Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 18.1.2008 21:14:07
|
|
|
|
tjaga
|
Tole imam pa jaz in je ful dobra. Kupila sem jo v Intersparu.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 18.1.2008 21:17:25
|
|
|
|
tjaga
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaga Tole imam pa jaz in je ful dobra. Kupila sem jo v Intersparu. Dulci, šele zdaj sem videla, da si jo že ti polinkala.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 18.1.2008 21:31:56
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaga IZVIRNO SPOROČILO: tjaga Tole imam pa jaz in je ful dobra. Kupila sem jo v Intersparu. Dulci, šele zdaj sem videla, da si jo že ti polinkala. AHa. Jaz skoraj zmeraj to kupim (marelična mi je celo boljša). Špar mi je nabližja trgovina in tam imajo ali te, al pa tiste francoske. Če pa sem slučajno v Tušu ali pa še kje dugje, potem pa pošnofam še za katero drugo.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 18.1.2008 23:33:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Saj ne vem, če je vse ok. Pozna ura je že. Prosim, če me popravite, če je kaj narobe napisano. nick katera dieta Barbs Beljakovinska binica Beljakovinska Elis@ Beljakovinska Katarina_Barbara Beljakovinska kind lady Beljakovinska natasaom Beljakovinska *pepelka* Ločevalna Angel_Rebelde Ločevalna Anuška79 Ločevalna AR Ločevalna daysi Ločevalna fionaP Ločevalna jer.za. Ločevalna katjandraž Ločevalna kolumbo Ločevalna lelaval Ločevalna lukec Ločevalna mayy Ločevalna nemrak Ločevalna Sash Ločevalna tejčica Ločevalna dory Manj žri eya Manj žri metkica1 Manj žri morrak Manj žri tjaga Manj žri valči Manj žri živka Manj žri birdy Montignac dulcinea Montignac Jaz* Montignac Naty-Taja Montignac snorlax Montignac natasa77 mene pa nič spraševat abc100 Zdravo življenje Dorči Zdravo življenje biba12 Zeleni slap dii Zeleni slap pikica36 Zeleni slap *tajda* 2.2. babajči Blejka26 bori2 cessy damjanai Drnula Erdbeere flecker1 frufru Grofica HuAnita kai1 karamela ljiljana Lumpi Majchi medika13 neanja duo nina166 paris Peteršilj petrinja PI_KA riders saraja Serendipity shorty smrka sonjah sursa Špelca21 t_t_y tatam Teni RR tinkatonka zoal BOMO ZMOGLE? BOMO, JA!!! Dajmo punce, ne ga srat, da ne začnem levit vam brat, kilaža nam na živce gre, zato le stisnimo zobe. V maju piknik bomo pripravile, svoje kosti bomo sončku nastavile, kilce bodo šle v spomin, že misel na to naj vam dvigne adrenalin. (Tjaga/9.1.2008)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2008 0:12:57
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 6:23:43
|
|
|
|
snorlax
|
Jutro! Vem, da je sobota, ampak moja rit je natempirana na 5. uro zjutraj, da gre sr*** in ne pozna sobot, nedelj in praznikov. Živela rit! IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Kaj je to pilates? Kaj za jesti? Po moje je kaj v zvezi s pečenim piščancem. Saj veste pile=piščanec. Drugače je še en dan minil brez pregreh. Včeraj sem jedla pečeno hrenovko in solato. Za večerjo pa sem naredila zelenjavno musako (zelenjava + sir). Smo ravno dobili nenapovedan obisk, pa so mi jo skoraj 3/4 pojedli. Punce, mene pa nekaj zanima, ko vas berem. Kako hudiča zdržite pri tako mali količini hrane? Mene pobere. Jaz na primer za kosilo pojem po dva krožnika špagetov z zelenjavno omako in skledo solate. Ali pa zjutraj po 3 ali 4 kose kruha z marmelado. Šele pri Montiju vidim, da hujšanje res ni odvisno od količine hrane, ampak od vrste hrane. Tako, da če katera obupava nad svojo dieto, res svetujem, da prestopite stranko k Montiju. Danes še ne vem, kaj bomo jedli. Mož gre na koline, jaz pa bom spacala nekaj za otroke in nekaj zase. Verjetno si bom spet naredila musako. Mi je bila včeraj tako dobra, pa čisto malo sem jo pojedla. Komaj čakam jutri, da bo tehtanje. Punce, vikendi so nevarni za dieto. Saj veste, obiski, pa bolj umirjeno, pa več v kuhinji.... Držte se! Bodite močne. Še nekaj sem opazila. Odkar hujšam, imam vse cote sproti zlikane in hišo bolj pospravljeno. Ko me prime, da bi nekaj grešila, grem likat ali pucat. Ko me bo prijelo, da bi še možeka spedenala , bo tudi on zadovoljen z mojo dieto.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 8:35:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro Snorlax, ti si pa pridna, vedno prva Danes je moj jedilnik takšen: Z;jabolko M: jogurt K; riba+solata M:sadna skutica V:solata s tuno Danes je 17.dan od kar sem začela in moram se pohvaliti,da sem bila do zdaj brez grehov. Ja, pridna sem Tjaga, hvala za nasvet kam naj grem po nohte.Super mi jih je zrihtala, pa še prerežali sva se zraven. Brezgrešni dan vsem
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 8:42:58
|
|
|
|
Miss Piggy
|
Dobro jutro še od mene! Toliko, da vam sporočim, da sem končala z dieto. -4 kg je bil moj cilj, ki sem ga dosegla! Zdej grem pa en sendvič napast . Punce kar tako naprej!
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 9:02:03
|
|
|
|
Naty*Taja
|
No Elis@ bravo in čao! Jaz sem ravno pri zajtrku in vas berem... Pa kr ni vas več? Prve par dni je bil tak naval, zdej pa skor nič? Kje ste punce, a res jeste?
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 9:04:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Tiste, ki so si premislile, bi lahko to povedale, da ne bi Nataša77imela toliko dela s seznamom. Mislim, da je pol seznama za brisat.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 9:11:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Tiste, ki so si premislile, bi lahko to povedale, da ne bi Nataša77imela toliko dela s seznamom. Mislim, da je pol seznama za brisat. Kind lady- to JE pol seznama. Polovica je že zbrisanih.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 9:17:31
|
|
|
|
Lumpi
|
Mene ne zbrisat - se ne javljam, ampak vas redno berem. sem pa iz ločevalne prešaltala na manj žri in telovadbo. No, kg gredo počasi dol.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 9:24:17
|
|
|
|
tjaga
|
Saj je bilo pričakovati osip, no, če sem iskrena, sem mislila, da bom tudi sama osipnila . Pa še kar vztrajam.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 9:31:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Na seznamu bodo tako ali tako le tiste, ki se bodo javile od ene tabele do druge. A sem stroga? Neumno se mi zdi gor dajat tiste, ki samo iščejo pozornost, pa ne hujšajo v resnici. Če kakšne mogoče ne bo na seznamu naj mi ne zameri, ampak naj me prosim opozori.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 9:53:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Tokrat ponovno. Malce drugače sortirano (HB za Excel). Vsega skupaj se jih je javilo 97, ostalo nas je 79, verjetno bom še kakšno dodatno zbrisala. Punce, javite se! nick želena izguba kg že izgubljeni kg katera dieta kind lady 10 6,6 Beljakovinska natasaom 6 Beljakovinska Barbs 4,3 Beljakovinska binica 15 3 Beljakovinska Katarina_Barbara 10 Beljakovinska daysi 15 tehta 1x/mesec Ločevalna mayy 10 tehta 1x/mesec Ločevalna tejčica 20 nasl. teden Ločevalna kolumbo 15 nasl. teden Ločevalna jer.za. 10 nasl. teden Ločevalna *pepelka* 10 3,4 Ločevalna AR 3,2 Ločevalna Sash 25 2,5 Ločevalna lukec 6 1,9 Ločevalna fionaP 8 1,5 Ločevalna katjandraž 10 1,2 Ločevalna lelaval 10 0,9 Ločevalna Angel_Rebelde 10 Ločevalna Anuška79 6 Ločevalna nemrak Ločevalna Lumpi 10 tehta 1x/mesec Manj žri živka 20 3 Manj žri tjaga 5 3 Manj žri metkica1 12 2 Manj žri dory 5 2 Manj žri morrak 15 0,6 Manj žri valči 10 Manj žri eya 4 Manj žri birdy 18 tehta 1x/mesec Montignac Naty-Taja 13 tehta 1x/mesec Montignac Jaz* 20 Montignac dulcinea 13 Montignac snorlax Montignac abc100 15 1,3 Zdravo življenje Dorči Zdravo življenje karamela +5 se ne tehta Zdravo življenje biba12 15 nasl. teden Zeleni slap dii 20 5 Zeleni slap LEA27 0,5 Zeleni slap pikica36 7 2 Zeleni slap *tajda* 20 tehta 1x/mesec Erdbeere 10 tehta 1x/mesec Špelca21 10 tehta 1x/mesec smrka 20 nasl. teden cessy 15 nasl. teden damjanai 10 nasl. teden nina166 10 nasl. teden Majchi 8 nasl. teden Grofica 3 nasl. teden bori2 nasl. teden tinkatonka nasl. teden ljiljana 7 3 natasa77 15 2,7 Drnula 8 2 saraja 8 2 HuAnita 6 1,2 petrinja 14 1 riders 5 1 Blejka26 10 0 t_t_y 23 tatam 20 babajči 15 flecker1 10 kai1 10 medika13 10 sursa 10 shorty 9 katjes 7 Serendipity 6 kjava 5 paris 5 zoal 5 frufru 4 2.2. neanja duo Peteršilj PI_KA sonjah Teni RR Navijačice Elis@ 4 4 Beljakovinska Dosegla svoj cilj. BOMO ZMOGLE? BOMO, JA!!! Dajmo punce, ne ga srat, da ne začnem levit vam brat, kilaža nam na živce gre, zato le stisnimo zobe. V maju piknik bomo pripravile, svoje kosti bomo sončku nastavile, kilce bodo šle v spomin, že misel na to naj vam dvigne adrenalin. (Tjaga/9.1.2008)
< Sporočilo je popravil natasa77 -- 19.1.2008 9:55:37 >
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 9:54:26
|
|
|
|
LEA27
|
lep pozdrav še z moje strani!v ponedeljek sma oba s partnerjem pričela hujšat dieto zeleni slap,je kar hudo ampak,bomo zdržali,sem se pa včeraj vagala in shujšala komaj 0,5kg in nisem nič grešila ,partner še se ni nič vagal!drugače pa sem rekla naslednji reden še hujšam po tej dieti,če ne bo nič pa se vračam pa ločevalno!sem po ločevalni pred leti shujšala 20kg! torej se vam lahko pridružima?
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 10:15:58
|
|
|
|
maša*
|
jaz se tudi javljam. hujšam po Montignacovi metodi. Izgubila še nisem nobenega kilograma, želim pa jih izgubiti 10. trenutno se diete držim okrog 2 tedna.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2008 10:47:09
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.1.2008 10:48:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 11:36:12
|
|
|
|
Sash
|
Elis@ Bravo...prva si dosegla svoj cilj. Nas to še čaka. Upam, da bomo tudi ostale uspešne ob koncu diete. Drugače pa je včerejšnji sadni dan lepo minu brez pregreh. Upam, da bo tudi tehnica v ponedeljek kazala kakšen kilogram manj. Moram povedat, da ko sem predno sem zanosila imela ločevalno dieto, nisem imela take volje za hujšanje kot jo imam sedaj. Sedaj pa ko nas je več...kar nekako se držim in ne grešim... Hvala vam punce za vspodbudo in voljo
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 11:41:48
|
|
|
|
snorlax
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Dobro jutro Snorlax, ti si pa pridna, vedno prva Danes je moj jedilnik takšen: Z;jabolko M: jogurt K; riba+solata M:sadna skutica V:solata s tuno Danes je 17.dan od kar sem začela in moram se pohvaliti,da sem bila do zdaj brez grehov. Ja, pridna sem Tjaga, hvala za nasvet kam naj grem po nohte.Super mi jih je zrihtala, pa še prerežali sva se zraven. Brezgrešni dan vsem Ha, ha, ha. Saj sem napisala, kaj je vzrok. Moja disciplinirana prebava in vsakodnevno zgodnje vstajanje (vsak dan ob 4.00). Pa tudi s kurami hodim spat zadnje čase in imam dovolj spanja. IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Na seznamu bodo tako ali tako le tiste, ki se bodo javile od ene tabele do druge. A sem stroga? Neumno se mi zdi gor dajat tiste, ki samo iščejo pozornost, pa ne hujšajo v resnici. Če kakšne mogoče ne bo na seznamu naj mi ne zameri, ampak naj me prosim opozori. Meni si pozabila napisat izgubljene kilograme. Lahko mi kar napišeš stanje na današnji dan, pa se jutri ne rabim tehtat. Se pravi od 1.1. do 19.1. - 7,5 kg .
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 11:47:56
|
|
|
|
snorlax
|
Še nekaj. Tudi jaz sem zato, da se brišejo tiste, ki se v enem tednu ne javijo, pa tudi če ne shujšajo. Saj same vemo, da se včasih ustavi, pa potem spet gre dol, pa včasih malo gor, to je normalno. Važna je volja. Pa čestitke Elis@! Joj, ko bi jaz imela samo 4. Se sploh ne bi sekirala. Saj vem, tebi tisti 4 kg pomenijo toliko kot meni 4 kg na kubik. Pa še eno vprašanje, ki nima veze s hujšanjem. Kako lepite tiste fajne smajlije gor. Saj najdem jih na netu, samo potem jih prilepit ne znam. Če dam na smajliju lastnosti, pa copy+paste ali pa ctrl+c, pa potem tukaj ctrl+v, mi skopira samo link namesto smajlija.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 11:58:51
|
|
|
|
natasaom
|
grešila sem pojedla sem žličko mlečnega riža......mentorca a me boš okregala??
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 12:34:42
|
|
|
|
maša*
|
aja no naj jaz dodam, da moja dieta ni čist po montiju, ampak mešanica montija, manj in bolj zdrave prehrane. mam čas shujšat 10kg...do sredine aprila. če pa do sredine februarja ne shujšam 3 kg, takrat pa bo smo po Montiju.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 13:06:42
|
|
|
|
Anonimen
|
uf.. kaj naj rečem, pridne ste.. Elis@, bravo!!! Moj jedilnik danes: Z: skodelica DIVKA kave (dovoljeno??) M: pečena šunka K: kak zrezek ali pa spet kranjska - odvisno od časa V: najbrž nič Drugače pečem sedajle pecivo, ker imam rojstni dan in pridejo obiski.. Bo pa kar hudo.. Moj me že cel dan prepričuje, da bi šla v eno gostilno na mesno ploščo. Ampak tam majo tako dobre polnjene pleskavice + lepinjo, da vem, da se ne bi mogla upret. Zato bova tole raj prestavila. Danes sem bila že v trgovini in šla k čokoladam. Kupila gorenjko - taveliko z lešniki.. In sem si obljubila, da ko pridem na 60 kg, jo lahko odprem... Torej, še 7 kg. To pa je motivacija!!! Punce, uživajte!! nataša, hvala za seznam.
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?