Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 21:25:56
|
|
|
|
tejči77
|
Sem vedla kaj bo, ko jaz začnem kvasit svoje vse zbežite dol z RR. Sej sem že vajena svojih monologov. Bolje da se mojemu lubiju pridružim, da ne bo mislim da mi je RR ljubša kot on. Sicer pa, če žrtvuje rokomet zame, bom še jaz RR. Kaj sem počaščena.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 21:30:28
|
|
|
|
baja*
|
freycha ne bo M, ker sem jo pred kratkim mela... pa seksa tud ni glih preveč vse v mejah normale tejči jaz bom z glutenom še počakala par mesecev. Tudi naša P je rekla, čim kasneje, tem bolje. Z uvanjanjem glutena je treba pazit zaradi celiakije, bolezni tankega črevesa - ljudje, ki jo imajo, morjo pol celo življenje pazit pri prehrani in ne smejo uživat glutena, ker ta bolezen ni ozdravljiva zdaj pa se le idi stisnt k dragemu
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 21:31:02
|
|
|
|
Freycha
|
tejči vidva kar vadita , da ne pozabita, kako to zgleda. Da bosta ulaufana, ko bosta naslednjega otročka delala
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 21:46:04
|
|
|
|
Češnca
|
Freycha na žalost ni placa v službenem avtu (se lahk peljeta sam 2). Drgač bi pa z veseljem pršla!!! Dodala sem album Anžej2 in nove fotke v album kužika. Sej sm rekla, da sm bulana na fotke, ne...
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 22:08:21
|
|
|
|
Freycha
|
češnca, kako je pa geslo? pa enkrat se mormo obvezno spoznat! baja sej ženske imamo PMS zelo razširjen.... kak teden prej, pa med M en teden, pa po M še en teden, potem nam pa sam še kak teden frej tečnobe ostane
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 22:18:53
|
|
|
|
bojana2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha Zdej se hladi, potem pa si z dragijem privoščiva film Petelinji zajtk in pecivo Midva sva pa pico spekla in gledala Petelinji zajtrk... ...sam ne do konca, ker grem v mižule...jeeee...končno... Nočko
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 22:51:23
|
|
|
|
rumba
|
Kaj ste Petelinji zajtrk potegnile z neta? Sem ga pred parimi dnevi videla na partisu, a je bil v nekem čudnem formatu, ki ga moj player ne igra.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 23:06:47
|
|
|
|
Češnca
|
Ja, Freycha, res se mormo spoznat. Geslo za albume ostaja isto, sem ti poslala zs.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 23:50:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Vse najboljše za rojstni dan Sanek1, pa Aljaž od Corfu! Naja, Anžej in moj Jure, čestitke za pol svečke!!! Mateya24, močno držim pesti, da bo z Zalo vse ok! Ajvy, bravo Tarji za postavljanje na nogice! Naš Jure tud že sprobava, ampak mu še ne rata čist. Zvesta, se spomnim, da je Špeli tudi že zobek ven pokukal, pa se je potem skril še za par dni nazaj v počeno dlesen. Afnica, čestitke Lani za 2. zobek! Upam, da bo Lan hitro zdrav! Ulla, a tko majhnega bratca imaš? Škoda za laktozno intoleranco. Se bojiš, da jo ima Ula tudi? Tarja Češnca, krasne fotke! Tko, jaz imam za popiz norišnico spet/še zmeri... kokr vzameš. Jutri me najverjetneje ne bo na internet sploh, ker praznujemo Špelin RD, v ponedeljek bo namreč 2 leti stara. V nedeljo pa upam, da mi bo zneslo kaj pridet sem, glede na to, da sem spet cel dan sama. Hvala vsem za čestitke , pa ne preveč naklofat, da ne bom cel dan samo brala!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 19.1.2008 0:03:23
|
|
|
|
baja*
|
Tašonka Špela bo že 2 leti? No, lepo praznujte pa držim pesti, da bo šlo čim bolj na izi skoz grem jaz spat... kaj lepega sanjajte:)
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 19.1.2008 0:28:09
|
|
|
|
Freycha
|
Rumba ja, dragi je dol snel v dvx formatu Petelinji zajtrk. Pravi, da verjetno nimaš pravih kodekov, da ti ne predvaja. No, če ti ne rata, ti bova kopijo naredila in poslala po pošti, sam če nimaš kodekov, ti tut najina verzija ne bo pomagala.... Film je za SLO film super! Edino šit je to, da govorijo precej Pomursko in bi rabila slovenske podnapise, ne pa angleške, ker se je veliko s prevodi zgubilo..... V glavnem nisem vsega razumela.... bojana a vidva sta ga tut gledala zanimivo! No, midva sva pa zraven pecivo, ki sem ga napekla jedla Tašonka Špeli prosim lubčka v mojem imenu za dve leti!! šibam spat! Nočko babike!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 19.1.2008 0:59:03
|
|
|
|
SANEK1
|
Evo mojega dneva je na žalost konec Bil je en res tak posebno čep dan, ki se je začel včeraj-danes ob 00 in končal danes-jutri ob 00 Kak sem to glupo napisla , se vidi da mam bambuse v riti. Čez 10 dni pa ma še moj predragi 30 Zdaj moram v teh dneh nekja pogruntat, da ga nazaj tak lepo presenetim in razvajam Ma kera kako idejo V glavnem babike face ste, pa še enkrat hvala, hvala, hvala za vse želje Pa lahko noč...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 19.1.2008 7:20:21
|
|
|
|
nia30.6
|
jutro! juhu prva sem mi gremo danes v LJ na izlet, ma dragi opravke,a bo katera julijka slučajno okoli 12 v BTC-ju? no ljubljančanke če mate čas, pridite na kako kavico!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 19.1.2008 8:38:56
|
|
|
|
Ajvy
|
no, prvič odkar imamo TArjo je bila noč zanič....skoz je kašljala...se posledično budila.....dober , vesela sem ,da vsaj bruhala ni več-..... Katero stvarco namažete na podplatke, da otročki lažje dihajo???
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 19.1.2008 8:51:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Boga Tarja.... jaz mažem kremo materine dušice od Justa...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 19.1.2008 8:56:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajvy.... Če kašlja, ji grej prsni koš. Jaz sem Izaku pogrela na radiatorju ali v mikrovalovni pleničko in mu dala pod bodija. Pazi, da ni prevroče. Zdaj sem pa v Mullerju kupla žitno blazinico, ki se tudi pogreje v mikrovalovni. Se začnejo pljučka kar hitro luščit in se lažje izkašljajo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 19.1.2008 8:57:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha... še en nasvet... zvečer skuha oreng pisker kamilc in vrele nastavi poleg njene posteljice.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 19.1.2008 9:17:45
|
|
|
|
tinispela
|
Jutro! Moja nočka je bila bolj kratka, pa ne vse samo zaradi Špele. Sem prišla ob 1 30 domov, mi jo je varuška porihtala, sem šla spat ob pol treh, mala se je pa začela zbujat okoli 5 na pol ure.... Smo imeli včeraj kar dvojni roj dan dveh kolegov. eden od njih je s svojo drago razglasil poroko čez 7 mesecev
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 19.1.2008 9:46:30
|
|
|
|
Freycha
|
Dobro jutro! sej nimam kaj pametnega za napisat, samo pozdravit sem vas prišla!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 19.1.2008 9:49:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro... Nočka.. Nevem več kakšna je že bila... A sva spala al bila budna, nevem A glede na to, da je bil zjutraj pri meni, sva bila budna... Včeraj sem ga dala ob 19.30 spat, ob 22h se je začel dreti na ves glas, z zaprtimi očmi.. Nisem ga mogla pomiriti, niti nič, da bi oči odprl.. Pa je začel hlastati po zraku... Mislite, da so sanje?? Ker je včeraj prvič spoznal plišaste medeke, oziroma prvič jih je imel toliko na kupu, pa ga je verjetno prestrašilo to...... Evo, zdaj je zaspal.... Po muki... Ima vedno take finte, da ne bi spal, oči ima pa takšne, da bi lahko v komo spanja padel
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 19.1.2008 10:05:40
|
|
|
|
bojana2
|
Jutro.. Freycha, zgleda da mamo isto verzijo filma, tudi jaz dost nisem razumela, pa še potihom sva imela ker je mali ninal. Podnapisi so me pa sam motli, pa ful so bli skopi - mah bi jaz boljše prevedla. Dans naju čaka še druga polovica filma... Nia30.6...jaz bom dans v btc-ju, sam okol 14-16. Če se vidimo, ti raje tam razložim zakaj sem kiksnila včer...da si ne bom tuki sramoto delala... Ajvy... za Tarjo. Tašonka lepo praznujte...še za Špelo. A_R tudi Jaša vedno pogosteje joka ponoči, pa se sploh ne zbudi. Ga vzamem v naročje za nekaj min in je ok. Tud jaz mislim, da bi lahk bile sanje. Upam, da imajo v Mullerju že aptamil, ker nam ga je zmanjkalo...drugje pa nočem kupit, ker je imel mali vedno težave pol...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 19.1.2008 10:06:46
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 19.1.2008 10:15:39
|
|
|
|
bojana2
|
SANEK kako se počutiš s 3...spredaj....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 19.1.2008 10:26:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Tašonka, lepo praznujte Špelin rojstni dan.... Tini, bravo za kolega in poroko To pa zmeraj rada slišim Nia30, fajn se imej v Ljubljani, da se ne zgubiš Sanek, me veseli, da si se imela fajn... Kako tvojega presenetiti, nevem, ker ga ne poznam, bi pa dala predlog : erotično perilce Češnca, jaz bi tudi geslo... Da vidim tvojega lepotca, pa kužeka... Ajvy, upam, da se malečka hitro pozdravi, res ni fajn to.. Češnca, tista fotka kaj sta skupaj s psom je full lepa... Jaz sem pristaš tega, da otrok raste s psom ali mačko.. A živali žal ne smem met... Poldy, avto je že? Je res smotano, ko ni avta... Tejči, mislim, da rota virus ne razsaja le v Celju, ampak kar vsepovsod.. Zato z malim ne grem v trgovino ne v bolnico... Sem ga pa prej zmeraj vlačila s seboj, sedaj če ga vzamem, na hitro nakupim pa šibam... Danes pa pride sestra z družino na obisk.. Jej, komaj čakam, da se bom malo igrala z malečko in taveliko
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 19.1.2008 10:43:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy Katero stvarco namažete na podplatke, da otročki lažje dihajo??? Justovo kremo materine dušice. Nia, jaz bom okol 12h v btc-ju, sam se mi bo ful mudilo. Hvala vsem za lepe želje! Zdej pa šibam kofe spit, v štacuno, domov torto narest, pol pa že obiski pridejo. Se mogoče zvečer javim ali pa jutri. Zdajle mi je uspelo med futranjem Jureta.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?