|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2007 ( 4.del)
18.1.2008 10:28:25   
Afnica
Evo mene z malo boljšimi novicami:

Lana ima 2. zobek. Torej še 36. user posted image

Lanu je malo padla vročina in kakal je- kooončnooo. user posted image

Lana in njene vragolije user posted image  kak je to naredla me ne vprašat
user posted image

Lan pa je spet zaspal
user posted image

Vsem za obmesečnice user posted image  in Sanek za r.d. Vse najboljše!

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 726
18.1.2008 10:34:11   
julij
Dan!

Vse najboljše vsem, ki ste praznovali v preteklih dnevih.user posted image user posted image user posted image user posted image

In seveda današnjim slavljencem. Jure, Naja in Anžej, vse najboljše! user posted image user posted image user posted image

Pa tudi za Aljaža in od Pupi dragega, vse najlepše!user posted image

Tebi Sanek pa šopek user posted image user posted image user posted image . Lepo se imej danes.

Midve bi tudi prišle v Pohorsko, pa ne morema, ker Ana še kar pokašljuje.user posted image  Sem včeraj klicala v zdravstvenega, če bi jo peljala pokazat, pa mi je sestra rekla, da je boljš, da je ne vozim, če res ni nujno, ker je toliko bolanih ljudi tam. Zdaj pa res ne vem, kdaj je tista meja, da pa res moreš k zdravniku z otrokom.user posted image
Vročine nima, nosek ji spiram z fiziološko (tašča je prišla gledat, če jo koljem, ker je tako kričala!user posted image ), kamilične inhalacije sem ji naredila, vdihe med spanjem sem štela... Pokašljuje pa še kar, ker se ne more izkašljat in se jo včasih sliši ko diha. Pa taka megla je zunaj, da danes skoraj ne upam z njo na zrak.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 727
18.1.2008 10:36:36   
Anonimen
Joj... Malemu sem odvila pleničko, on pa se je takooooo drl med kakanjem, ni mu šlo, pa sem mu pomagala, a vik in krik je bil takšen, da sem se še jaz jokala user posted image  user posted image  user posted image Bogi mali moj.. Zdaj pa pičim z malim na sprehod, dok še je sonček...

(odgovor članu julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 728
18.1.2008 10:38:19   
SANEK1
Afnica, user posted image user posted image user posted image

Julij, podobne simptome je imela Živa, le da je na koncu še hropela. Zato sma jo po 5 dneh le peljala do dohtarja in kot veš sma imela pravuser posted image user posted image user posted image
Je pa res tam ful zagušljivo, ful slab luft, vroče, polno bolnih otrok... Smo se bolj držali na hodniku.
Ne vem če sem ti s tem glih kaj pomagalauser posted image

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 729
18.1.2008 10:40:19   
Freycha
joj, Dita se je pa ravnokar verjetno pokakala ko ta velika... jo grem preobleči, potem jo bom pa kar zrihtala in počasi šla proti pohorski. Greva še tam na en sprehod, ker tudi njej ne bo slabo del sveži zrak..... Sanek ko boš pokliči.....

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 730
18.1.2008 10:43:04   
julij
A_R, sonce mate?

Mi pa imamo vsak dan večjo meglo. Ko pa pridem v MB pa je sonce, tu pa taka gosta megla, da bi jo lahko z škarjami prerezal.user posted image

U, Afnica, Lana pa prava asica. Ležišče v kinderpetu smo pa mi že mogli spustit, ker se je mala obesla na obrobo in se je dvigovala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 731
18.1.2008 10:48:11   
julij
Sanek, zdaj pa mislim, da bom malo kar peljala, pa bo kar bo! Boljše, da jo P. posluša, saj mogoče že tudi ima bronhitis. Bošček moj mali!
Je bila Živa kaj bolj mirna, oz. je spremenila obnašanje, se ji je videlo, da jo kaj muči? Ker Ana je razigrana in živahna, kot, da ji nič ni. Je normalno in tudi z spanjem ni problemov.

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 732
18.1.2008 10:57:55   
SANEK1
Julij, Živa je bla čist normalan, samo jedla ni skoraj nič.user posted image  In ker je vedno zelo rada jedla mi je dalo mislit

(odgovor članu julij)
Neposredna povezava do sporočila: 733
18.1.2008 11:02:34   
siskamiska
Jure, Anžej in Naja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , čestitke za obmesečnico user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 734
18.1.2008 11:12:16   
baja*
spet super nočka, šele ob šestih se je prvič zbudil, pol pa potegnil še do pol osmihuser posted image , zgleda da smo na konjuuser posted image  prosim naj zaj ostane tak, ko sem se že glih pohvalilauser posted image
Sanek najlepše želje ob rojstnem dnevuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jure, Anžej in Naja čestitke za pol svečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Aljaž in dragi od Pupi tudi vama vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 735
18.1.2008 11:19:54   
baja*
afnica bravo Lani za zobekuser posted image  pa super za Lana, da je že boljši...

naš mali bauc pa spet spiuser posted image  ej ful dosti spi - ponoči enih 11 do 12 ur, pol pa še čez dan cca 2,5 do 3 ure...
jaz grem pa zaj cote porihtat:(

uživajte!

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 736
18.1.2008 11:25:29   
bačko
Češnca hvala za dobro idejo!
Sanek vse najboljše za rojstni dan!Še na mnoga leta!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jure, Naja in Anžej vse naj naj!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Afnica  čestitke Lani za zobeka.In sem zelo vesela da je Lan bolje!
Žana trenutno pančka.Noč je bila uredu.Žana je že jedla mesek in ga ima zelo rada.
Glede morja:Hvala za vse nasvete.Bom še malo razmislila kaj bomo naredili.Ko sva z mojim na Djerbi so tam bili dve slovenski družini in so tudi imeli otročke stare okoli 10 mesecev in so bili v hotelu.Pa tudi vedno so skupaj prišli k večerji.Ne vem kaj naj točno naredim.Šli bi v poreč!Moram malo po netu pogledat za apartmaje v poreču!
No lepo se imejte!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 737
18.1.2008 11:34:06   
corfu
Pupi, tvojemu možu, vse naj, naj...user posted image user posted image user posted image

Vsem mesečnikom, iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

Hvala vsem za čestitke, za našega Aljaža...kako čas bežiuser posted image

Rumba, vi danes praznujete, a ne? Kdaj ima Anej pa RD?

Uživaj življenje...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 738
18.1.2008 11:35:58   
corfu
Punce, a ima katera kakšno dobro idejo za obložene sendviče..ba jih naredila iz baget?

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 739
18.1.2008 11:41:11   
Anonimen
no, moj tamali bratec ( 5l) ma potrjeno laktozno intolerancouser posted image pa pravjo, da je ful redko to, u naši familji pa je že tretji primer( od mamine sestre dva sina). Sta bla zej dva dni z mami v Mb v bolnci, dons verjetno greta že domov. bo pa kr pestro zdej verjetno, držat se vsega tega in poštudirat kaj pa lohk je, al res čisto nič, kjer je laktoza notuser posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 740
18.1.2008 11:47:00   
bojana2
SANEK vse naj naj za tvoj rd...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jure, Naja in Anžej...vse naj naj...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Aljaž tudi tebi veliko lepega...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi smo pa iz posvetovalnice. Zvesta evo mere : veliki 72 cm, težki 8700g, pa 2 zobka imamo.user posted image
Ful ga je pohvalila, da lepo napreduje in da je lep fantek user posted image . Urin je bp, kri damo pa šele pri 9 mesecih...user posted image
Glede GH: jest ne smemo rib, medu ter jajc, ostalo pa že vse...tudi gluten...user posted image , skratka vse...je rekla da naj kr začnem s skutami, jogurti, čim več zelenjave, meso....user posted image ...baje da stroka zdaj tko svetuje. Kdo bi vedel.
Jokal nismo nič, je bil pa tko utrujen, da je zdaj že koma. Jaz pa tko lačna, da že drugi sendvič jem...user posted image
No pa glede kupljenih pripravljenih jedi je rekla, da je groza, kar dajo notri, da se precej kregajo zaradi tega, da priporoča le doma pripravljene jedi. Tudi če je namenjeno otrokom je res najslabša hrana notri...user posted image

Mam zdej še tolk stvari za nardit, da vas bom kasneje brala.

Lep dan...user posted image

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 741
18.1.2008 12:26:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Afnica

user posted image sem študirala zdaj pa kolk zob misli Lana metuser posted image pa mi ušteka pol, da verjetno misliš zobke od obehuser posted image

pa še vsem slavljencem :user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 742
18.1.2008 12:37:13   
bojana2
Corfu jaz naredim mini sendvičke kar iz francoskih dolgih štručk. Gor dam pa suho salamco, pa sirček, mal majoneze ter kumarico - prebodem z zobotrebcem in je ok - pa dobr tud. Raj k suho salamo dam gor pršut, sam ga pa moj user posted image  ne mara...

Moj mali še kr nina, ga je pediatrinja čist zmatrala. Pa mal mi je čudno, ker ni pogledala kako motorično napreduje...user posted image ..sej do zdaj ga sploh še ni, edin enkrat ga je potegnila za roke, ko je ležal na hrbtu in pogledala, če dvigne že sam glavico. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 743
18.1.2008 14:33:19   
Anonimen
Samo z druge strani nas vlečem. user posted image

(odgovor članu bojana2)
  Neposredna povezava do sporočila: 744
18.1.2008 14:41:39   
corfu
Ja, kje pa ste res vseuser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 745
18.1.2008 14:59:42   
Anonimen
Sončijo se vse...

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 746
18.1.2008 15:19:44   
Afnica
IZVIRNO SPOROČILO: ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: Afnica

user posted image sem študirala zdaj pa kolk zob misli Lana metuser posted image pa mi ušteka pol, da verjetno misliš zobke od obehuser posted image

Boljše, da ima kakega več kot premalo. user posted image  Mi bi tudi šli ven, pa smo bubani. user posted image

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 747
18.1.2008 16:23:36   
Freycha
No, prav fajn dan se je naredil!user posted image

Najprej sem na sončku klepetala s Sanekovo in kolegico, potem sem doma za jest naredila tamali, pa sebi, zdej je tamala eno rundo odspala... čez kako urco bo pa dragi že doma user posted image user posted image user posted image user posted image  

zdele sem sicer full zaspana, ampak me bo že minilo....user posted image

Dita ima pa zraven mene govorne vaje user posted image  kolk jo je luštno poslušati, ko čeblja in hoče neke bedsede povedati, pa ji ne gre

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 748
18.1.2008 16:53:08   
rumba
Corfu, Anej ima RD 22., a bomo praznovali ta vikend, ker nas naslednji ni doma.user posted image  Torto bomo pekli jutri, Anej si jo bo pa kar sam okrasil. Je že poiskal vse male ninja želveuser posted image , jaz mu bom uštimala smetano, jo malo obarvala, pabo krasil.user posted image  Jaz sem se eno leto trudila s kanapejčki, pol je pa mularija itak vse dol s kruhov pobrskala, tako da sedaj samo narežem kruh, pa si sami stavijo gor, kar želijo.
ulla, Hano sem držala na strogi dieti, ni niti pokusila ničesar, kar vsebuje laktozo. Niti juhe začinjene z začinko (vsebuje aktozo) na primer.... Menda se ta stvar prej popravi, če se sploh, če se popolnoma izogneš laktozi. Hani se je zelo hitro porihtalo.

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 749
18.1.2008 17:21:49   
bojana2
Ja kje pa ste vse???
Jaz spet user posted image  ker drgač ne bom sfolgala...user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsih
Se spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?