Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 13:38:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro ! Danes sm pospravila že celo bajto,energija na višku. Zajtrkovala nisem nič Kosilo; Sirov burek+ z. solata.Večeja; isto Nataša lahko dodaš na seznam ,da hočem izgubiti letos 20 kg. Thanks
< Sporočilo je popravil Dorči -- 19.1.2008 13:39:42 >
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 13:47:22
|
|
|
|
*pepelka*
|
Ma mene pa zadnje dni nekaj mede. Sem tolk v gužvi, da se ne uspem povsem držati dieta, a se moram mal v roke vzet in spet resno vse skupi zagrabit, da se nav v ponedeljek vagi zmešalo, ko bom gor stopila
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 14:08:54
|
|
|
|
LEA27
|
oj punce!mene danes tak želodec boli,da se mi bo zmešalo,pa ne od lakote,kislina me muči!drugače pA kuham kosilo piščančji zrezki in zraven dosti zelenjave! pol po kosilo pa grema z mojim na pohorje do trokotne jase hodima vsak drug dan!morem se gibat ker drugače nebojo kile nikam šle! lp se pišemo
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 14:23:56
|
|
|
|
dory
|
evo mene :)..pr nas še kar manj žremo :)...upam,da bom kmal prilezlana magičnih 5kg :) sem se sam poštempljala :)
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 15:40:30
|
|
|
|
lelaval
|
Ločevalna Ojla punce. Elisa čestitke za izgubljene kg in dosežen rezultalt Danes sem imela za zajtrk pomarančo, K pečena rebrca V pa bo verjetno samo jogurt (saj še imam rebrc od kosila, a mi je pretežka hrana) Sem pa ugotovila, da zadnja 2 dni komaj še pojem porcije - oz. le teh ne vseh.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 15:40:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Kdaj ta sol začne delovati? Dala sem pol žličke v 2dcl vode že pred štirimi urami. Pa še ni nič učinka.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 15:47:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Nataša77, rabim te.Ti si strokovnjak za računalnike Ne morem pošiljati linkov.Prej se mi je na levi strani v ekrančku pojavil link strani, ki sem jo odprla, zadaj je pa prazen.Kaj je narobe? Hvala za brezplačno uslugo.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 15:57:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Sorry, sem šele zdaj videla. Kaj je Ne razumem. Najprej povej ali imaš IE ali Mozzilo. A to misliš Priljubljene so ti izginile?
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 16:00:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Ko hočem nekomu poslat link od neke strani, jo odprem in zgoraj v ekrančku se izpiše katera stran je. Zdaj tega ni več. IE imam.Priljubljene so gor, niso izginile.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 16:02:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, Navigation Toolbar ti je izginil. To je v Mozilli. Naredi desni klik tam kjer so napisani meniji in izberi to možnost.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 16:03:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala. Grem zdaj brisati prah, kot mi je svetovala anonimna
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 16:04:58
|
|
|
|
tjaga
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Hvala. Grem zdaj brisati prah, kot mi je svetovala anonimna A ti je svetovala, da ga prideš še k meni?
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 16:05:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Res? Kje? Spet kakšna "pametna" punca?
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 16:05:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, toliko časa pa spet nimam.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 16:06:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Na Upajmo skupaj pod anonimno.Tema- malo razvedrila.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 16:06:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaga IZVIRNO SPOROČILO: kind lady Hvala. Grem zdaj brisati prah, kot mi je svetovala anonimna A ti je svetovala, da ga prideš še k meni? Še boljša ideja, ja. Pridi še k meni.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 16:07:10
|
|
|
|
valči
|
Zdravo! Včeraj zvečer sem lačna šla brat vas,potem sem postala lačna še bolj,ampak bo bolje,ko se bo želodec malo skrčil.Naredim kak počep in trebušnjak in trije mali otroci so dovolj močna telovadba cel dan Z:kava,kruh in marmelada M:preprečenec,čaj brez sladkorja K:pečenica,kislo zelje,rdeča pesa-sem jo mogla do kona pojesti,ker je bila v hladilniku odprta M:kapučino brez sladkorja,dva albert keksa,en mali jagodni puding V:banana Po18.30 ne jem nič,vmes pa veliko,veliko vode,grehi so pa moje malice,brez skoraj ne gre,ker potem mi sladkor fejst pade in se začnem spet prenažirat,kot sem to počela cel december . Včeraj zvečer sem pekla kruh in kljub omamnim dišavam mi je uspelo,da ga nisem nič pojedla,čeprav sem možu še sendviče delala zvečer.Sem pa zato danes zjutraj z mirno vestjo jedla. Veliko volje vam želim Obstaja še kakšna,ki se vsak dan tehta?Jaz imam obred,zjutraj na tešče se stehtam,tudi če grešim. Mere sporočim v ponedeljek,kot ostale.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 16:07:16
|
|
|
|
natasaom
|
pa še k men pridi sej ne vem zakaj se gre-se sam neki usajam
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 16:08:40
|
|
|
|
Geja
|
Hojla, joj, jaz sem vam moram tudi nujno pridružiti, saj grem čez 14 dni v službo, jaz pa še vedno 10 kg viška od poroda Joj k je pa tako luštno dobro papcati Geja
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 16:14:49
|
|
|
|
tjaga
|
Geja, ti kar pridi zraven , te bomo ta prave v roke dobile . Te bomo po prstih, če bo kaj preveč šibalo proti ustom , torej dobrodošla .
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 16:15:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tjaga Te bomo po prstih, če bo kaj preveč šibalo proti ustom , Mene bi bilo tudi treba.
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 16:18:48
|
|
|
|
tjaga
|
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77 IZVIRNO SPOROČILO: tjaga Te bomo po prstih, če bo kaj preveč šibalo proti ustom , Mene bi bilo tudi treba. A spet? Čak se, pridem dons še u Kranj, tem tok namahava.
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 16:19:01
|
|
|
|
Geja
|
Tjaga hvala. Za začetek bom začela z dieto "manj žri ". Se javim kako mi gre ... Sem bolj poredko na računalniku, 1x tedensko, ko pa pridem, pa sporočim... čau,čau Geja
|
|
|
|
RE: Bomo zmogle? Bomo, ja!!! 19.1.2008 16:39:24
|
|
|
|
dulcinea
|
Se morm javi, da me ne boste brisali Jaz nisem danes spala celo noč, ker je moj imel napad slepiča. Zdaj se počasi umirja in še ne vem, a naj ga prepričam, da gre odrezat in bo pol mir, al naj počiva in čaka, da se popolnoma umiri. Jedla sem pa danes Z: dva kivija, pomaranča, muslije BS z mlačnim mlekom, zeleni čaj z mlekom K: naravni zrezek, radič z malo fižola V: še ne vem, če bom sploh kaj, sploh če bom mogla dragija peljat v bolnico. Sem pa kar malo razočarana, pa ne nad dieto, ampak ker imava karte za gledališče za zvečer. Zgleda, da bom mogla it z njegovo sestro al pa s taščo. (se opravičujem, ker ni nič v zvezi s hujšanjem, sam se mogla mal napisat, da mi bo lažje)
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?