|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
18.1.2008 17:25:56   
nia30.6
dan!
najprej Sanek vse naj najuser posted image user posted image user posted image

obmesečniki včerajšnji in današnji vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

aja Zvesta saj vem da mamo porazne podatke,ker smo se samo za 400g zredili ampak a bi jih vseeno vpisala,prosim?user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 751
18.1.2008 17:31:39   
tinispela
Oprosti, Sanek, nama z Nio res ni uspelo prit, sva imeli "grozno" dolgo turo do mesta in nazaj. Sem mogla it kar z malo do zdaj počivat. Upam da nista pojedli vseh tortic v Pohorskiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 752
18.1.2008 17:39:47   
bojana2
Nia30.6  malo pozno, ampak vseeno - je tvoj rd 13.1. ali 13.5. kot je na seznamu??user posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 753
18.1.2008 17:49:56   
Ajvy
No, mi smo pa bolčkani.....
Je celo noć kašljala, na 15 minut sma se zbujali....opoldne pa mi je celo kosilo v  loku zbruhala.....vročine nima oz. tisti minimum, je pa cel dan po rokah.....cartamo se.....
Smo bili pri zdravnici...čeprav so mi rekli naj počakam...sma se šli pokazat, da je ona njej pljučka poslušala- bp, kašelj prihaja iz zamašenega noska....sem pomirjena in vesela, da ni kaj večjega......
revčka....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 754
18.1.2008 17:50:58   
nia30.6
IZVIRNO SPOROČILO: tinispela

Oprosti, Sanek, nama z Nio res ni uspelo prit, sva imeli "grozno" dolgo turo do mesta in nazaj. Sem mogla it kar z malo do zdaj počivat. Upam da nista pojedli vseh tortic v Pohorskiuser posted image user posted image user posted image

ja ja danes me je tini gnala po hribih in dolinah,da sem skor dušo spustila,se mi zdi da sem 2 kili lažjauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 755
18.1.2008 17:52:46   
nia30.6
IZVIRNO SPOROČILO: bojana2

Nia30.6  malo pozno, ampak vseeno - je tvoj rd 13.1. ali 13.5. kot je na seznamu??user posted image

13.5
a zakaj,če smem vprašat?
a mi boš kupila kaj?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 756
18.1.2008 18:28:24   
bojana2
Jooj sem jaz...user posted image ...sem narobe prebrala...buča...sory nia30.6....men se res dogaja zadnje čase...user posted image ...sorči...user posted image  (pomankanje spanja)

user posted image

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 757
18.1.2008 18:29:31   
tinispela
IZVIRNO SPOROČILO: nia30.6

IZVIRNO SPOROČILO: tinispela

ja ja danes me je tini gnala po hribih in dolinah,da sem skor dušo spustila,se mi zdi da sem 2 kili lažjauser posted image user posted image user posted image

NO, NO ne vem kdo je koga gnal! Sem pa tud jaz po moje  za 2 kili lažjauser posted image

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 758
18.1.2008 18:44:34   
nia30.6
IZVIRNO SPOROČILO: bojana2

Jooj sem jaz...user posted image ...sem narobe prebrala...buča...sory nia30.6....men se res dogaja zadnje čase...user posted image ...sorči...user posted image  (pomankanje spanja)

user posted image

joj ampak veš sem pa jaz bolj radovedne narave, pa me je zanimalo zakajuser posted image
no še vedno nisi povedalauser posted image user posted image user posted image
mater me bo mantralouser posted image

(odgovor članu bojana2)
Neposredna povezava do sporočila: 759
18.1.2008 18:50:19   
majrim
ajvy...user posted image user posted image user posted image  da se čimprej spravite v normalno stanje...user posted image ...se kar bojim,ko bo prvič kej narobe,ker se kar malo preveč zaščitniška ratala...kako te obrnejo ti otrociuser posted image

28.6.2007 se je rodila NAJINA NEŽA

Ko imam čas napišem kaj na MOJ BLOG

(odgovor članu nia30.6)
Neposredna povezava do sporočila: 760
18.1.2008 19:14:20   
Češnca
user posted image

tale naš ježek se vam lepo lepo zahvaljuje za vse čestitke!!! Pa mamica in oči tudi! user posted image

Se opravičujem, ker sem s tema 2 voščilima pozna... user posted image
Aljaž od Corfu in Pupin dragi čestitke!!! user posted image user posted image  user posted image user posted image

Kasneje vas preberem za nazaj, gremo malega pripravt za Mižale. 

< Sporočilo je popravil Češnca -- 18.1.2008 19:15:06 >

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu majrim)
Neposredna povezava do sporočila: 761
18.1.2008 19:17:59   
Češnca
še tale moja srčka vam moram pokazat:

user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 762
18.1.2008 20:26:37   
Freycha
češnca lepe fotkice user posted image user posted image user posted image

jaz sem pa med poročili za 5. minut oddremala in ko sem se zbudila, se mi je utrgalo in sem šla delat pecivo. Zdej se hladi, potem pa si z dragijem privoščiva film Petelinji zajtk in pecivouser posted image user posted image  problem je samo v tem, da gre Dita šele ob ene 22h spat in bova spet pozno pokonci user posted image user posted image

Kje ste vse babike? Aja, vikend se je začel, pa ste že v objemih vaših dragih, ne? No, pri nas je Dita v objemu dragega user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 763
18.1.2008 20:44:12   
poldy
Jaz sem pa cel popoldan eno rundo piškotov pekla(glede na povabljene bo treba še vsaj dve naredituser posted image ) in krasila, za mamičino 50letnico drug teden, ampak sem rekla da je bolje prej kej prpravt, ker me drug teden čaka en kup letanja, pa še darilo, pa torto, pa restavracijo zrihtat, pa hrano skombinirat, ker mamo ene par razvajencev v familiji, ki ne jejo pol stvari,... pa še vedno brez avta... Baje bo jutriuser posted image user posted image
Urši sem včera skuhala kar navaden gres na mleku, ker mi mula ni hotla enega ornk obroka pojest, je zgleda sita teh kašic. Ja pa ga ni hotla jest, sam zvečer je bla pa tko zmatrana in lačna da je pojedla flašo in jo je zmanjkalo ob 22h pa do 9h zjutraj. Dons pa je jokala ko smo imeli kosilo, makarone in golaž z zelenjavo pa sem ji dala in je kar dosti pojedla.
Grem počasi pod tuš, moram si mleko ven spumpat, ker ga je še malo, ampak noče več pri meni jest, in se bojim da se ne bi kaj vnelo.....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 764
18.1.2008 20:45:37   
tejči77
Večer, mamice.
Ste tako pridne da sem kar obupala, da preberem do konca. Sem ostala tam nekje na 17. strani. Bolj sem včeraj zvečer brala, več strani me je še čakalo. In sem šla spat brez da bi se javila.user posted image

Plavalke in plavalci ste super. Sem si ogledala slikice. Sem mislila da je večja skupina. Madonca ste se fajn imela. Je še mene prijelo, da bi šla na čofotanje s tamalo.

Ne vem katera je spraševala nekaj dni nazaj kaj imamo za primer bolezni doma. Jaz imam Calpol sirup za zbijat vročino in Calgel za zobke. Slednji je super stvar, namažeš na dlesni in je otrok kar znosnejši, čeprav vsebuje umetna sladila. Moja bi potem kar še, ker ji je dobro. Če slučajno še katerega nadebudneža srbijo dlesni in si jih mane z vsem mogočim.

Naša sončica se je rodila 02.07.2007,
10.08.2009 pa se ji je pridružil še drugi sonček.

Slikice naše Larise
http://tejci.blogspot.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 765
18.1.2008 20:50:33   
Češnca
Sanek jest sem mojga že ene parkrat komi stran odtrgala, da ne bi kaj napisal... Je čist faca, sam morš vedet, da se pretežno heca s strogo resnim obrazom. user posted image  Bi me kar mal skrbel, kaj vse bi kvasil... user posted image user posted image user posted image  Tvoj je pa faca! user posted image
Upam, da ste se nakofetkale, naklepetale in najedle tortic še za nas! user posted image  Sem mojmu naročila, naj vas gre pogledat, ker je bil danes službeno v mb, pa mu seveda ni znesl... Za štos je pa bil! user posted image

Freycha a si še pokonc? Upam, da sta čez dan z Dito kaj nadoknadli. user posted image A, vidim, da sta. user posted image
Še tebi, zvesta user posted image  Zobke boste pa slej al prej (spet) zagledali. user posted image
user posted image    A_R. Upam, da je Patrick ok!
Afnica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ti nam kar potoži, je takoj malo lažje. Pa še nasvete majo punce dobre! Pa user posted image  za Lanin 2. zobek!!!
ulla user posted image   da bi se spočila... Pri nas se je pa danes za spremembo sonce pokazalo! user posted image  Joj, še za bratca user posted image user posted image user posted image user posted image
julij user posted image user posted image user posted image  za Ano
baja super nočke, le tako naprej! user posted image
bačko ni za kej, če sem le pomagala! user posted image
bojana2 a kar vse že priporočajo? Joj, je Jaša že velik! Pa res je luban fantek!
Ajvyuser posted image user posted image user posted image  da se pozdravite!

Freycha prej je bil tudi Anžej v objemu mojga, zdej pa eden pridno spi, drugi se pa po tulifonu pogovarja... pol pa upam, da pride kej do mene! user posted image

poldy pa kaj delajo z vašim avtom??? user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 766
18.1.2008 20:50:37   
tejči77
Sem slišala da nek nor rotavirus razsaja in naj je hodimo z otročki v NC in čimmanj okoli ZD. Jaz sem jo sicer cepila (madonca je bilo drago), pa mi zdaj ni žal. Bom pa vseeno pazila in je nekaj časa ne bom izpostavljala.
Toliko da veste če še slučajno niste slišale.
No, mogoče je pa tako samo v Celju, to pa ne vem.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 767
18.1.2008 20:54:07   
Češnca
tejči77 je blo po tv, tko da mislm, da je kar širše, ne le v Ce. user posted image  Cepivo je blo pa noro drago, ja!!!

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 768
18.1.2008 20:57:57   
baja*
freycha jaz nisem v objemu dragega, ker mi gre na živceuser posted image , ne vem ka mi je dans, sitna sn, mogoče me je pomlad začela trgatuser posted image user posted image  Drugače pa je bil dans ful lep dan, ne da? sonček pa ful toplouser posted image

rene je bil ful dobre voljeuser posted image  njegova trenutno najljubša igrača je balon (tak na četrt napihnjen), meša se mu, ko ga dobi v roke... jaz sam čakam, kdaj bo poknil pa je začuda ful trpežnuser posted image . Za kosilo sem mu skuhala zelenjavno župco iz krompirja, korenčka, bučke, graha, brokolija in prosa, vse skup zmiksala, na koncu pa še zgostila z riževimi kosmiči. mater, lamal je kot noruser posted image , več kot 200ml je pojedeluser posted image  pa še 2 porciji sem dala v skrinjo.
Pa zadnje dni ga dobim zraven, ko kakauser posted image . Prej ga nikol nisem vidla, kdaj kaka, zdaj je pa tak očitno ratalo -začne ful pritiskat pa tak čudno gledatuser posted image  prav smešn je...
češnca luškana sta tvoja srčkauser posted image user posted image
ajvy user posted image user posted image user posted image  za Tarjo...
freycha uživajta z dragim ob gledanju filma in papcanju pecivauser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 769
18.1.2008 21:02:26   
Freycha
problem s temi rota virusi je baje to, da jih je več vrst. Cepivo je baje proti najhujšim, kako blago obliko pa še vedno lahko faše....

Sicer pa sem zlo stroga kar se obiskov NC tiče in se probam čimmanj stvari dotikati, še manj pa prihajati z rokami blizu ust Dite...

češnca ja, je malecka potem zaspala ob pol osmih zjutraj (kar se sicer NIKOLI ne zgodi) in spala skoraj do pol desetih, kar se tudi NIKOLI ne zgodi.... sam vseen... to ni isto. Tisto spanje potem po obrokih je bolj tako tako. Moram poštudirati kaj bi lahko vzela, da bi boljše ponoči spala in da bi zaspala takoj, ko se uležem, pa čeprav se 4x na noč uležem nazaj v posteljo. Če ne, bom na uspavalnih pristala user posted image  Sam je res kriza, ker mora biti popolna tišina, pa tema, pa prava temperatura in ne vem kaj še vse, da lahko normalno in dobro spim.Sicer sem pa več budna, kot spečauser posted image

škoda, ker tvoj ni prišel... bi ga pomoje prepoznala, sam ne bi vedela kam ga dati user posted image  Lej jo, bi lahko z njim prišla, on bi službene zadeve urejal, ti bi pa z nami čvekala user posted image

poldy joj, bi bila name jezna, ker jaz ogromno stvari ne smem, polovico od tistega, ki pa smem, pa ne maram....

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 770
18.1.2008 21:05:40   
tejči77
Opažam da sem čist out iz vaše teme.

Ajvy, želim da se tvoja malčica čimprej pozdravi. So taki revčki ko so bolani. Jaz sem mojo precej razvadila, ko je zbolela, je potem tudi hotela bit skoz na rokah. Ah, pa kaj ne bi če je pa tam najboljš.

Midve sva pa imele danes carski sprehod, po sončku.user posted image user posted image Jaz sem se spet malo načvekala, sva srečali dva meseca starejšo deklico in njeno mamico seveda. In sta se najini punci kar iz voza za rokice prijeli.
Pa da se pohvalim, ati je prinesel celo vrsto rož danes domov. Lončnic in sem jih nadevala po vseh okenskih policah. Bodo lepo cvetele in nam obarvale imske dni še pred pomladjo.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 771
18.1.2008 21:07:28   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: baja*

freycha jaz nisem v objemu dragega, ker mi gre na živceuser posted image , ne vem ka mi je dans, sitna sn, mogoče me je pomlad začela trgatuser posted image user posted image  Drugače pa je bil dans ful lep dan, ne da? sonček pa ful toplouser posted image

rene je bil ful dobre voljeuser posted image  njegova trenutno najljubša igrača je balon (tak na četrt napihnjen), meša se mu, ko ga dobi v roke... jaz sam čakam, kdaj bo poknil pa je začuda ful trpežnuser posted image . Za kosilo sem mu skuhala zelenjavno župco iz krompirja, korenčka, bučke, graha, brokolija in prosa, vse skup zmiksala, na koncu pa še zgostila z riževimi kosmiči. mater, lamal je kot noruser posted image , več kot 200ml je pojedeluser posted image  pa še 2 porciji sem dala v skrinjo.
Pa zadnje dni ga dobim zraven, ko kakauser posted image . Prej ga nikol nisem vidla, kdaj kaka, zdaj je pa tak očitno ratalo -začne ful pritiskat pa tak čudno gledatuser posted image  prav smešn je...
freycha uživajta z dragim ob gledanju filma in papcanju pecivauser posted image

Hmmm baja baja... preveč user posted image  lahko škoduje user posted image user posted image  Pomoje boš pa samo menstruacijo dobila, ker mene tut nekaj meče, pa sem šla prej na wc, pa se mi zdi, da bo kmalu. Jupiii potem pa Mireno, potem pa sam še user posted image user posted image user posted image  cele dneve user posted image user posted image user posted image

Uff dober recept tole za jest..... bom enkrat probala, sam k se malecka tolk zmrduje za zelenjavo user posted image

Ja, baloni so pa zakon. Diti je bil dolgo časa najljubša igrača, potem ga je pa tako lizala, da se je barva iz sličice začela "topiti" sem ga pa za svaki slučaj raje stran vrgla, da se ne bi zastrupila z uno barvo.
Pridi jutri kaj naokoli, bo peciva še kaj na razpolago. Sam moj dragi ne bo user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 772
18.1.2008 21:16:01   
tejči77
Freycha, ti bo baja še verjela glede sexa. Sicer pa toliko časa kot imamo me za sex, bi nas prej pokopalo premalo. Naši otročiči poskrbijo za to.
Pravjo da od viška ne boli glava.user posted image user posted image user posted image

Eno vprašanje glede glutena. Meni je sicer pediatrinja rekla da do enega leta naj pazim, že zaradi alergije na KM. Me pa zanima, kaj sicer tudi otroci ne smejo glutena. A vse pazite na to oz. kdaj boste tudi takšne kašice uvedle. Glede tega pa res nisem poučena. Sploh ne vem zakaj je to tako pomembno.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 773
18.1.2008 21:17:23   
tejči77
Jaz sem pa res udarna, ve se pa s tako lepimi user posted image igrate.

Slikice naše Larise

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 774
18.1.2008 21:23:00   
tejči77
Jaaooo, jutri smo povabljeni na rd 3 in 4 letnika. Kaj naj kupim?
Pojma nimam kaj je tako velikim otrokom zanimivo.

Moj je dobil eno idejo, bi user posted image , pa vas še bral ni. Boljš da izkoristim, rabim velik vaje, da bo sčasoma kej boljš. No, vsaj upam na to.

Slikice naše Larise

(odgovor članu tejči77)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?