Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 10:28:25
|
|
|
|
Afnica
|
Evo mene z malo boljšimi novicami: Lana ima 2. zobek. Torej še 36. Lanu je malo padla vročina in kakal je- kooončnooo. Lana in njene vragolije kak je to naredla me ne vprašat Lan pa je spet zaspal Vsem za obmesečnice in Sanek za r.d. Vse najboljše!
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 10:34:11
|
|
|
|
julij
|
Dan! Vse najboljše vsem, ki ste praznovali v preteklih dnevih. In seveda današnjim slavljencem. Jure, Naja in Anžej, vse najboljše! Pa tudi za Aljaža in od Pupi dragega, vse najlepše! Tebi Sanek pa šopek . Lepo se imej danes. Midve bi tudi prišle v Pohorsko, pa ne morema, ker Ana še kar pokašljuje. Sem včeraj klicala v zdravstvenega, če bi jo peljala pokazat, pa mi je sestra rekla, da je boljš, da je ne vozim, če res ni nujno, ker je toliko bolanih ljudi tam. Zdaj pa res ne vem, kdaj je tista meja, da pa res moreš k zdravniku z otrokom. Vročine nima, nosek ji spiram z fiziološko (tašča je prišla gledat, če jo koljem, ker je tako kričala! ), kamilične inhalacije sem ji naredila, vdihe med spanjem sem štela... Pokašljuje pa še kar, ker se ne more izkašljat in se jo včasih sliši ko diha. Pa taka megla je zunaj, da danes skoraj ne upam z njo na zrak.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 10:36:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj... Malemu sem odvila pleničko, on pa se je takooooo drl med kakanjem, ni mu šlo, pa sem mu pomagala, a vik in krik je bil takšen, da sem se še jaz jokala Bogi mali moj.. Zdaj pa pičim z malim na sprehod, dok še je sonček...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 10:38:19
|
|
|
|
SANEK1
|
Afnica, Julij, podobne simptome je imela Živa, le da je na koncu še hropela. Zato sma jo po 5 dneh le peljala do dohtarja in kot veš sma imela prav Je pa res tam ful zagušljivo, ful slab luft, vroče, polno bolnih otrok... Smo se bolj držali na hodniku. Ne vem če sem ti s tem glih kaj pomagala
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 10:40:19
|
|
|
|
Freycha
|
joj, Dita se je pa ravnokar verjetno pokakala ko ta velika... jo grem preobleči, potem jo bom pa kar zrihtala in počasi šla proti pohorski. Greva še tam na en sprehod, ker tudi njej ne bo slabo del sveži zrak..... Sanek ko boš pokliči.....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 10:43:04
|
|
|
|
julij
|
A_R, sonce mate? Mi pa imamo vsak dan večjo meglo. Ko pa pridem v MB pa je sonce, tu pa taka gosta megla, da bi jo lahko z škarjami prerezal. U, Afnica, Lana pa prava asica. Ležišče v kinderpetu smo pa mi že mogli spustit, ker se je mala obesla na obrobo in se je dvigovala.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 10:48:11
|
|
|
|
julij
|
Sanek, zdaj pa mislim, da bom malo kar peljala, pa bo kar bo! Boljše, da jo P. posluša, saj mogoče že tudi ima bronhitis. Bošček moj mali! Je bila Živa kaj bolj mirna, oz. je spremenila obnašanje, se ji je videlo, da jo kaj muči? Ker Ana je razigrana in živahna, kot, da ji nič ni. Je normalno in tudi z spanjem ni problemov.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 10:57:55
|
|
|
|
SANEK1
|
Julij, Živa je bla čist normalan, samo jedla ni skoraj nič. In ker je vedno zelo rada jedla mi je dalo mislit
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 11:02:34
|
|
|
|
siskamiska
|
Jure, Anžej in Naja , čestitke za obmesečnico
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 11:12:16
|
|
|
|
baja*
|
spet super nočka, šele ob šestih se je prvič zbudil, pol pa potegnil še do pol osmih , zgleda da smo na konju prosim naj zaj ostane tak, ko sem se že glih pohvalila Sanek najlepše želje ob rojstnem dnevu Jure, Anžej in Naja čestitke za pol svečke Aljaž in dragi od Pupi tudi vama vse naj naj
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 11:19:54
|
|
|
|
baja*
|
afnica bravo Lani za zobek pa super za Lana, da je že boljši... naš mali bauc pa spet spi ej ful dosti spi - ponoči enih 11 do 12 ur, pol pa še čez dan cca 2,5 do 3 ure... jaz grem pa zaj cote porihtat:( uživajte!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 11:25:29
|
|
|
|
bačko
|
Češnca hvala za dobro idejo! Sanek vse najboljše za rojstni dan!Še na mnoga leta! Jure, Naja in Anžej vse naj naj! Afnica čestitke Lani za zobeka.In sem zelo vesela da je Lan bolje! Žana trenutno pančka.Noč je bila uredu.Žana je že jedla mesek in ga ima zelo rada. Glede morja:Hvala za vse nasvete.Bom še malo razmislila kaj bomo naredili.Ko sva z mojim na Djerbi so tam bili dve slovenski družini in so tudi imeli otročke stare okoli 10 mesecev in so bili v hotelu.Pa tudi vedno so skupaj prišli k večerji.Ne vem kaj naj točno naredim.Šli bi v poreč!Moram malo po netu pogledat za apartmaje v poreču! No lepo se imejte!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 11:34:06
|
|
|
|
corfu
|
Pupi, tvojemu možu, vse naj, naj... Vsem mesečnikom, iskrene čestitke Hvala vsem za čestitke, za našega Aljaža...kako čas beži Rumba, vi danes praznujete, a ne? Kdaj ima Anej pa RD?
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 11:35:58
|
|
|
|
corfu
|
Punce, a ima katera kakšno dobro idejo za obložene sendviče..ba jih naredila iz baget?
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 11:41:11
|
|
|
|
Anonimen
|
no, moj tamali bratec ( 5l) ma potrjeno laktozno intoleranco pa pravjo, da je ful redko to, u naši familji pa je že tretji primer( od mamine sestre dva sina). Sta bla zej dva dni z mami v Mb v bolnci, dons verjetno greta že domov. bo pa kr pestro zdej verjetno, držat se vsega tega in poštudirat kaj pa lohk je, al res čisto nič, kjer je laktoza not
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 11:47:00
|
|
|
|
bojana2
|
SANEK vse naj naj za tvoj rd... Jure, Naja in Anžej...vse naj naj... Aljaž tudi tebi veliko lepega... Mi smo pa iz posvetovalnice. Zvesta evo mere : veliki 72 cm, težki 8700g, pa 2 zobka imamo. Ful ga je pohvalila, da lepo napreduje in da je lep fantek . Urin je bp, kri damo pa šele pri 9 mesecih... Glede GH: jest ne smemo rib, medu ter jajc, ostalo pa že vse...tudi gluten... , skratka vse...je rekla da naj kr začnem s skutami, jogurti, čim več zelenjave, meso.... ...baje da stroka zdaj tko svetuje. Kdo bi vedel. Jokal nismo nič, je bil pa tko utrujen, da je zdaj že koma. Jaz pa tko lačna, da že drugi sendvič jem... No pa glede kupljenih pripravljenih jedi je rekla, da je groza, kar dajo notri, da se precej kregajo zaradi tega, da priporoča le doma pripravljene jedi. Tudi če je namenjeno otrokom je res najslabša hrana notri... Mam zdej še tolk stvari za nardit, da vas bom kasneje brala. Lep dan...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 12:26:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica Lana ima 2. zobek. Torej še 36. sem študirala zdaj pa kolk zob misli Lana met pa mi ušteka pol, da verjetno misliš zobke od obeh pa še vsem slavljencem :
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 12:37:13
|
|
|
|
bojana2
|
Corfu jaz naredim mini sendvičke kar iz francoskih dolgih štručk. Gor dam pa suho salamco, pa sirček, mal majoneze ter kumarico - prebodem z zobotrebcem in je ok - pa dobr tud. Raj k suho salamo dam gor pršut, sam ga pa moj ne mara... Moj mali še kr nina, ga je pediatrinja čist zmatrala. Pa mal mi je čudno, ker ni pogledala kako motorično napreduje... ..sej do zdaj ga sploh še ni, edin enkrat ga je potegnila za roke, ko je ležal na hrbtu in pogledala, če dvigne že sam glavico.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 14:33:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo z druge strani nas vlečem.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 14:41:39
|
|
|
|
corfu
|
Ja, kje pa ste res vse
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 14:59:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Sončijo se vse...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 15:19:44
|
|
|
|
Afnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80 IZVIRNO SPOROČILO: Afnica Lana ima 2. zobek. Torej še 36. sem študirala zdaj pa kolk zob misli Lana met pa mi ušteka pol, da verjetno misliš zobke od obeh Boljše, da ima kakega več kot premalo. Mi bi tudi šli ven, pa smo bubani.
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 16:23:36
|
|
|
|
Freycha
|
No, prav fajn dan se je naredil! Najprej sem na sončku klepetala s Sanekovo in kolegico, potem sem doma za jest naredila tamali, pa sebi, zdej je tamala eno rundo odspala... čez kako urco bo pa dragi že doma zdele sem sicer full zaspana, ampak me bo že minilo.... Dita ima pa zraven mene govorne vaje kolk jo je luštno poslušati, ko čeblja in hoče neke bedsede povedati, pa ji ne gre
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 16:53:08
|
|
|
|
rumba
|
Corfu, Anej ima RD 22., a bomo praznovali ta vikend, ker nas naslednji ni doma. Torto bomo pekli jutri, Anej si jo bo pa kar sam okrasil. Je že poiskal vse male ninja želve , jaz mu bom uštimala smetano, jo malo obarvala, pabo krasil. Jaz sem se eno leto trudila s kanapejčki, pol je pa mularija itak vse dol s kruhov pobrskala, tako da sedaj samo narežem kruh, pa si sami stavijo gor, kar želijo. ulla, Hano sem držala na strogi dieti, ni niti pokusila ničesar, kar vsebuje laktozo. Niti juhe začinjene z začinko (vsebuje aktozo) na primer.... Menda se ta stvar prej popravi, če se sploh, če se popolnoma izogneš laktozi. Hani se je zelo hitro porihtalo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 ( 4.del) 18.1.2008 17:21:49
|
|
|
|
bojana2
|
Ja kje pa ste vse??? Jaz spet ker drgač ne bom sfolgala...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?