|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
18.1.2008 21:25:56   
tejči77
Sem vedla kaj bo, ko jaz začnem kvasit svoje vse zbežite dol z RR. Sej sem že vajena svojih monologov.
Bolje da se mojemu lubiju pridružim, da ne bo mislim da mi je RR ljubša kot on. Sicer pa, če žrtvuje rokomet zame, bom še jaz RR. Kaj sem počaščena.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 776
18.1.2008 21:30:28   
baja*
freycha ne bo M, ker sem jo pred kratkim mela... pa seksa tud ni glih prevečuser posted image  vse v mejah normaleuser posted image  

tejči jaz bom z glutenom še počakala par mesecev. Tudi naša P je rekla, čim kasneje, tem bolje. Z uvanjanjem glutena je treba pazit zaradi celiakije, bolezni tankega črevesa - ljudje, ki jo imajo, morjo pol celo življenje pazit pri prehrani in ne smejo uživat glutena, ker ta bolezen ni ozdravljivauser posted image
zdaj pa se le idi stisnt k dragemuuser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 777
18.1.2008 21:31:02   
Freycha
tejči vidva kar vadita user posted image , da ne pozabita, kako to zgleda. Da bosta ulaufana, ko bosta naslednjega otročka delala user posted image user posted image

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 778
18.1.2008 21:46:04   
Češnca
Freycha na žalost ni placa v službenem avtu (se lahk peljeta sam 2). Drgač bi pa z veseljem pršla!!!

Dodala sem album Anžej2 in nove fotke v album kužika. Sej sm rekla, da sm bulana na fotke, ne... user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 779
18.1.2008 22:08:21   
Freycha
češnca, kako je pa geslo?

pa enkrat se mormo obvezno spoznat!user posted image

baja sej ženske imamo PMS zelo razširjen.... kak teden prej, pa med M en teden, pa po M še en teden, potem nam pa sam še kak teden frej tečnobe ostane user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 780
18.1.2008 22:18:53   
bojana2
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

Zdej se hladi, potem pa si z dragijem privoščiva film Petelinji zajtk in pecivouser posted image user posted image   

Midva sva pa pico spekla in gledala Petelinji zajtrk...user posted image ...sam ne do konca, ker grem v mižule...jeeee...končno...user posted image

Nočko

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 781
18.1.2008 22:51:23   
rumba
Kaj ste Petelinji zajtrk potegnile z neta?
Sem ga pred parimi dnevi videla na partisu, a je bil v nekem čudnem formatu, ki ga moj player ne igra.user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 782
18.1.2008 23:06:47   
Češnca
Ja, Freycha, res se mormo spoznat. Geslo za albume ostaja isto, sem ti poslala zs.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 783
18.1.2008 23:50:49   
Anonimen
Vse najboljše za rojstni dan Sanek1, pa Aljaž od Corfu!user posted image user posted image user posted image

Naja, Anžej in moj Jure
, čestitke za pol svečke!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mateya24
, močno držim pesti, da bo z Zalo vse ok!user posted image user posted image user posted image

Ajvy, bravo Tarji za postavljanje na nogice!user posted image Naš Jure tud že sprobava, ampak mu še ne rata čist.

Zvesta, se spomnim, da je Špeli tudi že zobek ven pokukal, pa se je potem skril še za par dni nazaj v počeno dlesen.user posted image

Afnica, čestitke Lani za 2. zobek!user posted image Upam, da bo Lan hitro zdrav!user posted image user posted image user posted image

Ulla
, a tko majhnega bratca imaš? Škoda za laktozno intoleranco.user posted image Se bojiš, da jo ima Ula tudi?

Tarja user posted image user posted image user posted image

Češnca, krasne fotke!user posted image

Tko, jaz imam za popizuser posted image norišnico spet/še zmeri... kokr vzameš. Jutri me najverjetneje ne bo na internet sploh, ker praznujemo Špelin RD, v ponedeljek bo namreč 2 leti stara. V nedeljo pa upam, da mi bo zneslo kaj pridet sem, glede na to, da sem spet cel dan sama.user posted image
Hvala vsem za čestitke user posted image , pa ne preveč naklofat, da ne bom cel dan samo brala!

(odgovor članu mateya24)
  Neposredna povezava do sporočila: 784
19.1.2008 0:03:23   
baja*
Tašonka Špela bo že 2 leti?user posted image  No, lepo praznujte pa držim pesti, da bo šlo čim bolj na izi skozuser posted image

grem jaz spat...  kaj lepega sanjajte:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 785
19.1.2008 0:28:09   
Freycha
Rumba ja, dragi je dol snel v dvx formatu Petelinji zajtrk. Pravi, da verjetno nimaš pravih kodekov, da ti ne predvaja.

No, če ti ne rata, ti bova kopijo naredila in poslala po pošti, sam če nimaš kodekov, ti tut najina verzija ne bo pomagala....

Film je za SLO film super! Edino šit je to, da govorijo precej Pomursko in bi rabila slovenske podnapise, ne pa angleške, ker se je veliko s prevodi zgubilo..... V glavnem nisem vsega razumela....

bojana a vidva sta ga tut gledala user posted image  zanimivo! No, midva sva pa zraven pecivo, ki sem ga napekla jedlauser posted image

Tašonka Špeli prosim lubčka v mojem imenu za dve leti!!user posted image user posted image user posted image

šibam spat! Nočko babike!!

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 786
19.1.2008 0:59:03   
SANEK1
Evo mojega dneva je na žalost konecuser posted image user posted image user posted image
Bil je en res tak posebno čep dan, ki se je začel včeraj-danes ob 00 in končal danes-jutri ob 00user posted image user posted image user posted image  Kak sem to glupo napislauser posted image user posted image user posted image , se vidi da mam bambuse v riti.user posted image user posted image user posted image
Čez 10 dni pa ma še moj predragi 30user posted image   Zdaj moram v teh dneh nekja pogruntat, da ga nazaj tak lepo presenetim in razvajamuser posted image   Ma kera kako idejouser posted image user posted image user posted image

V glavnem babike face ste, pa še enkrat hvala, hvala, hvala za vse željeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa lahko noč...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 787
19.1.2008 7:20:21   
nia30.6
jutro!
juhu prva semuser posted image

mi gremo danes v LJ na izlet, ma dragi opravke,a bo katera julijka slučajno okoli 12 v BTC-ju?

no ljubljančanke če mate čas, pridite na kako kavico!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 788
19.1.2008 8:38:56   
Ajvy
no, prvič odkar imamo TArjo je bila noč zanič....skoz je kašljala...se posledično budila.....dober , vesela sem ,da vsaj bruhala ni več-.....

Katero stvarco namažete na podplatke, da otročki lažje dihajo???

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 789
19.1.2008 8:51:58   
Anonimen
Boga Tarja....

jaz mažem kremo materine dušice od Justa...

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 790
19.1.2008 8:56:32   
Anonimen
Ajvy.... Če kašlja, ji grej prsni koš. Jaz sem Izaku pogrela na radiatorju ali v mikrovalovni pleničko in mu dala pod bodija. Pazi, da ni prevroče. Zdaj sem pa v Mullerju kupla žitno blazinico, ki se tudi pogreje v mikrovalovni. Se začnejo pljučka kar hitro luščit in se lažje izkašljajo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 791
19.1.2008 8:57:55   
Anonimen
Aha... še en nasvet... zvečer skuha oreng pisker kamilc in vrele nastavi poleg njene posteljice.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 792
19.1.2008 9:17:45   
tinispela
Jutro!

Moja nočka je bila bolj kratka, pa ne vse samo zaradi Špele. Sem prišla ob 1 30 domov, mi jo je varuška porihtala, sem šla spat ob pol treh, mala se je pa začela zbujat okoli 5 na pol ure.... Smo imeli včeraj kar dvojni roj dan dveh kolegov. eden od njih je s svojo drago razglasil poroko čez 7 mesecevuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 793
19.1.2008 9:46:30   
Freycha
Dobro jutro!

sej nimam kaj pametnega za napisat, samo pozdravit sem vas prišla!user posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 794
19.1.2008 9:49:51   
Anonimen
Jutro...

Nočka.. Nevem več kakšna je že bila... A sva spala al bila budna, nevem user posted image A glede na to, da je bil zjutraj pri meni, sva bila budna... user posted image user posted image user posted image

Včeraj sem ga dala ob 19.30 spat, ob 22h se je začel dreti na ves glas, z zaprtimi očmi.. Nisem ga mogla pomiriti, niti nič, da bi oči odprl.. Pa je začel hlastati po zraku... Mislite, da so sanje?? Ker je včeraj prvič spoznal plišaste medeke, oziroma prvič jih je imel toliko na kupu, pa ga je verjetno prestrašilo to......

Evo, zdaj je zaspal.... Po muki... Ima vedno take finte, da ne bi spal, oči ima pa takšne, da bi lahko v komo spanja padel user posted image

(odgovor članu tinispela)
  Neposredna povezava do sporočila: 795
19.1.2008 10:05:40   
bojana2
Jutro..

Freycha, zgleda da mamo isto verzijo filma, tudi jaz dost nisem razumela, pa še potihom sva imela ker je mali ninal. Podnapisi so me pa sam motli, pa ful so bli skopi - mah bi jaz boljše prevedla. Dans naju čaka še druga polovica filma...user posted image

Nia30.6...jaz bom dans v btc-ju, sam okol 14-16. Če se vidimo, ti raje tam razložim zakaj sem kiksnila včer...da si ne bom tuki sramoto delala...user posted image

Ajvy...user posted image user posted image  za Tarjo.

Tašonka lepo praznujte...še user posted image user posted image user posted image user posted image  za Špelo.

A_R tudi Jaša vedno pogosteje joka ponoči, pa se sploh ne zbudi. Ga vzamem v naročje za nekaj min in je ok. Tud jaz mislim, da bi lahk bile sanje.

Upam, da imajo v Mullerju že aptamil, ker nam ga je zmanjkalo...drugje pa nočem kupit, ker je imel mali vedno težave pol...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 796
19.1.2008 10:06:46   
SANEK1
Dobro jutro.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 797
19.1.2008 10:15:39   
bojana2
SANEK kako se počutiš s 3...spredaj....user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 798
19.1.2008 10:26:37   
Anonimen
Tašonka, lepo praznujte Špelin rojstni dan.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tini, bravo za kolega in poroko user posted image user posted image user posted image To pa zmeraj rada slišim user posted image user posted image

Nia30, fajn se imej v Ljubljani, da se ne zgubiš user posted image user posted image

Sanek, me veseli, da si se imela fajn... Kako tvojega presenetiti, nevem, ker ga ne poznam, bi pa dala predlog : erotično perilce user posted image user posted image user posted image

Češnca, jaz bi tudi geslo... Da vidim tvojega lepotca, pa kužeka... user posted image

Ajvy, upam, da se malečka hitro pozdravi, res ni fajn to.. user posted image

Češnca, tista fotka kaj sta skupaj s psom je full lepa... Jaz sem pristaš tega, da otrok raste s psom ali mačko.. A živali žal ne smem met... user posted image

Poldy, avto je že?  Je res smotano, ko ni avta...

Tejči, mislim, da rota virus ne razsaja le v Celju, ampak kar vsepovsod.. Zato z malim ne grem v trgovino ne v bolnico... Sem ga pa prej zmeraj vlačila s seboj, sedaj če ga vzamem, na hitro nakupim pa šibam...

Danes pa pride sestra z družino na obisk.. Jej, komaj čakam, da se bom malo igrala z malečko in taveliko user posted image

(odgovor članu bojana2)
  Neposredna povezava do sporočila: 799
19.1.2008 10:43:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Katero stvarco namažete na podplatke, da otročki lažje dihajo???

Justovo kremo materine dušice.

Nia, jaz bom okol 12h v btc-ju, sam se mi bo ful mudilo.

Hvala vsem za lepe želje!user posted image Zdej pa šibam kofe spit, v štacuno, domov torto narest, pol pa že obiski pridejo. Se mogoče zvečer javim ali pa jutri. Zdajle mi je uspelo med futranjem Jureta.user posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?