mateya24
|
še malo poročilo od mene danes, če že ravno imam čas, je tamičkena ravno zaspala zdaj. Dans pa sma imele res katasrofalno naporen dan Ob 8 smo meli NFT. Pol smo mogli v laboratorij, da ji pregledajo hemoglobin, pol smo čakali na ponovn uz srčka, dans smo ga meli v zdravstvenem domu..je bil zdravnik ful zadovoljen, in je potrdil, da gre res vedno na boljše...počasi...ampak pomembno je da gre! Pol smo ga šibali v bolnico, kjer smo imeli še uz glavice...tukaj pa ni blo ravno vzpobudnih novic...tista počena žilica se je še dodatno razširla, in to ravno na delu možganov, kjer je neka točka za motoriko rok...in nam je danes 100% potrdila, da so njene šibke rokice ravno od tega in ne samo naključno ali zaradi ravnanja na intenzivni negi...lahko pa je, da se ta žilica še razširi in se motorika kljub nft še poslabša...zato bi naj od zdaj imeli nft pogosteje...no to bomo vidli jutri, kr se moram zglasit pri terapevtki in naijini pediatrinji. Jaz upam, da se bo to tud pošlihtalo...bomo pač še več časa in truda vložili v to, kot smo že zdaj. No, najin da se je nadaljeval tako, da sma očija poslali v službo , midve pa sma ga še šibali v babycenter, ker rabima nove dudice...te so že čist boge..pa nažalost niso meli nobene takšne, ki jih imama midve...paravzaprav so ble poličke z nukovimi dudicami skoraj čisto izropane Pa če sma že bli ravno tam sma že malo sedeže šli pogledat, pa kot je že baja* napisala sma srečali še njeno družinico...pa bi mogle videt kak je to zgledlo... se nekaj pogovarjam s prodajalko, pa pride od baje dragi zravn z renejem, še on doda par vprašanj...se prodajalka poslovi, midva še naprej nekaj debatirama...pa vmes jaz nekam smešno gledam reneja...uhhh vraga mi je bil nekam taaakkk fejst znan...pa jaz kot jaz...čist direkt vstrelim ven..oooo ti mičkeni..ti si pa meni full znan od nekod...od baje dragi me je sam pogledal pa si mislil svoje pomoje...dobro, da je takrat baja zravn prišla...drugač bi si še mislo...ta baba pa je malo čež les AJa, da nebom pozabla...hvala vsem za čestitke ob zalini polletnici, zdaj pa moram it, ker že nekaj jamra v postli...
|