|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 18:33:00
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: snorlax Jutro! Vem, da je sobota, ampak moja rit je natempirana na 5. uro zjutraj, da gre sr*** in ne pozna sobot, nedelj in praznikov. Živela rit! IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Kaj je to pilates? Kaj za jesti? Po moje je kaj v zvezi s pečenim piščancem. Saj veste pile=piščanec. Drugače je še en dan minil brez pregreh. Včeraj sem jedla pečeno hrenovko in solato. Za večerjo pa sem naredila zelenjavno musako (zelenjava + sir). Smo ravno dobili nenapovedan obisk, pa so mi jo skoraj 3/4 pojedli. Punce, mene pa nekaj zanima, ko vas berem. Kako hudiča zdržite pri tako mali količini hrane? Mene pobere. Jaz na primer za kosilo pojem po dva krožnika špagetov z zelenjavno omako in skledo solate. Ali pa zjutraj po 3 ali 4 kose kruha z marmelado. Šele pri Montiju vidim, da hujšanje res ni odvisno od količine hrane, ampak od vrste hrane. Tako, da če katera obupava nad svojo dieto, res svetujem, da prestopite stranko k Montiju. Danes še ne vem, kaj bomo jedli. Mož gre na koline, jaz pa bom spacala nekaj za otroke in nekaj zase. Verjetno si bom spet naredila musako. Mi je bila včeraj tako dobra, pa čisto malo sem jo pojedla. Komaj čakam jutri, da bo tehtanje. Punce, vikendi so nevarni za dieto. Saj veste, obiski, pa bolj umirjeno, pa več v kuhinji.... Držte se! Bodite močne. Še nekaj sem opazila. Odkar hujšam, imam vse cote sproti zlikane in hišo bolj pospravljeno. Ko me prime, da bi nekaj grešila, grem likat ali pucat. Ko me bo prijelo, da bi še možeka spedenala , bo tudi on zadovoljen z mojo dieto. Jst ful pojem pri obroku, zato mi je monti tok fajn. Za zajtrk kamot ene tri, štiri kose kruha, pa jogurt. Za kosilo pa ziher dva krožnika, če ne več. Zdej grem pa jest rižoto od včer k je ostala. Jst mam tok rada rižoto
|