najraje počne stvari,ki jih ne sme,ubidtvu se redko lepo igra z igračkamiuser posted image ,pleza po mizi,stolih,pleše gor ... zlaga  mi posode,cote iz omar ... a naj nadaljujem? 
tata tudi hjodi različno domov,lahko pride ob treh,lahko pa ob 8ih.
psa sta pa itak kompanjona za vse ****rije,sploh tamlajši stipe, tisa jih pride pa zatožit,ko se ji zdi,da počneta nekaj nedovoljenega user posted image .

ti si pa reva še s trebuhom ... a ti katarinco kdo čuva tko čez dan,boš po porodu mela za njo kako varstvo?  jst po eni strani komi čakam,da gre mali u vrtec in se tam lepo privadi,da jst mal zadiiiiiiiiiham! user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
20.1.2008 11:35:19   
*anč*

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Yabadabaduuuuuuuu
Naša bolnica je čudežno oživela. Zdaj je pojedla pol krožnika juhce, take fine kurje - jo je babica skuhala. Pa piti je tudi začela redno iz kozarčka. Zdaj že nekaj buzerira na kavču, da bi čips jedla user posted image .

Huh, sem si oddahnila.

user posted image user posted image user posted image user posted image   jeee!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
20.1.2008 14:01:33   
Arabela
Hojla!

Naša frača mislim da noče da gre mami jutri na izpit... včeraj zaspala šele ob 23ih, danes čez dan spala borih 15min... user posted image user posted image user posted image ...  ampak ko berem kako so vaši škratki bogi in bolani sem "vesela" da imamo samo zabasan nos in trmo...

Smo pa danes peljali mojega očeta v bolnico ker ima ful ful ful vnetje ušes, so ga kar v bolnici zadržali...user posted image ... Ubogi on pa se najbolj sekira kdo bo ta teden Katarinco na sprehode peljal...

Pri nas se ati počasi pakira, gre za 14dni v Nemčijo (mi je zabičal da ga ne smem nič "srati" in lepo počivati...user posted image user posted image ), potem pa greva z malo k babici, da mami vsaj malo v knjige pogleda...

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
20.1.2008 14:32:53   
piskot
dan.

no zdaj je pa se v dolino prislo sonce. sva sla danes z deckom mal z ruzakom po hribih, pa moram priznat, da je res tezek. sem prejle kar malo zakinkala. zdaj sta sla z atijem spat, ker meni noce zaspat sploh. najprej se uleze, pocije za 2 minuti, potem pa zacne skakat okol, samo z lustra dol se ne visi. sem sla prej kar ven. z atijem sta sla pa potem  10 minut kasneje v sobo, se je ulegel in zdaj spita user posted image isto je pri babici in pri teti ce ga pazi. grrrrhhhh.

smo pa danes skoraj celo noc spali. no jaz sem mislila, da smo, pa mi je moz zjutraj povedal, da sta se ob 2h z martinom enih 15 minut mal igrala, medtem ko sem jaz spala ko top. pa nic ne vem ... grozna mati.

altati ojej, uboga tia. upam da je zdaj ze kaj bolje.

lina moj moz s tem sploh ni imel problemov, vsake toliko grem z dvema prijateljema z irca ven. potem je pa enkrat izvedel za to najin porocni pricnik. je pa cist ven padel, da kako mi to lahko dovoli. no in od takrat me tudi moz malo postrani gleda kadar grem. kaj pa vem, nimam nobene slabe vesti, pa po mojem ve, da tudi ce bi tezil ne bi prav veliko dosegel user posted image .  edino takrat ko sva se skregala, naslednji dan sem sla pa jaz s prijateljem za 14 dni v Amsterdam, takrat je pa tud on ven padel.

clody ce nisi vajen, je tudi zgodnje vstajanje verjetno muka svoje vrste.

arabela, maxica, anc moj otrok je pa cisto drugacen od vasih. kaj takega ne pocne sploh user posted image user posted image user posted image najboljs je ko vcasih potem ze v gatah po kuhinji skacem, ker mi tako trenerko dol vlece user posted image user posted image user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
20.1.2008 15:15:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altati

za nami je pa grozna noč....Tia ob 1h začela klicat: Mami, mami, mami!
Pridem tja in kaj vidim: tresla jo je mrzlica, škrtala z zobmi in kar skakala od tresenja....sem zlezla k njen, pa še en kovtr, da se pogreje...no in ob 3h je bil rezultat tu: 40 stopinj vročine. Pa svečka Voltaren, pa pit, pa postalo vroče, papapapa...v glavnem noro.
Saj sem že dva dni nazaj vedela, da se bo tole nekaj hujšega izcimilouser posted image user posted image user posted image user posted image .
Vsa je zabasana-nosek, grlo, kašlja kot star zakajen mornar......

Deček je pa pri možu tulil ponoči MAMA, MAMA, MAMA....ker mame ni bilo, je bila pri Tii...mah, takle mamo, pa kaj čmouser posted image user posted image

ojejojejojej....še dobro da si ostala doma....vse je z namenom....

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 3221
20.1.2008 15:16:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Hojla!

Naša frača mislim da noče da gre mami jutri na izpit... včeraj zaspala šele ob 23ih, danes čez dan spala borih 15min... user posted image user posted image user posted image ...  ampak ko berem kako so vaši škratki bogi in bolani sem "vesela" da imamo samo zabasan nos in trmo...

Smo pa danes peljali mojega očeta v bolnico ker ima ful ful ful vnetje ušes, so ga kar v bolnici zadržali...user posted image ... Ubogi on pa se najbolj sekira kdo bo ta teden Katarinco na sprehode peljal...

Pri nas se ati počasi pakira, gre za 14dni v Nemčijo (mi je zabičal da ga ne smem nič "srati" in lepo počivati...user posted image user posted image ), potem pa greva z malo k babici, da mami vsaj malo v knjige pogleda...

svaka čast, da tole vse sfolgaš....jaz bi našega kar malo postrani gledala, oziroma sigurno ne bi šel za toliko časa, me preveč dobro pozna....

(odgovor članu Arabela)
  Neposredna povezava do sporočila: 3222
20.1.2008 15:17:15   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Yabadabaduuuuuuuu
Naša bolnica je čudežno oživela. Zdaj je pojedla pol krožnika juhce, take fine kurje - jo je babica skuhala. Pa piti je tudi začela redno iz kozarčka. Zdaj že nekaj buzerira na kavču, da bi čips jedla user posted image .

Huh, sem si oddahnila.

user posted image user posted image user posted image user posted image   jeee!

bom še malo dodala....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3223
20.1.2008 15:18:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

ti si pa reva še s trebuhom ... a ti katarinco kdo čuva tko čez dan,boš po porodu mela za njo kako varstvo?  jst po eni strani komi čakam,da gre mali u vrtec in se tam lepo privadi,da jst mal zadiiiiiiiiiham! user posted image

tudi jaz komaj čakam, da to dete neubogljeno, razvajeno kdo drug prime v roke, kakor samo nežna materina dušica......včasih me tako roke bolijo, kakor da bi cele dneve dvigala uteži...

(odgovor članu *anč*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3224
20.1.2008 15:54:07   
psaša
Jaz sem pa danes čist gnila. Vse me nekaj boli, sem brez energije.,,,,user posted image
Mi je celo ratalo, da sem sama doma. Mali je šel z očijem k babici na obisk, mislim, da sta prvič nekam šla sam. OK, sprehod ne šteje. Ja, pa še to ene 2x. Saj ni čudno, saj sva z malim skoz sama.

Mi imamo tud eno trmo, in zmeraj večjo. Pa zdele par dni, ko sva sama doma in skoz doma, je prov obupen postal. Komaj čakam, da gre jutri v vrtec. Zdele me ene tri dni zajebava pri opoldanskem spanju. Komaj zaspi, on bi sam noru, pa afne guncov, pa že čist zaspan je.user posted image

altati boga Tia, upam, da je že kaj boljše

Arabela dobra si, da vse sfolhaš in držim pesti za tvojega očeta

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Datumi izplačil socialnih transferjev za l...
Povezavo na tale članek si shranite med priljubljene, da boste imeli pomembne datume izplačil socialnih transferjev za p...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?