|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 18.1.2008 8:30:08
|
|
|
|
lelaval
|
Ločevalna quote]lelaval,Barbs, vidve sta na točkovni dieti,če se ne motim.Jaz sem uspešno hujšala in shujšala pred 6. leti iz 60 na 54 kil.Je super dieta,tak fajn sem takrat zgledala,a nikoli več ,ker tri nosečnosti pustijo,saj veste,strije,špeh,boke in kile ,zaradi katerih smo vse tu gor.Uradno sem začela 15.1.,tehtala se bom ob ponedeljkih,ali,kot boste ostale,če me boste dale na sezna.In sicer sem si kile vpisala na koledar v kuhinji in si jih bom vsak teden,da bom videla,kako napredujem,stojim,ali nazadujem.Jaz sem namreč velikokrat hujšala,najbolj pred 9. leti,ko sem iz 68 kil prišla na 53,vendar brez otrok in gospodinjstva je to občutno lažje.Zato bom kar svojo"manj žri" uvedla,pa 18.30 zadnji obrok,pa bo.Ker hočem in morem! Pa vas imam za vspodbudo in kreganje,pa bo. Pri dojenju se mi bo fejst poznalo počasno hujšanje?Tiste,ki ste hujšale in obenem polno dojile,hvala za nasvete! [/quote] Valči - jaz hujšam po ločevalni (točkovna je- če se ne motim tista, kjer ne smeš več kot za 30 točk na dan pojest). Sicer pa sama vem, kakšna lahko zgleda ženska po 3 porodih (če že nisi Victoria Beckam ) - sem jih tudi jaz "dala skozi" 3. . Po 6,5 mesecih najmlajše (ob polnem dojenju), sem tudi jaz začela hujšat - z ločevalno. Nekje 1/2 meseca pred začetkom diete sem ji ravno začela dodajat GH, ostalo le še dojila. In na mleku se ni nič poznalo - še ga je bilo za izvoz . Je pa res, da količinsko nisem ravno manj jedla, le hrano sem ločevala (in se velikokrat pregrešila ). Meni je bilo važno, da se začnem več gibat in seveda - da pridem do svoje teže pred 3. . In mi je uspelo - sem shujšala za 7 kg. In še moj jedilnik danes: Z - še nič M - kava(črna - brez vsega) K - po vsej verjetnosti testenine z drobtinami (ali pa si bom kakšno pogačo od Rine spekla) V - kremšnita Jap - jaz sem si OH in S dan zamenjala, tako, da sem bila včeraj na vitaminih, danes pa uživam v slaščicah.
|