|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
19.1.2008 23:02:48   
madejka
Freycha nama ne dela TV pa vseeno ne grem pred polnočjo v posteljo... evo kršim novoletno zaobljubouser posted image
Ja no saj če imata kaj zapravljat tak ni blemauser posted image Vama privoščim! Ampak mesec je še dolg...user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 826
19.1.2008 23:19:45   
Anonimen
No evo, Beg iz zapora se je končal, vmes se je Špela zbudila, bruhnila, ful jokala, zdej pa že spi. Pa še vedno ima vročino. Ne vem, kaj jo matra.user posted image A je bilo res preveč vsega za en dan?
Zdaj pa ne vem, a se mi bo dalo še blog it spisat ali bom kar dol padla. Ful sem utrujena. Kakorkoli, se beremo jutri, babike. Nočko.user posted image

(odgovor članu madejka)
  Neposredna povezava do sporočila: 827
19.1.2008 23:23:40   
madejka
Nočko Tašonka!user posted image

Pa user posted image za Špelo!

< Sporočilo je popravil madejka -- 19.1.2008 23:25:40 >

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 828
19.1.2008 23:27:50   
Freycha
tašonka upam, da bo vse ok!

lahko noč!

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 829
19.1.2008 23:30:20   
madejka
Češnca ona slikca v prestolu je res carska!user posted image user posted image Pa full lušne so tiste rjave hlače! Kje jih je dobil? Pižamo ma pa Maj isto, samo mu je še malo prevelikauser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 830
19.1.2008 23:36:14   
madejka
Nič pa grem tud jaz, če ni nobena za čvek. Nočko!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 831
19.1.2008 23:47:07   
pupi
Samo to danes od mene jutri bom kaj več naoisal, če se bo dalo kateri bratuser posted image

Mleko dobi še zmeraj 5x na dan.... Otrok v tej starosti mora dobiti še vsaj 500-800 ml mleka na dan, lahko tudi v mlečnih izdelkih. Mleka mu ne dam edino tisto rundo, ko dobi mlečno kašico.

Zvesta: Naša mazne za zajterk pa za večerjo 240ml mleka, pa kašice od 150-200ml. Pa v pire iz bilo česa ji zmešam od 60-90ml mleka. Kaj je to dovolj ne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 832
19.1.2008 23:55:19   
baja*
ojla user posted image

jaz sem vam samo prišla zaželet lahko nočuser posted image

pa Špeli od Tašonke pošiljam user posted image user posted image user posted image  da se bo zbudila zdrava kot user posted image

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 833
20.1.2008 7:30:58   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: pupi

Mleko dobi še zmeraj 5x na dan.... Otrok v tej starosti mora dobiti še vsaj 500-800 ml mleka na dan, lahko tudi v mlečnih izdelkih. Mleka mu ne dam edino tisto rundo, ko dobi mlečno kašico.

Zvesta: Naša mazne za zajterk pa za večerjo 240ml mleka, pa kašice od 150-200ml. Pa v pire iz bilo česa ji zmešam od 60-90ml mleka. Kaj je to dovolj ne user posted image

Pupi, če ti poje tolko mleka, je to res čist dovolj. Jaz sem vesela, če mi za zajtrk 120 mazne, pa za večerjo 150.... No, čez dan komaj nakleple tega pol litra. V pirejčke mu pa ne mešam mleka, ker on je samo tak gosto kot lepilo. Včeraj sem mu juho zelenjavno davala, pa jo je skoz čobe precedil in samo gosto pojedel, voda od juhe mu je pa pri obeh koncih ustnic dol tekla. user posted image

(odgovor članu pupi)
  Neposredna povezava do sporočila: 834
20.1.2008 7:38:03   
corfu
Dobro jutro

Včeraj je praznovanje RD od Aljaža zelo lepo uspelo, smo pa imeli od 14 pa do 20, pestro in še enkrat pestro...bilo nas je petnajst, danes pa ponavljamo vajo, ker imamo fešto še za domače user posted image , sej bo, sm da mali uživauser posted image . Sem bila pa zvečer tako zmatrana, da sem samo padla v posteljo. Manci je dogajalo 100 na uro, sedela je na igralni podlogi in opazovala otroke, še dobro, da se ji ni glavica odšravfalauser posted image , kot da je ni bilouser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 835
20.1.2008 7:40:26   
corfu
Tašonka, upam, da je Špela okuser posted image user posted image user posted image
Rumba, vi ste uspeli?user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 836
20.1.2008 7:53:05   
Anonimen
TAšonka... Je Špela v redu? Ste spali kaj ponoči...

Jaz sem prehlajen zombi. Ušesa, nos grlo. Ja, pa konstantno zbujanje na 2 uri ponoči, že 4. noč. user posted image

Ne morem več...

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 837
20.1.2008 7:55:06   
Anonimen
Urša.... Vse naj naj za pol leta... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 838
20.1.2008 9:00:48   
SANEK1
Urša, čestitke za pol leta!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 839
20.1.2008 9:13:24   
Freycha
Urša, čestitke za pol leta!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa dobro jutro v sem babikam!

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 840
20.1.2008 9:13:57   
yudit
Dobro jutro babike dans je nedelja in se že začena dokaj tečn dan. Tašonka  zate in Špelouser posted image user posted image user posted image   Zvesta jaz bi te prosila , kak se reče tej kremici od Justa al kako že, pa zakaj je točno ta kremca, ker moja soseda to prodaja pa bi za malo kupila,prosim lepo hvala?....

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 841
20.1.2008 9:14:40   
yudit
URŠA za pol leta vse najjjjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 842
20.1.2008 9:16:26   
Anonimen
yudit...

Kremi se reče Krema materine dušice. Jaz sem nabavla še za malega olje 31 in pa olje tea tree. Če ti soseda to prodaja, je najbolje, da ti kar da seznam za kaj se vse rabijo te zadeve, ker je za vsako žavbo nekje 2 strani tiskanih za kaj se uporablja....

(odgovor članu yudit)
  Neposredna povezava do sporočila: 843
20.1.2008 9:20:30   
yudit
Hvala zvesta , to olje 31 pa poznam ,  ok bom jutri do nje sla hvala za hitri odgovor lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 844
20.1.2008 9:21:34   
tinispela
Dobro jutro vsem!
Najprej zaželim Urši vse najboljše za pol leta!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Danes sem se tako razveselila zjutraj, ko sem vidla da je sonček zunaj! Samo da Špela odspi prvo rundo gremo ven, malo na Lent, sončka lovit, pa račke in labode gledat. Komaj čakam.
Vsi, ki ste kaj bolani vam pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da se boste hitro pozdravli!

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 845
20.1.2008 9:34:18   
SANEK1
Babe, spet rabim vašo pomoč, plosimuser posted image

Stvar je sledeča, dragemu bi rada podarila karte za kak dober koncert. user posted image user posted image user posted image
Ful si želi it na Plestenjakauser posted image , pa na njegovi strani, ne najdem oz. najdem samo, kje ma nastope ( za valentinovo ma v Lendaviuser posted image , halo Lendava-kje je že touser posted image user posted image user posted image -malo heca, ne zamerit), ne najdem pa kje se da karte kupit in podobne zadeve...user posted image user posted image user posted image

Če pa katera slučajno ve za kak dober koncert, ne preveč daleč, sem odprta za predloge. Na Predinu sma bla lani, ne bi šla še 1x, Dragojevič tudi odpade, za drugo pa v Mb. ne vemuser posted image

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 846
20.1.2008 10:11:57   
Anonimen
Sanek.. razmišljam...

Kdaj je  v MB Dragojevič?

(odgovor članu SANEK1)
  Neposredna povezava do sporočila: 847
20.1.2008 10:16:39   
SANEK1
Zvesta, okoli Valentinovega, mislim da 15.2user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 848
20.1.2008 10:19:22   
julij
Uh, jaz pa se ne bi branila, če bi me kdo hotel zvlečt na Dragojeviča in Danijelo.user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 849
20.1.2008 10:56:54   
Anonimen
Že iščem varuško za 15. user posted image

(odgovor članu julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?