Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: baja* freycha jaz nisem v objemu dragega, ker mi gre na živce , ne vem ka mi je dans, sitna sn, mogoče me je pomlad začela trgat Drugače pa je bil dans ful lep dan, ne da? sonček pa ful toplo rene je bil ful dobre volje njegova trenutno najljubša igrača je balon (tak na četrt napihnjen), meša se mu, ko ga dobi v roke... jaz sam čakam, kdaj bo poknil pa je začuda ful trpežn . Za kosilo sem mu skuhala zelenjavno župco iz krompirja, korenčka, bučke, graha, brokolija in prosa, vse skup zmiksala, na koncu pa še zgostila z riževimi kosmiči. mater, lamal je kot nor , več kot 200ml je pojedel pa še 2 porciji sem dala v skrinjo. Pa zadnje dni ga dobim zraven, ko kaka . Prej ga nikol nisem vidla, kdaj kaka, zdaj je pa tak očitno ratalo -začne ful pritiskat pa tak čudno gledat prav smešn je... freycha uživajta z dragim ob gledanju filma in papcanju peciva Hmmm baja baja... preveč lahko škoduje Pomoje boš pa samo menstruacijo dobila, ker mene tut nekaj meče, pa sem šla prej na wc, pa se mi zdi, da bo kmalu. Jupiii potem pa Mireno, potem pa sam še cele dneve Uff dober recept tole za jest..... bom enkrat probala, sam k se malecka tolk zmrduje za zelenjavo Ja, baloni so pa zakon. Diti je bil dolgo časa najljubša igrača, potem ga je pa tako lizala, da se je barva iz sličice začela "topiti" sem ga pa za svaki slučaj raje stran vrgla, da se ne bi zastrupila z uno barvo. Pridi jutri kaj naokoli, bo peciva še kaj na razpolago. Sam moj dragi ne bo
|