Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 18.1.2008 19:42:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne me no.Mi je en fejst dečko povedal ,da so dobre vaje to ,po katerih si full gibčen.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 18.1.2008 19:44:03
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dorči Ne me no.Mi je en fejst dečko povedal ,da so dobre vaje to ,po katerih si full gibčen. Če je pa tko fejst, naj ti pa fejst razloži.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 18.1.2008 19:45:29
|
|
|
|
frufru
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dorči Ne me no.Mi je en fejst dečko povedal ,da so dobre vaje to ,po katerih si full gibčen. Saj ti je prav povedal, samo ni pa za hujšat. Ker pridobiš mišice, te so pa težke.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 18.1.2008 19:48:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Dorči Ne me no.Mi je en fejst dečko povedal ,da so dobre vaje to ,po katerih si full gibčen. Če je pa tko fejst, naj ti pa fejst razloži. Ja nebi se branila A potem mi ne bo nč kazu ,ker niso vaje za hujšanje,al kako'?
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 18.1.2008 19:48:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dorči IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: Dorči Ne me no.Mi je en fejst dečko povedal ,da so dobre vaje to ,po katerih si full gibčen. Če je pa tko fejst, naj ti pa fejst razloži. Ja nebi se branila A potem mi ne bo nč kazu ,ker niso vaje za hujšanje,al kako'? Bodo pa vaje za
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 18.1.2008 19:51:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Nesmem grešit .Kind dej povej če uporabljaš Vegeto v hrani.Da ti ne bi spet kej palo na pamet
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 18.1.2008 19:52:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Vegeto uporabljam, saj jo lahko.Samo ne preveč.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 18.1.2008 19:52:26
|
|
|
|
Anonimen
|
ups Natasa
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 18.1.2008 19:53:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Vegeto uporabljam, saj jo lahko.Samo ne preveč. Meni se zdi kot da zavira ,sm bolj napihnjena po obroku.Nevem.Ok hvala za odg.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 18.1.2008 20:01:09
|
|
|
|
Anonimen
|
A jaz če uporabljam vegeto? Ne. ker ne kuham. Spljoh. Je že čudež, da se česa polotim.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 18.1.2008 20:03:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma sej je vseeno .Sm s tabo debatirala pa sm vmešala kindy.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 18.1.2008 20:04:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Važno, da se točkice nabirajo. Kot v Mercatorju.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 18.1.2008 20:05:55
|
|
|
|
Anonimen
|
.Me ne gane,me ne gane...
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 18.1.2008 20:09:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Dorči Objave: 333 Status: prisoten Še enkrat toliko boš pa .
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 18.1.2008 20:11:20
|
|
|
|
maša*
|
a mogoče katera ve kje se kupi marmelada brez sladkorja? hvala.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 18.1.2008 20:11:28
|
|
|
|
tjaga
|
Madonca ste naklofale .
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 18.1.2008 20:12:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 Dorči Objave: 333 Status: prisoten Še enkrat toliko boš pa . Psssssssssss
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 18.1.2008 20:12:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaga Madonca ste naklofale . Workit, workit, baby.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 18.1.2008 20:19:07
|
|
|
|
Muca Copatarica
|
maša*, moja je vsa brez sladkorja.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.1.2008 20:28:34
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 18.1.2008 20:53:41
|
|
|
|
dulcinea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja Hoj, Montijevke! Vam moram povedat, da sem danes našla v Tušu taveliko 70% gorenjko z lešniki! Sem jo kr kupla, čeprav je pregrešno draga (3,40 eur) Sam je pa tak fajna, da ne bom danes rabla večerje.. Pa v Tomyjevi majonezi ni nič prepovedanega! A je to mogoče? Jo imam ful rada in si lahko naredim kako jajčno solato z njo... Dejte še ve preverit, da vidim, če prav vidim.. Tole gorenjkino čokolado poznam. Je dobra ja, sam ne vem, če ni tud sladkor noter. Se jo pa naveličaš kmal. Za jamanezo pa nisem ziher. A ni Monti reku, da sam doma narjeno lahko jemo? No, jaz jo itak ne jem. IZVIRNO SPOROČILO: maša* a mogoče katera ve kje se kupi marmelada brez sladkorja? hvala. Jaz jo kupim včasih v Šparu eno francosko v visokih ozkih kozarcih. Sam ta je ful draga. Je pa res, da tudi pregrešno dobra. Drugače pa kupim tudi eno od schneekopfe. Na pokrovčku piše 30% manj kalorij. Jaz nisem zasledila, da bi bil sladkor noter. Torej mora že bit OK. Se pa dobi še v Mercatorju nek sadni namaz. Mislim, da sem ga tudi že v Tušu kupila. Jaz sem pa bila danes v Gorici v en trgovini z diabetično hrano in sem si kupila eno ki je brez sladkorja. Je pisalo gor cena 2.70, druge so bile pa 3.15. Potem je pa računala tudi meni to tavečjo ceno. Nism hotla nič rečt, kaj pa vem no... Saj lahko da je sam edn prelepil ceno iz ene druge gor.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 18.1.2008 21:02:43
|
|
|
|
maša*
|
IZVIRNO SPOROČILO: dulcinea Jaz jo kupim včasih v Šparu eno francosko v visokih ozkih kozarcih. Sam ta je ful draga. Je pa res, da tudi pregrešno dobra. Drugače pa kupim tudi eno od schneekopfe. Na pokrovčku piše 30% manj kalorij. Jaz nisem zasledila, da bi bil sladkor noter. Torej mora že bit OK. Se pa dobi še v Mercatorju nek sadni namaz. Mislim, da sem ga tudi že v Tušu kupila. Jaz sem pa bila danes v Gorici v en trgovini z diabetično hrano in sem si kupila eno ki je brez sladkorja. Je pisalo gor cena 2.70, druge so bile pa 3.15. Potem je pa računala tudi meni to tavečjo ceno. Nism hotla nič rečt, kaj pa vem no... Saj lahko da je sam edn prelepil ceno iz ene druge gor. v Šparu na oddelku z marmeladami ali z diabetičnimi izdelki (tam sem videla samo z 30%sladkorja)?
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 18.1.2008 21:07:15
|
|
|
|
dulcinea
|
Poznam nekaj šparovih štacun in imajo različno postavljeno. Pri nas je recimo med marmeladami ta marmelada. Ima pa rumen pokrovček.
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 18.1.2008 21:08:11
|
|
|
|
tjaga
|
Samo sporočim, kako je šlo danes. Z: pumprnikel + marmelada BS K: zrezek in zelenjava (malo več kot polovico porcije) M: pomaranča V: jogurt, malo pupernikla in ena rezina kuhanega pršuta. Pa mož mi je rekel, da moram malo vitaminov dobiti, pa je naredil naravni pomarančni sok, ki je bil odličen. Telovadila sem tudi, nekaj razgibalnih vaj in trebušnjake in po dolgih letih sem z omare potegnila but shaper (se spomnite reklame z Barbro Drnač ?) in naredila cca. 100 ponovitev. Ma v življenju še nisem toliko telovadila kot zdaj.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 18.1.2008 21:11:33
|
|
|
|
dulcinea
|
Tole, pa tole. Od njih sem kupila tudi že müslije pa fruktozo.
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?